Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Jaz samskih ljudi, tudi tistih dolgotrajno samskih, ne vidim kot problematične. Tudi kot prijatelji ali kolegi so lahko zelo ok in tudi v družbi poparčkanih nimam občutka, da bi se počutili utesnjeno, zakompleksano ali kaj podobnega. vsaj tisti, ki jih jaz poznam, ne.
Kako to samsko življenje v vseh aspektih vpliva na njih pa najbrž bolje vidijo tisit, ki poskušajo ustvarit neko zvezo s temi ljudmi, ali pa hodijo z njimi zgolj na zmenke in podobno. Človek okrog tridesetega leta je praktično že izdelana osebnost in nekateri, še posebej tisti, ki dalj časa živijo sami, se potem težje prilagajajo bodočemu partnerju oziroma na splošno življenju v dvoje. Seveda je pa to spet odvisno od tega kakšen je kdo, kako živi, kako skrbi zase in svoje bivalno okolje itd.. Nekateri dolgotrajno samski moški so lahko tudi idealni partnerji ženskam, ki si želijo ob sebi imet moškega, ki se spozna tudi kaj na gospodinjske zadeve in ne tretira svoje ženske kot nadomestek za mamo. Podobno je z ženskami. Lahko so po več letih samskega življenja zelo praktične, samostojne in znajo poskrbet zase tudi brez moške roke, lahko pa da so čisto po žensko razpuščene in daleč od moške predstave njihove potencialne partnerke. Skratka, ne verjamem, da bi lahko določene negativne lastnosti kar poprek pripisali vsem samskim, pozitivnih pa tudi ne.

Pohvalno. 🙂

Se strinjam. Samo takšni ljudje so radi poslušani in občudovani, ne prenesejo da kdo drugače razmišlja kot oni sami. Težko se pogovarjaš z nekom, ki te ne sliši.[/quote]

Ja enim metlo preveč rado zanese pred sosedov prag. Doma se pa v smetju utapljajo…..oh ja, omejenost nekaterih je brezmejna:-)

A bi moral najprej druge vikati ? 🙂

Zanimivo kako si se odzval ravno na komentar, ki se nanaša na “fejstpunco” in jo želel zaščititi pred mojim plitvim in ozkim razmišljanjem. Torej, pred žensko, ki se tako zelo zabava in ji je smešno, ko moški izpadejo nesposobni in se kot neki norčki kregajo kdo je boljši. To ni le aroganten odnos, ampak meji že na zaničevanje in posmehovanje. Tvoj odziv, ki temelji na poistovetenju s takšnim načinom delovanja, pa je zgolj naključje.

Res pa je, da me to ne gane. Vsak živi tako, kot zna.[/quote]

Res, pravi “white knight”. Ko bi le vedel da tako ravnanje kvečjemu odbija ženske (in ima za posledico to, da se ti v privat ženski družbi posmehujejo). Je pa žalostno videt kako malo spoštovanja do moških premorejo nekatere ženske. Če ti je vsak po defaultu pezdetek in mamin sinko potem se realnost samo prilagaja tvojemu mišljenju.

Bralec, razumem da pusti grenak priokus ko vidiš truplo zadnjega viteza prebodenega skozi srce s strani militantnega feminizma. Pri ženskah moraš prej ali slej spoznati kruto dejstvo, popolnoma nepomembno je kaj govorijo, glej le kaj delajo.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

Tako delajo pa ravno to kar piše Spider…

mečejo se za tipi z six packi ali pa bad guyi ki se ne bodo nikoli izboljšali….

Ampak pišejo pa kak rabijo pridne sramežljive dečke… my ass

lol

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

lol[/quote]

A zato si ti skoz samski, ker nimaš sixpackov? Kaj pa imaš? Bierbauch? Ne se sekirat, tudi vampaste tipe ženske marajo. Tako, da tudi zate se bo našla katera.

lol[/quote]

A zato si ti skoz samski, ker nimaš sixpackov? Kaj pa imaš? Bierbauch? Ne se sekirat, tudi vampaste tipe ženske marajo. Tako, da tudi zate se bo našla katera.[/quote]
Po mojem mnenju niti ni izgled glavni faktor. Bolj pomembno je, da se obnašaš malce kot jamski človek če lahko karikiram. Alfa samci pač vzbudijo “ščemenje” pa četudi samo pozirajo in bi bili v končni fazi neprimerni za družinsko življenje (nima ravno veze s karakterjem, bolj z preračunljivostjo; ker imajo ti samci največ možnosti za seks od vseh se jim enostavno ne splača vezati. Na ta način prevzamejo ženski koncept zveze, hipergamijo. Vedno oprezajo kje bi se dalo dobiti kak “upgrade”. Naključni bralec, če se ne strinjaš, pomisli koliko žensk poznaš, ki so pustile partnerja samo ko so dobile že novega “na strani”.).

Mislim da ima večina žensk kompleks mati tereze. Hočejo biti one ravno tiste ki reformirajo alfa bad-boya. Ironija v tem pa je da če bi jim uspelo ta bad-boy že v izhodišču ni bil kaj dosti alfa. Potem pa ko postane stereotipen “nice guy” pa ni več privlačnosti, kar pomeni da bo kmalu menjan in bo na vrsti alfa št. II.

Smešno je, kako vidiš medije propagirati koncept feminiziranega moškega, česar pa razen res dominantnih žensk nobena noče. Izpadel bom kot šovinist ampak VSAKA hoče da jo primeš bolj na trdo in si živalski z njo…le da tega ne bo priznala v javnosti:)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ [i]"It is by caffeine alone I set my mind in motion. It is by the beans of Java that thoughts acquire speed, the hands acquire shakes, the shakes become a warning. It is by caffeine alone I set my mind in motion."[/i]

A zato si ti skoz samski, ker nimaš sixpackov? Kaj pa imaš? Bierbauch? Ne se sekirat, tudi vampaste tipe ženske marajo. Tako, da tudi zate se bo našla katera.[/quote]
Po mojem mnenju niti ni izgled glavni faktor. Bolj pomembno je, da se obnašaš malce kot jamski človek če lahko karikiram. Alfa samci pač vzbudijo “ščemenje” pa četudi samo pozirajo in bi bili v končni fazi neprimerni za družinsko življenje (nima ravno veze s karakterjem, bolj z preračunljivostjo; ker imajo ti samci največ možnosti za seks od vseh se jim enostavno ne splača vezati. Na ta način prevzamejo ženski koncept zveze, hipergamijo. Vedno oprezajo kje bi se dalo dobiti kak “upgrade”. Naključni bralec, če se ne strinjaš, pomisli koliko žensk poznaš, ki so pustile partnerja samo ko so dobile že novega “na strani”.).

Mislim da ima večina žensk kompleks mati tereze. Hočejo biti one ravno tiste ki reformirajo alfa bad-boya. Ironija v tem pa je da če bi jim uspelo ta bad-boy že v izhodišču ni bil kaj dosti alfa. Potem pa ko postane stereotipen “nice guy” pa ni več privlačnosti, kar pomeni da bo kmalu menjan in bo na vrsti alfa št. II.

Smešno je, kako vidiš medije propagirati koncept feminiziranega moškega, česar pa razen res dominantnih žensk nobena noče. Izpadel bom kot šovinist ampak VSAKA hoče da jo primeš bolj na trdo in si živalski z njo…le da tega ne bo priznala v javnosti:)[/quote]

to sem jaz napisal že pred meseci!

Ženske so si same sebi najhujši sovražnik v odnosih…. rajcajo jih bad boyi, zavestno pa si želijo miru s ”copato” takšno ali drugačno….

Ne razumejo da če se ”zaljubijo” v bad boya in ga spremenijo da potem uničujejo tisto kar ga je v prvi meri naredilo PRIVLAČNEGA ženski…

samo to njim ne kapne v glavo dokler ne mine nekaj časa in se začnejo spraševat KJE JE TISTA STRAST S KATERO SI ME JE VZEL PRED X LETI in KJE JE TISTI ISKRIVI POGLED IN SAMOZAVESTEN MOŠKI V KATEREGA SEM SE ZALJUBILA…

nevedoč da so tega človeka uničile same, potem pa so še tolko predrzne da okrivijo za to njega… pa še to bi mogoče blo ok, saj tehnično gledano je KRIV ON ker se je pusto spreminjat, samo če pa se nebi pa bi bil spet ON kriv ker je ne ljubi dovolj da bi se prilagodil…

se pravi za moškega lose-lose

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Močno dvomim, da lahko ženska sama SPREMENI bad-boya v “copato”. Če ga spremeni, potem že ni bil neki bad-boy, mogoče ga je samo glumil, v resnici pa je copata že ves čas. Torej si je moški sam kriv, ker glumi nekaj, kar ni. In iz tega izhaja večina problemov, ki nastopijo kasneje v zvezi, ko se zaljubljenost malo poleže.
Ne glumi nekaj kar nisi, ne sramuj se tega, kar si, pa bo ženska imela že nazačetku možnost spoznati, ali ji ustrezaš. Isto velja za ženske.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Močno dvomim, da lahko ženska sama SPREMENI bad-boya v “copato”. Če ga spremeni, potem že ni bil neki bad-boy, mogoče ga je samo glumil, v resnici pa je copata že ves čas. Torej si je moški sam kriv, ker glumi nekaj, kar ni. In iz tega izhaja večina problemov, ki nastopijo kasneje v zvezi, ko se zaljubljenost malo poleže.
Ne glumi nekaj kar nisi, ne sramuj se tega, kar si, pa bo ženska imela že nazačetku možnost spoznati, ali ji ustrezaš. Isto velja za ženske.[/quote]

A nego…

Kaj pa prilagajanje ki ga tako radi opevate…

kaj kurac je prilagajanje ČE NE SPREMINJANJE

isto sranje drugo pakovanje…

če sem jaz ”bad boy” in paš žicam in šmiram skorajda vsako s katero se pogovarjam in mi to daje samozavest (takšno ali drugačno) potem pa si zberem punco in ona želi da to neham delat in se PRILAGODIM (ki ga tu vsi copatarji zagovarjate) potem pa se nisem spremenil oz. me ona ni spremenila?

prilagajanje je SAMO-SPREMINJANJE na željo partnerke

Vsaka najde sebi primernega. Dobra ženska, ki ima pri sebi razčiščene zadeve, ne bo izbrala bad-boya, ker ni kompatibilna z njim.
Ne gre za nek kompleks mati Tereze, ampak je to le posledica nezadovoljstva in težav, ki se sčasoma pojavijo, ko se ženska skozi odnos srečuje s svojimi prepričanji in navadami. Zato se pojavi občutna želja po spreminjanju, saj si nihče ne želi težavnega odnosa.
Če želita težave rešiti, se morata oba prilagoditi in spremeniti svoje navade. Enostransko prilagajanje vodi v odtujitev in razpad veze.

Samo copatar ne bo oz. ne bo želel tega razumet. Resnica boli jbg.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ne glumi nekaj kar nisi, ne sramuj se tega, kar si, pa bo ženska imela že nazačetku možnost spoznati, ali ji ustrezaš. Isto velja za ženske.[/quote]

Hehe, pa smo spet pri klasiki, “bodi kar si!”. Največkrat uporabljeni nasvet žensk in pezdetov. Veš kaj je definicija norosti? Delati isto znova in znova in pričakovati drugačne rezultate.

Kaj pa če identiteta ni fiksno določena z geni in vgojo v rani mladosti? Če je prosto gibljiva kot posledica odločitev v celotni življenjski dobi? Potem racionalen moški dela to, kar se mu najbolj splača. Kalibrira svoj pristop glede na to kar deluje…

“Bodi kar si” je največji BS nasvet kar sem ga kadarkoli v življenju slišal. “Bodi to kar hočeš biti!” je neprimerno boljši pristop. Delaš stvari ki te veselijo, se izboljšuješ v vseh pogledih, ne nagrajuješ slabega ravnanja, ne opravičuješ svojih dejanj izvedenih iz čistih potreb in interesov itd…

Skratka, najprej potrebuješ nekaj časa da ugotoviš kdo sploh hočeš biti v življenju. To je najtežji del (večina žensk, oziroma ljudi, ne pride niti do tu v celem svojem življenju). Potem si zastaviš seznam ciljev. Malih ciljev, lahko dosegljivih, korak za korakom. In nazadnje VSAK DAN delaš na tem. Ni nedelj za Moške.

Za to pa je potrebno naprej pogledati resnici v obraz.

Samo copatar ne bo oz. ne bo želel tega razumet. Resnica boli jbg.[/quote]

A vidiš Sadni kak so nehali replyat tu po tem mojem napisanem?

Ker ni več kaj za dodat in je bv se prepirat Marko je spet hoto bit blazno pameten in bo zdaj na morebiten reply napisal nekaj izven konteksta o tem prilagajanju ampak se bo fokusiral na kontriranje temu prispevku ki sem ga napisal zdaj

HAHAHAH

Ja prav, potem delaj tako, če misliš, da se ti tako splača. 🙂 Jaz kljub vsemu (kar si o mojem pristopu misliš) ,še vedno delam tako, da se mi splača. :)) Saj nisem nikjer pisal, da moraš delati proti sebi. Ravno obratno.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Nekateri hočejo biti bogovi. A potem naj vztrajajo na tej poti in naj ne bodo to kar so (navadni pezdetki)? Prvo bodi to, kar si, nato spoznaj tisto, kar bi rad še dodal. Saj generalno se ljudje ne spreminjamo. Tvoj pristop je sicer fajn, samo pozabljaš, da niso vsi podobni tebi in tako zagnani pri udejanjanju svojega lajfa:).

Saj ne moreš biti drugega, kot to, kar si.
Teženje k realizaciji želja, je prav tako odsev tega, kar si.

Moje opažanje je, da babe v resnici ne znajo bit samske na dolgi rok. Sej nekaj gobezdajo, kako uživajo samsko življenje bla bla. V resnici pa skoraj vsaka dolgoročno vsaj enkrat pristane v resni zvezi. Zato naj vas, neučakane pobe, ki ste nemara obupali nad zbirčnostjo žensk, malo pomirim. Velika večina finoč, ki se vam zdi nedosegljivih, bo dolgoročno želela resne zveze. Takrat bodo prisiljene spustiti kriterije in vzeti to, kar pač dobijo. Takrat se nehajo fantazije o Carlosih iz nadaljevank. Takrat vzamejo tipe druge ali tretje lige, ker tipi prve lige nočejo nič imeti z njimi. Praviloma vse pristanejo na koncu s tipi, ki so jih dolga leta zavračale.

Za babe je s tega vidika življenje malo bolj zajebano. Njihovi konzervativni starši jih zajebavajo, da bi radi imeli vnuke, sosedi jih čudno gledajo, ker so samske..Še vsaka finoča si je, če ne prej, tam po 30-em omislila dedca, familijo in ostale dobrote.

Zakaj vam to pišem. Če boste vztrajni, boste vsi prišli na svoj račun. Najhitreje pa boste prišli na svoj račun pri že malo odcvetelih bivših najlepših puncah v soseski, ki jim ura tiktaka. Če si resne zveze želite, seveda. Važno je samo, da ste v duržbi in da ste blizu takih žensk, ko se one odločijo ustalit.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ko nekdo uporablja izraz babe s tem veliko pove, največ o sebi. Dec!:))

Tebi se je moralo zgoditi nekaj hudega, da imaš tako temačno razmišljanje.
Edino ženske zmorejo preživeti same na dolgi rok. Edino ženske se s tem ojačajo in ne izgubijo kompasa tako kot marsikateri moški, ki je zgubljen brez mame 1, mame 2.
O t.i. Carlosih sanjajo pretežno stare mame, ki preždijo cele popoldneve pred TV in sanjarijo, kako je bilo in bi lahko bilo, takrat ko je kaj sploh bilo:). Mlajše ženske svoje sanjarjenje uresničujejo. Pa ne na likih kot je Carlos, ker je preveč kičast in pocukran, ampak na moških z osebnostjo, karakterjem, samozavestjo.
Meni se zdi smiselno, če ženska ali moški poznata svoje prioritete, ker se lajf giblje znotraj tega. Ustavljaš se tam, kjer se ti zdi pomembno tisti hip, zato ne vem zakaj te tolk moti, da ima nekdo predstavo, želje in cilje. To se dogaja na vseh področjih, sicer nikamor ne prideš.

Odcvetele bivše najlepše punce v soseski?:))) Malo se obrni in poglej okoli sebe. Ženska je najlepša takrat, ki ima rada sama sebe in ve kaj hoče. Frajlica pri 18-ih pač to ne more biti:). Ne zorite le moški z leti:). Očitno imaš ti vedno slabo roko pri izbiri in naletiš na res posušene cvetove. Hja, pa smo spet pri drugi violini:).

Bolj kot berem ta forum, bolj opažam, da tudi vam moškim tiktaka.

Jst se jih prav nič ne bojim, samo odbijajo me s takšnim obnašanjem, pa načinom izražanja. Ženska pač mora bit ženstvena, da me lahko privlači. Čudno, da se ne oblačijo še v moške cote lol[/quote]

Glede na to kake neumnosti pises tukaj, dvomim da si ti kako tako sploh od blizu videl. Da ti jaz opisem en krasen primerek:

pametna tak da glava pece, uni izobrazba, ko njeni vrstniki pocasi vstopajo na trg dela, ima ona ze 11 let delovnih izkusenj in je blizu vodstvene pozicije. Placo ima tako, ki jo vecina njenih vrstnikov v zivljenju ne bo dosegla, kaj sele pri dobrih 30. Samozavest bruha iz nje, je pa izjemno prijazna, preprosta, druzabna, dobrega srca,…Aja pozabil sem omenit da je macka in pol. Nekak ne gre skup s tvojo genialno teorijo ne? Oddaja neko tako energijo, da moski okoli padajo ko so v njeni druzbi. Ampak resnega tipa dobit pa je problem. Ima svoje zahteve, podobno kot gospodicna v tej temi.

Ko jaz vidim tako zensko, se mi kolena tresejo, takrat ko vecina pobegne stran od nje. Meni pac zenska mora bit izziv, ne pa neka mevzika ki mi bo pridno prikimavala (mimogrede mokre sanje skoraj vsakega janeza)[/quote]

Oooohooo, tole se pa bere kot oglas fehtarja – mazohista, ki išče domino, da bi mu v visokih petkah po jajčkih hodila. Ekstremni primer copatarja. Kolenca se mu tresejo na stroge karieristke… Ultra slovenček.

Ker obstaja samo LEP – GRD ter PAMETEN – NEUMEN ??? 2 ekstrema…. pri takih komentarjih kažeš IQ…[/quote]

Verjetno imaš ti težave z IQ, če nisi ugotovil, da je to napisal SEba, da on ne verjame, da je lahko ženska pametna in lepa hkrati.

Drugače pa ja še vedno se zabavam ob tem, da ste se eni moški tako razkurili, ker ženska napiše, da mora biti moški pameten, fejst, samostojen (ter ne 35 letnik, ki živi v mama hotel in ima mamo za svojo služkinjo), športen, kulturen.
Prav zabavam se, ko te osnovne stvari smatrate kot ostri in hudi pogoji. Sploh se pa zabavam, ker nekateri isti osebki o sebi v drugih temah trdijo kako so oh in sploh super.
Samo še vedno me pa zanima kateri kriterij vas tako moti? Da mora biti pameten mogoče ali pa ste sami mamini sinčki, ki imate svoje mame za služkinje, da vas to tako moti?

Hja, saj mogoče se najde kaka ženska, ki išče neumnega, lenega, maminega sinčka, brez kulturre.[/quote]

A zabavaš se ti? Kakšno sladostrastje te pa žene v to, da imaš kar naprej mama hotele v mislih? Zakaj te oni tako vznemirjajo? Niso tvoja spolna tarča, glede na to, da se parkirani pod kiklami svojih mater, te tudi v ničemer ne ogrožajo… Kakšne nerazčiščene probleme imaš ti z njimi? Gre za kakšen trdovraten fetiš? Te naskrivaj rajcajo?

Mhm. Zanimivo je samo to, da ima praktično vsaka “odločna samska ženska” kakšnega otroka pridelanega. Nekdo ji ga je naredil. Kar pomeni, ni bila glih samska celo življenje. Pa smo spet pri mojem postu, kateremu žolčno repliciraš.

Moja poanta je, da silno redko katera ostane zvesta privrženka samskosti celo življenje. ( Tudi ) na tem področju je tako, da je eno žensko bahanje, drugo pa resnica.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mhm. Zanimivo je samo to, da ima praktično vsaka “odločna samska ženska” kakšnega otroka pridelanega. Nekdo ji ga je naredil. Kar pomeni, ni bila glih samska celo življenje. Pa smo spet pri mojem postu, kateremu žolčno repliciraš.

Moja poanta je, da silno redko katera ostane zvesta privrženka samskosti celo življenje. ( Tudi ) na tem področju je tako, da je eno žensko bahanje, drugo pa resnica.[/quote]
spider malo se obrni proti vzhodu, še nedolgo tega je bila tam tradicija, da se je ženska po smrti moža oblekla v črno in tudi po 50 let trdno stala za to svojo odločitvijo, se pravi brez moškega, odločna samska ženska, pa z vzhodom ne mislim turčije ali irana, že kar čez mejo na hrvaškem v krščanskem svetu je to tradicija, se kar strinjam z goldfishovo, ženske lažje preživijo brez moških kot obratno, to potrjuje nešteto primerov, so tudi mentalno močnejše ter lažje prenašajo tegobe življenja, večina žensk, ne pa vse da se razumemo, medtem ko to ne velja za večino moških…in da zaključim, pa kaj če ima samska ženska otroka? kaj s tem dokazuješ? da je vsaka samska ženska želela vezati moškega nase z otrokom? fundament ženske je v nadaljevanju vrste, prenosu genov in ponavadi imajo bolj promiskuitetne ženske tudi otroke z najboljšmi “samci” …če še ni nobena izrazla želje po tem, da bi imela otroka s tabo spider bi se vprašal (na tvojem mestu), kakšen material za razplod sploh si, mogoče ženskam ustrzaš zgolj za zabavo, ne pa za nadaljevanje vrste? v tem primeru si zgolj suha veja na drevesu življenja pajk….

To pa niti približno ni res. Nevem, če sem že kdaj spoznal žensko, ki bi bila zadovoljna, kot samska, vsaj ne na dolgi rok. Mogoče je kdaj katera izjavila, da ji nič ne fali, da ne potrebuje ob sebi moškega, potem si ga je pa že naslednji mesec omislila. Hm, sem študiral o tem še ne dolgo nazaj in prišel do ugotovitve, da bo moški, kot samski postal zamorjen in si želel zveze samo v 3eh primerih:

1. da je totalka nedružaben in mu zaradi tega premalo dogaja v lajfu
2. ker bi ga na vsak način rad umočil
3. ker razmišlja tradicionalistično, ker je mnenja, da bi si pri teh letih že moral poročit, si ustvarit družino itd

Also, vprašajte se zakaj ženska potrebuje ob sebi moškega, ki je razgledan, pameten, izobražen, z dobro službo ? Ja zakaj le, ker si s tem olajša življenje ane. Ponavadi je on tisti, ki worka his ass off in prinaša domov dobro plačo, da lahko familija lepo funkcionira in žena ne pobegne od doma. Na koncu bo še vedno on tisti, ki bo nosil hlače in sprejemal glavne odločitve ( ob predpostavki, da ni copatar ). Tako da že samo na podlagi tega lahko sklepamo, da marsikatera ženska ni sposobna živet sama.

In ja, se strinjam s Spiderjem, samohranilke niso ravno same. Bi ji pa vseeno prišel prav kak poženščen tip, ki bi ji pomagal skrbeti za otroka, pa čeprav ni njegov…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close