Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem je kuga moderne družbe

Feminizem je kuga moderne družbe

Upam le, da takih kot je Skela, ni veliko…

Kaj je rekla, da bo koso nabrusila :D?

Kaj je rekla, da bo koso nabrusila :D?[/quote]
Ne direktno…

Kaj je rekla, da bo koso nabrusila :D?[/quote]
Ne direktno…[/quote]

Torej je motorko zamenjala s koso, samo še zmeraj to plaši moške……. gotofi ste

Ne direktno…[/quote]

Torej je motorko zamenjala s koso, samo še zmeraj to plaši moške……. gotofi ste[/quote]
Ne da nas plaši… odbija nas. In to je velika razlika.

Plašijo nas lol

Potem dajmo oprostit posiljevalce in pedofile, saj so dejanja, ki so jih zakrivili, krivi njihovi hormoni, in jih odvežimo lastne odgovornosti zaradi nebogljenosti vpliva “endokrinih žlez”, ki jih spremeni v slepo vodene sužnje lastnih nagonov. Konec koncev, če potem moški udari žensko, ne naredi to po svoji volji, ampak si je ženska sama kriva, ker je izzvala njegov “testosteron”.

Hormoni te ne odvezujejo lastne odgovornosti, ker človek ni zgolj žival. In seveda si seksistična in naperjena proti nasprotnemu spolu, če mu ne priznavaš niti svobodne volje, ker so te verjetno čustveno prizadeli v preteklosti.

Agresij imaš več vrsti, vsem na očem je tista fizična, ker se vidijo posledice (zlorabe) fizičnih nasilnežev.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

To se strinjam in se mi zdi prav, da ima lahko ženo samo tisti, ki se izkaže za deca….
Ženske pa so nemočne….ker so brez uradnih pravic in lastnine in o bistvenih zadevah lastnega
življenja ne morejo odločati. Se strinjam, da so zvite in vrtijo moške, ker so morale razviti vsaj en
mehanizem, da lahko kaj dosežejo. Če to odpove, morajo pa ubogati in basta – ni alternative.[/quote]

Ti sploh nisi primerna za življenje v dvoje z človekom. Zate kvečjemu pride v poštev kakšen agresiven pes, ki je vsestransko uporaben.[/quote]

Mogoče se bo na forumu naučila shajati z moškimi. Sicer je trd oreh, ampak malo poduka z moške strani jo bo omehčal. 🙂 Tvoj dobronameren nasvet ji bo že malce omehčal lupinico. haha :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa kaj, če ni. zakaj je to težava. Aja, že vem, zato ker si taki kot si ti pod nujno eno iščete in v vsaki vidite potencialko.

Ti sploh nisi primerna za življenje v dvoje z človekom. Zate kvečjemu pride v poštev kakšen agresiven pes, ki je vsestransko uporaben.[/quote]

Mogoče se bo na forumu naučila shajati z moškimi. Sicer je trd oreh, ampak malo poduka z moške strani jo bo omehčal. 🙂 Tvoj dobronameren nasvet ji bo že malce omehčal lupinico. haha :)))[/quote]

Matjažko močno dvomim. Se pa strinjam s tabo.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Pa kaj, če ni. zakaj je to težava. Aja, že vem, zato ker si taki kot si ti pod nujno eno iščete in v vsaki vidite potencialko.[/quote]
Ne vem, če je težava, je pa to tisto, kar človeka lahko osreči. Pod pogojem, da se razumeta, seveda. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz tud dvomim…

Glede na njene šovinistične in nekulturne izjave se čudim kako, da moderator ne blokira njenega nika.

Ker je ženskega spola. Ta “enakopravnost” tudi na forumu pride do izraza.

Že zaradi nekaj drobnih besed enih ženskic in to v virtuali se vam tresejo gate.
Kakšni moški pa ste?

A ne uporabljate Malizie:))

Potem dajmo oprostit posiljevalce in pedofile, saj so dejanja, ki so jih zakrivili, krivi njihovi hormoni, in jih odvežimo lastne odgovornosti zaradi nebogljenosti vpliva “endokrinih žlez”, ki jih spremeni v slepo vodene sužnje lastnih nagonov. Konec koncev, če potem moški udari žensko, ne naredi to po svoji volji, ampak si je ženska sama kriva, ker je izzvala njegov “testosteron”.

Hormoni te ne odvezujejo lastne odgovornosti, ker človek ni zgolj žival. In seveda si seksistična in naperjena proti nasprotnemu spolu, če mu ne priznavaš niti svobodne volje, ker so te verjetno čustveno prizadeli v preteklosti.

Agresij imaš več vrsti, vsem na očem je tista fizična, ker se vidijo posledice (zlorabe) fizičnih nasilnežev.[/quote]

Dej no dej pretiravat…tega sploh nisem napisala…pogovarjali smo se samo, da so moški bolj nasilni
(na splošno) od žensk, kar je res težko zanikati. Ja in na to vpliva TUDI testosteron, nikakor pa ne zmanjša
odgovornosti za nasilna dejanja, vse od kar se imamo za razumska in civilizirana bitja.
Kje si ti to našel v mojih besedah, je res težko videti, še celo da “mu ne priznavam svobodne volje” pa
be vem kakšne kozlarije še…

Sicer je pa obnašanje enih parih osebkov prav v tej temi značilnih za to agresijo.
Dejmo fantje mal obvladat vaš testosteron…ne vem kolk vas je v resnici (oziroma kolk vas uporablja
različne nicke…pa me v bistvu niti ne zanima)…ampak tele vaše orgije napadov name vidijo seveda
tudi drugi….
…in česar se ne zavedate, ne povejo čisto nič o meni…pač pa zelo veliko o vas….

In to pišem za vse zgornje nicke, ki si filajo nek miniaturen ego in zdravijo frustracije (oziroma v nekaterih
primerih že kar bolezenska znamenja) z izživljanjem nad neko virtualno neznanko…
In to (kar je tudi značilno za strahopetce in bolnike) SKUPINSKO…ker si eden sam niti ne upa…..

Agresij imaš več vrsti, vsem na očem je tista fizična, ker se vidijo posledice (zlorabe) fizičnih nasilnežev.[/quote]

Dej no dej pretiravat…tega sploh nisem napisala…pogovarjali smo se samo, da so moški bolj nasilni
(na splošno) od žensk, kar je res težko zanikati. Ja in na to vpliva TUDI testosteron, nikakor pa ne zmanjša
odgovornosti za nasilna dejanja, vse od kar se imamo za razumska in civilizirana bitja.
Kje si ti to našel v mojih besedah, je res težko videti, še celo da “mu ne priznavam svobodne volje” pa

Sicer je pa obnašanje enih parih osebkov prav v tej temi značilnih za to agresijo.
Dejmo fantje mal obvladat vaš testosteron…ne vem kolk vas je v resnici (oziroma kolk vas uporablja
različne nicke…pa me v bistvu niti ne zanima)…ampak tele vaše orgije napadov name vidijo seveda
tudi drugi….

In to pišem za vse zgornje nicke, ki si filajo nek miniaturen ego in zdravijo frustracije (oziroma v nekaterih
primerih že kar bolezenska znamenja) z izživljanjem nad neko virtualno neznanko…
In to (kar je tudi značilno za strahopetce in bolnike) SKUPINSKO…ker si eden sam niti ne upa…..[/quote]
Komu to pišeš?? Virtualnim neznancem? Svoj ego in frustracije zlivaš virtualnim neznancem? Za koga pa je to značilno? Aja.. za strahopetce in bolnike. Pa menda ja nisi strahopetna in se skrivaš nekje v gmajni z motorko v roki ali si morda bolna?

tudi drugi….

In to (kar je tudi značilno za strahopetce in bolnike) SKUPINSKO…ker si eden sam niti ne upa…..[/quote]

Hahaha pa saj človek ne more verjeti svojim očem. Mi si zdravimo frustracije? Bolezenska znamenja?

Ja kaj si pa potem vi zdravite? Naj mi nekdo pokaže en vaš post iz katerega se ne bohoti sovraštvo do vsega živega.

Naj mi nekdo pokaže en sam normalen post.

Ja pa je imela enkrat en preblisk, ko sem jo celo jaz pohvalil in se strinjal z njo. Ampak menda je to bil res le osamljen primer, morda njen trenutek slabosti ali pa glih ni bila na tripu…

Kaj vse danes ne prebereš tle gori :-/…….

Moški smo bolj nasilni od žensk, ker si to tudi lahko privoščimo. Zakaj nam ženske tu niste enakovredne ? Zato, ker ste že po naravi šibkejše od nas. In to ne mislim samo fizično, ampak tudi psihično. Znate manipulirat z nami, I can give you that, še vedno pa niste dovolj čustveno stabilne, sodeč po tem kako vas večkrat še najmanjši problemček vrže iz tira. Zato pa tudi imate tako visoka pričakovanja do moških, ker ste same vredne pol kurca. Nekdo pač mora skrbet za vas in vam bit v oporo, še posebej takrat, ko ste na tleh in se smilite same sebi. Če pogledamo že samo katere lastnosti so tiste, ki jih še največ iščete pri moških : zanesljivost, odgovornost, varnost, finančna stabilnost ipd. In zakaj je vse to potrebno naštevat ? Aja, ker same nimajo nič od tega, ok bye.

Moški smo bolj nasilni od žensk, ker si to tudi lahko privoščimo. Zakaj nam ženske tu niste enakovredne ? Zato, ker ste že po naravi šibkejše od nas. In to ne mislim samo fizično, ampak tudi psihično. Znate manipulirat z nami, I can give you that, še vedno pa niste dovolj čustveno stabilne, sodeč po tem kako vas še najmanjši problemček vrže iz tira. Zato pa tudi imate tako visoka pričakovanja do moških, ker ste same vredne pol kurca. Nekdo pač mora skrbet za vas in vam bit v oporo, še posebej takrat, ko ste na tleh in se smilite same sebi. Če pogledamo že samo katere so tiste lastnosti, ki jih še največ iščete pri moških : zanesljivost, odgovornost, varnost, finančna stabilnost ipd. In zakaj je vse to potrebno naštevat ? Aja, ker same nimate nič od tega, ok bye.

Tebe je tudi nekaj vrglo iz tira. 🙂 Malo (ste) smo si pa le podobni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In vendar veliko več žensk komot, z lahkoto, brez padca v alkoholizem ali klošarstvo, brez travm
in zanemarjenosti preživi leta in leta brez moškega….
Moški praviloma ne živijo sami….ali so pri mamici, ko ta umre, se poskusijo prilimati kakšni “osamljeni”
ženski (po pravilu “zanjo je vsak dober)…če pa še to ne znese, pa zaklošarijo.
Izjema so zelo premožni, ki si lahko privoščijo plačano oskrbo…

Tdo da….ne ti men o stabilnosti…

Sorry, ampak jaz ne poznam niti ene privlačne 20-25 letnice, ki bi bila zmožna en mesec ostati samska. Tisto v poznejših letih, ko vas mož zapusti same z otrokom se ne šteje. Takrat ne morete bit več tako zbirčne, kot ste lahko bile v mlajših letih. Potem pa tečnarite po forumih kje se najdejo fletni 30 letni moški, češ vsi so že oddani… 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close