Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Fejst babnice na MON_u

Fejst babnice na MON_u

Aja si bil tam u redu nisem vedel.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Je bil.

Super, katera je ta srečnica na forumu, ki danes blesti od sreče? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažko tokrat izjemoma ni iz foruma.

Se pa npr. nobene predstavnice skupine mon intelektualk ne bi branil pa še katera bi prišla v poštev ampak o tem kdaj drugič :))

Kaj drugič? O_o
Najprej bo treba prvič, da boš potem mogoče še drugič, do takrat pa… 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Haha on_ drugič verjetno niti ne bi bilo več :))))

Ejga, saj vemo, da bi tut PNP kresnu, če bi ti dala. Ampak si prestar za njo.

če niste opazili … to je tema o fejst babnicah na MON_u
tema o srečanju je druga

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

glede na to da je tema o FEJST babnicah na MoNu bi morala biti prazna ker ni nobene 😀

se strinjam! polno napak!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

glede na to da je tema o FEJST babnicah na MoNu bi morala biti prazna ker ni nobene 😀

se strinjam! polno napak![/quote]

In vajino strokovno oko ve to…kako natanko?

Re: Fejst babnice na MON_u

Zame Senza, že 1000x sem povedala

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nemški pregovor:

Jeder Mensch hat seinen Vogel.

to je mišljeno v glavi, ki mu s kljunom razbija po možganih. kvari in kisa misli…………..
NM-3w
ima svojega. v bistvu ga ima vsak. vsak svojega.

Tole je pa bila burna razprava 🙂

Spet si manjkal.

Ko boste počeli kaj drugega, ne bom 🙂

Ko boste počeli kaj drugega, ne bom :)[/quote]

No, saj ko si prisoten, ni kaj drugače.).

Kako se lahko prepirate s starejšim gospodom.
NM ima že vnukinje.. pred kratkim se mu je mudilo prižgat svečko pa je vzel kar kolo od vnukinje… ko ga je le ta zagledala, ga vpraša… Dedi, kam pa greš? Na pokopališče, ji odvrne NM. Ona pa: “Kdo pa mi bo kolo nazaj pripeljal?”
🙂

Ko boste počeli kaj drugega, ne bom :)[/quote]

No, saj ko si prisoten, ni kaj drugače.).[/quote]
Draga moja, danes si prav ljubeča 🙂

Hvala moderatorjem za moje izbrisane poste, zdaj vsaj vem, da je moj slog pisanja in izražanja enak kakor od nm-3w oz da nima smisla pisat, odgovarjat, ker bo tako ali tako izbrisano, dajte še pobrisat vse moje preostale objave, lahko tudi uporabniško ime. Hvala!

Ti, pa takoj na zagovor na ZS 🙂

Sem prepričan, da ta objava ne bo izbrisana. Se pravi, da če se potrudiš, ti kar gre. Eni se pa tud nikol ne potrudijo, vendar si ni treba jemati zgleda po tistih.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kaj želiš?

Sem prepričan, da ta objava ne bo izbrisana. Se pravi, da če se potrudiš, ti kar gre. Eni se pa tud nikol ne potrudijo, vendar si ni treba jemati zgleda po tistih.[/quote]

Se ne zgledujem po nikomur, se mi ni treba, vseeeno hvala za predlog…za predlog “pod pasom”.

kaj želiš?[/quote]

Tudi mene si iskal. Kaj lahko storim zate?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close