Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

PNP pri tebi cenim druge kvalitete ki so prav tako izjemne res Izjemne. Tvoja skrb za živali za njihove pravice brez dvoma si prva borka za pravice živali. Izjemna lastnost.

Nato cenim tvojo skrb za osebno urejenost si ena bolj urejenih žensk tukaj gor to je meni osebno zelo pomembna kvaliteta. Veliko žensk se že zgodaj zapusti, kar se tega tiče. Vidi se ti da veš kaj je moškim všeč.

In najpomembneje zelo všeč mi je tvoja naklonjenost moškim, kar se tega tiče si brez dlake na jeziku nisi feministka in ne obravnavaš moških slabšalno.

Te tri lastnosti te prav tako delajo izjemno :)[/quote]

Veš kaj, sem že povedala svoje: kdo si ti, da boš takole na daljavo presojal, a imam možgane ali ne? Če bi doštudirala kak FDV, že mogoče, dobiti diplomo iz kemije pa ni ravno dano vsakemu … 🙂 Še enkrat: eni res ne jemljemo tega foruma za vir globokih filozofskih debat … Za kazen 1 dan ne smeš pisat na ta forum :)[/quote]

Haha, ti pa si ena cvetka. Mogoče bi res morala it na FDV, da te naučijo malo kako se komunicira in obnaša na spletu. Mimogrede, kemijo so doštudirali tudi moji sošolci, ki so gimnazijo izdelovali z dvojkami. Ni to neka Sorbona, bejbi. Na FDV pa jih je šlo nekaj z najboljšim uspehom. Po mojem jih je škoda za tisti faks, vsekakor pa so bili naravno bistveno bolj inteligentni od tebe. Zdaj pa se spet zjoči, kako te ne maramo. 🙂

Pa zaradi mene imaš lahko doktorat, tvoje obnašanje je na nivoju osnovne šole. In formalna izobrazba ni merodajno merilo za vse.

Ko tole prebiram in seveda nikogar osebno ne poznam,si privoščim podati na monitor,tisto kako vas jaz “vidim” hehe…malce sem nagajiva danes:))

– Seba in Tip…ta dva sta mi hkrati tko simpatična,da enostavno ne vem kateri me bolj nasmeji:))

– Robija vidim ko poštenega resnega moškega z obilo moralnih vrednot.Je nižje rasti in nosi “fix bradico” :)))

– Marko je baba.

– Wishyou je čeden,inteligenten,izredno postaven in situiran moški.

– NM či je star tečen in neurejen dedc.Oprosti,prepričaj me v nasprotno.

– Paco Morales je hard varianta,težji karakter.Nima dosti prijateljev.

– Antilopa sposobna v reali,čedna na pogled,vendar žal zahrbtna v družbi.

– Bikinka čedna in dobra prijateljica.

– Margi ? Margi je dama ! Ne verjamem da je prav čedna,je pa zato toliko bolj simpatična in izredno dobra v prijateljskih sferah,ne zahrbtna! Torej na Monu edina,s katero bi želela biti v družbi.

– Calipsa ,moški v ženskem telesu.Težka osebnost brez družbe v prostem času.Kljub vsemu razgledana.

Dobro torej,BREZ ZAMERE res ne biti hudi :))

aja..in še jaz za glodanje ko se boste razburjali.Nisem čedna.Vsaj nimam se za čedno:) Sem pa zadovoljna s svojim telesom.Upam da še na mnoga leta:))

Smeh je pol zdravja, me veseli da skrbim vsaj za polovico tvojega 🙂

Skoraj zadela. Bradico redno brijem. 🙂

Čudovito Robi..paše:))

– Paco Morales je hard varianta,težji karakter.Nima dosti prijateljev.

Hard in težji karakter, ko se mi kdo se mi kdo skuša povzpeti na glavo. Prijatelja imam samo enega, a ta je PRIJATELJ!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Za vsako žensko si napisala, da je čedna, zame pa ne – verjamem, da moški v ženskem telesu nikakor more biti čeden 🙂 Odkrito – nisem zadovoljna s svojim telesom itd torej si zopet na boljšem/boljša od mene;) Sila redki izbranci imate vse, nekateri pa le mini drobtinice…pa naj bo – po Gaussu bo že tako prav 🙂

a je kakšna toliko gibčna tukaj rubber – klik

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Vedno sem cenil tvoj optimizem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

za MON naj ostane tako …. [sub]kaj si pa mislim ob nemarnem tipkanji nickov … je pa Robi… zbrisal[/sub] ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Misonkka, si me pa …hm …, kaj piješ ?

Wish..ni panike:)

O misonka hvala cenim tvoje spoštovano mnenje 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Veš, če prideš v soboto, očitno ne boš žejna … imam namreč na sumu, da tisti, ki jim tvoje ocene in opisi niso všeč, že prej, preden si to objavila, niso imeli namena priti .

Meni lokacija v hotelu slon in nadaljevanje pri antilopi ustreza torej pridem 🙂

Veš, če prideš v soboto, očitno ne boš žejna … imam namreč na sumu, da tisti, ki jim tvoje ocene in opisi niso všeč, že prej, preden si to objavila, niso imeli namena priti .[/quote]

baba pjana – rt prodana ☺

Imela si 50% možnosti, da zadaneš. Bila si zelo blizu. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Imela si 50% možnosti, da zadaneš. Bila si zelo blizu. :))[/quote]
jep … hohkome je spustila ☺

Kak čem bit čedna, reva, ko sem tak škrbasta.
Sam sem pa tak simpatična ko se nasmejim.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Saj je lepo če je človek samokritičen, če je pa preveč pa spet ni dobr 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Margi, tebe je eno samo sonce, kako te človek ne bi imel rad:)))

Ni vse v lepem telesu, veliko je tudi odvisno kakšna je oseba v tem telesu. 🙂

Entip kaj pol ne boš nč sexal danes s PNP?

hehe ne bom, nič ne skrbi 🙂

Ni vse v lepem telesu, veliko je tudi odvisno kakšna je oseba v tem telesu. :)[/quote]

Hvala za tolažbo 🙂
ps: nekaj sem morala komentirati, če se je že tako potrudila 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close