Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

Pri meni je bila tudi višja sila :)[/quote]

No ja, kako si to razlagaš…

Joj kako ste sitni danes 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Kaj pa jaz? Jaz sem neuvrščena, kot Jugoslavija :))) [sup]in zdej bo en napisal da sem pa stara glih en tolk.[/sup][sub]hehehehe[/sub]

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Ti si prvo pero mona. Čestitke :))

To je samoumevno:). Ne more vedno vse uspeti. Zato takrat, ko nekaj res rata, je veliko bolj dragoceno.[/quote]

Samoumevno? Ne nujno, občasno nas mora kaj pošteno udariti po glavi, da se zavemo, kako je in pri čem smo 🙂

So true…

To je samoumevno:). Ne more vedno vse uspeti. Zato takrat, ko nekaj res rata, je veliko bolj dragoceno.[/quote]

Samoumevno? Ne nujno, občasno nas mora kaj pošteno udariti po glavi, da se zavemo, kako je in pri čem smo :)[/quote]

Tudi to se dogaja ja:). Mene je tale forum pošteno udaril po glavi:))))).

Samoumevno? Ne nujno, občasno nas mora kaj pošteno udariti po glavi, da se zavemo, kako je in pri čem smo :)[/quote]

Tudi to se dogaja ja:). Mene je tale forum pošteno udaril po glavi:))))).[/quote]

Sva že dve 🙂
ps: pa naj bo, potem je že moralo tako biti 🙂

Tudi to se dogaja ja:). Mene je tale forum pošteno udaril po glavi:))))).[/quote]

Sva že dve 🙂
ps: pa naj bo, potem je že moralo tako biti :)[/quote]

Saj se nič ne zgodi brez nas…torej že paše tko:))).

Seba ti si človeški zmazek. Nobeden moški, kaj takega ne bi objavil. Ti si svoji bivši uslugo naredil, da sta šla narazen. Pa kaj se čudiš, če ti rečejo da si kmetavzar.
Zanima me, kako si ti uporabil to tvojo klasifikacijo?
Na podlagi česa?
Si jih spoznal in govoril z njimi?
Si komuniciral z ne intelektualkami, da lahko podaš tvoje piškavo mnenje glede tega?
Kako ti veš, da so intelektualke res pametne?
Kaki so to parametri?

Skrij se v kako luknjo, ker delaš moškim sramoto.[/quote]

Še zmeraj čakam na tvoje pojasnilo.

na željo občinstva ponavljam objavo

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Nemči a danes si pa trezen?:)) ne zamert:))

Ravno zato – za nekoga bo uspeh, da je ob priložnosti kradel, za nekoga da se je temu uprl. Kaj točno je zame uspeh, bi pa zelo težko komentirala: veliko je spremeljivk, ki človeka lahko pripeljejo v nekaj na kar sploh ni računal, si želel. Mariskateri moj (dosežen) cilj je že dobil oznako uspeh ali neuspeh in za eno ali drugo je potrebno imeti vsaj nekaj jajc…upam, da se vsaj v tem delu strinjaš z mano :)[/quote]

Veš kako je…uspeh se začne s tem, da je nekdo zadovoljen sam s sabo in s tem, kar počne. Verjame vase, v svoje cilje, v odločitve in temu sledi. Seveda ni vedno tako enostavno kot se bere:). Vsak dan smo postavljeni pred nove in nove situacije, ki prinašajo drugačne izzive. Ampak v veliki meri je odvisno le od nas, kako se bodo dogodki odvijali. Naj bo še toliko neznank, pomembno je kako se kdo loti samega izhodišča. Najlažje je seveda usmeriti prst na druge, češ da so oni krivi:).
Tvojega zadnjega stavka ne razumem. Smisel življenja vidim v kvaliteti bivanja, kar za sabo potegne tudi to, da si človek upa.[/quote]

ekonomik pjur survajver :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Misonka, že nedokončana osnovna šola je dovolj, da nekdo ve, kako se pravilno postavlja ločila. Tebi to več kot očitno nikoli ne bo jasno. Slaba tolažba … če ti je zato lažje? :)[/quote]

🙂
[img]http://www.lucyandmaeve.com/images/punctuation/comma-main.jpg[/img]

Pismenost je vsekakor minimalni kriterij za naslov “intelektualec”, splošna razgledanost in pa posebna nadarjenost za eno ali več področij (družboslovje in/ali naravoslovje) pa je po moje tista prava odlika, ki dovoljuje ta naziv. Ozka usmerjenost samo iz določenega področja, po moje tudi ruši takšen naslov, da je nekdo npr. priznan družboslovec, mu pa zelo peša srednješolska matematika in fizika, in obratno, da je nekdo vrhunski fizik, pa ne ve ničesar o delovanju družbe, ga ne zanima sociologija, zgodovina, geografija….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Misonka, že nedokončana osnovna šola je dovolj, da nekdo ve, kako se pravilno postavlja ločila. Tebi to več kot očitno nikoli ne bo jasno. Slaba tolažba … če ti je zato lažje? :)[/quote]

🙂

Pismenost je vsekakor minimalni kriterij za naslov “intelektualec”, splošna razgledanost in pa posebna nadarjenost za eno ali več področij (družboslovje in/ali naravoslovje) pa je po moje tista prava odlika, ki dovoljuje ta naziv. Ozka usmerjenost samo iz določenega področja, po moje tudi ruši takšen naslov, da je nekdo npr. priznan družboslovec, mu pa zelo peša srednješolska matematika in fizika, in obratno, da je nekdo vrhunski fizik, pa ne ve ničesar o delovanju družbe, ga ne zanima sociologija, zgodovina, geografija….[/quote]

Teoretik, od kje si to spet prepisal?:) Dej napiši kdaj kaj svojega.

🙂

Pismenost je vsekakor minimalni kriterij za naslov “intelektualec”, splošna razgledanost in pa posebna nadarjenost za eno ali več področij (družboslovje in/ali naravoslovje) pa je po moje tista prava odlika, ki dovoljuje ta naziv. Ozka usmerjenost samo iz določenega področja, po moje tudi ruši takšen naslov, da je nekdo npr. priznan družboslovec, mu pa zelo peša srednješolska matematika in fizika, in obratno, da je nekdo vrhunski fizik, pa ne ve ničesar o delovanju družbe, ga ne zanima sociologija, zgodovina, geografija….[/quote]

kaj če si slovenec pa si pismen v angleščini ne pa v slo si lahko intelektualec?

Kdo določa kriterije 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ne reci, da te odvračajo od tega dosti striktnejša pravila za postavljanje vejic, kot je to pri angleškem jeziku ?

Torej kriterije določa vejica …

Kaj pa če vejica določa kriterije 🙂

a si mejčkeno nagajiv danes?

Pri nekaterih vejica tudi določa svoja pravila. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Fantje jaz sem vceraj sexal :))

Torej imaš izpolnjeno normo za december? :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Čestitke! Ponosen sem nate…in na tisto, ki se je žtrvovala za vse ženske tega sveta..:)))

Čestitke! Ponosen sem nate…in na tisto, ki se je žtrvovala za vse ženske tega sveta..:)))[/quote]Mal me skrbi al je kaj upošteval naše nasvete, al je spet samo mal pobrazdal in bodo morali drugi za njim popravljat…. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Je bila zadovoljna in zadovoljena? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close