Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice dopust-polpenzion, kaj vzeti s seboj za jesti

dopust-polpenzion, kaj vzeti s seboj za jesti

LOL![/quote]

Ne razumem kaj je tu smešnega. Preprosto sem se jih zahvalila za prijazen odgovor, kar je redkost tu, kot sem že omenila.[/quote]

nije seno za guske…

lol

LOL![/quote]

Ne razumem kaj je tu smešnega. Preprosto sem se jih zahvalila za prijazen odgovor, kar je redkost tu, kot sem že omenila.[/quote]

Kaj si že rekla, da študiraš?

Na boljše čase, po moje.

hahahaha haha,

zdaj sem se spomnila, kako je bilo pred leti, ko je sodelavka prvič šla na smučanje – je tudi mislila, da bo lačna in v hudi stiski vzela s sabo naš službeni indukcijski koherček, kjer smo kofe kuhali – pa še nič rekla, v ponedeljek pridemo, pa koharčka nikjer – smo bili cel teden brez kofeta – ona je pa tudi preživela, gotovo je kakšne župce v hotelski sobi grela, hahahahaha – nismo nič zvedeli od nje, ko smo jo spraševali, zakaj je koherček nucala

In dovolijo vam v sobi kuhati?? Res?? Ali lastnik tega apartmaja ve, da v sobi kuhate? Če se kaj zažge, kaj boste potem? Neodgovorni nemarneži se reče takimle osebkom. In upam, da se hecaš! A ne da se??

LOL![/quote]

Ne razumem kaj je tu smešnega. Preprosto sem se jih zahvalila za prijazen odgovor, kar je redkost tu, kot sem že omenila.[/quote] Prebrala si ga že, verjamem, pa si ga tudi razumela? Dvomim. Močno dvomim:)))

Ne razumem kaj je tu smešnega. Preprosto sem se jih zahvalila za prijazen odgovor, kar je redkost tu, kot sem že omenila.[/quote] Prebrala si ga že, verjamem, pa si ga tudi razumela? Dvomim. Močno dvomim:)))[/quote]

Ne razumem kaj tu ni za razumet. Gospa je bila izredno prijazna s svojimi nasveti, vsekakor si bom za prihodnja dopustovanja zapomnila njene dobronamerne nasvete. Se enkrat hvala!

Prebrala si ga že, verjamem, pa si ga tudi razumela? Dvomim. Močno dvomim:)))[/quote]

Ne razumem kaj tu ni za razumet. Gospa je bila izredno prijazna s svojimi nasveti, vsekakor si bom za prihodnja dopustovanja zapomnila njene dobronamerne nasvete. Se enkrat hvala![/quote]

A ti je firma, katere ime uporabljaš dovolila to uporabljati in se z njihovim imenom kazati kot največja trapa na svetu! Kar tudi si!

Meni se pa zdi, da je Lorealova skapirala, ampak se je odločila za Kristusov pristop. Češ vi me kar hebajte v glavo, jaz bom prijazna z vami in se bom vljudno zahvalila še tako ciničnim prdcem kot je Praktično. PS, a se je Yo že oglasila? Njen komentar prav nestrpno čakam.

Evo, dva razloga, zakaj nikoli ne hodim na hrvaško obalo – brisačarji in kenguruji.

O brisačarjih je bilo prejšnji teden kar nekaj napisanega, kenguruji so pa tisti, ki si med zajtrkom trpajo žepe, torbice in vrečke s pecivom, žemljicami, salamicami (od katerih jim potem teče), verjetno pride celo kdo s tupperwarčkom in nabaše noter pečena jajca.

Fuj.

Prebrala si ga že, verjamem, pa si ga tudi razumela? Dvomim. Močno dvomim:)))[/quote]

Ne razumem kaj tu ni za razumet. Gospa je bila izredno prijazna s svojimi nasveti, vsekakor si bom za prihodnja dopustovanja zapomnila njene dobronamerne nasvete. Se enkrat hvala![/quote] Ej, daj reci, da me je..š v glavo s takimi komentarji in si sarkastična nazaj, ker če pa RESNO misliš ti pa resnično NI POMOČI;)) Pa saj se hecaš, aneda, da se?:)

V hotele zelo redko grem. Parkrat sem bila na polpenzionu. Dopoldan malo sadja. Če je velika lakota pojdi na kakšen lahek obrok, ali si kupi sendvič, popoldan spet sadje….pa boš pregurala do večerje.

Ne razumem kaj tu ni za razumet. Gospa je bila izredno prijazna s svojimi nasveti, vsekakor si bom za prihodnja dopustovanja zapomnila njene dobronamerne nasvete. Se enkrat hvala![/quote] Ej, daj reci, da me je..š v glavo s takimi komentarji in si sarkastična nazaj, ker če pa RESNO misliš ti pa resnično NI POMOČI;)) Pa saj se hecaš, aneda, da se?:)[/quote]

Ne, resno sem se lepo zahvalila gospe za dobronamerne nasvete, se posebej sem hvalezna za tistega kjer omenja naj grem pogledat v smetnjak, ce je kaj ostalo.
Btw, to sploh ni smesno, sem na Dunaju videla nekoga, ki je pred mekom jedel pomfri iz smetnjaka in to pri belem dnevu; verjemi ce bi kaj takega videla na lastne oci se ne bi norcevala iz tega.
Zenskice bilo mi je v veselje, upam, da ste si nabile ego do vesolja, ker ste mislile da ste edine na svetu ki razumete sarkazem. Hahaha, malo se, pa bi se sama sebi zacela verjet da ne razumem 😛

Hvala, M.

Ej, daj reci, da me je..š v glavo s takimi komentarji in si sarkastična nazaj, ker če pa RESNO misliš ti pa resnično NI POMOČI;)) Pa saj se hecaš, aneda, da se?:)[/quote]

Ne, resno sem se lepo zahvalila gospe za dobronamerne nasvete, se posebej sem hvalezna za tistega kjer omenja naj grem pogledat v smetnjak, ce je kaj ostalo.
Btw, to sploh ni smesno, sem na Dunaju videla nekoga, ki je pred mekom jedel pomfri iz smetnjaka in to pri belem dnevu; verjemi ce bi kaj takega videla na lastne oci se ne bi norcevala iz tega.
Zenskice bilo mi je v veselje, upam, da ste si nabile ego do vesolja, ker ste mislile da ste edine na svetu ki razumete sarkazem. Hahaha, malo se, pa bi se sama sebi zacela verjet da ne razumem :P[/quote] Ja, ok, sem si oddahnila, ampak, jaz sem tvoj post razumela, kako preživeti dopust, če ni vključeno kosilo v hotelski ponudbi, ne pa, kako klošariti. A si ti mogoče kje zasledila norčevanje v mojem postu? Jaz ga nisem. Ker civiliziran človek, ki gre na dopust, verjetno ima toliko pod palcem, da ne bo brskal po smetnjakih?!!!

Zenskice bilo mi je v veselje, upam, da ste si nabile ego do vesolja, ker ste mislile da ste edine na svetu ki razumete sarkazem. Hahaha, malo se, pa bi se sama sebi zacela verjet da ne razumem :P[/quote] Ja, ok, sem si oddahnila, ampak, jaz sem tvoj post razumela, kako preživeti dopust, če ni vključeno kosilo v hotelski ponudbi, ne pa, kako klošariti. A si ti mogoče kje zasledila norčevanje v mojem postu? Jaz ga nisem. Ker civiliziran človek, ki gre na dopust, verjetno ima toliko pod palcem, da ne bo brskal po smetnjakih?!!![/quote]

Ne vem zakaj mi ni citiralo vsega (pisala sem iz telefona, pa sem najbrž kaj zasračkala), tisto o smetnjakih je bilo namenjeno tisti, ki mi je to predlagala, ne tebi.

Ko trotlu potegne in se potem pameten dela… ja, telefon ima zamudo :))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close