Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem je kuga moderne družbe

Feminizem je kuga moderne družbe

Sej ni res.
Poškodba je poškodba, na sodišču štejeta obe modrici, kot tudi na policiji.
In za povzročanje poškodbe bosta odgovarjala oba, moški ali ženska.
Je pa res, da so poškodbe, ki jih povzroči moški sorazmerno z močjo hujše in bo dobil večjo kazen –
pa ne zato ker je “moški in je vedno vsega kriv”, ampak glede na težo poškodbe.[/quote]
V bistvu ne vem kako bi sodisce odlocilo. Ampak, ce si zamislim obojestranko stopnjevanje agresivnosti v primeru zenskega napada na tipa v posnetku, ostajam preprican, da je za moskega se najbolje, da se izogne taksni zenski. Zenska te lahko med spanjem v jajca naspona, da bos imel 5 minut izbojene oci, pa bos nastradal, ce ji bos eno modrico z navadnim stiskom zapestja pustil. Samo zlagat se more, kaj se je zgodilo.

Hja….statistika je precej na strani žensk, a veš.
Mal razširi svoje obzorje, pa poglej svetovni procent….kjer je večina žensk finančno odvisnih in prepuščenih
na milost in nemilost debilom….
Mal si poglej procent umorjenih…pa trajno poškodovanih….pa prodanih starim decom že pri desetih letih…
pa spolnih suženj od otroštva…
“Ranljivost” pač ni samo hipotetična, a veš..[/quote]
Oh waw, ženska mi je dala lekcijo. Bravo, boš čokoladko ?

Če ne pa nisi povedala nič novega. Že zgoraj sem pisal, da je vsaj zame ključno vprašanje kdo začne s fizičnim nasiljem in ne kdo se na koncu zapelje do policijske postaje. kaže modrice in se dela ubogo žrtev. Ker ženske, kot šibkejši spol, si lahko privoščite take izpade, mi si jih pa pač ne moremo. Še največ kar lahko dosežemo v tem primeru, je to, da smo tarča posmeha.[/quote]

Ne hvala, čokolado si kar sama kupujem.
In še enkrat – ni res. Če boš šel s poškodbo najprej do zdravnika, potem pa do policije, boš
deležen enake pomoči kot tepena ženska in ona enake kazni, kot moški.
In še….če ona kaže modrice JE žrtev (ker je dobila udarce) ali po tvoje ni?

Z denarjem in lažmi je najboljša varjanta. Ostalo je za feministične pomehkužence 🙂

Sej ni res.
Poškodba je poškodba, na sodišču štejeta obe modrici, kot tudi na policiji.
In za povzročanje poškodbe bosta odgovarjala oba, moški ali ženska.
Je pa res, da so poškodbe, ki jih povzroči moški sorazmerno z močjo hujše in bo dobil večjo kazen –
pa ne zato ker je “moški in je vedno vsega kriv”, ampak glede na težo poškodbe.[/quote]
V bistvu ne vem kako bi sodisce odlocilo. Ampak, ce si zamislim obojestranko stopnjevanje agresivnosti v primeru zenskega napada na tipa v posnetku, ostajam preprican, da je za moskega se najbolje, da se izogne taksni zenski. Zenska te lahko med spanjem v jajca naspona, da bos imel 5 minut izbojene oci, pa bos nastradal, ce ji bos eno modrico z navadnim stiskom zapestja pustil. Samo zlagat se more, kaj se je zgodilo.[/quote]

:-)())) sori..mene je tole res nasmejalo, ko sem si predstavljala, da te katera med spanjem v jajca…LOL
kere teorije…kera domišlija :-))
Sej pravim….nasilje je zunanji znak neuravnovešenosti…in jasno se je treba takim osebkom izogniti,
moškim in ženskim.
Če pa pride do poškodbe, se mi zdi prav, da se zanjo odgovarja. Kar je v primeru nasilja ženske nad
moškim problem, je to, da ga moški prijavijo v še manjšem odstotku kot ženske….
Ženske ga ne prijavijo iz strahu, moški ponavadi iz sramu…

Tiste moje besede so se nanašale na okoliščine v družbi, če te kdo napade.
Ne moreš pa istega načina uporabiti v odnosu, ker takšen odnos nima nobenega smisla. Razen, če se tepeta vsak dan. 🙂
Z nekim provokatorjem na cesti pa nisi v odnosu in zato ne moreš vedno vsega rešiti z dialogom in iti stran, ker lahko tisti gre za tabo.

Res je, zato glej, da si dobiš tako, ki jo boš lahko ustrahoval, da bo vsaj kolikor toliko (navideznega) miru v odnosu. 🙂

Ko je pa že ravno ta tema. Sem že na policijo prijavil, ker je ženska (sredi noči) zganjala nasilje nad moškim. Kar sem videl, tip ni ti enkrat ni dvignil roke nad njo. Bila pa je fizično malenkost močnejša (po videzu) od njega, po velikosti pa sta bila nekje enaka. Verjetno je bila tudi kako leto starejša. Kakorkoli, ni se mi zdelo prav, da se znaša nad njim, pa tudi spati nisem mogel. :))[/quote]

in kaj se je zgodilo? Najbrž je dobila položnico al kako?

Če ne pa nisi povedala nič novega. Že zgoraj sem pisal, da je vsaj zame ključno vprašanje kdo začne s fizičnim nasiljem in ne kdo se na koncu zapelje do policijske postaje. kaže modrice in se dela ubogo žrtev. Ker ženske, kot šibkejši spol, si lahko privoščite take izpade, mi si jih pa pač ne moremo. Še največ kar lahko dosežemo v tem primeru, je to, da smo tarča posmeha.[/quote]

In še enkrat – ni res. Če boš šel s poškodbo najprej do zdravnika, potem pa do policije, boš
In še….če ona kaže modrice JE žrtev (ker je dobila udarce) ali po tvoje ni?[/quote]
Sicer pa, zelo malo moških se bo odločilo it na policijo zaradi ene praskice na roki, česa takega ste lahko zmožne samo ženske. V večini primerov storite to iz same zlobe, maščevanja, bolečina, ki jo doživite ob tem je še najmanjši problem 😉

Podoben primer je, ko po ločitvi z dolgoletnim partnerjem zahtevate polovico premoženja.

Tiste moje besede so se nanašale na okoliščine v družbi, če te kdo napade.
Ne moreš pa istega načina uporabiti v odnosu, ker takšen odnos nima nobenega smisla. Razen, če se tepeta vsak dan. 🙂
Z nekim provokatorjem na cesti pa nisi v odnosu in zato ne moreš vedno vsega rešiti z dialogom in iti stran, ker lahko tisti gre za tabo.[/quote]
Ce hitreje teces, gre lahko tudi za tabo, same te ne bo dohitel(a), lol.

In še….če ona kaže modrice JE žrtev (ker je dobila udarce) ali po tvoje ni?[/quote]
Sicer pa, zelo malo moških se bo odločilo it na policijo zaradi ene praskice na roki, česa takega ste lahko zmožne samo ženske. V večini primerov storite to iz same zlobe, maščevanja, bolečina, ki jo doživite ob tem je še najmanjši problem 😉

Podoben primer je, ko po ločitvi z dolgoletnim partnerjem zahtevate polovico premoženja.[/quote]

Dobre maš, ni kej. Ona z zlomljeno čeljustjo in počenimi rebri, on pa s praskico na roki, ampak žrtev
je pa on….fajn, ni kej.
Jasno, da mi pripada polovica….a po tvoje kar on vse dobi al kaj? Po keri logiki pa?

neglede na to s čim baba utresa (jezik, joški, rit) — faše … samo sporočilna vrednost je različna ☺

V vsakem primeru ste ženske jokice in bolj kot na odraslo osebo prej spominjate na razvajenega otroka.

Lp

Enostavno Bog

Jest pa glih za moške mislim enako :-))))

Sami nepotešeni pedofili in pedofilke. Pfuj.

Glej tak beden primer ti bom dala…..

Recimo ti maš hči, jaz sina, dajva rečt, da sta skupaj, tvoja hči se loti mojega sina in moj ji da en cvrk po betici…. Reciva, da bi bilo podobno kot v videu samo, da bi jo pokasirala……
Robi v kolikem času bi te lahko pričakovala, da bi mi pozvonil na vrata, kako sem sina naučila hendlat z ženskami in bi mi pol pametoval v obratni smeri?[/quote]
Odvisno kako dober zgledaš :)[/quote]

Hehehe… bi bila opasna v vsakem primeru, prepuščam tvoji domišljiji prosto pot 😀

Tvoja mamica je jokica? Si dobil tak vzorec? Glej, skrajni čas je, da se spokaš od doma!

Offtopic.

:)))) Še dobro, da so tvoji komentarji vedno IN TOPIC.

Res je, zato glej, da si dobiš tako, ki jo boš lahko ustrahoval, da bo vsaj kolikor toliko (navideznega) miru v odnosu. 🙂

Ko je pa že ravno ta tema. Sem že na policijo prijavil, ker je ženska (sredi noči) zganjala nasilje nad moškim. Kar sem videl, tip ni ti enkrat ni dvignil roke nad njo. Bila pa je fizično malenkost močnejša (po videzu) od njega, po velikosti pa sta bila nekje enaka. Verjetno je bila tudi kako leto starejša. Kakorkoli, ni se mi zdelo prav, da se znaša nad njim, pa tudi spati nisem mogel. :))[/quote]

in kaj se je zgodilo? Najbrž je dobila položnico al kako?[/quote]
Ne vem, kako se ukrepa v takih primerih in nisem bil zraven, ko ju je policija zaslišala. Sem pa sam tudi radoveden. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jap, to je problem če gledaš na odrasle kot na otroke si pedo če jih hočeš nabit. Če jih pa gledaš kot odrasle s svobodno voljo se morš pa mal spustit iz oblakca ane 🙂

In še….če ona kaže modrice JE žrtev (ker je dobila udarce) ali po tvoje ni?[/quote]Lahko ji je samo vrnil za leta psihičnega nasilja, ki ga pa žal ne more dokazat/pokazat. 😉

Vsi obsojate nasilje, bolje rečeno modrico, toda nasilje je tudi, ko ti nekdo konstantno najeda s čustvenim nasiljem od katerega pa ni modric in se ga tako na daleč, ne vidi/opazi pa ravno tako pušča posledice. In z čustvenim nasiljem ste ženske daleč močnejše, bolje opremljene… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Napake drugih so moje opravičilo…… 😉
A je pomembno kdo je koga prvi nazaj? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Pfff mene mat lahko uči kar hoče ampak jaz imam svoj free will in pa svoje menje…če bi na meni ženska hotela izvajat fizično nasilje bi se enkrat ali dvakrat izmaknu in pa opozoril naj neha če pa nebi nehala bi jo pa tko brcnu, da se nebi tok hit pobrala.
Imam vso pravico se branit (sploh če fizičnega nasilja nisem jaz izzval) tako kot vsako bitje na tem svetu…pa naj si folk misli kar hoče…kaj pa bolečina, ki jo je pokasiru model ko ga je tepla po glavi ali kjerkoli že aia to je pa smešno…zakaj pa noben ni pristopil ko je ona tepla njega po glavi pa rekel ej nehaj ali ej model a rabiš pomoč jo zvlečemo stran…mislim od žensk sem itaq pričakoval, da bodo gledal pa se smejale saj so itaq vse bolj hinavske kar se tiče enakopravnosti moški pa noben ni pristopil pa prašal če je vse ok…je beni copatarji.

Napake drugih so moje opravičilo…… 😉
A je pomembno kdo je koga prvi nazaj? :))[/quote]

? Kako si se znašel v mojem komentarju, ki je bila replika Bogu?:)))

Pfff mene mat lahko uči kar hoče ampak jaz imam svoj free will in pa svoje menje…če bi na meni ženska hotela izvajat fizično nasilje bi se enkrat ali dvakrat izmaknu in pa opozoril naj neha če pa nebi nehala bi jo pa tko brcnu, da se nebi tok hit pobrala.
Imam vso pravico se branit (sploh če fizičnega nasilja nisem jaz izzval) tako kot vsako bitje na tem svetu…pa naj si folk misli kar hoče…kaj pa bolečina, ki jo je pokasiru model ko ga je tepla po glavi ali kjerkoli že aia to je pa smešno…zakaj pa noben ni pristopil ko je ona tepla njega po glavi pa rekel ej nehaj ali ej model a rabiš pomoč jo zvlečemo stran…mislim od žensk sem itaq pričakoval, da bodo gledal pa se smejale saj so itaq vse bolj hinavske kar se tiče enakopravnosti moški pa noben ni pristopil pa prašal če je vse ok…je beni copatarji.[/quote]Mogoče zato ker ženska samo enkrat po decu udari…. potem samo še po oslu tepe…. ccccccccc

Itak pa so ta nasilje zgolj neka posledica in je posredovanje le gašenje požara, gorivo zanj pa ostaja… :/

In še….če ona kaže modrice JE žrtev (ker je dobila udarce) ali po tvoje ni?[/quote]Lahko ji je samo vrnil za leta psihičnega nasilja, ki ga pa žal ne more dokazat/pokazat. 😉

Vsi obsojate nasilje, bolje rečeno modrico, toda nasilje je tudi, ko ti nekdo konstantno najeda s čustvenim nasiljem od katerega pa ni modric in se ga tako na daleč, ne vidi/opazi pa ravno tako pušča posledice. In z čustvenim nasiljem ste ženske daleč močnejše, bolje opremljene… :)[/quote]

Ne moreš tega “vrnit”, tako, da jo nalomiš.
Lahko se umakneš, greš, jo pustiš.
Jaz sem mnenja, da je za nasilje nad sabo vsak sam kriv (če si odrasel in sposoben finančno skrbeti
zase) – ker ga ne prekine. Tako moški, kot ženske.
Mene ne more noben ne psihično, ne fizično ne čustveno maltretirat – ajnfah zato, ker tega nikomur ne
pustim.
Če se pustiš, si pol sam kriv….tako ženske, ki jih partnerji zmerjajo in v nič dajejo, kot moški, ki jim
ženske najedajo brez veze…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close