Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Dolgotrajno samski – težavni ljudje?

Me zanima kako bi ti bilo všeč, če bi ti poslušala jamranje v nedogled, zraven pa ne upošteva nobenega nasveta.

http://med.over.net/forum5/read.php?124,8159174,8159174#msg-8159174

Jaz sem nehala poslušati jamranje v nedogled, zdaj je pa na tebi, a boš moj nasvet upoštevala, ali bom pa še tvoje jamranje nehala poslušati.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Jst sem samski po izbiri, nisem pa zaradi tega zafustriran, glede na to koliko ženske uživajo v moji družbi. Imam par luštnih kandidatk na voljo, s katerimi bi lahko imel kaj več, ampak, kaj pa vem. Kot sem že napisal, nekateri gledate na to samo iz pozitivnega vidika, ni pa vse z rožicami postlano. Preden stopiš v novo zvezo bi se moral vprašat, če je to res kar si želiš. Zaenkrat se mi stvar še ne zdi smiselna

Minusi :

– neskončno prilagajanje
– kreganje spet
– poslušanje njenih “problemov”
– finančni udarec ( pijačke, koncerti, diskači, kino,…)

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ti si pa res daleč za leseno žlico. Sploh z diskači. Aja, verjetno si še najstnik.
Drugače pa, če še ne veš, ženske ne rada postopamo po lokalčkih, odrasli ne hodimo v diskače. V kino tudi redko koga poznam, da hodi. Koncerte še manj. Če pa že, si pa ženske, ne navlečemo enega trota na glavo, da bi nam to plačeval, amapk si komot same plačamo.

Ti si pa res daleč za leseno žlico. Sploh z diskači. Aja, verjetno si še najstnik.
Drugače pa, če še ne veš, ženske ne rada postopamo po lokalčkih, odrasli ne hodimo v diskače. V kino tudi redko koga poznam, da hodi. Koncerte še manj. Če pa že, si pa ženske, ne navlečemo enega trota na glavo, da bi nam to plačeval, amapk si komot same plačamo.[/quote]
Take ženske nismo v dometu Sadnega.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Drugače pa, če še ne veš, ženske ne rada postopamo po lokalčkih, odrasli ne hodimo v diskače. V kino tudi redko koga poznam, da hodi. Koncerte še manj. Če pa že, si pa ženske, ne navlečemo enega trota na glavo, da bi nam to plačeval, amapk si komot same plačamo.[/quote]
Ja Monovke verjetno res ne zahajate tja. Drugače si pa poglej fotke iz Cirkusa, Cvetličarne in podobnih diskotek, pa mi povej, če vmes najdeš kako najstnico. Gre se za ženske mojih let ( študentke ). Aja, no jst pa poznam cel kup folka, ki hodi v kino, pa na koncerte. S tem si se v bistvu prav osmešila, bolje, da sploh ne bi napisala tega komentarja, haha.

Ja, mora biti pa res kriza, da so v njegovem dometu le take, ki so mu finančni strošek in verjetno zelo mlade, da še hodijo v diskače. Ni to samo za srednješolce? A potem po SŠ še hodi kdo po diskačih?

Ja mlade so mi všeč ja, take ki imajo še kaj življenja v sebi in jih družinsko življenje še enkrat ne zanima. Btw, starejša bi me še bolj oskubla, pa naj ti Spider pove kaj več o tem.

Also, tu imaš fotke, pa mi poišči vmes kakšenga srednješolca : https://www.facebook.com/cirkus.klub/photos_stream

Gre se za folk v razponu med 25-30 let, 40 letnice so pa zaenkrat še prestare zame. Res je, take ne hodijo po diskačih, doma čuvajo otročke, pa na Monu se tolažijo, da za svoja leta še vedno izgledajo dobro.

Sadni, zdaj vemo, da so tvoj domet nezrele pupike, ki visijo po diskačih in nimajo keša. Kaj potem hodiš pred šolo čakat te punčke?
Hja, diskači, hu la la.

Zakaj se sploh trudiš ? Izpadeš precej obupana…

Sadni ne vem kaj? Sadni sladoled ali kaj?
No v glavnem zgrešil si forum. Nekje je forum Mladi. Tam je družba zate.

Zakaj se sploh trudiš ? Izpadeš precej obupana…[/quote]
Pa saj je čisto lepo napisala tisto, kar se da razbrati iz tvojega pisanja. Ampak to ti pa ni všeč, a ne? Ti bi samo take okoli sebe, ki ti kimajo in ti plačajo pijačko, ker itak prideš brez denarnice.
Kako zelo neobupano…

Ma to je tak mešano.
Jaz sem, po besedah drugih, lepotica. Sem izobražena, razgledana, imam dobro službo. Govorim več jezikov. Športnica. Obiskujem kulturne zadeve. V glavnem aktivna na polno. MOškega pa vseeno ne dobim. Res pa je, da od njega pričakujem, da je pameten, da ima službo, da živi sam, da je lep, da je športen in kulturen. V glavnem, kar nudim, to zahtevam. Potem je pa kriza.

Oh, kje sem že to brala?

Pozabila si pripisati, da premoreš nemogoče karakter, in da ne zmoreš nikogar imeti rada.
Po takšnih ne bo nikoli povpraševanja za resno ali neresno vezo 😛
Nezanimiva si že po dveh stavkih, kaj šele, da bi si kdo s tabo delil čas za kavo 😛

Pozabila si pripisati, da premoreš nemogoče karakter, in da ne zmoreš nikogar imeti rada.
Po takšnih ne bo nikoli povpraševanja za resno ali neresno vezo 😛
Nezanimiva si že po dveh stavkih, kaj šele, da bi si kdo s tabo delil čas za kavo :P[/quote]

Brez skrbi, tebe ne bom pecala. Tudi ti nisi moj tip.

Zeh, sami težavni ljudje na kupu:)).

….in ti si na vrhu kupa 😛

No jz sem malo cez 30 hodim v pube v Ljubljani. Meni so dosti bolj vsec kot diskoti in te cudooovite ljubljancanke 😀

Fejstpupa zate pa se mi zdi, da si se morda zapletla v care feminizma, ki vas je obsodil na neprostovoljno samskost : )

Kaj naj bi to pomenilo? Kake čare feminizma, kaj konkretno misliš?

Kam konkretno? Cutty Sark pub, Guinness, England pub, Irish pub, New Castle pub, Sir William’s pub,…?

Ni jih malo 😉

….in ti si na vrhu kupa :P[/quote]

In ti takoj za mano:))). Kako se počutiš?:)

a ni v tem, da so samski samski že ves point? ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Mene bolj zanima kaj za vas tu na M/Ž čveku pomeni zrel moški. Sprašujem ane, ker se spravljate tudi na takšne avtorje, kot je npr. Spider. On pa naj bi izpolnjeval vse kar je zgoraj naštela “fejst pupa” : ima dobro službo, je dobrega videza, športnik, inteligenten itd. A nas slučajno označujete za nezrele, ker ne skočimo v razmerje s 40 letnico in si ustvarimo družino ? So to v resnici vaše sanje, potem se pa spravljate na nas, ker vas v živo noben moški ne pogleda, kaj šele, da bi se v kaj resnega spustil z vami ? :>

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close