Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Feminizem je kuga moderne družbe

Feminizem je kuga moderne družbe

DXY je ujetnik svojih prepričanj in z njimi živi v svojem ujetništvu.

DegenX

Preveč se trudiš. Vidm da ne znaš sprejemat kritik na svoj račun (lastnost šibkih, nesamozavestnih) o teb je treba zmeri pisat o superlativih, da si zadovoljen. Si pač črna ovca, ki je noben ne mara, deal with it.

Me veseli, da si nas izobrazila. Skoda le, da si z opisom malih mešančkov, kot brihtnih, trdoživih in zdravih, pokazala svoj bias. Namreč, ne gre za pasmo ampak cel spekter pasem. Pa nič novega. Že stokrat videno.

Na splošno pa tole. Poln curak imam ljudi, ki mi pametujejo kako bi moral, če posplošim, živeti. Ko mi beli vitezi, katerih življenski uspeh je, da so “zapecali” eno ali dve ženski vztrajno pametujejo o ženskah, uspehu, življenju. Kot nedonošenčku, ki šele mora sezreti. Ko mi neizkušeni zaplankanci posiljujejo s svojim, njim edino znanim, načinom življenja. Ko se mi nerazgledani zapečkarji norčujejo iz svetovljanstva. Ko me ne preveč brihtni indoktrinirani komunarzarji posiljujejo s političnimi parolami in svojo namišljeno moralno superiornostjo. Ko se razno razni luzerji čutijo moralno upravičene do mojega zaslužka zgolj zato, ker je višji od njihovega. Itd. Itd.
Skratka, sploh ni problem v tem, da ste drugačni, z drugačnimi prepričanji in življenskimi zgodbami. Med mojimi prijatelji in znanci so raznorazni ljudje iz 6 celin. Problem je v tem, da vas večina ne prenese, da nisem tak kot vi. Da ne razmišljam kot vi. Spominjate me na anti-Trump norijo. Ni važno kaj Trump naredi ali reče. Odziv levičarjev je predvidljiv. Katastrofalen. Zato do večine vas več nimam nobenega potrpljenja. In, če me že zanese sem, vam imam kaj kmalu dosti. In vam povem kar vam gre. Brez ovinkov.

pametuje, “svetuje” in razlaga kako bi se jaz moral obnašati, razmišljati in/ali živeti.[/quote]
Ne, Dater, jaz sem dejansko o psih pisala. Vse ostalo je plod tvoje domišljije.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Reč je čisto logična. Dec babe nima doma zaprte in baba gre v svet. Tam se nauči feminizma, prid domov čisto na novo emancipirana in je je treba naučit vse od začetka.
Kdo pa ima cajt za to?!?! Edino kak brezdelnež…. In potem jo pošljemo v svet (beri: se ločimo), ker ni več združljiva z našo predstavo o družini kot osnovni enoti družbe in tako ponovno postanemo samski.
No, zato se samski puntajo glede feminizma….

Reč je čisto logična. Dec babe nima doma zaprte in baba gre v svet. Tam se nauči feminizma, prid domov čisto na novo emancipirana in je je treba naučit vse od začetka.
Kdo pa ima cajt za to?!?! Edino kak brezdelnež…. In potem jo pošljemo v svet (beri: se ločimo), ker ni več združljiva z našo predstavo o družini kot osnovni enoti družbe in tako ponovno postanemo samski.
No, zato se samski puntajo glede feminizma….[/quote]
Ženska, ki je doma zadovoljna, nima razlogov, da se uči neumnosti od drugih. Lahko kvečjemu ona koga kaj nauči.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kaj se ma pa tvoja za naučit od tebe? Haha

Ko se mi lotijo pametovati mone, ki so v realnem zivljenju najvecji luzerji. 30 letni mentol, katerega zivljenski vrhunec je, da se je zaradi seksualne suse koncno spravil v fitness. Jaka muda… O samorefleksiji pisite sebi, luzerjem, ne meni, ki sem se uspel svetlobno leto oddaljiti od vasega zaplankanega razmisljanja in zivljenja.

Tvoja svetloba je vir našega življenja! Madona si smotan kot zajla in poln predsodkov. Hahahaaa.

No, zato se samski puntajo glede feminizma….[/quote]
Ženska, ki je doma zadovoljna, nima razlogov, da se uči neumnosti od drugih. Lahko kvečjemu ona koga kaj nauči.[/quote]

Nauči se kako biti nezadovoljna v zelo zadovoljujočem okolju in razmerju. 😉
Saj… take potem druge babnice naučijo, kako biti nezadovoljna…

Ok, g. Bog, samo ti uzivaj svoje bozansko zivljenje se naprej. Ti privoscim, se ti klanjam in se ponizno umikam nazaj v svojo blatno kolibo.

Dvomim da sploh poznas kakrsnega koli feminista.

Samo bedasti starši otroke učijo, da ne udarijo nazaj?
Kaj si Jezus ti?
Če te kdo udari imaš tudi po zakonu pravico udarit nazaj.
In, ko udariš nazaj te ne bo nikoli več.
Potem se pa lahko pogovarjaš. 😉

Ni nujno. Nekateri starši otroke učimo, da ne udarijo nazaj, ampak da rešujejo z besedami oziroma dialogom. Če se nanesem na video bi bilo bolje, da otroke učimo, kako se ubranit pred koleriki in hudo impulzivnimi ljudmi.
[/quote]

Psihično nasilje žensk je najpomembnejša tema, ki se bi ji morala družba posvetit na isti način, kot se je posvetila fizinemu nasilju moških.

Veliko fizičnega nasilja moških je namreč odgovor na več let trajajoče psihično nasilje s strani ženske.

Zadnji čas, da se začnemo ukvarjati s tem. Feminizem diskriminira in želi uničit uspešne, prilagojene, kompetentne moške in jih podrediti nasilnim ženskam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close