Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

kaj želiš?[/quote]

Tudi mene si iskal. Kaj lahko storim zate?[/quote]

Seba111, v backstageu je gužva …

Določeni so res psiho scena tle gor. Kaj ste tolk ubrisani ali kaj? :-/
Sej ne morem verjet, adijo pamet…

Bolani pa so eni, ampak čist zares 🙂

Čak a tud bikini se je oglasila? Nisem te niti videl bikini sory.

Ja punci pozdravil bi vaju ja kje pa ste? 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

A res nisi opazil , da sta “bavbav” …?

Tudi mene si iskal. Kaj lahko storim zate?[/quote]

Seba111, v backstageu je gužva …[/quote]

Ja vidim ja :))

Sem prepričan, da ta objava ne bo izbrisana. Se pravi, da če se potrudiš, ti kar gre. Eni se pa tud nikol ne potrudijo, vendar si ni treba jemati zgleda po tistih.[/quote]

Se ne zgledujem po nikomur, se mi ni treba, vseeeno hvala za predlog…za predlog “pod pasom”.[/quote]
Ok, mogoče se ne zgleduješ točno po njemu (to sploh ni point), si mu pa podobna takrat, ko si oba drug drugemu mečeta žaljivke preko foruma. Po nekomu pa zagotovo se zgleduješ, razen, če si se rodila z žaljivkami v ustih. :))
Predlog ni bil pod pasom, razen, če imaš tam doli oči. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Pozdravček in vroč poljubček nazaj ja tu sem, kje si pa ti??????

A res nisi opazil , da sta “bavbav” …?[/quote]

Oh kakšen bav bav lepo te prosim nikakor ne 🙂

Oh kakšen bav bav lepo te prosim nikakor ne :)[/quote]

Daj , zberi se in še enkrat dobro poglej in premisli … odpri že oči !

Zvečer ste bili res vsi trije na nekje istem nivoju.
Če pogrešaš svoje izjave, ti jih lahko prilepim:

To so tvoji komentarji. In še vedno me zanima v čem je smisel nenehnega triurnega ponavljanja, da je nekdo bolan ? In to do enih zjutraj

Se ne zgledujem po nikomur, se mi ni treba, vseeeno hvala za predlog…za predlog “pod pasom”.[/quote]
Ok, mogoče se ne zgleduješ točno po njemu (to sploh ni point), si mu pa podobna takrat, ko si oba drug drugemu mečeta žaljivke preko foruma. Po nekomu pa zagotovo se zgleduješ, razen, če si se rodila z žaljivkami v ustih. :))
Predlog ni bil pod pasom, razen, če imaš tam doli oči. :)[/quote]

Z njim se drugače ne da, kakor da to kar servira vračaš, več od tega ni vreden (mojega truda). Zanimivo, da ga zagovarjate in sem zdaj jaz tista grda in vsega kriva. Bom brisanje mojih postov razumela kot namig, da se naj kar umaknem.

Seba, no ne dobim poljuba nazaj????? TI SAMO TI si v mojih mokrih sanjah ker sem entipa nogirala!!!!!

Daj , zberi se in še enkrat dobro poglej in premisli … odpri že oči ![/quote]
Dober predlog. Da nekateri odprejo oči.

Seba, no ne dobim poljuba nazaj????? TI SAMO TI si v mojih mokrih sanjah ker sem entipa nogirala!!!!![/quote]

Pikica a tako. Ja dobrodošla nazaj poljub zate :))

Z njim se drugače ne da, kakor da to kar servira vračaš, več od tega ni vreden (mojega truda). Zanimivo, da ga zagovarjate in sem zdaj jaz tista grda in vsega kriva. Bom brisanje mojih postov razumela kot namig, da se naj kar umaknem.[/quote]
🙂

Seba, no ne dobim poljuba nazaj????? TI SAMO TI si v mojih mokrih sanjah ker sem entipa nogirala!!!!![/quote]

Pikica a tako. Ja dobrodošla nazaj poljub zate :))[/quote]

Seba , zbudiiii seeee …!

Z njim se drugače ne da, kakor da to kar servira vračaš, več od tega ni vreden (mojega truda). Zanimivo, da ga zagovarjate in sem zdaj jaz tista grda in vsega kriva. Bom brisanje mojih postov razumela kot namig, da se naj kar umaknem.[/quote]

Ma daj nehaj se delat kot žrtev. Kaj si šele včeraj prišla na tale ŽM čvek, da ne veš kako stvari tu stojijo? Vsem je kdaj pa kdaj pobrisal poste in to prav na račun NM-3w, zato pa je bilo včeraj na mestu moje opozorilo, da ga pusti pri miru in se ne zapletaj z njim, naj vodi on svoj monolog naprej.
Sej zaradi tega ne bo konec sveta, jejžeš…..

Razumi kakor želiš. Vendar svoje napačno razumevanje pripiši sebi, ne nam. Noben te ne podi. Pravzaprav, ostani, vendar bodi na kulturnem nivoju.
Ne zagovarjamo pa nikogar,ki žali. Ne vem, kje to vidiš. Če grajamo tebe, pomeni, da grajamo tudi njega, saj sta oba pisala žaljivke. In s tem, ko se je brisalo tudi njega, je bilo to jasno povedano.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se strinjam. A brez interesov ni zapletanja.
In zato sprašujem po interesih.

Pikica a tako. Ja dobrodošla nazaj poljub zate :))[/quote]

Seba , zbudiiii seeee …![/quote]

WYWH, tud teeeebeeee maaaam raaaada!!!!! Zdejpa gremčau

Seba , zbudiiii seeee …![/quote]

WYWH, tud teeeebeeee maaaam raaaada!!!!! Zdejpa gremčau[/quote]

To itak … kot lanski sneg …

No no nobene potrebe ni po kritiki Calypso!

joooooooj bežimoooooo, ker se nam slabo piše, je zmedena samica, kalipsa huda kt ura…….

joooooooj bežimoooooo, ker se nam slabo piše, je zmedena samica, kalipsa huda kt ura…….[/quote]

Če bo ta MON-kriza eskalirala se nam obeta MON-državljanska vojna …

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close