Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

Bom počakal da pobegnejo od tebe v moj varen objem. Zakaj bi se trudil 🙂

Imel sem te za bolj inteligentno osebo, kot to sedaj izraža tvoja izjava.
Zdaj pa še podaj argumente, da bomo vedeli na podlagi česa trdiš, da se moramo vsi prilagajati in spuščati na njegovo raven.[/quote]

Prilagajaš se s tem, ko toleriraš vsakršno obnašanje na monu. Obstajati bi morale meje nekega obnašanja. Očitno je to tebi tuje in je važna kvantiteta. Vsak od nas je kdaj v efektu in napiše kaj neprimernega. Ampak sedaj govorimo samo o eni in isti osebi, ki je vedno žaljiv, vedno verbalno agresiven, vedno nespoštljiv do drugih uporabnikov mona…zdaj se pa vprašaj, bi takšnega človeka sprejel pod svojo streho in pustil, da se tvoji otroci igrajo z njim? Nimaš nobenega občutka za to, kaj je prav in kaj ne? Nimaš nikakršnih meja? Kaj je sploh tvoja funkcija moderatorstva? Kje je tvoja morala, etika?
Ja, ti se prilagajaš…si ponižen, s sklonjeno glavo boš požrl vsak drek…pa ga daj, ne bom ti več branila:).
Amen![/quote]
Ne, prilagajaš se ti in podobni, ko se spuščate na njegov nivo.
Če bi se prilagajal, bi komuniciral tako, kot on sam.

Pa še enkrat samo zate…..Če bi toleriral vsakršno obnašanje, ne bi bilo brisanja. Zdaj razumeš ?

In kaj sploh pričakuješ od mene ?

Prov maš kar čakaj jaz sem itak želel samo bikini za ljubico in nobene druge 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Prilagajaš se s tem, ko toleriraš vsakršno obnašanje na monu. Obstajati bi morale meje nekega obnašanja. Očitno je to tebi tuje in je važna kvantiteta. Vsak od nas je kdaj v efektu in napiše kaj neprimernega. Ampak sedaj govorimo samo o eni in isti osebi, ki je vedno žaljiv, vedno verbalno agresiven, vedno nespoštljiv do drugih uporabnikov mona…zdaj se pa vprašaj, bi takšnega človeka sprejel pod svojo streho in pustil, da se tvoji otroci igrajo z njim? Nimaš nobenega občutka za to, kaj je prav in kaj ne? Nimaš nikakršnih meja? Kaj je sploh tvoja funkcija moderatorstva? Kje je tvoja morala, etika?
Ja, ti se prilagajaš…si ponižen, s sklonjeno glavo boš požrl vsak drek…pa ga daj, ne bom ti več branila:).
Amen![/quote]

Pa še enkrat samo zate…..Če bi toleriral vsakršno obnašanje, ne bi bilo brisanja. Zdaj razumeš ?

In kaj sploh pričakuješ od mene ?[/quote]

Ne od tebe ne od kogarkoli drugega ne pričakujem ničesar. Tu sem prostovoljno, pridem in grem ko meni paše.
Toleriraš že s tem, ko predlagaš, naj vsako drugo temo preskočimo. Meni se to ne zdi smiselno, ker ni namen foruma, da se tri četr časa izogibaš ljudem, ampak da sodeluješ in komuniciraš na niovju. Očitno imamo drugačne poglede na to. Ja, zdaj razumem:).

ja bikini je res ženska in pol. Prav privoščim ti jo. Ampak žal… nekdo drug uživa ob njej 🙂

In kaj sploh pričakuješ od mene ?[/quote]

Ne od tebe ne od kogarkoli drugega ne pričakujem ničesar. Tu sem prostovoljno, pridem in grem ko meni paše.
Toleriraš že s tem, ko predlagaš, naj vsako drugo temo preskočimo. Meni se to ne zdi smiselno, ker ni namen foruma, da se tri četr časa izogibaš ljudem, ampak da sodeluješ in komuniciraš na niovju. Očitno imamo drugačne poglede na to. Ja, zdaj razumem:).[/quote]
Šele tukaj dam GF prav. Res ni fajn debatirat, če s strahom pričakuješ, kdaj bodo začele padat žaljivke. Pač sinoči sta imeli vsega dovolj, počil jima je film.
In poanta ni v brisanju sinočnje debate ampak v tem da NM žali konstantno, predvsem ženske.
In v tem pogledu bi moderatorji morali ukrepat…

Ne razumeš poante celotne zgodbe? Gnojenje s strani rednega in edinega absurdno žaljivega uporabnika je vsakodnevno na najvišjih ter najmočnejših intervalih. Prag naj se začne pucati pri izvoru.[/quote]
Najbrž ti ne razumeš…
Če se ne bi vedve sinoči tako trdoživo zaganjale vanj, bi on napisal morda samo en ali dva prispevka in bi bilo konc. Tako pa ste svinjali nekaj ur… vsi trije.[/quote]

Seveda, vsi bodo morali bit tiho ali celo zapustit ta forum, da bo on lahko ohranjal svoj poligon za egotrip!

Dejansko lahko žališ kot želiš, saj s tem pokažeš, kaj za en osebek si!

Tekom današnjega dogajanja sem prišla do spoznanja, da lahko naredim boljše od tega, toda v tem okolju se bolje ne da, ne dovoli se. Sprevržen poligon do nadalnjega zapuščam, ne podpiram okolja, kjer se vsakodnevno gasi podtikan požar, požigalec pa je še vedno dobrodošel; ne bom imenjala imen kdo vse to podpira, zame ste enaki požigalcu.

Dobila sem več kot dovolj opeklin, čas je za okrevanje.

Calypso glej!

Ni na nas, da mu dopovedujemo, da kar počne je narobe, ker tip je še bolj žaljiv, če ga pustiš pri miru bo vodu monolog sam sabo, pod vsako temo in s časom se umakne. Druga varianta je da ga ignoriraš. Tretja, da ga prijaviš moderatorju.
Sej je mene nič kolikokrat žalil, pa se nedajem z njim, ker vem da je utopično in če bi šla dlje izpadem, da sem padla na njegovo raven. Ne pusti se sprovocirat, da te pripeljejo tako nizko.
Jaz ga ne opravičujem in mi je gnusno njegove objave kdaj prebrat, mnogokrat pa kar preskočim.
Zanimivo, da se tega poslužuje le tu in nikjer drugje.

Svojih besed ne prepoznam kot žaljivih. /quote]
Kar pa je zaskrbljujoče, zato se te tudi briše. In prav je tako. Velja pa za vse enako. Govora pa je seveda o besedah, ki so bile izbrisane. Skrajno žaljive besede.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Torej naj mižimo. Boš tudi mižal, ko bo tak osebek posilil tvojo hči ali napadel sina? Upam, da ti bodo takšne stvari prizanešene.[/quote]
Saj noben ne miži, za boga milega. Briše se vse žaljive komentarje. Brisanje pa ni mižanje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, v interesu je bilo samo tebi in njemu. Krivi so pa moderatorji, ker ne zbrišejo, še preden vidva napišeta.

Pa dobro. A še nisi dojela, da človek uživa v tem, da lahko žali druge. Zakaj mu daješ fujter, da to počne še naprej, če bi rada da neha? Ti si tista, ki se njemu prilagaja, hkrati pa poskrbiš, da je forum zasvinjan in to te potem moti?! Z njim vred. Govorim za primer, če se spuščaš na njegov nivo, sicer je prav lušno s teboj debatirat. No, verjamem, da si želela v dobri veri preprečit, ampak na napačen način. Upam, da je to zdaj še kdo spoznal (na svoji koži).

To, da se ne da, preprosto ni res. Dokaz za to pa je, da drugi to zmorejo. Ti ne zmoreš, ampak zaradi tega še ti ni treba obupat. Mogoče samo malo oddiha, potem pa s polnimi pljuči proti takim (problemom). Na drug način, da se ve. 🙂

a gremo še en krog ☺
lahko se še kdo pridruži ☺♥

btw: Robija sem sicer prosil, da tole temico zbriše … pa vidim, da je še veliko mesa na tej kosti ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Torej naj mižimo. Boš tudi mižal, ko bo tak osebek posilil tvojo hči ali napadel sina? Upam, da ti bodo takšne stvari prizanešene.[/quote]
Saj noben ne miži, za boga milega. Briše se vse žaljive komentarje. Brisanje pa ni mižanje.[/quote]
Pa se res? Torej nazivanje nekoga s kurbo sploh ni žaljivo? (pa niti v celofan ni bilo zavito, kaj šele, da bi bila mašna gor)

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Saj noben ne miži, za boga milega. Briše se vse žaljive komentarje. Brisanje pa ni mižanje.[/quote]
Pa se res? Torej nazivanje nekoga s kurbo sploh ni žaljivo? (pa niti v celofan ni bilo zavito, kaj šele, da bi bila mašna gor)[/quote]
Seveda je žaljivo. Si prijavila in ni bilo zbrisano?

a laganje, zaiskanje oči pred resnico, uporaba nesmiselnih izrazov za nekaj jasnega … je pa … kaj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Pa se res? Torej nazivanje nekoga s kurbo sploh ni žaljivo? (pa niti v celofan ni bilo zavito, kaj šele, da bi bila mašna gor)[/quote]
Seveda je žaljivo. Si prijavila in ni bilo zbrisano?[/quote]
Bi morala najprej prijaviti, da bi bilo zbrisano? Aaaa, potem pa razumem, zakaj verižno žaljenje ni bilo samoiniciativno zbrisano s strani moderatorja. Hja, mogoče je pa moderator ocenil, da sem se sposobna sama dovolj dobro braniti (glede na to, da sem (recimo, da) potrpežljivo odgovarjala), in da ne potrebujem njegove intervencije.

Bom malo prezračila, da se tale sarkazem razkadi… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

a laganje, zaiskanje oči pred resnico, uporaba nesmiselnih izrazov za nekaj jasnega … je pa … kaj ☺[/quote]
Izražanje retoričnih spretnosti. Nekaj, kar tebi zelo manjka.

Evo, da ne bom lagala. 🙂

Ja, tudi tisočprvič se dobro bere.

Imaš pa ogromno srce, da takole sprejmeš žensko “brez smisla za humor”. 🙂

kakšna korupcijska ponudba iz tvoje javne hiše pa je danes na sporedu???
včeraj si ponujala napotnice .. danes pričakujem storitve javne hiše v živo

Zastonj? Kdo pa ti še danes dela kaj zastonj, Primož menda zelo lepo plača Robija. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Zastonj? Kdo pa ti še danes dela kaj zastonj, Primož menda zelo lepo plača Robija. :)))[/quote]

Če je vse to res, ima najvišjo plačo NM-3w … ostali pa dobimo trinajsto plačo , Božičnico … ah ne le prst u &%$ …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close