Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek fantov “realizem”

fantov “realizem”

Živjo!

Mogoce mi zna kdo razložit, zakaj bi fant rekel partnerki da se precenjuje ker verjame vase in si želi nekaj ustvariti?? A ni ljubezen da si stojis ob strani in četudi ti lahko zunaj vsi nasprotujejo, najdeš doma varnost in zaupanje pri partnerju? Alu sploh lahko ljubi nekoga za katerega misli da,se precenjuje in da ni tolko sposobna, kakšna ljubezen je sploh to lahko? Kam bo tako fantovo ozkogledno mišljenje vodilo v naslednjih letih partnerskega zivljenja? Jaz sm popolnoma drugačna ampak sm ga spustila v svoje srce se preden je zaceu take govorit, verjela sm v njega, zdej pa take poslušam?

Takšnega si si izbrala a ne…

Povedal je zato, ker ne verjame vate in v tvoje ideje, kar pa tudi le odseva njene dvome vase.

Resnično nimam dvomou vase, v zivljenju sm se že dostikrat izkazala in od tu moja samozavest, me pa zanima najin odnos in si zelim da bi biu na moji strani kr je moj partner, zelim si imet zvezo polno vrednot

Zakaj pa potem živiš z nesamozavestnim partnerjem in od njega pričakuješ neko spreobrnitev ?
Imam občutek, kot da si ga lastiš. To pa ni znak samozavesti.

Ne gre se za nesamozavest, gre se za izmeček od človeka. Big difference.

Očitno vidva še nista prišla do ljubezni. Ni vsako razmerje že ljubezen samo po sebi. In ker sta si tako močno različna in je to zdaj butnilo ven. Ne boš ga spremenila, sebe pa tudi ne.

“enostavno bog” on je krasen clovek, če čutim do njega vse najlepse je že nekaj delau prau, ti mas pa velik kompleks, nekdo ki tko govori da je nekdo izmecek…sej ves kaj pravijo..kar drugim pravimo je to lahko odsev nas samih, tko da bi se zamislila na tvojem mestu nad sabo kaj si si pravkar reku

Morda je le rahlo nevoščljiv ali pa te želi zaščititi in ohraniti na realnih tleh. Kadar ni podpore od najbližjega/ih, je za večino marsikaj težje – to hkrati pomeni, da tebi manjka nekaj samozavesti, volje in vere vase…po prebranem sem dobila vtis, da se preveč zanašaš na zunanje faktorje in ne na tiste, ki bi jih morala razviti v sebi (da se ne bi ukvarjala z neprijetnimi pripombami partnerja/koga drugega).

Si predstavljaš, da bi te vsak dan bodril/utrujal z idejo, da moraš (p)ostati top ženska v vseh pogledih….mar ne bi dobila občutkov strahu, da mnogo preveč pričakuje od tebe in da bi sčasoma živela le še za to, da mu ugodiš…to spet ne bi bila prava pot, saj bi živela po pričakovanjih nekoga drugega.

Poskusi delati na sebi, da ti ne bo črnogledost partnerja jemala volje in podirala tvojih ciljev; sprijazni se, da on pač tak je, kar pa ne pomeni, da te nima rad 🙂

http://www.psih-klinika.si/

Hvala Calypso:)

mešaš pojme
ljubezen vodi v brezplačen seks … ne pa v partnersko razmerje

partnersko razmerje je možne brez ljubezni

ampak tega večina na MONu ne razume in so zato samski/e

Partnerko razmerje je možno
-brez ljubezni
-z ljubeznijo, brez predhodne zaljubljenost i
In
-z ljubeznijo s predhodno zaljubljenost jo

Zaljubljenost ima rok trajasnjas max. 24 mesecev

??

Doba zaljubljenosti traja različno od človeka do človeka, ni eksaktno izmerljiva.

??

Doba zaljubljenosti traja različno od človeka do človeka, ni eksaktno izmerljiva.[/quote]

Traja pa maksimalno 24 mesecev.

Ja?

Je izmerljiva, max. 36 mesecev:).

24 mesecev. WTF ?

Vidiš, kar si se pri 15-tih naučil, si do danes že pozabil. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dej zalet se nekam z glavo no. Zaljubljenost traja max mesec, dva in nič več.

Navajam, da ni ekskatno izmerljiva, gre za posplošeno časovno oceno, da se lahko na tem izhodišču “naklada”, teoretizira dalje. Ovce!

Mimogrede: kateri od vas tu je takšen heroj, da se mu uspe v eno in isto osebo zaljubiti znova in znova in znova? :)))

:)))) Pri ebejčku max. 1 dan, potem punca odide:).

A za to je tako konstantno depresiven? Good to know :)))

A za to je tako konstantno depresiven? Good to know :)))[/quote]

Saj ne vem, če je to depresija, po moje je ebejček pač tak po naravi (prikrajšan za določene ugodnosti).

Bit 2 leti zaljubljen lol. Po dveh letih se marsikdo že odloči se poročit. Takrat bi ti že moralo bit jasno s kakšno osebo imaš opravka in zakaj si z njo, ne pa lebdet po oblačkih, kot največji osnovnošolček.

Marko, a to ti je tist stari na TedX razložil ? Haha

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close