fantov “realizem”
On je že tam, pa nas vabi na kavo:)).[/quote]Ne bit tako zagreta, zgolj Marka vabi :))[/quote]
Jaz pa mislim, da bi vesel še marsikoga. To je pač njegov “realizem”, da se ne odmikamo preveč od teme. 🙂
Tako kot ti, ki pišeš v čvek, kar pomeni, da imaš težave s pogovorom, komunikacijo. ;)[/quote]
ko stopis macki na rep, zacvili, je tako? 🙂
veliko prijateljico Mon ni za zanemarjat, sem bla pa kr nekaj casa odsotna ker ni stvari ki je ne bi pocela in ni kraja ki ga ne bi obiskala…. in ja, sem srecna in hvalezna vesolju al cemu za to. Sm mogla pa mal vas precekirat pa vidm da je situacija se vedno ista ..podobna nasi banana republik Slovenistan :)))))
Tako kot ti, ki pišeš v čvek, kar pomeni, da imaš težave s pogovorom, komunikacijo. ;)[/quote]
ko stopis macki na rep, zacvili, je tako? 🙂
veliko prijateljico Mon ni za zanemarjat, sem bla pa kr nekaj casa odsotna ker ni stvari ki je ne bi pocela in ni kraja ki ga ne bi obiskala…. in ja, sem srecna in hvalezna vesolju al cemu za to. Sm mogla pa mal vas precekirat pa vidm da je situacija se vedno ista ..podobna nasi banana republik Slovenistan :)))))[/quote]
Katere pa so tipične značilnosti Slovenistana ? 🙂
Ah kaj ne upam. Samo zadnjič nisem mogel, ker sem bil nekaj zmenjen z bivšo ženo glede preživnine :)[/quote]Zdej pa spet ne boš mogel, ki ti je vse pobrala…. :D[/quote]
Na nek način imaš celo prav. Namreč očitala mi je, da ne pračujem redno preživnine, kar sploh ni res. Vsake tri mesece nakažem točno na dan. A si misliš kako je baba žleht. Celo z odvetnikom mi je grozila.
Kako to misliš dogovor? Saj to je normalno plačevanje preživnine. Pač 4X na leto se ponavadi plačuje preživnino.[/quote]
Mislil sem, da je normalno mesečno plačevanje. Saj se določi mesečni znesek, ne pa večmesečni.[/quote]
Tomi kaj? Kdo te je to nahecal? To je bilo včasih zdej se plačuje na kvartale.
Mislil sem, da je normalno mesečno plačevanje. Saj se določi mesečni znesek, ne pa večmesečni.[/quote]
Tomi kaj? Kdo te je to nahecal? To je bilo včasih zdej se plačuje na kvartale.[/quote]
Robi kaj? Kdo te je to nahecal? To je bilo včasih zdej se plačuje na kvartale
kaj berem.. seba, nc cudnga da ti ostane samo se ponujat se prek interneta…. k druzga nis vreden. 3x placas prezivnino, tisto mizerijo, a ti ni cist nc do otroka? sicer pa ne skodis njej s tem…le njemu, TVOJEMU otroku….
“Punce hočeš nočeš dozorijo, ko same
postanejo mame, porod je ena taka prelomnica
(katero porod ne strezni jo tudi ne bo nič
drugega), za fante pa ni več ničesar kar bi jih
postavilo na realna tla, če imajo čustveno
neodrasle starše in potem ti fantje zapuščajo
mlade mamice, ker je starševstvo zanje
prevelik napor, tako se mamice same
spopadajo s težavami starševstva…”
Forum je zaprt za komentiranje.