Hčere, ki jih matere niso naučile gospodinjskih del
Torej mamin sinko nis samo takrat ko ne živiš doma in ne dobiš od mame nič podarjenga al kuga?
Zakva pišeš da zagon uso plačo ko pa je jasno napisau da jo daje v kuverto in hrani. Zakaj lažeš, ni čudn da se je razpizdiu, jaz bi se tut.[/quote]
Spet ta logika….in kje to pomeni, da KAKORKOLI skrbi sam zase?
Če jo daje v kuverto, al zagoni, al pa skozi okno vrže….še vedno je ne porabi za lasten obstoj.
Tega mu plačata mami in oči. On ohrani svojo plačo zase….al v kuverti al pa na lustru…
Pa sej vidim, da nisi zmožen dojet sploh…
Joj, oproda od matkiča se je javil. Kaj misliš, da ga moraš ves čas podpirat, da ne zmore brez tebe?
Res, sami iste baže ste se pojavili tule gor. En boljši od drugega.[/quote]
Sorči sam a se je tip kva zmotu? Nisi bla sposobna odgovort na Matkićevo eno uprašanje ampak si plozala dalje kt stara navita baba. Tip te je sam vprašau če se ne motm da če bo fotru dajal 200 ojrov mesečno fotr pa mu bo dal 2400€ darila za rojstn dan, če pol (po tvoje) več ni mamkin sine, pa nisi bla sposobna odgovort niti Ribica niti Skela. Pol mu je dviglno dekl vam podelil par sočnih. Biu je čist vljudn dokler ni uvidel, to kar smo eni uvidl že mau prej, da ga sam podjebavaš, ker nis argumentirala ampak si sam ponavlala eno besedno zvezo. Ti si se odločla da je on mamin sine še predn je karkol napisal kaj vse počne, ko te je presenetl (pa naj bo res ali ne kva počne briga me) si ignorirala njegov vprašanje in plozala dalje ko pokvarjena kaseta.
Torej ponaulam njegovo uprašanje: Če bi on dal usak mesc fotru 200€ za stroške, fotr mu bi pa za rojstni dan dau daril za 2400€ ne bi biu več mamin sine al bi biu še vedno?
Tole je zlo dobr uprašanje, sam ga bote težko odgovorle ker ne želite, ker ko ga odgovorite pol več ni mamin sine ane…. in vam uniči edino lajno ki jo mate tle nad njim[/quote]
Pa saj mamin sine ne postane sam od sebe, ampak ga naredijo starši.
In njegovi starši tudi s temi 200€ iz njega še naprej delajo maminega sinka, JA. Ali pa očkovega…
pa še zdj ni nobena povedla kko nehaš bit mamin sine, če ne želiš bit več… skoz sam podjebavanje ampak nbena pa ne zmore povedt, kko naj postane en 25 letn kdorkol s 600 ojrov plače samostojn moški da bote ve rekle, ”Evo tale pa ni mamin sine” sam obsojanje od babnc pa nbena ne da recepta ane? Torj še enkrat, kko tip danes pri 25tih k ni služb kr tko za đabe, postane lastnik svojga fleta in živi človeka spodobn lajf, in odjebe stare da bo pol po babncah nehau bit mamin sine… čist res me zanima. kko, ker kukr zgleda je dovol sam to, da maš lastn flet, da si 100% samostojn, drgač si grozn.
Daj daj, saj nobena ni sama kupila stanovanja tukaj. Samo pozabile so, da so jim starši pomagali odplačevati kredit oziroma jim podarili tisto, kar so po smrti svojih staršev v nepremičninah dedovali. Vedno so najpametnejše tiste, ki so pozabile, kako so do česa prišle. Po svoji zaslugi nikdar. Zdaj so pa vse zoprne, ker nimajo moških, da bi jim pomagali položnice plačevat. A mislite, da bodo te pametnjakovičke pomagale svojim staršem, ko bodo onemogli, plačevat oskrbo v domovih? Vse bodo pizde stisnile, vam povem. Od takih nesramnih gobezdal še nikoli ni bilo koristi nobene. To, da so take samske in zagrenjene, mi samo vrača zaupanje v moški rod. Očitno se število bedakov zmanjšuje.
pa še zdj ni nobena povedla kko nehaš bit mamin sine, če ne želiš bit več… skoz sam podjebavanje ampak nbena pa ne zmore povedt, kko naj postane en 25 letn kdorkol s 600 ojrov plače samostojn moški da bote ve rekle, ”Evo tale pa ni mamin sine” sam obsojanje od babnc pa nbena ne da recepta ane? Torj še enkrat, kko tip danes pri 25tih k ni služb kr tko za đabe, postane lastnik svojga fleta in živi človeka spodobn lajf, in odjebe stare da bo pol po babncah nehau bit mamin sine… čist res me zanima. kko, ker kukr zgleda je dovol sam to, da maš lastn flet, da si 100% samostojn, drgač si grozn.[/quote]
v časih pred to našo vrlo “krizo”.. bi rekla takole… otrok se osamosvoji tako, da se preseli na svoje, da si služi sam svoj kruh.. živi po svojih načelih in zasleduje svoje lastne cilje..skratka prereže popkovino..
v današnjih zaj****ih časih, pa res ne vem.. poznam ogromno ljudi 25+.. z diplomami, z magisteriji, ki živijo pri starših (s svojimi partnerji).. model pravnik, s pravosodnim izpitom, dela na petrolu.. punca z magisterijem prodaja cote v zari..(pog. jim podaljšujejo na dva meseca).. grozljivi časi za današnjo mladino.. in seveda prav zaradi omenjenega jih ne moremo in ne smemo etiketirat kot očkove punčke in mamine sinčke.. čeprav seveda nekateri so.. 🙂
pa še zdj ni nobena povedla kko nehaš bit mamin sine, če ne želiš bit več… skoz sam podjebavanje ampak nbena pa ne zmore povedt, kko naj postane en 25 letn kdorkol s 600 ojrov plače samostojn moški da bote ve rekle, ”Evo tale pa ni mamin sine” sam obsojanje od babnc pa nbena ne da recepta ane? Torj še enkrat, kko tip danes pri 25tih k ni služb kr tko za đabe, postane lastnik svojga fleta in živi človeka spodobn lajf, in odjebe stare da bo pol po babncah nehau bit mamin sine… čist res me zanima. kko, ker kukr zgleda je dovol sam to, da maš lastn flet, da si 100% samostojn, drgač si grozn.[/quote]
v časih pred to našo vrlo “krizo”.. bi rekla takole… otrok se osamosvoji tako, da se preseli na svoje, da si služi sam svoj kruh.. živi po svojih načelih in zasleduje svoje lastne cilje..skratka prereže popkovino..
v današnjih zaj****ih časih, pa res ne vem.. poznam ogromno ljudi 25+.. z diplomami, z magisteriji, ki živijo pri starših (s svojimi partnerji).. model pravnik, s pravosodnim izpitom, dela na petrolu.. punca z magisterijem prodaja cote v zari..(pog. jim podaljšujejo na dva meseca).. grozljivi časi za današnjo mladino.. in seveda prav zaradi omenjenega jih ne moremo in ne smemo etiketirat kot očkove punčke in mamine sinčke.. čeprav seveda nekateri so.. :)[/quote]
Ja učas, bi lahk rekli tko, dons pa ne gre, sam te babnce živijo z svojmi mislimi še vedno v časih k so bli učas… Tko k moj fotr, k je skoz pravo kko ne morš dobit šihta, k sm jst v 1960tm biu godn za delat sm tkuj dobu šiht…. ampak te babnce tu majo pa še kr kriterije za leto 2002 k so une ble 25 al pa tam okol….. takrt ni blo panike, si dobo res kr hitr šiht, pa solidno plačo ozirom plača je bla kurac, sam so bli strošk majnši kukr dans… Ne morš pol pravt da je tip pr 25tih k ma usaj šiht pa hrani keš mamin sinko, ma pač dobrga fotra pa mtko k si lahk prvoščita da mu tk da mu ni treba plačvt… namest da bi bli hepi zanga da bo meu neki keša je pa pol grozn, pač najraj da smo usi enak pa usi revn ane?
v današnjih zaj****ih časih, pa res ne vem.. poznam ogromno ljudi 25+.. z diplomami, z magisteriji, ki živijo pri starših (s svojimi partnerji).. model pravnik, s pravosodnim izpitom, dela na petrolu.. punca z magisterijem prodaja cote v zari..(pog. jim podaljšujejo na dva meseca).. grozljivi časi za današnjo mladino.. in seveda prav zaradi omenjenega jih ne moremo in ne smemo etiketirat kot očkove punčke in mamine sinčke.. čeprav seveda nekateri so.. :)[/quote]
Se strinjam. Sej to, da so na podstrešju od starcev še ni ta etiketa…ker se preživljajo sami, kakor
le zmorejo.
Ti sam si napisal, da uči geografijo.[/quote]
Saj vidim da vse kar napišem poberete za sveto resnico 🙂
To je dobro… le tako naprej Senza, a vodiš evidenco kaj vse sem napisal? Saj bo lubica no, bom tebe tudi obrajtal, nekoč!
Definicija maminega sinčka: to je dec, ki je raje samski pri starših, kot da bi kakšno tečno babo vzel pod streho svojih staršev.
Ste že slišali, da bi kakšna priženjena okoli govorila, da živi pri maminem sinčku?
ne, take, okoli govorijo, da so “na svojem”, čeprav v taščini bajti ni niti en cigl njihov.
Skela, pri tvoji izkušenosti, starosti in modrosti, bi človek od tebe pričakoval, da postaneš milionarka, sploh ker nisi več “mamina hčerkica”- kakor ti vsakega poimenuješ tukaj. Če so lahko kot sama praviš 25 letniki milionarji tako lahko, zakaj potem ti nisi, ker če bi bila nebi visela tukaj. Res si da ne rečem, da si glupq ampak zelo posebna. In če si že zq koga skrbela pri 25.letih? Kaj bi ti zdaj? Nobelovo nagrado? Vidim pa kako zi fovšija sije z vsakega stavka, ker tebi ni nihce od starsev nic omogocil. Meni tudi ni, pa kaj, life goes on. P.s. Da bisem imel preklete srece v zivljenju, bi se danes zivel v hisi moje matere, pa se mi je na sreco par stvari poklapalo. Kako naj se pa 95 odstotkom populacije, za katere TI stejes mamine sincke? So dobro placane sluzbe slucajno kje na razpolago? Se tistih slabse placanih ni, kje da si bo potem 25letnik danes privoščil svoje stanovanje. Jih cisto zastopim da živijo doma. Dokler sem jaz zivel doma sem placeval po 30.000 sit, pq sem v glavnem samo spat hodil. Za stroske. Sem bil mar mamin sinko? Po drugi strani pa pricakujete, da vas bodo tipi kar obletavali. Malo morgen. Ce bi bile v resnicnem zivljenju tqko cool zq kakršne se tu predstavljate bi ze zdavnaj bile oddane. Ampak zlagan internetni lajf pač ni realnost
Seveda je fauš, to je ja jasno, tak kot so nam fauš tipi ki so vezani in se samoprepričujejo da majo super zvezo pa odlično ženo seksajo pa 1x na 14 dni, če…..
Ti sam si napisal, da uči geografijo.[/quote]
Saj vidim da vse kar napišem poberete za sveto resnico 🙂
To je dobro… le tako naprej Senza, a vodiš evidenco kaj vse sem napisal? Saj bo lubica no, bom tebe tudi obrajtal, nekoč![/quote]
Le predavaj o dvoličnosti, lažnivec… In ne, samo zato, ker si priznal, da si se zlagal (danes ali takrat, ko si napisal, da tvoja mama uči geografijo), nisi nič manjši.
In resnično si zgubil stik z realnostjo, če misliš, da gojim najmanjšo željo po tem, da bi me ti obrajtal. Da bi se to spremenilo, je še neskončnost prekratka.
Pa kaj ti misliš da ti bom jaz dajal prave podatke tukaj gor? Nalašč premešam podatke da ve svetohlinske ženske mislite kako pravite resnico o nekom pa se vam lahko smejim….. pač napizdi vas vsak ki ma pet minut cajta, ti pa si se itak zalubla v mene ker maš excel tabelo z vsemi mojimi podatki da se ti ljubi vse to zapomnit to je jasno, sam 30+ žensk ne obdelujem razen če plačaš pa če maš res hudo rit!
Za to, o čemer sem jaz “govorila”, obe. Pa še kakšna izmišljena zraven. 🙂 No go, v glavnem.
Forum je zaprt za komentiranje.