Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fantov “realizem”

fantov “realizem”

Če ti misliš, da so na spletu same gluhoneme, potem se nisi prijavil na pravi portal. ;)[/quote]

mogoce bi pa moral probat z gluho, izraz gluhonem je za njih slabsalen… btw, te ljudje so tako cistega srca da bi pa tega Boga z drugimi cutili zavohale kam ps taco moli in bi spet odpadu… 😉

marko zame je ucitelj, marsikater stavek mi je ostal v spominu pa je bil zapisan leto,dve nazaj ko sem potrebovala pomoc…zdj pa lahko dalje delim to znanje in drugim pomagam, sebi sem ze.:) mon je pa itak moja prijateljica v sili ha ha :)[/quote]
Mogoče se pa res kdaj s kakšno gluho ujame. Nisem vedel, da je to zanje slabšalno. Evo, zdaj si bom zapomnil.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Briga mene za mnenje nekih cyber wormsov lol

Exotic, ti pa še kr pišeš v Ljubezenski nasveti forum. Naj uganem, ker imaš še vedno težave na tem področju, kljub nasvetom velikega učitelja ? 🙂

Tako kot ti, ki pišeš v čvek, kar pomeni, da imaš težave s pogovorom, komunikacijo. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tako kot ti, ki pišeš v čvek, kar pomeni, da imaš težave s pogovorom, komunikacijo. ;)[/quote]

Kaj pa tebe muči, da si tukaj dve delovni smeni?

Tako kot ti, ki pišeš v čvek, kar pomeni, da imaš težave s pogovorom, komunikacijo. ;)[/quote]

Kaj pa tebe muči, da si tukaj dve delovni smeni?[/quote]
Se ti zdi, da me kaj muči? Meni pa se zdi, da si narobe vprašal. 🙂

Jst tut….. ;)[/quote]

It bi rekla drugače:))). Al ti je tvoja začela žugati, ko se preveč pogovarjaš naokoli?:))[/quote]Čak mal itka je poštena ženska.Z nobenga se nedela norcea niti se ne slini tko kot ti. Ti PAZI,da nou tep začela žugat al ti še kaj začepila,da dlih ne rečem, kaj. Saj se ti skoz sukaš okrog njega-Oneta,da nov pomote. Mal se zamisli in ne pluvaj, kar neki v 3 dni,kot je tvoja navada. Dej raj, kaj več o sebi napiš, povej,da novš tko skrivnostna,da se še tebi posmehujemo…Tako kot ti to počneš…(((((Bo pol bol zabavno na forumu.Bomo se smejali,še tebi debeluška..hii..,hii…, hahahaaaaaa……..

It bi rekla drugače:))). Al ti je tvoja začela žugati, ko se preveč pogovarjaš naokoli?:))[/quote]Čak mal itka je poštena ženska.Z nobenga se nedela norcea niti se ne slini tko kot ti. Ti PAZI,da nou tep začela žugat al ti še kaj začepila,da dlih ne rečem, kaj. Saj se ti skoz sukaš okrog njega-Oneta,da nov pomote. Mal se zamisli in ne pluvaj, kar neki v 3 dni,kot je tvoja navada. Dej raj, kaj več o sebi napiš, povej,da novš tko skrivnostna,da se še tebi posmehujemo…Tako kot ti to počneš…(((((Bo pol bol zabavno na forumu.Bomo se smejali,še tebi debeluška..hii..,hii…, hahahaaaaaa……..[/quote]Bolniki….. :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To je tipično žensko nerganje in tarnanje. Avtorica žal ni navedla, v čem jo je fant “podcenil” ?
Poznam primere, ko je npr. 28 letna ženska, s končano višješolsko izobrazbo, brez enega
samega dneva delovne dobe trdo prepričana, da bo njena plača najmanj 5000 EUR.

Bi vi tako “punco” podpirali? Vsak normaln dedec bi ji rekel, da je prismojena.
Mogoče bi ravno takšna potem 5 minut kasneje tu pisala, da jo moški ne podpira.

To je daleč od resnice. Včasih je treba bit objektiven, včasih je treba parnterju postaviti
meje, sploh ženskam, če se preveč utopično in entuziastično zaganjajo v ne povsem
realne ideje.

Podpora je dobra. Spoštovanje je dobro. Pretiravanje pa je hinavsko.

It bi rekla drugače:))). Al ti je tvoja začela žugati, ko se preveč pogovarjaš naokoli?:))[/quote]Čak mal itka je poštena ženska.Z nobenga se nedela norcea niti se ne slini tko kot ti. Ti PAZI,da nou tep začela žugat al ti še kaj začepila,da dlih ne rečem, kaj. Saj se ti skoz sukaš okrog njega-Oneta,da nov pomote. Mal se zamisli in ne pluvaj, kar neki v 3 dni,kot je tvoja navada. Dej raj, kaj več o sebi napiš, povej,da novš tko skrivnostna,da se še tebi posmehujemo…Tako kot ti to počneš…(((((Bo pol bol zabavno na forumu.Bomo se smejali,še tebi debeluška..hii..,hii…, hahahaaaaaa……..[/quote]

Znanec praviš:))). Najbrž si znanka:)): Ful vse drži, slina mi že kaplja iz ust:). Evo, sem se zamislila, za 5 sekund. In kaj zdaj?

Čak mal itka je poštena ženska.Z nobenga se nedela norcea niti se ne slini tko kot ti. Ti PAZI,da nou tep začela žugat al ti še kaj začepila,da dlih ne rečem, kaj. Saj se ti skoz sukaš okrog njega-Oneta,da nov pomote. Mal se zamisli in ne pluvaj, kar neki v 3 dni,kot je tvoja navada. Dej raj, kaj več o sebi napiš, povej,da novš tko skrivnostna,da se še tebi posmehujemo…Tako kot ti to počneš…(((((Bo pol bol zabavno na forumu.Bomo se smejali,še tebi debeluška..hii..,hii…, hahahaaaaaa……..[/quote]Bolniki….. :/[/quote]Dej pejt hiter zdravniku,da ti napiše par receptov,da ozdraviš.Mogoče boš pol tut ti bol normalen…..

Bolniki….. :/[/quote]Dej pejt hiter zdravniku,da ti napiše par receptov,da ozdraviš.Mogoče boš pol tut ti bol normalen…..[/quote]Nima smisla, ker pol bi preveč izstopal iz te družbe….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Čak mal itka je poštena ženska.Z nobenga se nedela norcea niti se ne slini tko kot ti. Ti PAZI,da nou tep začela žugat al ti še kaj začepila,da dlih ne rečem, kaj. Saj se ti skoz sukaš okrog njega-Oneta,da nov pomote. Mal se zamisli in ne pluvaj, kar neki v 3 dni,kot je tvoja navada. Dej raj, kaj več o sebi napiš, povej,da novš tko skrivnostna,da se še tebi posmehujemo…Tako kot ti to počneš…(((((Bo pol bol zabavno na forumu.Bomo se smejali,še tebi debeluška..hii..,hii…, hahahaaaaaa……..[/quote]

Znanec praviš:))). Najbrž si znanka:)): Ful vse drži, slina mi že kaplja iz ust:). Evo, sem se zamislila, za 5 sekund. In kaj zdaj?[/quote]Ne sam kaplja tep se vleče in cedi ubožica…((((

Dej pejt hiter zdravniku,da ti napiše par receptov,da ozdraviš.Mogoče boš pol tut ti bol normalen…..[/quote]Nima smisla, ker pol bi preveč izstopal iz te družbe….[/quote]Nič bat to že sedaj. Mogoče bo po zdravilih kaj bolš….Naj ti močne dajo,da bo kaj koristi……

Znanec praviš:))). Najbrž si znanka:)): Ful vse drži, slina mi že kaplja iz ust:). Evo, sem se zamislila, za 5 sekund. In kaj zdaj?[/quote]Ne sam kaplja tep se vleče in cedi ubožica…(((([/quote]

Naj se ti ne smilim:). Tolk z moje strani, zdaj pa nisi več vredna pozornosti.

Krasna primerjava.

#Markopost

Znanec praviš:))). Najbrž si znanka:)): Ful vse drži, slina mi že kaplja iz ust:). Evo, sem se zamislila, za 5 sekund. In kaj zdaj?[/quote]Ne sam kaplja tep se vleče in cedi ubožica…(((([/quote]

Ne se delat norca z moje kolegice prosim.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Ne sam kaplja tep se vleče in cedi ubožica…(((([/quote]

Naj se ti ne smilim:). Tolk z moje strani, zdaj pa nisi več vredna pozornosti.[/quote] Da nov pomote zaenkrat mam še pipija.Torej,sem moškega spola,da ti bo jasno!Ubošca sma sebi se smiliš meni niti slučajno ne,zato se tko ven vlečeš….

Krasna primerjava.

#Markopost[/quote]
Vem, hvala, saj ni bilo težko. Ta tvoja logika je čist preprosta. :))

Krasna primerjava.

#Markopost[/quote]
Vem, hvala, saj ni bilo težko. Ta tvoja logika je čist preprosta. :))[/quote]
http://www.psih-klinika.si/

Vem, hvala, saj ni bilo težko. Ta tvoja logika je čist preprosta. :))[/quote]
http://www.psih-klinika.si/%5B/quote%5D
Kaj si ti tako navdušen nad to kliniko, da jo moraš skoraj vsak dan reklamirati ?

Kaj si ti tako navdušen nad to kliniko, da jo moraš skoraj vsak dan reklamirati ?[/quote]Njemu pomaga! 😉

Njemu pomaga! ;)[/quote]

On je že tam, pa nas vabi na kavo:)).

Kaj si ti tako navdušen nad to kliniko, da jo moraš skoraj vsak dan reklamirati ?[/quote]
To je njegov začasen naslov in hkrati klic na pomoč, če bi ga morda kdo vzel k sebi. :))

Njemu pomaga! ;)[/quote]

On je že tam, pa nas vabi na kavo:)).[/quote]Ne bit tako zagreta, zgolj Marka vabi :))

Kaj si ti tako navdušen nad to kliniko, da jo moraš skoraj vsak dan reklamirati ?[/quote]
Rad pomagam ljudem, ki so bogi v kepo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close