Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fantov “realizem”

fantov “realizem”

To vsi vedo. No, skoraj vsi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vidiš, kar si se pri 15-tih naučil, si do danes že pozabil. :))[/quote]

nekje sem prebrala da je zaljubljenost tok mocno custvo da ce bi trajalo vec kot xx casa bi pregorel, bi nas pobral in je logicno da mine. 🙂 se pa razvije v ljubezen.

nekje sem prebrala da je zaljubljenost tok mocno custvo da ce bi trajalo vec kot xx casa bi pregorel, bi nas pobral ker povzroci telesu podobno kot stres, adrenalin in je logicno da mine. 🙂 se pa razvije v ljubezen.

Marko je še neizkušen in nima pojma o čem govori. To je na Tedx slišal in zdaj še sam temu verjame lol

EB za duge pa tudi šol niso rabili zidat, ker so se že pametni rodili…

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Daj On_, nehaj branit prijatelja, ker izpadeš kot nek peder. Raje mi poskušaj razložit kako lahko zaljubljenost traja 24 mesecev ?

Jaz npr. sem bil samo 2krat zaljubljen v življenju in v obeh primerih je ta postopek trajal max 2 meseca.

nekje sem prebrala da je zaljubljenost tok mocno custvo da ce bi trajalo vec kot xx casa bi pregorel, bi nas pobral ker povzroci telesu podobno kot stres, adrenalin in je logicno da mine. 🙂 se pa razvije v ljubezen.[/quote]
Včasih ja, včasih pa v veliko razočaranje.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bi pozorno bral, bi morda videl, da lahko traja DO 24 mesecev. To pomeni, da lahko tudi manj.

Btw, tako kot zaljubljenost, je tudi ljubezen minljiva. Če buliš 20 let v eno in isto žensko, vsak dan, logično, da ti ne bo več tok zanimiva, kot ti je bila na začetku. Tako da tiste vaše “resne” dolge zveze, ki trajajo leta in leta, so nič drugega, kot spakovanje, delanje norca iz samega sebe. Prilagajaš se nekomu, samo zato, ker si odvisen od njega. Tega pa ne počneš iz ljubezni, ampak iz navade. Bodisi, ker se bojiš ostat sam, bodisi ker nisi več sposoben skrbet zase. Iz istega razloga se tudi večina folka odloči za družino. Da bodo sinkoti in hčerkice, ko odrastejo, skrbeli za njih.

Če bi pozorno bral, bi morda videl, da lahko traja DO 24 mesecev. To pomeni, da lahko tudi manj.[/quote]
Moraš bit pa kar orng zaostal, da ti uspe bit zaljubljen celih 24 mesecev. Nisem še slišal za tak primer. Za tiste tvoje učbenike, pa Tedx videje mi pa dol visi. Naj nekdo to najprej dokaže, potem se bomo pa pogovarjali naprej.

Če bi pozorno bral, bi morda videl, da lahko traja DO 24 mesecev. To pomeni, da lahko tudi manj.[/quote]
Moraš bit pa kar orng zaostal, da ti uspe bit zaljubljen celih 24 mesecev. Nisem še slišal za tak primer. Za tiste tvoje učbenike, pa Tedx videje mi pa dol visi. Naj nekdo to najprej dokaže, potem se bomo pa pogovarjali naprej.[/quote]
Ja saj ti ni treba verjet. Meni je vseeno, kako dolgo so drugi zaljubljeni. Tebe pa očitno matra.

Veš pogovarjata se dva in prvi reče: ” Tam v tisti gostilni pa imajo odlične malice.”
“A res? Si že jedel tam?”
“Ne nisem, sem pa vedel enega kako zagreto malca….”

EB kako veš, da je bilo tisto konec tvoje zaljublenosti? Jaz bi rekel, da te je takrat samo malo popustilo in so na dan prišle tvoje značajske lastnosti nanak se je vse skup končalo (z njene strani)…..

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Haha, pa saj si sam prilepil tist video. Kaj se zdaj lažeš, da te ne zanima ? Lol, kot da bi se z žensko pogovarjal 🙂

Veš pogovarjata se dva in prvi reče: ” Tam v tisti gostilni pa imajo odlične malice.”
“A res? Si že jedel tam?”
“Ne nisem, sem pa vedel enega kako zagreto malca….”

EB kako veš, da je bilo tisto konec tvoje zaljublenosti? Jaz bi rekel, da te je takrat samo malo popustilo in so na dan prišle tvoje značajske lastnosti nanak se je vse skup končalo (z njene strani)…..[/quote]
Za feminista je za razpad zveze itak lahko samo ena stran kriva. Naj bi bilo pola pola, sploh če se gre za daljšo časovno obdobje, ampak okey, ti že veš…lol

Mene ne zanima, kako dolgo traja zaljubljenost natančno in ne iščem niti dokazov za to. Video sem pa prilepil zato, da bi kdo kaj koristnega v njem našel. Če tebe muči to, kako dolgo so drugi zaljubljeni, še ne pomeni, da tudi mene. 🙂

Z ženskami pogovarjat se boš pa še moral naučit. 😉

Jst tut….. 😉

Jst tut….. ;)[/quote]
Ti pa še posebej. 😉

Od nekoga, ki je 10 let previsel na forumu, se nimam nič pametnega za naučit.

Od nekoga, ki je 10 let previsel na forumu, se nimam nič pametnega za naučit.[/quote]
Če si preveč nesposoben, ti noben učitelj ne pomaga. :))

Jst tut….. ;)[/quote]

It bi rekla drugače:))). Al ti je tvoja začela žugati, ko se preveč pogovarjaš naokoli?:))

Od nekoga, ki je 10 let previsel na forumu, se nimam nič pametnega za naučit.[/quote]
Če si preveč nesposoben, ti noben učitelj ne pomaga. :))[/quote]
Ti se imaš za učitelja ? Hahahahahhaha. Žensko si si poiskal na spletnem portalu, zdaj bi pa ti mene učil kako se pogovarja z ženskami ? Glej, samo smejim se ti lahko 😀

…je napisal fantič, ki ne najde punce oz. naredijo veeeeelik obvoz. Kakšna samopašnost, kakšen nastop…zbrihtaj se.

Če si preveč nesposoben, ti noben učitelj ne pomaga. :))[/quote]
Ti se imaš za učitelja ? Hahahahahhaha. Žensko si si poiskal na spletnem portalu, zdaj bi pa ti mene učil kako se pogovarja z ženskami ? Glej, samo smejim se ti lahko :D[/quote]
Če ti misliš, da so na spletu same gluhoneme, potem se nisi prijavil na pravi portal. 😉

Ti se imaš za učitelja ? Hahahahahhaha. Žensko si si poiskal na spletnem portalu, zdaj bi pa ti mene učil kako se pogovarja z ženskami ? Glej, samo smejim se ti lahko :D[/quote]
Če ti misliš, da so na spletu same gluhoneme, potem se nisi prijavil na pravi portal. ;)[/quote]

mogoce bi pa moral probat z gluho, izraz gluhonem je za njih slabsalen… btw, te ljudje so tako cistega srca da bi pa tega Boga z drugimi cutili zavohale kam ps taco moli in bi spet odpadu… 😉

marko zame je ucitelj, marsikater stavek mi je ostal v spominu pa je bil zapisan leto,dve nazaj ko sem potrebovala pomoc…zdj pa lahko dalje delim to znanje in drugim pomagam, sebi sem ze.:) mon je pa itak moja prijateljica v sili ha ha 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close