Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

če se katera počuti fejst babnico, vredno samega nadbožanstva … naj se mi javi – lahko tudi na ZS ☺♥♥♥
tipi -> ven iz teme
Ostale -> obvoz ☻

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Moja klasifikacija:

1. Intelektualna skupina: antilopa, bikini, goldfish, calipso, senza

2. Neintelektualna ali podintelektualna skupina: pikanikapika, iskrena, 1raglja

3. Vmesna skupina ali skupina zmernega napredka: pandora, it

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

so že odšle od tukaj

Zelo subjektivna klasifikacija.

NM-3w, zdaj pa šibam ven iz teme. 🙂

Subjektivna seveda. Kar napisi s čim se ne strinjaš 🙂

Seba, ti si pa res en težak … a ta intelekt venomer izpostavljaš zato, ker ga tebi tako zelo primanjkuje? Jaz imam intelektualnih tem povsem dovolj v službi, sem se pa pridem zabavat in jezikat, ne pa v vsakem stavku napisat eno šokantno modrost, ki bo kandidirala za nobelovo nagrado.

Momogrede, odpuščen si kot minister za ženske zadeve 🙂

Kaj ti je tega treba bilo? 🙂

Auuuuuuuuuuuuuuu!! Ko usekaš mimo, usekaš najbolje!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Jupiiii, sem na seznamu… :)))

PNP pri tebi cenim druge kvalitete ki so prav tako izjemne res Izjemne. Tvoja skrb za živali za njihove pravice brez dvoma si prva borka za pravice živali. Izjemna lastnost.

Nato cenim tvojo skrb za osebno urejenost si ena bolj urejenih žensk tukaj gor to je meni osebno zelo pomembna kvaliteta. Veliko žensk se že zgodaj zapusti, kar se tega tiče. Vidi se ti da veš kaj je moškim všeč.

In najpomembneje zelo všeč mi je tvoja naklonjenost moškim, kar se tega tiče si brez dlake na jeziku nisi feministka in ne obravnavaš moških slabšalno.

Te tri lastnosti te prav tako delajo izjemno 🙂

Kaj ti je tega treba bilo? :)[/quote]

Rad mal provociram no 🙂

Kaj ti je tega treba bilo? :)[/quote]

Rad mal provociram no :)[/quote]

Ja no, mal te je zaneslo… 🙂

PNP pri tebi cenim druge kvalitete ki so prav tako izjemne res Izjemne. Tvoja skrb za živali za njihove pravice brez dvoma si prva borka za pravice živali. Izjemna lastnost.

Nato cenim tvojo skrb za osebno urejenost si ena bolj urejenih žensk tukaj gor to je meni osebno zelo pomembna kvaliteta. Veliko žensk se že zgodaj zapusti, kar se tega tiče. Vidi se ti da veš kaj je moškim všeč.

In najpomembneje zelo všeč mi je tvoja naklonjenost moškim, kar se tega tiče si brez dlake na jeziku nisi feministka in ne obravnavaš moških slabšalno.

Te tri lastnosti te prav tako delajo izjemno :)[/quote]

Veš kaj, sem že povedala svoje: kdo si ti, da boš takole na daljavo presojal, a imam možgane ali ne? Če bi doštudirala kak FDV, že mogoče, dobiti diplomo iz kemije pa ni ravno dano vsakemu … 🙂 Še enkrat: eni res ne jemljemo tega foruma za vir globokih filozofskih debat … Za kazen 1 dan ne smeš pisat na ta forum 🙂

Nisem fejst! NM-3w ti kar javno sporočam, da od mene nič ne bo 😉

Morda bi morala kaj napisat o razliki med organsko in anorgansko kemijo 🙂

Veš kaj, sem že povedala svoje: kdo si ti, da boš takole na daljavo presojal, a imam možgane ali ne? Če bi doštudirala kak FDV, že mogoče, dobiti diplomo iz kemije pa ni ravno dano vsakemu … 🙂 Še enkrat: eni res ne jemljemo tega foruma za vir globokih filozofskih debat … Za kazen 1 dan ne smeš pisat na ta forum :)[/quote]

Torej se oglasi meni, jaz nisem tako presneto izbirčen kot NM! ☺☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Pomisli raje da PNP odžira živalim hrano!!!! banda rastlinojeda kako nesramne poteze 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Torej se oglasi meni, jaz nisem tako presneto izbirčen kot NM! ☺☺☺☺[/quote]

Že pakiram kufre…pripravi se 🙂

Veš kaj, sem že povedala svoje: kdo si ti, da boš takole na daljavo presojal, a imam možgane ali ne? Če bi doštudirala kak FDV, že mogoče, dobiti diplomo iz kemije pa ni ravno dano vsakemu … 🙂 Še enkrat: eni res ne jemljemo tega foruma za vir globokih filozofskih debat … Za kazen 1 dan ne smeš pisat na ta forum :)[/quote]Eh, punce ne se jezit, Seba111 ima omejeno sposobnost razmišljanja (tako kot vsak dec 😉 zato mora imet vse po predalčkih drugač se sploh ne znajde in bi bil v nasprotnem izgubljen kot Rd kapica v gozdu. 🙂
On mora predalčkat, ker edino tako vas lahko vsaj za silo razume, da si odpre predalček in razmišlja o vsebini, nato ga zapre in odpre drug predalček in spet razmišlja o njegovi vsebini. Povezave med predalčki pa še ne obvlada in ne ga silit v to, ker bo več škode kot koristi…. 😉 :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Hahaha on_ 😀

Ostajam pri moji klasifikaciji. Mene 3 neintelektualke niso prepričale, da ne spadajo v to skupino. Je pa tudi res, da je izredno težko priti v skupino intelektualk kajti tam so punce, ki so izjemno doprinesle k razvoju mona :))

Vsak sodelujoči doprinese svoj delež… zakar so takšne in podobne klasifikacije nepotrebne ali celo … da ne rečem 🙂

enTip, hvala, ampak z izgubljencem Sebo bomo neintelektualke opravile same ,) Še ne ve, kaj ga čaka hehe …

Oh hinavščina pa taka 🙂

Seba, jaz sem s svojim položajem zadovoljna. Si me prečital čist. Bi se počuitila nebogljeno ob intelektualkah.

Ne dvomim da znate in ste sposobne, pač v znak podpore vašemu boju 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close