Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

Jaz nimam problema. Kar po mojem mnenju ne spada v kulturno debato, tisto zbrišem.
Ko tisto preberem, seveda.

Problem ima tisti, ki izziva in se ukvarja s tako imenovano moteno osebo.

Oddaljuješ se od bistva. Meni ni problem, lahko brišeš vseh mojih 99% postov in še tistih 11,3% namišljenih, ki so v moji glavi in niso nikoli prišli na plan:). Moje včerajšnje pisanje je bilo v kontekstu in zame osebno primerno. Res pa je, da takšne debate ne vodijo nikamor in ne spodbujajo pozitivnih vibracij. Ob NM se redko obregnem, ker se zavedam, da z moteno osebo ne prideš nikoli do dna. Ampak mi je res škoda, ko zaradi njega, izprijenih tem in vse polno verbalnih žaljivk, nekdo drug naredi velik krog temu forumu, ker vidi bedo. Škoda mi je, ker forum že dolgo časa izgublja pravo nit. Ampak ti zdaj išči problem drugje.[/quote]

Zato je tisti sinočnji gnoj pobrisan!
V čem je zdaj problem?[/quote]

Ne razumeš poante celotne zgodbe? Gnojenje s strani rednega in edinega absurdno žaljivega uporabnika je vsakodnevno na najvišjih ter najmočnejših intervalih. Prag naj se začne pucati pri izvoru.

Ne razumeš poante celotne zgodbe? Gnojenje s strani rednega in edinega absurdno žaljivega uporabnika je vsakodnevno na najvišjih ter najmočnejših intervalih. Prag naj se začne pucati pri izvoru.[/quote]
Najbrž ti ne razumeš…
Če se ne bi vedve sinoči tako trdoživo zaganjale vanj, bi on napisal morda samo en ali dva prispevka in bi bilo konc. Tako pa ste svinjali nekaj ur… vsi trije.

Torej naj mižimo. Boš tudi mižal, ko bo tak osebek posilil tvojo hči ali napadel sina? Upam, da ti bodo takšne stvari prizanešene.

Upam, da ste zdaj vsi doživeli izjemno katarzo, da lahko kažete s prstom name in ne le na nm3w – jasno je, da tega ne bi bilo, če ne bi bilo njega ali če bi se vsaj vedel spodobno. Če človek pove, kar mu gre in se ga briše – v čem je point? Da je nekomu v interesu, da do teh bitk prihaja. Je to namen čveka, če je odgovor pozitiven, smo zaključili.

Če bi meni kdo poslal včerajšnjo “debato” z namenom prikazati NM-3w -jevo žaljenje, bi dobil vtis, da je takšnih NM-3w- jev več, kot pa le eden.
Vsak naj začne pucati pri sebi.

Sicer pa naj Primož ukrepa in mu prepove dostop.

Človeku poveš enkrat, komu drugemu 2x…
in to zadostuje. Da pa nekomu eno in isto stvar ponavljaš nekaj ur je nesmisel, ki si ga tudi sama opazila.
Nihče ne kaže nate niti na GF. Tudi sam sem že kdaj rekel da pretirava 🙂

Ne razumeš poante celotne zgodbe? Gnojenje s strani rednega in edinega absurdno žaljivega uporabnika je vsakodnevno na najvišjih ter najmočnejših intervalih. Prag naj se začne pucati pri izvoru.[/quote]

Goldfish, obe dobro veve, da za odstranitev izvora ni interesa….to je tako kakor, da bi imel v sobi plesen in bi le zid prebelil, vzroka pa ne bi odstranil – to je princip tega čveka, morda celega mona.

Torej naj mižimo. Boš tudi mižal, ko bo tak osebek posilil tvojo hči ali napadel sina? Upam, da ti bodo takšne stvari prizanešene.[/quote]
Vidim, da nočeš dojeti. Ker res mižiš. 🙂
A je tako fajn biti žrtev ?

Vajino včerajšnje obnašanje je bolj spominjalo na to, da same nagovarjate nasilneža, da naj že napade otroka.

Najbrž ti ne razumeš…
Če se ne bi vedve sinoči tako trdoživo zaganjale vanj, bi on napisal morda samo en ali dva prispevka in bi bilo konc. Tako pa ste svinjali nekaj ur… vsi trije.[/quote]

Se niste znale kontrolirat in ste padle na njegovo raven! Bi rekel Paco ste se ure in ure prepucavali. Tudi mene je žalil, a se obrnem in grem proč, vi ste iskale svoj prav.

Torej naj mižimo. Boš tudi mižal, ko bo tak osebek posilil tvojo hči ali napadel sina? Upam, da ti bodo takšne stvari prizanešene.[/quote]

Vajino včerajšnje obnašanje je bolj spominjalo na to, da same nagovarjate nasilneža, da naj že napade otroka.[/quote]

Ne, hodili sta v dopičnjakih in štiklcah, hudo namazani po temnih ulicah velemesta…
Zdaj sta užaljeni ker se je nekdo spravil nanju…. 🙂

Vem, da je bil sarkazem.
Ne prepoznavaš kot žaljivih….Pa naj mi še kdo očita dvojna merila. 🙂

Jaz razumem NM-3w -ja kot nekega tajnega uslužbenca MON-a, ki skrbi za “visok promet”.

On igra “drek”, mi smo pa “muhe”, ki letamo nanj …
Kdor mi bo tole spodbijal je ali neumen ali laže .

Najbrž ti ne razumeš…
Če se ne bi vedve sinoči tako trdoživo zaganjale vanj, bi on napisal morda samo en ali dva prispevka in bi bilo konc. Tako pa ste svinjali nekaj ur… vsi trije.[/quote]

Torej se dajmo vsi prilagajati enemu žaljivemu osebku? Kje živiš?:)

Vajino včerajšnje obnašanje je bolj spominjalo na to, da same nagovarjate nasilneža, da naj že napade otroka.[/quote]

Ne, hodili sta v dopičnjakih in štiklcah, hudo namazani po temnih ulicah velemesta…
Zdaj sta užaljeni ker se je nekdo spravil nanju…. :)[/quote]
Ja, njiju. Je bolj točno. Samo, da dokažeta svoj prav.

Ah kje pa, nisem užaljena, samo pojasnjujem iz svojega zornega kota. Če vam je tako fajn, pa tolerirajte vso svinjarijo in se obrnite, ko boste videli posilstvo.

Imel sem te za bolj inteligentno osebo, kot to sedaj izraža tvoja izjava.
Zdaj pa še podaj argumente, da bomo vedeli na podlagi česa trdiš, da se moramo vsi prilagajati in spuščati na njegovo raven.

Najbrž ti ne razumeš…

Torej se dajmo vsi prilagajati enemu žaljivemu osebku? Kje živiš?:)[/quote]
Odgovarjam tebi, velja za obe.
Nihče ne reče. da se morata mu prilagajat. Ampak lulat proti vetru se ne da, vsaj hlačke boš imela mokre če boš poskusila.
Vajin sinočnji način ni bil primeren. Lahko pa uporabiš drug pristop. Pišeš moderatorjem in tudi jaz te bom podprl. Sinočnje razgrajanje pa ne. Ker ni bilo vredno ne tebe niti Calypso.

Kakšna osebna prizadetost
Razumel bi, da bi sinoči z GF pisali kakšne pametne stvari in bi potem bila užaljena, da so brisane.
Tako pa ni niti najmanjšega razloga za užaljenost. Pravzaprav bi lahko bila srečna da je tista sramota izbrisana.
Zdaj pa se nehaj mulit, saj te imamo radi. Te imam rad. Tako kot si, tud če imaš kdaj kak izpad užaljenosti :)[/quote]

Dejansko Calypso mi nekaj ne gre v glavo, kako, da taka oseba (sama si to izjavila), ki naj bi prebrala ogromno knjig za psihologijo (na tem področju) tako reagira?
Kje je tvoja samokontrola?
Kje je pokonča drža človeka in če kdaj narediš napako (ne mislim v tem primeru) ali ste se sploh pripravljene opravičit ali takoj na užaljenost kot male punčke?
Kje so ljudje s hrbtenico?[/quote]

Kristus božji!

Zato si v podintelektualni skupini pa naj še kdo kaj reče. Na starševski ćvek se spravi tam je kraj za take kot ti.

Calipso ti je lahko vzor ne pa, da si jo upaš še kritizirat !

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ah kje pa, nisem užaljena, samo pojasnjujem iz svojega zornega kota. Če vam je tako fajn, pa tolerirajte vso svinjarijo in se obrnite, ko boste videli posilstvo.[/quote]
Kako naj vem da gre za posiljstvo? V takem primeru bi mislil da razgrajate, ker nista dobili plačano za uslugo…

Imel sem te za bolj inteligentno osebo, kot to sedaj izraža tvoja izjava.
Zdaj pa še podaj argumente, da bomo vedeli na podlagi česa trdiš, da se moramo vsi prilagajati in spuščati na njegovo raven.[/quote]

Prilagajaš se s tem, ko toleriraš vsakršno obnašanje na monu. Obstajati bi morale meje nekega obnašanja. Očitno je to tebi tuje in je važna kvantiteta. Vsak od nas je kdaj v efektu in napiše kaj neprimernega. Ampak sedaj govorimo samo o eni in isti osebi, ki je vedno žaljiv, vedno verbalno agresiven, vedno nespoštljiv do drugih uporabnikov mona…zdaj se pa vprašaj, bi takšnega človeka sprejel pod svojo streho in pustil, da se tvoji otroci igrajo z njim? Nimaš nobenega občutka za to, kaj je prav in kaj ne? Nimaš nikakršnih meja? Kaj je sploh tvoja funkcija moderatorstva? Kje je tvoja morala, etika?
Ja, ti se prilagajaš…si ponižen, s sklonjeno glavo boš požrl vsak drek…pa ga daj, ne bom ti več branila:).
Amen!

Ne bo, če bo kaj volje na strani moderatorja, da razkrije kdo se skriva za IP-ji in to javno pove, bo problem hitro rešen in bo spet mir.[/quote]

No pa še tebi, kar se spada!

Lepo te naprošam, da me nimaš za tako neumno in debilno in se tako norčuješ iz mene!
Sem oseba, ki zna pomagat ljudem in jim prisluhnit, da se boš pa tako norčevala raje odpikaj proč, res.
Veš ne delaj tega, vsaj z mano ne, ker boš stopila na mino![/quote]

Tako ja ne imejte jo za neumno!

Ker bo dosegla, da se objavi IP vseh prisotnih pa tudi če potem ne bo vedla nič razen številke. Obup!

Lepo te naprošam, da me nimaš za tako neumno in debilno in se tako norčuješ iz mene!
Sem oseba, ki zna pomagat ljudem in jim prisluhnit, da se boš pa tako norčevala raje odpikaj proč, res.

Ker bo dosegla, da se objavi IP vseh prisotnih pa tudi če potem ne bo vedla nič razen številke. Obup![/quote]

Seba… ne prilivaj olja …:)

Ker bo dosegla, da se objavi IP vseh prisotnih pa tudi če potem ne bo vedla nič razen številke. Obup![/quote]

Naj pa sama objavi, kaj je pošiljala po ZS-jih in kdo je neumen, mene za norca ne bo imela.
Če pa ti ne znaš prebirat med vrsticami stvar, je to tvoj problem!

Pa zapomni si še nekaj. Nicke lahko menjate, ne morete pa spremenit način razmišljanja in pisanja in ne malo se vas tako razkrije!

Ti se pa spravi 25 letnice lovit ne pa tle vibrirat 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close