Fejst babnice na MON_u
Sem prepričan, da ta objava ne bo izbrisana. Se pravi, da če se potrudiš, ti kar gre. Eni se pa tud nikol ne potrudijo, vendar si ni treba jemati zgleda po tistih.[/quote]
Se ne zgledujem po nikomur, se mi ni treba, vseeeno hvala za predlog…za predlog “pod pasom”.[/quote]
Ok, mogoče se ne zgleduješ točno po njemu (to sploh ni point), si mu pa podobna takrat, ko si oba drug drugemu mečeta žaljivke preko foruma. Po nekomu pa zagotovo se zgleduješ, razen, če si se rodila z žaljivkami v ustih. :))
Predlog ni bil pod pasom, razen, če imaš tam doli oči. 🙂
Se ne zgledujem po nikomur, se mi ni treba, vseeeno hvala za predlog…za predlog “pod pasom”.[/quote]
Ok, mogoče se ne zgleduješ točno po njemu (to sploh ni point), si mu pa podobna takrat, ko si oba drug drugemu mečeta žaljivke preko foruma. Po nekomu pa zagotovo se zgleduješ, razen, če si se rodila z žaljivkami v ustih. :))
Predlog ni bil pod pasom, razen, če imaš tam doli oči. :)[/quote]
Z njim se drugače ne da, kakor da to kar servira vračaš, več od tega ni vreden (mojega truda). Zanimivo, da ga zagovarjate in sem zdaj jaz tista grda in vsega kriva. Bom brisanje mojih postov razumela kot namig, da se naj kar umaknem.
Z njim se drugače ne da, kakor da to kar servira vračaš, več od tega ni vreden (mojega truda). Zanimivo, da ga zagovarjate in sem zdaj jaz tista grda in vsega kriva. Bom brisanje mojih postov razumela kot namig, da se naj kar umaknem.[/quote]
🙂
Z njim se drugače ne da, kakor da to kar servira vračaš, več od tega ni vreden (mojega truda). Zanimivo, da ga zagovarjate in sem zdaj jaz tista grda in vsega kriva. Bom brisanje mojih postov razumela kot namig, da se naj kar umaknem.[/quote]
Ma daj nehaj se delat kot žrtev. Kaj si šele včeraj prišla na tale ŽM čvek, da ne veš kako stvari tu stojijo? Vsem je kdaj pa kdaj pobrisal poste in to prav na račun NM-3w, zato pa je bilo včeraj na mestu moje opozorilo, da ga pusti pri miru in se ne zapletaj z njim, naj vodi on svoj monolog naprej.
Sej zaradi tega ne bo konec sveta, jejžeš…..
Razumi kakor želiš. Vendar svoje napačno razumevanje pripiši sebi, ne nam. Noben te ne podi. Pravzaprav, ostani, vendar bodi na kulturnem nivoju.
Ne zagovarjamo pa nikogar,ki žali. Ne vem, kje to vidiš. Če grajamo tebe, pomeni, da grajamo tudi njega, saj sta oba pisala žaljivke. In s tem, ko se je brisalo tudi njega, je bilo to jasno povedano.
Forum je zaprt za komentiranje.