Dolgotrajno samski
Tako razmišljanje je milo rečeno smešno in otročje. Najprej moraš biti zadovoljna sama s sabo in se v svoji koži dobro počutiti. Za to pa je treba nekaj narediti. A misliš, da se v zvezi cedita samo med in mleko????? Če nisi pripravljena ničesar spremeniti, ti bo zveza prej v breme kot v veselje, tudi če boš srečala pravega.
Če si še mlada in si želiš ustvariti družino, si na najboljši poti, da tega ne bo. Če pa si v srednjih letih, se lahko ukvarjaš s tisoč stvarmi, pri katerih ne potrebuješ moškega, sploh, ker praviš, da seks ni problem.
Najprej pa poskrbi zase in za zadovoljstvo s samo sabo.
Ne, ljubica, TI si tista, ki želiš, da te ljudje virtualno raztrgajo in se ukvarjajo s tabo, zato mečeš kostke in odpiraš zlajnane kontroverzne teme. Naj Primož pove, koliko te plačujejo, da tle smetiš, pa bi se še jaz javla na to delovno mesto haha
Če nisi opazila, je tvoja tema ostala neopažena s strani samskih žensk, zmisli si kako drugo poletno zgodbico pa naj bo kaka Latino vmes, da bo bolj žmohtno.
Jaz v takšnem stanju hodim spat, pomirjena s sabo in celim svetom, nekako mi zgoraj opisan sistem ne bi zadoščal le za čas “umiranja”. Če životariš cel čas v duševnem nemiru, potem zadnji dve uri pred poslednjim izdihom tudi ni treba delati “revolucije” :)))[/quote]
Revolucija takrat verjetno pride “sama od sebe”. :))
Včasih je bolje za nekaj časa “obupati” oziroma nehati obupano iskati. Tudi takrat se lahko kdo pojavi. Upanje umre zadnje. 🙂
Nekaj ti povem. Veliko ljudi se dojema za veliko bolj privlačne kot so v resnici. Enako pa je s tistimi, ki sebe dojemajo za neprivlačne. Včasih gre za prav lepe punce, katerim je pač nekdo “samo” zbil samopodobo.
Nekaj ti povem. Veliko ljudi se dojema za veliko bolj privlačne kot so v resnici. Enako pa je s tistimi, ki sebe dojemajo za neprivlačne. Včasih gre za prav lepe punce, katerim je pač nekdo “samo” zbil samopodobo.[/quote]
Drži. In ponavadi je to tip, ki se ima za bolj rpivlačnega kot je v resnici. 🙂
Jaz v takšnem stanju hodim spat, pomirjena s sabo in celim svetom, nekako mi zgoraj opisan sistem ne bi zadoščal le za čas “umiranja”. Če životariš cel čas v duševnem nemiru, potem zadnji dve uri pred poslednjim izdihom tudi ni treba delati “revolucije” :)))[/quote]
Revolucija takrat verjetno pride “sama od sebe”. :))[/quote]
Po moji izkušnji je zadnjih nekaj ur zatišje. Nobene revolucije.
A to trdiš iz izkušnje – čudno, da še tipkaš ;)))
A to trdiš iz izkušnje – čudno, da še tipkaš ;)))[/quote]
Še bolj čudno je, da ti to tudi bereš. :))
A to trdiš iz izkušnje – čudno, da še tipkaš ;)))[/quote]
Ikušnje so različne. Lahko si tudi ob kom, ko umira.[/quote]
emmm … “umiramo” vsi, vsa živa bitja … od oploditve naprej ☺
Ne maraš morbidnosti? Misliš, da si neumrljiva ali kaj te drži nazaj? So te nadlegovali “pokojni”? Vsakega nekega lepega dne čaka date z Matildo :))[/quote]
Mogoče ti nekega dne kdo umre v naročju. Potem boš mogoče kakšno vprašanje manj postavila. Pa smajlijev bo zagotovo tudi manj.[/quote]
Uf, ne vem zakaj dovoliš, da ti ta čvek zleze pod kožo? Poskusi ločiti kaj je pisna zafrkancija in kaj avtentičen life. Nihče ti ne brani čustvenega angažiranja na teh straneh, izvoli – ni prepovedano….morda škodljivo 😉
Forum je zaprt za komentiranje.