Fejst babnice na MON_u
Margo ker si ravno ti ti povem da ni boljšega kot imeti mlado ljubico pa 111 cm gor ali dol :)))
Hudič je le to, ker ljubica pravi, da je noseča z mano :)[/quote]
Zato pa velja, da bi se kondomi v štacunah morali prodajati na policah zraven plenic in otroške hrane – da imaš takojšen praktični prikaz, kaj te čaka, če jih ne boš uporabljal. 🙂
Margo ker si ravno ti ti povem da ni boljšega kot imeti mlado ljubico pa 111 cm gor ali dol :)))
Zato pa velja, da bi se kondomi v štacunah morali prodajati na policah zraven plenic in otroške hrane – da imaš takojšen praktični prikaz, kaj te čaka, če jih ne boš uporabljal. :)[/quote]
Ampak, da uporabljaš kondom kot edino opcijo proti nezaželjeni nosečnosti…si orng predrzen:)). To je le preventiva proti prenosljivim boleznim. Če nočeš slišati zvoka ueeeee, je treba poseči po čem radikalnejšem:).
Ti si pa ploden, ko zemlja, še par dni nazaj si se pohvalil, da si prvič seksal in zdaj je že noseča….Bognedaj, da se katera za tabo usede na klopco v parku…zanosi v trenutku:)
Zato pa velja, da bi se kondomi v štacunah morali prodajati na policah zraven plenic in otroške hrane – da imaš takojšen praktični prikaz, kaj te čaka, če jih ne boš uporabljal. :)[/quote]
Ampak, da uporabljaš kondom kot edino opcijo proti nezaželjeni nosečnosti…si orng predrzen:)). To je le preventiva proti prenosljivim boleznim. Če nočeš slišati zvoka ueeeee, je treba poseči po čem radikalnejšem:).[/quote]
celibat? 🙂
Ampak, da uporabljaš kondom kot edino opcijo proti nezaželjeni nosečnosti…si orng predrzen:)). To je le preventiva proti prenosljivim boleznim. Če nočeš slišati zvoka ueeeee, je treba poseči po čem radikalnejšem:).[/quote]
celibat? :)[/quote]
Vidim, da si zelo osveščen:))). Vprašaj svojega sina ali hčerko:))).
Vidim, da si zelo osveščen:))). Vprašaj svojega sina ali hčerko:))).[/quote]
Tebe sem vprašal 🙂 naj ti ne bo nerodno da z njo samo lulaš :)[/quote]
A ti resno misliš, da ženske lulamo skozi vagino?
A ti resno misliš, da ženske lulamo skozi vagino?[/quote]
Ti tud najbrž ješ z žlico in ne z usti ..ane… :)[/quote]
Ne, samo nekako si ne predstavljam, kakšen občutek bi bil, če bi me tip v uretro namesto v vagino nabijal.
Ti tud najbrž ješ z žlico in ne z usti ..ane… :)[/quote]
Ne, samo nekako si ne predstavljam, kakšen občutek bi bil, če bi me tip v uretro namesto v vagino nabijal.[/quote]Glede na orodje ki se ponuja se ustrezno pripravi….. :))
Ne, samo nekako si ne predstavljam, kakšen občutek bi bil, če bi me tip v uretro namesto v vagino nabijal.[/quote]Glede na orodje ki se ponuja se ustrezno pripravi….. :))[/quote]
Evo, sem že par pripomočkov pripisala na shopping list. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.