Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hčere, ki jih matere niso naučile gospodinjskih del

Hčere, ki jih matere niso naučile gospodinjskih del

Čakajo na ta trenutek:
Ubi oca i majko i dobit češ stan[/quote]

Ja, tipično za mamine sinčke: čakajo kaj bodo podedovali. Če vmes kaj naredijo doma pa pričakujejo celo plačilo.

Monovke bi raje ubile lastne otroke, kot da bi jim bilo treba kaj pomagat ali zapustit v oporoki, kar so od staršev dedovale. Ni čudno, da so moški pobegnili od njih.

Ej, Fračko pijančko, po mojem se je večina monovk odločila, da ne bo imela otrok, ker bere mon in poste boga, matkiča, tebe. Samo ob misli, da imaš take otroke, sigurno vsako mine vsaka misel o imeti otroke.

Ampak ti ne razumeš kajne, jaz sem se PONUDIL da bi plačeval nek delež stroškov, pa sta me starša ZAVRNILA z besedami da naj spravim ta denar za nekoč, ko onadva tega več ne bosta mogla počet in bom to bolj potreboval.

Foter je reko, da če mu bom vsak mesec plačeval 200€ za stroške jih bo vzel in dal v kuverto in ko bom odšel od doma živet drugam, mi bo to kuverto dal v roke…. dejal mi je še, da naj sam dam ta denar ki bi ga dal za stroške v kuverto namesto njega da bom nekoč imel, da naj to smatram kot njegovo varčevanje za mene.

Torej, se naj skregam s fotrom ki želi da je tak? kakšna bo razlika če spravlja keš v kuverto on ali jaz direktno, če mi jo bo potem itak porino v roke ko odidem z isto količino keša kot je zdaj.

Tebi je to neverjetno, ker nisi zmožna doumet, da pač nekateri starši želijo dobro svojim otrokom, da bi imeli VEČ ne manj, jaz njemu pomagam, ker če bi jaz odšel, lahko on plačuje fizičarje ki bodo porihtali NEJGOV vikend, ker sam zaradi poškodbe hrbtenice ne more, enako mati itd……..

pač smo različni, če je tebi nekaj nedoumljivo to ne pomeni da je slabo.[/quote]
Pa a se teb zdi smiselno, da ji sploh kaj razlagaš in se braniš. Tale ima svoje prepričanje in konc koncev naj ga ima. V bistvu je to njen problem, če misli da je to kar zagovarja edina prava stvar.. vse ostalo je zanjo znanstvena fantastika, ki je ni zmožna dojet.

Tale komentar je pa zadetek v polno.[/quote]

Res je lepa primerjava.

Hvala za- :))))……za lep dan.

Še enkrat te sprašujem, če jaz pokrijem 1/3 stroškov (torej cca 200€) in mi foter za rojstni dan da darilo v vrednosti celoletnih stroškov (12*200€) 2400€ a potem več nisem ”mamin sinček” ???? Čeprav imam isto količino denarja kot zdaj?

Samo to mi odgovori…..

Ker to mi je foter reko da mi bo naredo, če mu plačujem stroške, da bom vsak € ki ga dam dobil nazaj zapakiranega v drugačni obliki, torej?

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Tle pa eni utemeljujejo svojo moškost s tem, da mamici smeti ven nesejo :-))))

-;))))))))))))))))))))))))))))))

hvala za lep dan.

Ma saj se ne branim, samo zanimivo mi je, kakšna je definicija maminega sinčka…..

Ker po njeni definiciji, če plačam vsak mesec 1/3 stroškov, foter pa mi za rojstni dan vse te stroške VRNE v obliki darila za rojstni dan, kaj je potem kaka razlika v tem, če jih plačujem ali jih kar sam dajem na stran? 😛

Ampak po prvi opciji več ne bom mamin sinček po drugi pa kao si, čeprav je outcome identičen.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ma saj se ne branim, samo zanimivo mi je, kakšna je definicija maminega sinčka…..

Ker po njeni definiciji, če plačam vsak mesec 1/3 stroškov, foter pa mi za rojstni dan vse te stroške VRNE v obliki darila za rojstni dan, kaj je potem kaka razlika v tem, če jih plačujem ali jih kar sam dajem na stran? 😛

Ampak po prvi opciji več ne bom mamin sinček po drugi pa kao si, čeprav je outcome identičen.[/quote]
Tale baba mi deluje kot da ima plašnice na buči. Kar koli ji boš napisal, argumentiral, .. celo dokazal .. ona bo trdila svoje, kar si je nekoč zamislila. Do konca… ko ne bo več znala drugače, te bo začela žaliti…

Matkič, kaj sploh ti otrok delaš na tem forumu in se pričakš z nami odraslimi?
Dokler te starši preživljajo si otroček.

Čakajo na ta trenutek:
Ubi oca i majko i dobit češ stan[/quote]

Ja, tipično za mamine sinčke: čakajo kaj bodo podedovali. Če vmes kaj naredijo doma pa pričakujejo celo plačilo.[/quote]

Vidim, da hitro kapiraš -;)))
+5
Lahko greš na sprehod!

Matkič, srečen bodi, ker zdaj si dobil pa še odvetnika, da te podpira :).

Kot sem rekel… ko bo zmanjkalo argumentov…. se pa pokaže ista pesem kot že pri xxx nickov iz prejšnjih tem eno in iste osebe

Pa saj ga ne preživljajo, oni mu PLAČUJEJO.. saj praktično vse naredi pri hiši, ki bi se brez njega podrla…
To, da se ne osamosvoji je zgolj dobro delo, ker bi starši po njegovem odhodu propadli v dveh mesecih…
A nisi prebrala, da on POSESA stanovanje?
Madona.

Kaj ti to resno? Plačo imaš, živijo te pa starši?

Še dobro, da so monove vse brez otrok in brez moških. Te bi potomcem še stroške rojevanja in dojenja zaračunale.

Ampak po prvi opciji več ne bom mamin sinček po drugi pa kao si, čeprav je outcome identičen.[/quote]
Tale baba mi deluje kot da ima plašnice na buči. Kar koli ji boš napisal, argumentiral, .. celo dokazal .. ona bo trdila svoje, kar si je nekoč zamislila. Do konca… ko ne bo več znala drugače, te bo začela žaliti…[/quote]

Seveda, saj to je problem, ker take osebe zmorejo argumentirano debato samo dokler jim gre na roke, zdaj ko bi morala priznat, da ni razlike ali plačujem stroške ali ne, je poniknila celo ribica, ker je pretežko priznat, da imam prav, da nima smisla v moji situaciji da plačujem karkoli, ker če sta se moja starša odločla da HOČETA da jaz varčujem €€€ jih bom tako ali drugače dobil nazaj, v kolikor bom prispeval v stroške…

Čisto slučajno so tudi tradicionalisti izginli ker bi morali dati prav, ker matematike ne gre relativizirat, ampak to je hudo, dat prav nekomu ki ga tak hočejo porinit v slabšo ruč….. saj se hitro vidi, da je to ena in ista oseba, samo nekaj ji moram ponudit, ker mi je glih blo, pa ker sem danes fraj, mam dopust….

Pa saj ga ne preživljajo, oni mu PLAČUJEJO.. saj praktično vse naredi pri hiši, ki bi se brez njega podrla…
To, da se ne osamosvoji je zgolj dobro delo, ker bi starši po njegovem odhodu propadli v dveh mesecih…
A nisi prebrala, da on POSESA stanovanje?
Madona.[/quote]

Čisto sem šokirana, da eni tako živijo. Se prav sprašujem kdaj se je vse tako spremenilo. Včasih to ni bilo normalno, zdaj pa baje vsi tako živijo? Nenavadno to.

Ja pa minimalno 600€ si tudi zaslužla, pa obrezovala si drevje, pa delala praho na vikendu, pa štihala, pa vozla samokolnice zemlje, pa kosila s flaksarco, pa daj komu se lažeš no?[/quote]

Več denarja sem imela in v celoti je šel moji mami, vsak mesec, ničesar nisem prišparala. Drevja ravno nisem obrezovala, ker ga nismo imeli, sem pa počela kaj drugega, enakovrednega tvojemu delu, sedaj pri 25-ih. A ti razumeš, da nisi več dijak?

Matkič, očitno so te ostali že stokrat brali in se jim ne da več ukvarjat z nekom, ki ni na njihovem nivoju. Jaz pa žal nisem vedela, da se pogovarjam z otrokom. Je pa vseeno zanimivo prebrati tvoja razmišljanja. Zakaj pa nisi na forumu mladi do 30 let? Tam ne bi bilo tako čudno tvoje sesanje maminega mleka. Tule pa res čudno izpade.

Ja pa minimalno 600€ si tudi zaslužla, pa obrezovala si drevje, pa delala praho na vikendu, pa štihala, pa vozla samokolnice zemlje, pa kosila s flaksarco, pa daj komu se lažeš no?[/quote]

Več denarja sem imela in v celoti je šel moji mami, vsak mesec, ničesar nisem prišparala. Drevja ravno nisem obrezovala, ker ga nismo imeli, sem pa počela kaj drugega, enakovrednega tvojemu delu, sedaj pri 25-ih. A ti razumeš, da nisi več dijak?[/quote]

Ti si rekla da si delala VSE to kar jaz počnem že v OSNOVNI ŠOLI, in sprašujem te če si v osnovni šoli kosila s flaksarco mela 600€ (ekvivalent) plače, itd itd itd.

če ne se lažeš 🙂

ne spreminjaj zdaj na 25 leto, govorila si da si bila ENAKA MENI po delu v OSNOVNI ŠOLI!

Še enkrat da te opomnim ker maš spomin zlate ribice:

Torej, čakam besede da si s flaksarco kosila v osnovni šoli in vse OSTALO kar jaz počnem pri 25tih letih, drugače se lažeš, kar itak vem da se 🙂

Kar sram me je, da sem 30- in moški, ko berem svoje vrstnike. Ženske, nismo vsi moški takšni. Eni smo tudi samostojni.

Ja, sam on čist zares verjame, da ni razlike , ali plačuje stroške ali ne.
Njemu je to ravno.
In hoče še ostale prepričat v to.
Sej ne moreš verjet….

Več denarja sem imela in v celoti je šel moji mami, vsak mesec, ničesar nisem prišparala. Drevja ravno nisem obrezovala, ker ga nismo imeli, sem pa počela kaj drugega, enakovrednega tvojemu delu, sedaj pri 25-ih. A ti razumeš, da nisi več dijak?[/quote]

Ti si rekla da si delala VSE to kar jaz počnem že v OSNOVNI ŠOLI, in sprašujem te če si v osnovni šoli kosila s flaksarco mela 600€ (ekvivalent) plače, itd itd itd.

če ne se lažeš 🙂

ne spreminjaj zdaj na 25 leto, govorila si da si bila ENAKA MENI po delu v OSNOVNI ŠOLI!

Torej, čakam besede da si s flaksarco kosila v osnovni šoli in vse OSTALO kar jaz počnem pri 25tih letih, drugače se lažeš, kar itak vem da se :)[/quote]
Tale ribca je po njenih besedah edina, ki bi lahko prekosila Chuck Norrisa.. če bi našla čas ali bi se ji zdelo smiselno

Sem ti povedala…dobivala sem več denarja, cca. 800€ in to skoraj celo OŠ, celo srednjo šolo in cel faks. Kaj si zmeden?
Zdaj si se zapičil v to, da sem napisala vsa opravila…enako. Pa dobro, a ti razumeš, da je neko fizično delo lahko enakovredno drugemu. Sem pa kaj drugega počela, izven dometa gospodinjskih del, štekaš? Imeli smo velik vrt itd.

če ne se lažeš 🙂

Torej, čakam besede da si s flaksarco kosila v osnovni šoli in vse OSTALO kar jaz počnem pri 25tih letih, drugače se lažeš, kar itak vem da se :)[/quote]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close