Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hčere, ki jih matere niso naučile gospodinjskih del

Hčere, ki jih matere niso naučile gospodinjskih del

Moja hči je stara 12: grabi, obrača seno, skida v hlevu, okopava, štiha na njivi. POmiva, čisti, opere, zlika. Sedaj nekaj gradimo oz. bomo gradili in najprej delamo izkop. Punca vozi zemljo stran. Jaz skopljem s krampom, z lopato nafilam, ona odpelje. Seveda ne polno, ker je pretežko zanjo, ampak kolikor pač gre.
Logično, da ne more pograbiti toliko kot jaz. Se pa trudi. Tudi ni ji treba toliko ur čepeti pri pletju kot jaz, jo spustim prej domov. Vseeno pa je pridna in ji je jasno, da z neba pač nič ne pade. Ni ji problem kravo pomolzti recimo.

Več denarja sem imela in v celoti je šel moji mami, vsak mesec, ničesar nisem prišparala. Drevja ravno nisem obrezovala, ker ga nismo imeli, sem pa počela kaj drugega, enakovrednega tvojemu delu, sedaj pri 25-ih. A ti razumeš, da nisi več dijak?[/quote]

Ti si rekla da si delala VSE to kar jaz počnem že v OSNOVNI ŠOLI, in sprašujem te če si v osnovni šoli kosila s flaksarco mela 600€ (ekvivalent) plače, itd itd itd.

če ne se lažeš 🙂

ne spreminjaj zdaj na 25 leto, govorila si da si bila ENAKA MENI po delu v OSNOVNI ŠOLI!

Še enkrat da te opomnim ker maš spomin zlate ribice:

Torej, čakam besede da si s flaksarco kosila v osnovni šoli in vse OSTALO kar jaz počnem pri 25tih letih, drugače se lažeš, kar itak vem da se :)[/quote]

Sem ti povedala…dobivala sem več denarja, cca. 800€ in to skoraj celo OŠ, celo srednjo šolo in cel faks. Kaj si zmeden?
Zdaj si se zapičil v to, da sem napisala vsa opravila…enako. Pa dobro, a ti razumeš, da je neko fizično delo lahko enakovredno drugemu. Sem pa kaj drugega počela, izven dometa gospodinjskih del, štekaš? Imeli smo velik vrt itd.

Pa da smo si na jasnem. Hči delo ne dobi plačano.

Ma gobcajo tu gor tri osebe in me probajo podjebavat, pa čeprav je 10 nicknamov….. Ribica ki je na socialki pa se tolaži da je bogata, piše pa na forum več kot jaz, potem sklea ki je vdova, ker ma njen več veselja v afterlifu kot ga je mel z njo, pa ženska ki ma motjo in je debela starunklja, ptoem ronka, potem ne razume itd……

3 falirane ženske, verjetno vse tri tudi grde……… ampak majo pa socialne pa 80% najemnine jim plača CSD 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Na Hrvaškem so sprejeli zakon, ki določa, da morajo tudi otroci doma delati in pomagati staršem. To bi morali tudi pri nas sprjeti, da bi otroci vedeli, da je delo njihova obveza ne pa, da bi radi celo plačilo za delo. Za delo, ki je njim v korist.

Matkic, kar potolaži se.

Ma gobcajo tu gor tri osebe in me probajo podjebavat, pa čeprav je 10 nicknamov….. Ribica ki je na socialki pa se tolaži da je bogata, piše pa na forum več kot jaz, potem sklea ki je vdova, ker ma njen več veselja v afterlifu kot ga je mel z njo, pa ženska ki ma motjo in je debela starunklja, ptoem ronka, potem ne razume itd……

3 falirane ženske, verjetno vse tri tudi grde……… ampak majo pa socialne pa 80% najemnine jim plača CSD :)[/quote]

Ko ti zmanjka arugmentov, ko ne zmoreš več, potem začneš žaliti :).

Ti si rekla da si delala VSE to kar jaz počnem že v OSNOVNI ŠOLI, in sprašujem te če si v osnovni šoli kosila s flaksarco mela 600€ (ekvivalent) plače, itd itd itd.

če ne se lažeš 🙂

ne spreminjaj zdaj na 25 leto, govorila si da si bila ENAKA MENI po delu v OSNOVNI ŠOLI!

Še enkrat da te opomnim ker maš spomin zlate ribice:

Torej, čakam besede da si s flaksarco kosila v osnovni šoli in vse OSTALO kar jaz počnem pri 25tih letih, drugače se lažeš, kar itak vem da se :)[/quote]

Sem ti povedala…dobivala sem več denarja, cca. 800€ in to skoraj celo OŠ, celo srednjo šolo in cel faks. Kaj si zmeden?
Zdaj si se zapičil v to, da sem napisala vsa opravila…enako. Pa dobro, a ti razumeš, da je neko fizično delo lahko enakovredno drugemu. Sem pa kaj drugega počela, izven dometa gospodinjskih del, štekaš? Imeli smo velik vrt itd.[/quote]

Jap 830€ si lahko dobivala samo če se ti je foter fental….. sploh v osnovni šoli, saj zdaj je razumljivo, samo veš, tega nsii zaslužila! To si PODEDOVALA oz pridobila od očetka, to ni PLAČA a veš……. to je ISTO kot če bi meni moj atek dal vsak mesec 830€ od svoje plače/penzije………

Ne ni, delo s flaksarco nima enakovredne zamenjave, kot nima likanje enakovredne zamenjave…….. VSE je VSE ali pa se lažeš…….. torej ne, in si se zlagala? Vredu, samo priznaj še, neposredno 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

3 falirane ženske, verjetno vse tri tudi grde……… ampak majo pa socialne pa 80% najemnine jim plača CSD :)[/quote]

Ko ti zmanjka arugmentov, ko ne zmoreš več, potem začneš žaliti :).[/quote]

Tipičen smrkavec, ki se v trgovini vrže po tleh in začne tuliti od togote….
Nč nima za povedat, pol pa ljuva ko lama…

Gospodična me je vprašala kaj še počnem, nisem vedel da mamin sinček ki mu je baje prinešeno vse k riti, počne vse to, potem so prekleto vrhunski ti ”mamini” sinčki………

Kaj bi še moral več počet, doma kot to, če že itak počnem praktično vse razen likanja?

Torej lahko zaključiva da je razlika med maminim sinčkom in ne maminim sinčkom samo v financah lokaciji bivanja?

Potem je 90% moških pri 25tih maminih sinčkov. Če ne še več, in enako velja za ženske, kaj pa so 25 letne ženske ki so na enakem kot jaz? Nesposobne atove hčerkice? Zakaj o tem ne govorimo? zakaj vedno na moškega?[/quote]

https://www.youtube.com/watch?v=0XViah7DJrM

3 falirane ženske, verjetno vse tri tudi grde……… ampak majo pa socialne pa 80% najemnine jim plača CSD :)[/quote]Na ta način zdravijo svoje komplekse in se vsaj v virtualnem življenju izdajajao za nekaj, čemur se v reali niso približale. Razumljivo. Tukaj živijo svoje sanje. Vendar si vseeno ne zaslužijo toliko spoštljivosti, kot jim jo ti namenjaš.

Kratko in jedernato povedano vse :-).

3 falirane ženske, verjetno vse tri tudi grde……… ampak majo pa socialne pa 80% najemnine jim plača CSD :)[/quote]Na ta način zdravijo svoje komplekse in se vsaj v virtualnem življenju izdajajao za nekaj, čemur se v reali niso približale. Razumljivo. Tukaj živijo svoje sanje. Vendar si vseeno ne zaslužijo toliko spoštljivosti, kot jim jo ti namenjaš.[/quote]

Lepo si se opisal. Slabič, ki fehta po drugih portalih:))). Kaj si mislil, če te par dni ni, da bomo pozabili?:)

Zakaj zavožene ženske brez moških in otrok vreščite tukaj? Niso vam mladeniči krivi, če niste bile sposobne ob pravem času opraviti svojega ženskega poslanstva. Za moškega se je treba potrudit. Za otroke pa še bolj po porodu. Kdo vam je kriv, da ste padle na feministične finte in na koncu ostale brez družine? Ošabnost se na koncu drago plača …

in komu boš zapustila vse nahrčkano???

LOL….
Mladeniči je reku…;-)))
Otrok imam pa dva čisto dovolj, hvala. (ne rabim še smrkavčkov na tem forumu)

in komu boš zapustila vse nahrčkano???[/quote]

Spet en kandidat, ki misli, ne, on PRIČAKUJE., da mu bo vse z neba padlo….

Ona vsako večer požira Sadni….. namreč vsako večer ko se v tišini vleže v posteljo, se spomni da se je njen dragi fental, saj kdo pa bi zdržal s tako osebo….. me čudi da je mel sploh živce da je naredo 2 otroka 🙂

Ona plačuje več kot dovolj, samo še vedno premalo kot kaže, glede na njene besede 🙂

Samo najbolj podel človek se lahko norčuje iz nekoga, ki je izgubil ljubo osebo. Samo nabolj podel človek se lahko norčuje iz smrti.

Samo najbolj podel človek se lahko norčuje iz nekoga, ki je izgubil ljubo osebo. Samo nabolj podel človek se lahko norčuje iz smrti.[/quote]

Resnica boli 🙂

Zakaj se pa ne bi smeli norčevat iz smrti. Nenazadnje

Life does not cease to be funny when people die any more than it ceases to be serious when people laugh.
George Bernard Shaw

Tudi jaz bom umrl in srčno upam da se bodo iz moje smrti norčevali, ker življenje je prekratko da bi jokali 🙂

Samo najbolj podel človek se lahko norčuje iz nekoga, ki je izgubil ljubo osebo. Samo nabolj podel človek se lahko norčuje iz smrti.[/quote]

Pust revčka….to so taki fantki, ki mučijo živali….ki muham pulijo krila, pa mačkom vtikajo petarde…ker
jim to daje občutek moči, ker pač uživajo v tem….
Sej bo prej ali slej dubu svoje…..še vsak je.

Iz česa ste se šele vi sposobni norčevat. To ni nič.

Ste pač nezrele, razvajene očkove deklice. Ko dobite nazaj po nosu, pa v jok in na drevo. Ja ja, kar papajte driskico za sabo, noben ne bo pucal za vami.

Seveda ne bo noben pucal za njimi, no morda bo moderator, saj pa so odrasle samostojne ženske, tipov pa tak nimajo al so se fentali al pa pobegnili 🙂

Tak to je…..

Aja ne, saj bodo obvezno uzakonili pomoč otrok doma, pa bodo oni odnašali njihovo drisko 😀

Pust revčka….to so taki fantki, ki mučijo živali….ki muham pulijo krila, pa mačkom vtikajo petarde…ker
jim to daje občutek moči, ker pač uživajo v tem….
Sej bo prej ali slej dubu svoje…..še vsak je.[/quote]

Ja, eno je, če je nekdo razvajen mamin sinček, to človek še prenese.
Da pa nekdo počne take podlosti pa samo stran od takega. Ne glede ali je res nekdo izgubil ljubo osebo ali ne. Iz takih stvari se ni za norčevati. To pa ja spada v kategorijo mučenja živali. Znašajo se tam, kjer zmorejo. Mučiti šibkejše bitje ali pljuvati po bolanem ali po nekom, ki trpi za izgubo ljube osebe. Ja, to zmorejo samo slabiči, podleži.
Normalna oseba kaj takega ne počne.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close