Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgotrajno samski

Dolgotrajno samski

Matjažko – kdo bo ta čreva bral ? To ni čveku podobno 😛

Lahko bi se vsaj malo zgledoval po Nietzscheju: njegova življenjska ambicija je bila, kako povedati bistvo v 10 stavkih, zaradi česar bi drugi spisali celo knjigo 😉

To sem dal zanalašč, da vaju z Bikinko malo razjezim. HAHHA Deluje? 🙂
Pri Bikinki je že fajn zavrelo. heheh :)))
Res je, lahko bi dal samo link. Hvala, hvala… :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Koliko imajo strokovnjaki (predvsem iz področja psihologije) skupnega z našim realnim, pristnim življenjem? Eno debelo nulo 🙂 Normativi za normalno in nenormalno izhajajo iz golega (nestabilnega) statističnega posploševanja – ničkolikokrat se je izkazalo, da je vso nakladanje in operiranje s številkami/ljudmi nateg in mana za ovce – sicer pa tvoja stvar, kdo te “striže” in kdo “streže” 😛

Res je, lahko bi dal samo link. Hvala, hvala… :)))[/quote]

Ne, mene nisi razjezil – sem te lepo oz posmehljivo vprašala kdo bo ta čreva bral? Da bi se jezila zaradi neznancev na netu – ne, nekaj manjka, da bi prišlo do tega – ni kemije 😛

Koliko imajo strokovnjaki (predvsem iz področja psihologije) skupnega z našim realnim, pristnim življenjem? Eno debelo nulo 🙂 Normativi za normalno in nenormalno izhajajo iz golega (nestabilnega) statističnega posploševanja – ničkolikokrat se je izkazalo, da je vso nakladanje in operiranje s številkami/ljudmi nateg in mana za ovce – sicer pa tvoja stvar, kdo te “striže” in kdo “streže” :P[/quote]

Alkoholik tudi reče, koliko pa ima strokovnjak (psihiater) skupnega z mojim realnim življenjem, ki je popivanje, kaj bo mi on govoril, saj nesem zelo veliko , tudi roke se mi ne tresejo. :))
Psihologija je seveda neke vrste “mehka znanost”, ampak določene stvari pa držijo kot pribite, sploh če izhajamo iz medicine.

Zdaj tu imam občutek, da si hotela vnesti “čistilca za slabo vest”: češ saj veliko delam, se marljiva, zato si lahko privoščim več (internetne) odvisnosti. :))) Ker sem priden, lahko spijem 1,5 liter vodke dnevno, ne samo liter kot drugi. 🙂 Limit je ČAS pri internetu. Pri alkoholu je limit količina popitega alkohola.

Jaz te tu ne napadam, samo podatke navajam od strokovnjakov (psihologi, sociologi), ki proučujejo vpliv interneta na naše življenje in določajo meje, kaj še spada pod “zdrave navade” in kaj že zdaleč ne več..[/quote]

Ne rabiš ti meni odkrivat tople vode glede vplivov intarneta na posameznika. Obstajajo glede tega še dosti hujše patologije kot je zgolj čas, ki ga preživimo na internetu. In se ne najdem v tem.
Nimam nikakršne slabe vesti glede tega. Je pa moj računalnik non stop priklopljen na internet in moje delo je, ko sem za računalnikom, vezano na intenet. Moje navade glede tega so še vedno zdrave navade. Imam pa seveda še kaj drugega v lajfu razen računalnika. Težav z odvisnostjo nisem nikoli imela. Ne pijem ne kadim ne eksperimentiram z drogami. Upirat se temu mi ni nikoli predstavljajo kakšno težavo. Prav tako se brez težav lahko uprem internetu. Včasih sem tako sita računalnika, da ga, ko ni nujno, tudi 2 dni ne prižgem. Niti televizije. Da si spočijem oči. Na dopustu pa tako ali tako ne visim na netu. Da me je težko priklicat na telefon, pa itak vedo vsi, ki me poznajo.
Pa kaj sploh razpravljam s tabo o tem.

Res je, lahko bi dal samo link. Hvala, hvala… :)))[/quote]

Ne, mene nisi razjezil – sem te lepo oz posmehljivo vprašala kdo bo ta čreva bral? Da bi se jezila zaradi neznancev na netu – ne, nekaj manjka, da bi prišlo do tega – ni kemije :P[/quote]

Kako ni kemije? Samo poglej, kako vas vznemirim ženske, ko vržem svojo besedno molotovko na forum. Takoj sprožim nekemične odvinosti :))) ,saj si menda začutila naval adrenalina, je kot bungee jumping? :)))

Ne, mene nisi razjezil – sem te lepo oz posmehljivo vprašala kdo bo ta čreva bral? Da bi se jezila zaradi neznancev na netu – ne, nekaj manjka, da bi prišlo do tega – ni kemije :P[/quote]

Kako ni kemije? Samo poglej, kako vas vznemirim ženske, ko vržem svojo besedno molotovko na forum. Takoj sprožim nekemične odvinosti :))) ,saj si menda začutila naval adrenalina, je kot bungee jumping? :)))[/quote]

Si pa naiven. Če ženska pusti moškemu, da se šopiri, še ni nujno, da tudi njo vzburja ta situacija.

Zdaj tu imam občutek, da si hotela vnesti “čistilca za slabo vest”: češ saj veliko delam, se marljiva, zato si lahko privoščim več (internetne) odvisnosti. :))) Ker sem priden, lahko spijem 1,5 liter vodke dnevno, ne samo liter kot drugi. 🙂 Limit je ČAS pri internetu. Pri alkoholu je limit količina popitega alkohola.

Jaz te tu ne napadam, samo podatke navajam od strokovnjakov (psihologi, sociologi), ki proučujejo vpliv interneta na naše življenje in določajo meje, kaj še spada pod “zdrave navade” in kaj že zdaleč ne več..[/quote]

Ne rabiš ti meni odkrivat tople vode glede vplivov intarneta na posameznika. Obstajajo glede tega še dosti hujše patologije kot je zgolj čas, ki ga preživimo na internetu. In se ne najdem v tem.
Nimam nikakršne slabe vesti glede tega. Je pa moj računalnik non stop priklopljen na internet in moje delo je, ko sem za računalnikom, vezano na intenet. Moje navade glede tega so še vedno zdrave navade. Imam pa seveda še kaj drugega v lajfu razen računalnika. Težav z odvisnostjo nisem nikoli imela. Ne pijem ne kadim ne eksperimentiram z drogami. Upirat se temu mi ni nikoli predstavljajo kakšno težavo. Prav tako se brez težav lahko uprem internetu. Včasih sem tako sita računalnika, da ga, ko ni nujno, tudi 2 dni ne prižgem. Niti televizije. Da si spočijem oči. Na dopustu pa tako ali tako ne visim na netu. Da me je težko priklicat na telefon, pa itak vedo vsi, ki me poznajo.
Pa kaj sploh razpravljam s tabo o tem.[/quote]

Da ne bo pomote, nisem ti jaz ničesar očital. To se mene ne tiče tvoje zasebno življenje.
Gre samo polemiko v razlikovanju razmišljanja, kaj je zate odvisnost in kako jaz to vidim, zato sem pa kot laik navedel reference strokovnjakov, katerih je področje preučevanje in zdravljenje odvisnosti.

dr. Sanja Rozman: Nekemične odvisnosti
http://www.s12.si/odnosi/pisan-svet-odnosov/1210-pisan-svet-odnosov-dr-sanja-rozman-nekemicne-odvisnosti.html

Kako ni kemije? Samo poglej, kako vas vznemirim ženske, ko vržem svojo besedno molotovko na forum. Takoj sprožim nekemične odvinosti :))) ,saj si menda začutila naval adrenalina, je kot bungee jumping? :)))[/quote]

Si pa naiven. Če ženska pusti moškemu, da se šopiri, še ni nujno, da tudi njo vzburja ta situacija.[/quote]

Vidim ,da sem ti fajn pognal kri po žilah, da nisi videla ironije in kopico smeškov v mojem sestavku? 😀
Kaj sedaj ,tudi v šahu bi se rada pomerila z mano, ker vidim da si mi odgovorila v sosednjem topiku?
Velja, samo kuhinjski pribor naj ne bo v najini neposredni bližini (vilice, noži..), ker se te malo bojim… 😀

Koliko imajo strokovnjaki (predvsem iz področja psihologije) skupnega z našim realnim, pristnim življenjem? Eno debelo nulo 🙂 Normativi za normalno in nenormalno izhajajo iz golega (nestabilnega) statističnega posploševanja – ničkolikokrat se je izkazalo, da je vso nakladanje in operiranje s številkami/ljudmi nateg in mana za ovce – sicer pa tvoja stvar, kdo te “striže” in kdo “streže” :P[/quote]

Alkoholik tudi reče, koliko pa ima strokovnjak (psihiater) skupnega z mojim realnim življenjem, ki je popivanje, kaj bo mi on govoril, saj nesem zelo veliko , tudi roke se mi ne tresejo. :))
Psihologija je seveda neke vrste “mehka znanost”, ampak določene stvari pa držijo kot pribite, sploh če izhajamo iz medicine.[/quote]

Ah, Matjažko – moj point je, da ne bi smel biti tako načelen tu z ostalimi uporabniki, če bi kdo imel hude socialne in/ali psihične motnje kot posledica odvisnosti bi že zdavnaj takšnega prepoznali, zato se mi zdi neumno, da se spravljaš na (kakršnekoli že) uporabnike s strokovnimi meritvami/sodbami na običajnem čveku. Ni noben kriminal, da si bolj intelektualen, toda neka meja kam kaj spada res ne bi bila odveč; težko je brati to suhoparnost.

Mimogrede: alkoholik se niti tako ne pogovarja, kakor si teoretiziral, ta pravi zanika tresenje rok ali se ga ne zaveda in vztraja da ni pijan/ni pil, smrdi pa kot zanemarjena vinska klet 😛

Psihologija je seveda neke vrste “mehka znanost”, ampak določene stvari pa držijo kot pribite, sploh če izhajamo iz medicine.[/quote]

Ah, Matjažko – moj point je, da ne bi smel biti tako načelen tu z ostalimi uporabniki, če bi kdo imel hude socialne in/ali psihične motnje kot posledica odvisnosti bi že zdavnaj takšnega prepoznali, zato se mi zdi neumno, da se spravljaš na (kakršnekoli že) uporabnike s strokovnimi meritvami/sodbami na običajnem čveku. Ni noben kriminal, da si bolj intelektualen, toda neka meja kam kaj spada res ne bi bila odveč; težko je brati to suhoparnost.

Mimogrede: alkoholik se niti tako ne pogovarja, kakor si teoretiziral, ta pravi zanika tresenje rok ali se ga ne zaveda in vztraja da ni pijan/ni pil, smrdi pa kot zanemarjena vinska klet :P[/quote]

A da sem bolj intelektualen? WOW, kako sem cenjen, hvala za kompliment. :)) Mogoče me (še vedno) preslabo poznaš, da tako misliš, vprašaj Katenjko, ker ona se ne bi strinjala s tabo. haha :)))

Saj se s tem načeloma pritrjujem, kar si povedala. Da ne bo pomote – ne malikujem raznih strokovnjakov, ki so morda lahko res zelo učeni, ne znajo pa se približati pacientu po človeški plati, torej ne vedno skozi naštevanje neke simptomatike, odljudnega racionalistično-teoretično-analitičnega pristopa itd., zato jaz recimo preferiram C. Junga pred S. Freudom.

Si pa naiven. Če ženska pusti moškemu, da se šopiri, še ni nujno, da tudi njo vzburja ta situacija.[/quote]

Vidim ,da sem ti fajn pognal kri po žilah, da nisi videla ironije in kopico smeškov v mojem sestavku? 😀
Kaj sedaj ,tudi v šahu bi se rada pomerila z mano, ker vidim da si mi odgovorila v sosednjem topiku?
Velja, samo kuhinjski pribor naj ne bo v najini neposredni bližini (vilice, noži..), ker se te malo bojim… :D[/quote]

Če sem čisto iskrena, bi bila vesela, če bi mi jo res. Rabim mal adrenalina. Imam malce nizek pritisk, utrujena sem že in še nekaj dela me čaka. Pa nič od tebe. Samo neko bevskanje v prazno. 🙂
Šah sicer igram, se pa nimam za dobro šahistko. Od mojega vedno izgubim, me ma tako rad, da mi nikoli ne pusti, da bi zmagala. Mi pa vsaj kri požene po žilah.
Kar zadeva tebe, ne verjamem, da si pol tako dober kot on. Itak pa imam tisto Mr. & Mrs. Smith sceno (Jolie, Pitt) rezerverano samo za njega. Ti nisi nevaren. Ti bi zmrznil, že ko bi me videl. Niti kmeta ne bi zmogel več premaknit na šahovnici.

Tole sceno sem mislila
[youtube]oa9WksB_n8A[/youtube]

No, intelektualen (da se ne boš obesil ob mojo opazko za vse večne čase), tak želiš biti 😉

Nobenega psiho znalca ne preferiram, vsi so po malem že dolgo črvivi :))))

ojej, grobe scene, da se uvodno stepeta, drgneta, preden pride do… čuden fetiš imaš ti tole, ni za vsakogar… 😀

No, intelektualen (da se ne boš obesil ob mojo opazko za vse večne čase), tak želiš biti 😉

Nobenega psiho znalca ne preferiram, vsi so po malem že dolgo črvivi :))))[/quote]

Intelektualen in razgledan! :)))) Pa takšnega ti rabiš! Razen če že nimaš takšnega? 😀 hehe

ojej, grobe scene, da se uvodno stepeta, drgneta, preden pride do… čuden fetiš imaš ti tole, ni za vsakogar… :D[/quote]

Nič bat, na šibkejše od sebe se nikoli ne spravim. Si lahko povsem miren. 🙂

ojej, grobe scene, da se uvodno stepeta, drgneta, preden pride do… čuden fetiš imaš ti tole, ni za vsakogar… :D[/quote]

Nič bat, na šibkejše od sebe se nikoli ne spravim. Si lahko povsem miren. :)[/quote]

Uf, kakšen hiter odziv, podiraš rekorde! 😀
Zdaj imaš komaj pravi pritisk in frekvenco, prej se ti je nekam vse počasi odvijalo. :)))
Škoda da s svojim samo križanke rešujeta in šah igrata, čeprav ima tudi to svoje intelektualne čare, ti bi rabila nekaj bolj živahnega, iskrivega, energičnega, moški, ob katerem se ženska počuti živo! :)))) haha
Zdaj pa hiberniraš in imaš malce prenizek pritisk in namesto akcije, so samo filmske fantazije, ki te samo malo nadražijo in nič več. :)))

Kako pa veš, da je šibkejši, če se ne spraviš na njega ? 🙂

Kako pa veš, da je šibkejši, če se ne spraviš na njega ? :)[/quote]

kako da ne, saj ne upa niti povedat kje je doma in kak zgleda…

bi blo kmalu evidentno da je al ”pussy” al pa šibkejši 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Kako pa veš, da je šibkejši, če se ne spraviš na njega ? :)[/quote]

Toliko pa že poznam moške, no… 🙂

Nič bat, na šibkejše od sebe se nikoli ne spravim. Si lahko povsem miren. :)[/quote]

Uf, kakšen hiter odziv, podiraš rekorde! 😀
Zdaj imaš komaj pravi pritisk in frekvenco, prej se ti je nekam vse počasi odvijalo. :)))
Škoda da s svojim samo križanke rešujeta in šah igrata, čeprav ima tudi to svoje intelektualne čare, ti bi rabila nekaj bolj živahnega, iskrivega, energičnega, moški, ob katerem se ženska počuti živo! :)))) haha
Zdaj pa hiberniraš in imaš malce prenizek pritisk in namesto akcije, so samo filmske fantazije, ki te samo malo nadražijo in nič več. :)))[/quote]

Trenutno niti križank ne rešujeva, ker je odsoten. Že več dni. Se očitno tudi to pozna in sem tečna. 🙂
Drugače pa sva predolgo že skupaj, da bi katera od tvojih predpostavk o njem bila vsaj približno točna.
Sva imela, kar srečo, da sva se našla dva podobna “čudaka”. Mogoče nisva popolna, ampak skupaj sva pa najboljša.

Đizis, kako dolgočasno “čudaštvo”. Hec, hec .. :)))) haha

koliko WD40/mesec pa porabite “dolgotrajno samski/e”

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close