Dolgotrajno samski – težavni ljudje?
zakaj se pa preko ZS samski ne menite … da javno izražate svoj status??
saj ste kot pedri in lezbe, ki hočejo, da ves svet ve, da so homo ☺ — nujno tisti v zvezah potrebujemo revolucionarne pristope, javna nastopanja … da ne bomo getoizirani ☺
Tega je na dolgi rok sposobno 5% moških in mogoče 1% žensk. Povprečnežem pa slej ko prej zadiši klasično družinsko življenje. Ali se pa začnejo vsaj delat, da jim diši, ker hočejo bit taki, kot vsi.[/quote]
Isto lahko rečemo, da tisti, ki počnejo navedno zgoraj, se samo delajo, da jim je to všeč, ker pač niso sposobni družinskega življenja. Da bo bolj pošteno povedano. :))
Kakšna je pa razlika živeti z nekom ali pa živeti ob nekom? V tvojem svetu mislim.
Marko, jaz te ne bom učil bistva partnerskega življenja. Kaj pomeni pač ždeti ob nekom, ali pa imeti v razmerju kvaliteto, vsebino. To bi moral poznati sam, ne pa da mi postavljaš retardirana vprašanja. Pizda, mene sosedov 2-letni fantek ne sprašuje takih bedarij, kot ti.
Seveda me ne boš učil, ne vem od kod ti sploh ta ideja. :)) Mene je samo zanimalo, kako v tvojem svetu zgleda razlika med živeti z nekom ali živeti ob nekom. Kaj ni bilo enostavno vprašanje? Se mi zdi, da se izmikaš odgovoru na preprosto vprašanje.
Tega je na dolgi rok sposobno 5% moških in mogoče 1% žensk. Povprečnežem pa slej ko prej zadiši klasično družinsko življenje. Ali se pa začnejo vsaj delat, da jim diši, ker hočejo bit taki, kot vsi.[/quote]
Isto lahko rečemo, da tisti, ki počnejo navedno zgoraj, se samo delajo, da jim je to všeč, ker pač niso sposobni družinskega življenja. Da bo bolj pošteno povedano. :))[/quote]
hahahahaha
Saj Marko to bi blo res… če narava nebi dala neustavljivo željo moškega po VEČ partnerkah…. monogamija = ženska, poligamija = moška… Zakaj moramo to skoz pisat….
Tako kot rečeš da ženske ki se dajejo dol kao brez čustev se same prepričujejo da to hočejo je enako pri moških…. moški ki hočejo samo 1 žensko skoz se enako prepričujejo…
tu se spet vidi tvoje dvojno merilo… kao ženske ki nočejo okrog seksat ”vse povprek” se ziher priprujejo medtem ko moški ki pa hočejo met samo 1 pa se ziher ne ampak so dosegli neko kvazi višjo stopnjo zavesti ali kakršnega koli drugega bullshita…
Narava je moškemu dala željo po poligamnosti, ženski pa po pravem moškem in katerakoli stran dela kontra temu se samoprepričuje ali živi pod merili neke družbene norme…
Smešno je, kako se moški zgovarjate na mati naravo:)). Osebnostno zrel, odrasel človek bo hrepenel po čem višjem kot zgolj fizioloških potrebah. Tisti, ki se pa še iščejo, tavajo…bodo seveda iskali smisel v osnovnih potrebah, ker kaj več niti ne zmorejo.[/quote]
Kaj pa če je to kaj višjega? Užitek na tem našem kratkem življenju poslanem na zemljo…. ali je možno da je osnovna fiziološka potreba hkrati tudi nekaj VIŠJEGA ???
Šokantna misel…
Goldfish, pa Marko, pa tako naprej, skratka samooklicani normalni in vezani, prve violine, kaj vam pomagajo vaše veze, če pa vas še kar naprej zanimajo teme, kot so: samskost, seks samskih, avanture, varanje in podobno. Kaj vam pomagajo vaše veze, če vas še kar zanimajo samske teme in sodelujete v njih se še večjo gorečnostjo, kot samski. Očitno vam vaše veze dajejo bolj malo vsebine, še kar naprej ste zmedeni, ali pač radovedni o tipičnih samskih temah in dilemah. Komu vi glumite neko izpopolnjenost, mir?
Zastonj vam bahanje, kako ste prve violine in podobne blodnje, če pa še kar naprej hlastate po samskih temah in samske ljudi nekaj prepričujete.
Pajkec:). Nastopil si čisto pravniško. Samo glej, brez dokazov je vse puhlo:). Saj to ste se najbrž učili prvo uro na faksu. Torej, o meni, mojem statusu pravzaprav ne veš ničesar. Kaj je normalno in kaj ne…hja, smo si različni, a ne. Če bi glumila, ne bi pisala tako kot mislim in razmišljam, ampak tako da bi bila všečna celo tebi:)). Tega pa nočem. Zato živi, dihaj in pusti živeti:). Amen.
Smešno je, kako se moški zgovarjate na mati naravo:)). Osebnostno zrel, odrasel človek bo hrepenel po čem višjem kot zgolj fizioloških potrebah. Tisti, ki se pa še iščejo, tavajo…bodo seveda iskali smisel v osnovnih potrebah, ker kaj več niti ne zmorejo.[/quote]
Kaj pa če je to kaj višjega? Užitek na tem našem kratkem življenju poslanem na zemljo…. ali je možno da je osnovna fiziološka potreba hkrati tudi nekaj VIŠJEGA ???
Šokantna misel…[/quote]
Zame ne, ker imam lahko več…fiziološke + ostalo. Ti pa kar stopicaj na enem mestu in si dopoveduj, da je to tvoje poslanstvo:)). Pač niste vsi za vse, razumljivo.
Zate vem, da nisi, ker si sam povedal, da si nevzdržen:)). Kot da bralci tega nismo začutili muhahaha:).[/quote]
Kaj pa če sem se zlagal?
Dokaži katerokoli trditev… ne moreš…
jaz sam s sabo čist lepo vzdržim če so pa druge preslabe pa jaz nemrem pomagat… 🙂
Zate vem, da nisi, ker si sam povedal, da si nevzdržen:)). Kot da bralci tega nismo začutili muhahaha:).[/quote]
Kaj pa če sem se zlagal?
jaz sam s sabo čist lepo vzdržim če so pa druge preslabe pa jaz nemrem pomagat… :)[/quote]
Ojoj, pa ne da znaš lagati?:))) Ej, meni je vseeno, samo majhne otroke pusti pri miru:).
Razmišljanje, da so drugi slabi, ker ne morejo funkcionirat s tabo…hja, to je zato, ker si obstal na prvi stopnički fizioloških potreb:). Veliko dela na sebi te še čaka:). Ali pa ne…kot sem rekla, niste vsi za vse, nekdo mora tut drek pucat:)). Kill me:).
Če si samska, čemu kar naprej blodiš, kaj vse je narobe s samskimi? kritiziraš samo sebe?
Če nisi samska, velja vse, kar sem napisal tudi zate. Tvoja zveza ni ne vem kako kvalitetna, glede na to, kolk močno sodeluješ v samskih temah.[/quote]
Slabo me bereš ali si močno selektiven. Če sem kritična, sem na točno določen koncept, ne pa na vse po vrsti.
Kaj pa če sem se zlagal?
jaz sam s sabo čist lepo vzdržim če so pa druge preslabe pa jaz nemrem pomagat… :)[/quote]
Ojoj, pa ne da znaš lagati?:))) Ej, meni je vseeno, samo majhne otroke pusti pri miru:).
Razmišljanje, da so drugi slabi, ker ne morejo funkcionirat s tabo…hja, to je zato, ker si obstal na prvi stopnički fizioloških potreb:). Veliko dela na sebi te še čaka:). Ali pa ne…kot sem rekla, niste vsi za vse, nekdo mora tut drek pucat:)). Kill me:).[/quote]
Tudi če je vse drugo ki bi naj blo kao višje od tega uresničeno pa prva stopnja ni si nesrečen…. lahko pa si srečen že z malim…
ampak še vedno mi nisi povedala kako VEŠ da je pa avtomatsko tisto prva ne pa hkrati tudi najvišja stopnička…. kdo to določa… morda se ljudje sploh ne zavedajo/mo da je to hkrati tudi največja in smo umetno ustvari kao nekaj več ker je ene strah da je to vse kar je…
Razmišljanje, da so drugi slabi, ker ne morejo funkcionirat s tabo…hja, to je zato, ker si obstal na prvi stopnički fizioloških potreb:). Veliko dela na sebi te še čaka:). Ali pa ne…kot sem rekla, niste vsi za vse, nekdo mora tut drek pucat:)). Kill me:).[/quote]
Tudi če je vse drugo ki bi naj blo kao višje od tega uresničeno pa prva stopnja ni si nesrečen…. lahko pa si srečen že z malim…
ampak še vedno mi nisi povedala kako VEŠ da je pa avtomatsko tisto prva ne pa hkrati tudi najvišja stopnička…. kdo to določa… morda se ljudje sploh ne zavedajo/mo da je to hkrati tudi največja in smo umetno ustvari kao nekaj več ker je ene strah da je to vse kar je…[/quote]
Točno tako, vsakomur tisto, kar si zasluži:). Ne pravim, da je vsak nesrečen na prvi stopnički. Jst se spogledujem z višjimi stopnicami, ker grem vedno naprej in iščem, kaj vse je še mogoče tu na zemlji. Mene to osrečuje, zato vem, da obstaja več stopničk, ker si tega tudi želim. Nekomu bo dovolj če ostane na začetku.Torej nasvet zate…ne ubadaj se s tem, kaj mogoče je, ker nisi tako daleč:). Prvo spoznaj potrebe žensk…saj veš, ščegetavček in to:). Osnove pač:).
Kako bi po tej tvoji “genialni” teoriji ženska lahko živela v monogamiji, če pa nima moškega, ki bi jo to izpolnil, ker jim je narava dala neustavljivo željo po poligamiji? :)) Kdo je tu smešen? 😉
In enako se prepričujejo moški, ki pravijo, da jim je narava dala “saj veš kaj”. 😉
Forum je zaprt za komentiranje.