Dolgotrajno samski
No torej nam povej na katerih delih si grda
imaš preveč kil? si okrogla kot sod???
saj pravim če imaš izmaličeno telo zaradi nesreče ali bolezni ti je to vse oproščeno kar pišemo…
Če pa nisi pa si zabušantka in si zato ”grda”
tega ji tudi v Den Haagu nebi prisodili namesto smrtne kazni za zločine proti človeštvu ☺[/quote]
Sadni in Matkič, zato tako vsiljujeta rešitev pod št. 2, da bi onadva kdaj prišla na račun. Samo ženske veliko raje izberemo 4 kot pa, da bi padle tako nizko. DoSadni, ne bo šlo.[/quote]
Moj drug kriterij, poleg tega, da izgledaš dobro ( ti praviš da si grda ) je tudi ta, da si zabavna ( nekaj kar ti niti približno nisi ). Torej ti odpadeš iz kategorije in lahko samo sanjaš o takšnem tipku, kot sem jst. Žal..
zato ker jamraš in pišeš na javni forum kako te tisti nočejo ki jih ti hočeš in te hočejo ti ki so enako grdi kot ti in jih ti nočeš
Saj če si res tak grda je itak bolše da ne produciraš grdih žensk dalje ker pol mormo to mi moški gledat.
DoSadni, ha, ha, pa menda res ne misliš, da obstaja ženska, ki bi sanjala o tipu kot si ti?
http://med.over.net/forum5/read.php?151,8866212
Brezveznik, tudi tebe katera zavrnila? Nesojen ronkin ljubimec?
tega ji tudi v Den Haagu nebi prisodili namesto smrtne kazni za zločine proti človeštvu ☺[/quote]
Sadni in Matkič, zato tako vsiljujeta rešitev pod št. 2, da bi onadva kdaj prišla na račun. Samo ženske veliko raje izberemo 4 kot pa, da bi padle tako nizko. DoSadni, ne bo šlo.[/quote]
pst: DoSadni se tipka s poudarjenim in podčrtanim Do — moj™ ☺
Pišem zato, da pohvalim tekst avotirce wtf2. Mislim, da je pravilno napisala oz. napisal, če je mogoče to moški.
Mislim, da je njegova/njena tema pametna.
http://med.over.net/forum5/read.php?151,8866212
Pišem zato, da pohvalim tekst avotirce wtf2. Mislim, da je pravilno napisala oz. napisal, če je mogoče to moški.
Mislim, da je njegova/njena tema pametna.
http://med.over.net/forum5/read.php?151,8866212%5B/quote%5D
To je šele luzerski prispevek.
Kot podobni “kako v 10 korakih do denarja…” ..
Če kupiš knjigo boš izvedel vse… ampak ljudem ne potegne, da avtor samo bluzi.. ker takšnih instant navodil kako obogateti ni, oz če bi bili, jih ne bi delil z ostalimi. Ampak je pametno napisal knjigo in jo prodaja luzerjem in tako pride do denarja…
Skratka, sprenevedanje in laganje samemu sebi.. v tem primeru da se je treba sprijaznit s svojo fizično podobo in ostati sam.. je ….ne najdem nobene primerne besede, ki bi tole opisala in ki bi še bila sprejemljiva za javno objavo.
Namesto da bi ljudi vzpodbujali k uspehom, da si zastavijo cilje, da ne obupajo.. torej pozitivno.. jih depresirajo s takšnimi članki..
Večina ljudi, ki so neprivlačni, si zniža kriterije, samo, da je z nekom, četudi, ga ne ljubijo.
Ali ni bolje, da si priznajo, da so neprivlačni in se odločijo, da bodo samski?
Meni osebno ni težko priznati sama sebi, da sem neprivlačna babura in da bom zato ostala samska? Ne iščem nasvetov kako postati privlačna, raje sem taka kot sem: lena, grda, zafrustrirana babura.
Ok tebi pač ni pomoči ker že tvoj attitude je nespremenljiv sploh se nisi pripravljena pogovarjat in kot taka potem brezveze pišeš na forumu ker ne uspeš nič zasmilila se pa neboš nobenemu žal tako to je.
lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.