Feminizem je kuga moderne družbe
Goldfish, ko bi ti vedela, kaj počnejo “resne” (poročene, mamice) babe na Chippendale nastopih (in podobno), bi se fejst zamislila.
Saj ne rečem, niso vse take, ampak, večina njih, ko niso pod nadzorom ali pod kvazi anonimnostjo, počne zanimive reči. Res pa je, da to velja za oba spola. Tale forum, še bolj pa “starševski” čvek sta živa dokaza.
…. => Feminizem => MGTOW => … => propad zahodne civilizacije
http://www.thedailyeconomist.com/2017/02/a-mgtow-future-could-feminism-have.html
Samo kaj ko vas vecina tu tako preslabo razume Anglescino.
Pa kljub vsemu se nam ni potrebno “gonti” okoli po svetu in glede živimo bolj kvalitetno kot ti tam.[/quote]
Dream on. Dream on.
Vi si niti predstavljati ne morete mojega zivljenja. Meni pa so vasa, od dna pa do nivoja vasih menagerjev, dobro znana. Sicer pa zaplankanci kot ste res verjamete v to vaso silno kvaliteto zivljenja. Dokler vas reala ne udari v celo. Zato pa pravim, dream on dream on. 🙂
V čem sta pa vidva posebna, DXY in lepolaska? ena postarana baba brez resne zveze, en wannabe večni žurer brez zveze in otrok? In še utrujata, da zahodna civilizacija propada? Zakaj potem ne prispevata svojega deleža k tradicionalnim vrednotam? Oni se klati po svetu, celo priznava zase, da sploh noče resne zveze, potem pa bo nam solil pamet, kako premalo tradicionalne vrednote furamo..
Pa kljub vsemu se nam ni potrebno “gonti” okoli po svetu in glede živimo bolj kvalitetno kot ti tam.[/quote]
Dream on. Dream on.
Vi si niti predstavljati ne morete mojega zivljenja. Meni pa so vasa, od dna pa do nivoja vasih menagerjev, dobro znana. Sicer pa zaplankanci kot ste res verjamete v to vaso silno kvaliteto zivljenja. Dokler vas reala ne udari v celo. Zato pa pravim, dream on dream on. :)[/quote]
Ajde, daj stari, predstavi nam tvoje življenje, da te lahko pričnem/o kopirati?
Predstavi nam tvoj tipični dan, teden, leto, dve, tri….leta. To tvojo srečo, pot v tvoje razsvetljenje.
Dream on. Dream on.
Vi si niti predstavljati ne morete mojega zivljenja. Meni pa so vasa, od dna pa do nivoja vasih menagerjev, dobro znana. Sicer pa zaplankanci kot ste res verjamete v to vaso silno kvaliteto zivljenja. Dokler vas reala ne udari v celo. Zato pa pravim, dream on dream on. :)[/quote]
Ajde, daj stari, predstavi nam tvoje življenje, da te lahko pričnem/o kopirati?
Predstavi nam tvoj tipični dan, teden, leto, dve, tri….leta. To tvojo srečo, pot v tvoje razsvetljenje.[/quote]
Ne si želet. Tok nakladanja tud monster truck ne odpelje…
Za začetek ga jaz sploh ne opisujem.
Potem pa – kako zelo težko bi bilo namamiti moškega, da bi živel v udobju, se ukvarjal s svojimi
hobiji, imel prvovrstno hrano in pijačo, za nameček pa neomejen seks z različnimi ženskami vsak
dan?
Ja, res mislim, da to nikogar ne bi zanimalo.[/quote]
O ja… a ti misliš, da bi bil jaz pripravljen prodati svojo svobodo za nekaj udobja in seksa?
Večina moških bi se takemu življenja odrekla tisti moment, ko bi spoznali, da so pač orodje za razplod in brez osebne svobode.
Jbg… če pa pomislim na rdeče, roza ali modro preplajhano narcisoidno feministko, me vse mine. Če bi jih moral take pa vsak dan zadovoljevati, bi se mi znale pa ženske zameriti v celoti.
Problem je predvsem v načinu razmišljanja – če feministki razložiš svoj pogled na družbo, odnose v družbi in če se to ne sklada z njenim prepričanjem, ima pa oblast, bi hitro spet imeli “feministični Goli otok” in uzakonjen verbalni delikt.
Za začetek ga jaz sploh ne opisujem.
Potem pa – kako zelo težko bi bilo namamiti moškega, da bi živel v udobju, se ukvarjal s svojimi
hobiji, imel prvovrstno hrano in pijačo, za nameček pa neomejen seks z različnimi ženskami vsak
dan?
Ja, res mislim, da to nikogar ne bi zanimalo.[/quote]
O ja… a ti misliš, da bi bil jaz pripravljen prodati svojo svobodo za nekaj udobja in seksa?
Večina moških bi se takemu življenja odrekla tisti moment, ko bi spoznali, da so pač orodje za razplod in brez osebne svobode.
Jbg… če pa pomislim na rdeče, roza ali modro preplajhano narcisoidno feministko, me vse mine. Če bi jih moral take pa vsak dan zadovoljevati, bi se mi znale pa ženske zameriti v celoti.
Problem je predvsem v načinu razmišljanja – če feministki razložiš svoj pogled na družbo, odnose v družbi in če se to ne sklada z njenim prepričanjem, ima pa oblast, bi hitro spet imeli “feministični Goli otok” in uzakonjen verbalni delikt.[/quote]
Če si ti načelen in imaš ideale, je to samo dobro zate.
Govorim pa čisto resno, da obstaja kup ljudi, ki bi se prodali za udobje kavča s fuzbal tekmo, pirom in pečenimi rebrci, pa vsakovečerni seks.
Da ne začnemo o svobodi….a ti si res svoboden, da lahko v vsakem trenutku narediš točno to, kar ti paše, greš kamor ti paše? Debata do nezavesti..
Kar se pa načina razmišljanja tiče…kar sem jaz poznala feministk, so bile vedno ekstremno tolerantne (za moj okus celo čisto preveč) do vsega….edino ostrino, ki sem jo zasledila, je bila do nasilja vseh vrst.
Problem je predvsem v načinu razmišljanja – če feministki razložiš svoj pogled na družbo, odnose v družbi in če se to ne sklada z njenim prepričanjem, ima pa oblast, bi hitro spet imeli “feministični Goli otok” in uzakonjen verbalni delikt.[/quote]
Govorim pa čisto resno, da obstaja kup ljudi, ki bi se prodali za udobje kavča s fuzbal tekmo, pirom in pečenimi rebrci, pa vsakovečerni seks.
Da ne začnemo o svobodi….a ti si res svoboden, da lahko v vsakem trenutku narediš točno to, kar ti paše, greš kamor ti paše? Debata do nezavesti..
Kar se pa načina razmišljanja tiče…kar sem jaz poznala feministk, so bile vedno ekstremno tolerantne (za moj okus celo čisto preveč) do vsega….edino ostrino, ki sem jo zasledila, je bila do nasilja vseh vrst.[/quote]
Feministke tolerantne? Hahahahahabruhahahahaha! Dobra!
Vsak je svoboden toliko, kolikor si lahko privošči. Mojo absolutno svobodo omejujeta moja ekonomska odvisnost od lastne firme in moja očetovska dolžnost. Oboje mi prinese tudi neko zadoščenje, veselje in notranjo izpolnitev. Balansiram pač kolikor in kakor morem, se prilagajam tudi drugim okoliščinam, ampak ne za vsako ceno. Vsi na koncu najdemo neko ravnotežje, če ga ni trpimo. Jaz sem se pred nekaj leti odločil česa ne bom več trpel, kje in pri čem bom delal kompromise in kje ne.
Kar se pa načina razmišljanja tiče…kar sem jaz poznala feministk, so bile vedno ekstremno tolerantne (za moj okus celo čisto preveč) do vsega….edino ostrino, ki sem jo zasledila, je bila do nasilja vseh vrst.[/quote]
Vsak je svoboden toliko, kolikor si lahko privošči. Mojo absolutno svobodo omejujeta moja ekonomska odvisnost od lastne firme in moja očetovska dolžnost. Oboje mi prinese tudi neko zadoščenje, veselje in notranjo izpolnitev. Balansiram pač kolikor in kakor morem, se prilagajam tudi drugim okoliščinam, ampak ne za vsako ceno. Vsi na koncu najdemo neko ravnotežje, če ga ni trpimo. Jaz sem se pred nekaj leti odločil česa ne bom več trpel, kje in pri čem bom delal kompromise in kje ne.[/quote]
Good for you. Lepo.
Samo še ena o tolerantnosti – govorim zdej o deklariranih in javno nastopajočih, knjige pišočih in politično se udejstvujočih feministkah. VSAKA med njimi dobi krepko mesečno dozo groženj s smrtjo, kup pošte, v kateri je precej natančno opisano kaj bodo delali z njimi, grožnje njihovim družinam, otrokom. Nazorno, natančno, velikokrat so še slike zraven, da popestrijo vtis.
Tok o toleranci, meni to niti ni preveč smešno.
Vsak je svoboden toliko, kolikor si lahko privošči. Mojo absolutno svobodo omejujeta moja ekonomska odvisnost od lastne firme in moja očetovska dolžnost. Oboje mi prinese tudi neko zadoščenje, veselje in notranjo izpolnitev. Balansiram pač kolikor in kakor morem, se prilagajam tudi drugim okoliščinam, ampak ne za vsako ceno. Vsi na koncu najdemo neko ravnotežje, če ga ni trpimo. Jaz sem se pred nekaj leti odločil česa ne bom več trpel, kje in pri čem bom delal kompromise in kje ne.[/quote]
Good for you. Lepo.
Samo še ena o tolerantnosti – govorim zdej o deklariranih in javno nastopajočih, knjige pišočih in politično se udejstvujočih feministkah. VSAKA med njimi dobi krepko mesečno dozo groženj s smrtjo, kup pošte, v kateri je precej natančno opisano kaj bodo delali z njimi, grožnje njihovim družinam, otrokom. Nazorno, natančno, velikokrat so še slike zraven, da popestrijo vtis.
Tok o toleranci, meni to niti ni preveč smešno.[/quote]
Tako “toleranco” je pač potrebno prijaviti ustreznim organom.
Mala anekdota na to temo:
Meni je enkrat ena zatežila, ker sem na hišni zabavi pri dvignjeni deski školjke lulal v WC školjko stoje. Babnica je prišla tik za mano na WC, verjetno sem ji bil všeč pa ni znala drugače povedat… 😀 Zahtevala je, da dam desko dol in se vsedem pa ni bila lastnica hiše. Zaustavil sem curek, ga pred njo spravil nazaj v hlače in za kratek čas zapustil zabavo. Polulal sem ji zadnje desno kolo njenega Twinga. ;P
…čez kak mesec sem jo zopet srečal pri prijatelju. Pridušala se je nad pasjegojci, ker bojda njihovi ljubljenčki lulajo po zadnjem desnem kolesu njenega avta.
Skoraj sem padel s stola od smeha, ko je prizadeto opisovala dogodek…
Good for you. Lepo.
Lepo, da skomigneš ob takem problemu. Pa saj ne gre samo za to, da bi moral človek vsak dan spotoma še na policijo, poglej ta forum, poglej katerokoli okolje, kjer neka ženska govori samo o tistih pravicah KI SO ŽE UVELJAVLENE. In kaj se usuje nanjo in česa je deležna iz vseh strani.
Pa pustimo to. Prijetno lulanje ti želim.
Meni je enkrat ena zatežila, ker sem na hišni zabavi pri dvignjeni deski školjke lulal v WC školjko stoje. Babnica je prišla tik za mano na WC, verjetno sem ji bil všeč pa ni znala drugače povedat… 😀 Zahtevala je, da dam desko dol in se vsedem pa ni bila lastnica hiše. Zaustavil sem curek, ga pred njo spravil nazaj v hlače in za kratek čas zapustil zabavo. Polulal sem ji zadnje desno kolo njenega Twinga. ;P
…čez kak mesec sem jo zopet srečal pri prijatelju. Pridušala se je nad pasjegojci, ker bojda njihovi ljubljenčki lulajo po zadnjem desnem kolesu njenega avta.
Skoraj sem padel s stola od smeha, ko je prizadeto opisovala dogodek…[/quote]
Good for you. Lepo.
Avto si ji polulal? To ji je pa dalo vetra, kaj? Še dobro, da ni peš prišla.
Avto si ji polulal? To ji je pa dalo vetra, kaj? Še dobro, da ni peš prišla.[/quote]
Mogoče bi bilo bolje če bi prišla peš, ker v čevlje se ji pa zagotovo ne bi…
Forum je zaprt za komentiranje.