Dolgotrajno samski – težavni ljudje?
Smešno je, kako se moški zgovarjate na mati naravo:)). Osebnostno zrel, odrasel človek bo hrepenel po čem višjem kot zgolj fizioloških potrebah. Tisti, ki se pa še iščejo, tavajo…bodo seveda iskali smisel v osnovnih potrebah, ker kaj več niti ne zmorejo.[/quote]
Kaj pa če je to kaj višjega? Užitek na tem našem kratkem življenju poslanem na zemljo…. ali je možno da je osnovna fiziološka potreba hkrati tudi nekaj VIŠJEGA ???
Šokantna misel…[/quote]
Seveda je možno. V tvojem svetu. :)) V mojem pač ne.
Ne vem Spider od kot tebi ideja, da je LE partnerstvo tisto, ki da človeku izpopolnjenost in mir in da, ko je človek vezan, ga druge stvari več ne zanimajo. Je to tvoja tiha želja oziroma tvoja izkušnja? Od nas namreč nihče tega ni napisal, zagovarjal ali kako drugače govoril o tem.
Ti imaš res čudno predstavo o tem, kako bi naj zgledalo partnerstvo. Zdi se mi, da zelo nerealno.
Kaj se sprenevedaš. Smo že ugotovili, da so tvoji posti ena teoretična nakladacija, resnico o sebi pa skrivaš ko kača noge. Si proti avanturam, proti neresnosti, ko te pobaramo o kvaliteti tvoje zveze, se sprenevedaš okoli tega, češ, kot da nisi v vezi…Tebe čaka še vleiko dela na sebi, torej ravno tega, kar svetuješ drugim. Ali lažeš, ali pa, še huje, sploh nimaš stališč glede svojih interesov v življenju.
Ker tako, kot te berem, deluješ en ženski Marko.
Prav gotovo se mi ne zdi normalno, da vezane ljudi tolk zanimajo samske teme, kot recimo tebe in tebi podobne. A se ne bahate nenehno, kako ste stopničko višje v odnosih? Kje naj bi se to odražalo, če pa še vedno tako slastno prebirate žgečkajoče samske teme in v njih vneto sodelujete?
kje vas vaše veze kakorkoli izpopolnjujejo? meni se bolj zdi, da gre za neko realnost, s katero ste pač sprijaznjeni.
Kaj se sprenevedaš. Smo že ugotovili, da so tvoji posti ena teoretična nakladacija, resnico o sebi pa skrivaš ko kača noge. Si proti avanturam, proti neresnosti, ko te pobaramo o kvaliteti tvoje zveze, se sprenevedaš okoli tega, češ, kot da nisi v vezi…Tebe čaka še vleiko dela na sebi, torej ravno tega, kar svetuješ drugim. Ali lažeš, ali pa, še huje, sploh nimaš stališč glede svojih interesov v življenju.
Ker tako, kot te berem, deluješ en ženski Marko.[/quote]
Sploh se ne sprenevedam, samo pišem tako kot mislim. Seveda sem enkrat na eni strani in drugič na drugi, odvisno od teme in situacij, o katerih je govora. Če si ti samski, najbrž vedno ne aplauziraš vsem samskim in temam, ki se dotikajo samskih. To je nesmiselno, ker je milijon odtenkov pri samskih in pri vezanih.
Ja, tukaj smo vsi v teoriji, a ne?:). Moja resnica se odraža skozi poste. Zato mi ni treba razkrivati detajlov mojega real lajfa, da si boš ti ustvaril bolj praktično sliko. Moja stališča so zelo jasna, seveda je pa še veliko neraziskanega…hvala, ker si mi namignil, da me čaka veliko dela na sebi:). To počnem, ves cajt, enkrat bolj, drugič manj uspešno. Ampak do smrti nekaj bo:)).
Prav gotovo se mi ne zdi normalno, da vezane ljudi tolk zanimajo samske teme, kot recimo tebe in tebi podobne. A se ne bahate nenehno, kako ste stopničko višje v odnosih? Kje naj bi se to odražalo, če pa še vedno tako slastno prebirate žgečkajoče samske teme in v njih vneto sodelujete?
kje vas vaše veze kakorkoli izpopolnjujejo? meni se bolj zdi, da gre za neko realnost, s katero ste pač sprijaznjeni.[/quote]
Jaz nisem nobeno stopničko višje od samskih. Ne ponižuj se tako zelo no. Če človek nekaj pove o sebi, to še ni bahanje. Ti očitno doživljaš neke negativne občutke ob tem, ko ljudje pišejo o sebi stvari, sicer ne razumem, zakaj se sicer počutiš stopničko nižje. Jaz osebno sem nimam za nič več, kot katerikoli samski. Mi je pa zanimivo raziskovanje človeškega uma, ki je nekako najbolj interesantno na področju osebnih odnosov. In to je na področju ljubezni, ki je povezana prav tako s samskostjo.
Kar naprej govoriš o neki neizpolnjenosti naših zvez, ugibaš oziroma si celo prepričan o tem, kakšne so. Če so tvoje zveze bile take, ne pomeni, da so take tudi od drugih. Oziroma, če se ti kot samski dobro počutiš, to ne pomeni, da so ljudje v zvezah neizpolnjeni.
kje vas vaše veze kakorkoli izpopolnjujejo? meni se bolj zdi, da gre za neko realnost, s katero ste pač sprijaznjeni.[/quote]
Jaz nisem nobeno stopničko višje od samskih. Ne ponižuj se tako zelo no. Če človek nekaj pove o sebi, to še ni bahanje. Ti očitno doživljaš neke negativne občutke ob tem, ko ljudje pišejo o sebi stvari, sicer ne razumem, zakaj se sicer počutiš stopničko nižje. Jaz osebno sem nimam za nič več, kot katerikoli samski. Mi je pa zanimivo raziskovanje človeškega uma, ki je nekako najbolj interesantno na področju osebnih odnosov. In to je na področju ljubezni, ki je povezana prav tako s samskostjo.
Kar naprej govoriš o neki neizpolnjenosti naših zvez, ugibaš oziroma si celo prepričan o tem, kakšne so. Če so tvoje zveze bile take, ne pomeni, da so take tudi od drugih. Oziroma, če se ti kot samski dobro počutiš, to ne pomeni, da so ljudje v zvezah neizpolnjeni.[/quote]
Ampak Marko imaš se za tako ”vlkega” teoretika ki razmišlja vsestransko a mene odsloviš takoj ”morda v tvojem svetu , v mojem ne”
To kaže na to da čim ni v skladu da sploh ne pomisliš na to…
A to štejejo not tiste ki so jim partnerji od starosti kreplni pa tiste pred 18 ane?
problem je tudi ker neregistriranih izvenzakonskih skupnosti ne štejejo…
tak da ja tole lahko varira precej!
Kar naprej govoriš o neki neizpolnjenosti naših zvez, ugibaš oziroma si celo prepričan o tem, kakšne so. Če so tvoje zveze bile take, ne pomeni, da so take tudi od drugih. Oziroma, če se ti kot samski dobro počutiš, to ne pomeni, da so ljudje v zvezah neizpolnjeni.[/quote]
Ampak Marko imaš se za tako ”vlkega” teoretika ki razmišlja vsestransko a mene odsloviš takoj ”morda v tvojem svetu , v mojem ne”
To kaže na to da čim ni v skladu da sploh ne pomisliš na to…[/quote]
Ni res, da te odslovim. Samo dopuščam, da ljudje živijo tudi drugače, kot živim sam. Saj sem še vedno tukaj, ne bom te še zapustil. :))
To kaže na to da čim ni v skladu da sploh ne pomisliš na to…[/quote]
Ni res, da te odslovim. Samo dopuščam, da ljudje živijo tudi drugače, kot živim sam. Saj sem še vedno tukaj, ne bom te še zapustil. :))[/quote]
haha dopuščaš tole na zelo ”grob” način… kot da si prepričan da v tvojem pa ne pa čeprav ne moreš vedet… ker si lahko zaveden kot mi vsi….
Ni res, da te odslovim. Samo dopuščam, da ljudje živijo tudi drugače, kot živim sam. Saj sem še vedno tukaj, ne bom te še zapustil. :))[/quote]
haha dopuščaš tole na zelo ”grob” način… kot da si prepričan da v tvojem pa ne pa čeprav ne moreš vedet… ker si lahko zaveden kot mi vsi….[/quote]
Sem bil grob? Nisem vedel, oprosti. :)) Če sem zaveden, bo pokazal čas. Tako kot pri vsakem. Vendar pa, sem izkusil zvezo (dolgoletno) in samskost (dolgoletno) in zveza mi veliko bolj ustreza, tako da sem precej prepričan. Verjamem pa, da se v samskosti eni znajdejo bolje, kot drugi.
Lepo povedano.[/quote]
A veš, da sem že odštevala minute, ko se boš pojavil:))). Trio adijo…Spider, Sadni, Matkič:)))). Kolk ste predvidljivi…[/quote]
Saj ne morejo drug brez drugega. Kako medsebojno občudovanje. Spider vodilni, Matkič in Sadni pa se slinita za njim. Dajte se enkrat skupaj dobiti in si še telesno izkažite svojo ljubezen.
Ti si pa delaš utvare Sadež, misliš, da greš le eni osebi na živce s svojim neprestanim bevskanjem na MON. Kaj hočeš postati rekorder po številu objav? Tak frajer kot si ti pa ždi tule med nami monovci. Ti ne nerodno viseti med nami? Mogoče pa v resnici nisi prav nič boljši od nas. Preprosto ne moreš brez nas. Dan in noč vedno tu gor. Monovci smo res super, da te tako privlačimo.
Forum je zaprt za komentiranje.