Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

Hmm ja WYWH kaj pa če imam pravljične opravke z bitji 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Potem pa Sneguljčico pozdravi, se nismo videli že od otroštva …

Kaj pa če je sneguljčica vidi pozdravljeno otroštvo?

Zdaj sva pa dva, ki besede obračava.

( Imej spoštovanje do Sneguljčice in jo piši z veliko začetnico, sicer so tvojim “pravljičnim opravkom” štete zadnje ure …)

Res je, če tale ni na mah podobna moji stari mami. 🙂
[img]http://images5.yandy.com/Products/Sexy-Office-Girl.jpg[/img]

Zunanjost nima veze z intelektom. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Eh antilopa no to pa sploh ni res no. Zelo inteligentne so recimo tudi Kate Beckinsale ali Sharon Stone.

[/quote]

Degradiraj jo za stopničko! Kakšen intelektualni spodrsljaj si je dovolila, groza… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

intelektualec se ne MERI z nazivom ali stopnjo šolanja….[/quote]

Tudi s tem, ni pa to vse:). S tem imajo predvsem probleme tisti brez titul in z nizko stopnjo izobrazbe.

čizs … mešate drek, gnoj in traparije

Inteligentnost je “dana” po naravi. Prirojena

IQ se meri po mensa metodi

načitanost je pač sposobnost ploščiti rit in prebirati kaj drugi pišejo

ni čudno, da vsi gobcajo o informacijah, ko gre za navadne podatke. Informacija je produkt inteligence … ko iz podatkov (napisanega, prebranega …) sestaviš “novo vrednost”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

intelektualec se ne MERI z nazivom ali stopnjo šolanja….[/quote]

Tudi s tem, ni pa to vse:). S tem imajo predvsem probleme tisti brez titul in z nizko stopnjo izobrazbe.[/quote]

Res? Zadeva je mnogo bolj kompleksna, ne kar tako enostranska, problem lahko imajo tudi precej izobraženi, npr z nazivi dr, ker se ne znajo (ali nočejo??!) prilagoditi sogovorniku, okolici, družbi ter (nujno) dati prednost t.i. kmečki pameti. Goldfish, mene je strah ljudi, ki mislijo/verjamejo, da posedujejo zelo dobro razvit svoj intelekt, dejansko se bojim ljudi, ki se oprijemljejo svojega “umetnega” intelekta kot pijanec plota. Zakaj “umetnega”? Mnogo ljudi, ko pride do izobrazbenega maksimuma, se miselno poleni, si sčasoma naprtijo raznorazne “ovire” v glavi, ki povzročajo, da se intelekt kakršenkoli že je/bil prične degradirati – kadar se mi nekdo predstavi s prepono dr mi to ne pove o samem intelektu predstavljene osebe nič kaj dosti.

Če za kogarkoli na tem čveku pomeni, da imam probleme z drugimi zaradi svoje nizke stonje izobrazbe ali ker nimam titule, me ne moti, a se mi je vseeno dalo napisat, kaj me je spreletelo ob Godfishini (rahli) ciničnosti.

Tudi s tem, ni pa to vse:). S tem imajo predvsem probleme tisti brez titul in z nizko stopnjo izobrazbe.[/quote]

Res? Zadeva je mnogo bolj kompleksna, ne kar tako enostranska, problem lahko imajo tudi precej izobraženi, npr z nazivi dr, ker se ne znajo (ali nočejo??!) prilagoditi sogovorniku, okolici, družbi ter (nujno) dati prednost t.i. kmečki pameti. Goldfish, mene je strah ljudi, ki mislijo/verjamejo, da posedujejo zelo dobro razvit svoj intelekt, dejansko se bojim ljudi, ki se oprijemljejo svojega “umetnega” intelekta kot pijanec plota. Zakaj “umetnega”? Mnogo ljudi, ko pride do izobrazbenega maksimuma, se miselno poleni, si sčasoma naprtijo raznorazne “ovire” v glavi, ki povzročajo, da se intelekt kakršenkoli že je/bil prične degradirati – kadar se mi nekdo predstavi s prepono dr mi to ne pove o samem intelektu predstavljene osebe nič kaj dosti.

Če za kogarkoli na tem čveku pomeni, da imam probleme z drugimi zaradi svoje nizke stonje izobrazbe ali ker nimam titule, me ne moti, a se mi je vseeno dalo napisat, kaj me je spreletelo ob Godfishini (rahli) ciničnosti.[/quote]

Trenutno se ne spomnim nikogar iz mojega kroga poznanstev, ki bi se miselno polenil, ko bi prišel do svojega izobrazbenega maksimuma (po tvojih besedah). Ne verjamem v to, da sploh obstaja maksimum, kvečjemu omejitve pri posameznikih. Celo življenje se učimo. Formalna izobrazba je ena izmed možnosti izbire. Zakaj se kdo obnaša tako kot se…ne vem, to vprašaj njih:). Mene ni strah tistih, ki se postavljajo s svojimi nazivi. Če ga opraviči, naj mu bo oproščeno:). Me pa zmoti, ker je postal trend, da se nižje kvalificirani ljudje takoj postavijo v bran in s kupom predsodkov o ljudeh, ki so uspešni. Očitno je greh, če imaš titulo in uspeh. Sigurno je tak vse plačal, a ne:). Škoda metati vse ljudi v isti koš.

Če za kogarkoli na tem čveku pomeni, da imam probleme z drugimi zaradi svoje nizke stonje izobrazbe ali ker nimam titule, me ne moti, a se mi je vseeno dalo napisat, kaj me je spreletelo ob Godfishini (rahli) ciničnosti.[/quote]

Trenutno se ne spomnim nikogar iz mojega kroga poznanstev, ki bi se miselno polenil, ko bi prišel do svojega izobrazbenega maksimuma (po tvojih besedah). Ne verjamem v to, da sploh obstaja maksimum, kvečjemu omejitve pri posameznikih. Celo življenje se učimo. Formalna izobrazba je ena izmed možnosti izbire. Zakaj se kdo obnaša tako kot se…ne vem, to vprašaj njih:). Mene ni strah tistih, ki se postavljajo s svojimi nazivi. Če ga opraviči, naj mu bo oproščeno:). Me pa zmoti, ker je postal trend, da se nižje kvalificirani ljudje takoj postavijo v bran in s kupom predsodkov o ljudeh, ki so uspešni. Očitno je greh, če imaš titulo in uspeh. Sigurno je tak vse plačal, a ne:). Škoda metati vse ljudi v isti koš.[/quote]

Goldfish, še enkrat preberi kaj sem napisala – omenjam izobrazbeni maksimum, med vrsticami bi lahko dojela, da nikogar ne mečem nikamor, ljudje sami odvržejo v koš, v katerem se najdejo, meni tega (še zaenkrat) ni treba delati, sem nihče 🙂

Ja, izobrazbo je možno kupiti; za tvojo življenjsko kilometrino, ki jo imaš za seboj, bi že lahko bila manj naivna glede tega 🙂

Ps: kaj sploh pomeni uspeh? Ni to nekaj individualnega? Nekaj, kar nima (konkretne) veze s preostalim svetom?

Trenutno se ne spomnim nikogar iz mojega kroga poznanstev, ki bi se miselno polenil, ko bi prišel do svojega izobrazbenega maksimuma (po tvojih besedah). Ne verjamem v to, da sploh obstaja maksimum, kvečjemu omejitve pri posameznikih. Celo življenje se učimo. Formalna izobrazba je ena izmed možnosti izbire. Zakaj se kdo obnaša tako kot se…ne vem, to vprašaj njih:). Mene ni strah tistih, ki se postavljajo s svojimi nazivi. Če ga opraviči, naj mu bo oproščeno:). Me pa zmoti, ker je postal trend, da se nižje kvalificirani ljudje takoj postavijo v bran in s kupom predsodkov o ljudeh, ki so uspešni. Očitno je greh, če imaš titulo in uspeh. Sigurno je tak vse plačal, a ne:). Škoda metati vse ljudi v isti koš.[/quote]

Goldfish, še enkrat preberi kaj sem napisala – omenjam izobrazbeni maksimum, med vrsticami bi lahko dojela, da nikogar ne mečem nikamor, ljudje sami odvržejo v koš, v katerem se najdejo, meni tega (še zaenkrat) ni treba delati, sem nihče 🙂

Ja, izobrazbo je možno kupiti; za tvojo življenjsko kilometrino, ki jo imaš za seboj, bi že lahko bila manj naivna glede tega 🙂

Ps: kaj sploh pomeni uspeh? Ni to nekaj individualnega? Nekaj, kar nima (konkretne) veze s preostalim svetom?[/quote]

Moja življenjska kilometrina je v bistvu toliko “dolga”, da si še lahko privoščim naivnost:). Zavedam se, da brez truda ni efekta. Nekateri kradejo, kar še ne pomeni, da zamika tudi mene. Saj ljudi začutiš, predvsem njihovo pristnost.
Imam svojo definicijo uspeha. In le-ta je močno povezana tudi z drugimi. Ne živim zato, da bi grabila le zase in uživala v svoji individualnosti. Ljudje s takšnimi vzgibi me ne zanimajo. Upam, da imaš tudi ti svojo definicijo uspeha ter jo uspešno presegaš.

Ps: kaj sploh pomeni uspeh? Ni to nekaj individualnega? Nekaj, kar nima (konkretne) veze s preostalim svetom?[/quote]

Moja življenjska kilometrina je v bistvu toliko “dolga”, da si še lahko privoščim naivnost:). Zavedam se, da brez truda ni efekta. Nekateri kradejo, kar še ne pomeni, da zamika tudi mene. Saj ljudi začutiš, predvsem njihovo pristnost.
Imam svojo definicijo uspeha. In le-ta je močno povezana tudi z drugimi. Ne živim zato, da bi grabila le zase in uživala v svoji individualnosti. Ljudje s takšnimi vzgibi me ne zanimajo. Upam, da imaš tudi ti svojo definicijo uspeha ter jo uspešno presegaš.[/quote]

Ravno zato – za nekoga bo uspeh, da je ob priložnosti kradel, za nekoga da se je temu uprl. Kaj točno je zame uspeh, bi pa zelo težko komentirala: veliko je spremeljivk, ki človeka lahko pripeljejo v nekaj na kar sploh ni računal, si želel. Mariskateri moj (dosežen) cilj je že dobil oznako uspeh ali neuspeh in za eno ali drugo je potrebno imeti vsaj nekaj jajc…upam, da se vsaj v tem delu strinjaš z mano 🙂

Imam svojo definicijo uspeha. In le-ta je močno povezana tudi z drugimi. Ne živim zato, da bi grabila le zase in uživala v svoji individualnosti. Ljudje s takšnimi vzgibi me ne zanimajo. Upam, da imaš tudi ti svojo definicijo uspeha ter jo uspešno presegaš.[/quote]

Ravno zato – za nekoga bo uspeh, da je ob priložnosti kradel, za nekoga da se je temu uprl. Kaj točno je zame uspeh, bi pa zelo težko komentirala: veliko je spremeljivk, ki človeka lahko pripeljejo v nekaj na kar sploh ni računal, si želel. Mariskateri moj (dosežen) cilj je že dobil oznako uspeh ali neuspeh in za eno ali drugo je potrebno imeti vsaj nekaj jajc…upam, da se vsaj v tem delu strinjaš z mano :)[/quote]

Veš kako je…uspeh se začne s tem, da je nekdo zadovoljen sam s sabo in s tem, kar počne. Verjame vase, v svoje cilje, v odločitve in temu sledi. Seveda ni vedno tako enostavno kot se bere:). Vsak dan smo postavljeni pred nove in nove situacije, ki prinašajo drugačne izzive. Ampak v veliki meri je odvisno le od nas, kako se bodo dogodki odvijali. Naj bo še toliko neznank, pomembno je kako se kdo loti samega izhodišča. Najlažje je seveda usmeriti prst na druge, češ da so oni krivi:).
Tvojega zadnjega stavka ne razumem. Smisel življenja vidim v kvaliteti bivanja, kar za sabo potegne tudi to, da si človek upa.

Ravno zato – za nekoga bo uspeh, da je ob priložnosti kradel, za nekoga da se je temu uprl. Kaj točno je zame uspeh, bi pa zelo težko komentirala: veliko je spremeljivk, ki človeka lahko pripeljejo v nekaj na kar sploh ni računal, si želel. Mariskateri moj (dosežen) cilj je že dobil oznako uspeh ali neuspeh in za eno ali drugo je potrebno imeti vsaj nekaj jajc…upam, da se vsaj v tem delu strinjaš z mano :)[/quote]

Veš kako je…uspeh se začne s tem, da je nekdo zadovoljen sam s sabo in s tem, kar počne. Verjame vase, v svoje cilje, v odločitve in temu sledi. Seveda ni vedno tako enostavno kot se bere:). Vsak dan smo postavljeni pred nove in nove situacije, ki prinašajo drugačne izzive. Ampak v veliki meri je odvisno le od nas, kako se bodo dogodki odvijali. Naj bo še toliko neznank, pomembno je kako se kdo loti samega izhodišča. Najlažje je seveda usmeriti prst na druge, češ da so oni krivi:).
Tvojega zadnjega stavka ne razumem. Smisel življenja vidim v kvaliteti bivanja, kar za sabo potegne tudi to, da si človek upa.[/quote]

Deloma se strinjam s tvojo razlago. Zase lahko zatrdim, da lahko najdem stvari v življenju, ki so nek svoj čas pomenile uspeh, ta trenutek ko pa nanje pogledam, pomenijo totalen neuspeh….pa ne bom o podrobnostih. V zadnjem stavku želim povedati, da so cilji, ki so precej tvegani in je možnost neuspeha precejšnja, torej da si zmožen sprejeti neuspešen finiš so potrebna “jajca” in obratno, z enim ali drugim je potrebno znati živeti, shajati.

To je samoumevno:). Ne more vedno vse uspeti. Zato takrat, ko nekaj res rata, je veliko bolj dragoceno.

Punci ne se kregat sta obe moji favoritinji :))

Wtf? Zdaj ne vem…ali slabo, površno bereš ali vidiš samo slabo.

Končno ena dobra debata. Punci…. ŠEEEEE

Entip kako kej tvoja simpatija PNP? 🙂

Če višja sila posreduje je pač tako, da ne prideš…..

Bi se rad kregal? Iščeš probleme? 🙂

Od kje ti pa to???

Sem mislil, da sta kej kontaktirala še pa očitno nista. Ja tako je s temi 40 letnicami :)))

Pri meni je bila tudi višja sila 🙂

Nasplošno s 40+ bejbami ni nič narobe, ravno nasprotno. Ene pač porušijo vso statistiko. Izjeme pač potrjujejo pravilo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close