Dolgotrajno samski – težavni ljudje?
Ni nujno, da je najlepši. Mora pa biit fejst. In vse ostalo kar naštevaš. Kaj misliš, da bi katera marala neumnega, nekulturnega, brez kondicije? Pa to so osnove, ki jih ženske pričakujemo. Če pri teh letih še vedno živi v mama hotelu pa je naravnost katastrofa.[/quote]
in ko se tak že petič poroča oz. gre v vezo je pa … prasec? ☺☺☺
Premagano in ne dovolj kompetentno v bitki s tabo :D[/quote]
No no, kar stopi gor na mojo stopničko, saj je dovolj prostora za obe:))).[/quote]
Za mojih 150 kg ziher ni placa na tisti najvišji točki, nočem, da se zakotališ dol in se zaradi moje prepotentnosti poškoduješ.
Uživaj v razgledu in zmagi, od srca ti privoščim 😀
Ni nujno, da je najlepši. Mora pa biit fejst. In vse ostalo kar naštevaš. Kaj misliš, da bi katera marala neumnega, nekulturnega, brez kondicije? Pa to so osnove, ki jih ženske pričakujemo. Če pri teh letih še vedno živi v mama hotelu pa je naravnost katastrofa.[/quote]
Fejstpupa ne morem sodit kaj bi katera hotela, ker ste ženske zelo različne daleč od tega, da bi imele vse ista pričakovanja.
Nič ni narobe, če imaš taka pričakovanja vendar pa se boš morala pač navaditi na samskost : )
Recimo, da ti verjamem, da so vsi ti podatki, ki si jih naštela zgoraj resnični ( drgač itak da ti ne ), no pri meni še vedno izpadeš iz igre, ker mi že prek pisanja deluješ preveč možata, pa za zafrkancije verjetno tudi nisi iz pravega testa. Skratka, dolgočasen in pust opis, ki ne pove prav nič zanimivega o tebi.
Hm, domnevam, da te je zmotil kriterij, da mora biti moški pameten ali pa mogoče, da ne sme biti v mama hotelu? Kje padeš? Taki osnovni kriteriji pa ti gredo v nos. Velika večina žensk ima take kriterije, kar navadi se.[/quote]
Hahaha ja grozne ste feministke 😀
Hm, domnevam, da te je zmotil kriterij, da mora biti moški pameten ali pa mogoče, da ne sme biti v mama hotelu? Kje padeš? Taki osnovni kriteriji pa ti gredo v nos. Velika večina žensk ima take kriterije, kar navadi se.[/quote]
Meni nič ne gre v nos. 🙂
Hočem povedati, da tisti, ki izpolnjujejo vse te kriterije, imajo tudi sami visoke kriterije, pri katerih pa očitno ti padeš, če si že tako dolgo samska.
Pozabila si pripisati, da premoreš nemogoče karakter, in da ne zmoreš nikogar imeti rada.
Po takšnih ne bo nikoli povpraševanja za resno ali neresno vezo 😛
Nezanimiva si že po dveh stavkih, kaj šele, da bi si kdo s tabo delil čas za kavo :P[/quote]
Brez skrbi, tebe ne bom pecala. Tudi ti nisi moj tip.[/quote]
Takšnih žensk, ki si mislijo, da so oh in sploh in pri katerih bi ji moški moral to nenehno dokazovati, pa se pametni moški izogibajo. 🙂
Sploh ne razumem več, kaj bi moški radi. Če se ima ženska rada, je to že preveč, izpade možata in s previsokimi kriteriji. Če teh t.i. kriterijev nima, je nezahtevna, ne ve kaj pričakovati, še manj kaj dati in zato spet avtomatično odpade.
Naj ima vse atribute, lepe lastnosti in jih skriva, ker tako izpade bolj mamljiva, ker moški dobi občutek, da je še nedotaknjena, rahklo sramežljiva in se jo da upogibati? Najbrž moški ne bi spustili svojih kriterijev, a ne. Gre se samo za pravi pristop, kako ženska “promovira” samo sebe? Torej naj bo plaha srnica, s pobritimi nogami:)). Fajn:).
Forum je zaprt za komentiranje.