Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek
Logično, da se dober odnos gradi na lepih trenutkih. Vendar lahko prav tako živiš lepe trenutke z nekom, s katerim nisi poročen.
Poroka te še ne naredi sposobnejšega za ustvarjanje lepih trenutkov.
[/quote]
Poroka je le eden od teh trenutkov. 🙂 Za ustvarjanje lepih trenutkov pa mora že prej biti ustvarjen nek dober (pravi) odnos. 😉
Je veliko takšnih, kjer se dva vsak dan ali vsaj vsak drugi dan skregata, po drugi strani pa sta že 20 let (srečno) poročena. 🙂
In to je tisto, kar ljubezen dela tako misteriozno. :)[/quote]Ja, pa vsak drugi mesec nov komplet krožnikov?:)
Samo pomoje je malo takih primerov, ker preveč kreganja pa spet ni dobro, raje več seksa.:)
Je veliko takšnih, kjer se dva vsak dan ali vsaj vsak drugi dan skregata, po drugi strani pa sta že 20 let (srečno) poročena. 🙂
In to je tisto, kar ljubezen dela tako misteriozno. :)[/quote]
A ni to bedno? Da si v vezi in vzdržuješ stanje s kreganjem, da imaš potem trenutke sprave?:)) Meni je to kr neki. V zvezi se je treba lepo obnašat al pa nč:).
A ni to bedno? Da si v vezi in vzdržuješ stanje s kreganjem, da imaš potem trenutke sprave?:)) Meni je to kr neki. V zvezi se je treba lepo obnašat al pa nč:).[/quote]
In ker se ti ne znaš lepo obnašat… je tvoja veza = nč, zero, nula, 0
A ni to bedno? Da si v vezi in vzdržuješ stanje s kreganjem, da imaš potem trenutke sprave?:)) Meni je to kr neki. V zvezi se je treba lepo obnašat al pa nč:).[/quote]
Tako lepo obnašat, kot reče ženska. A ne ? 🙂
In ker se ti ne znaš lepo obnašat… je tvoja veza = nč, zero, nula, 0[/quote]…nada, niente, kaput…
Po moje pa mora bit ta GF kar fejst, sam enga pravga dedca bi rabla, da jo spravi mal u red.;)
GF malo si me presenetla zadnje čase s tako negativnimi komentarji, delovala si mi kot ženska z nekaj izkušnjami. Sedaj pa takšne kvasis, kot da če se kdaj skregaš, je veza zanič in je treba vstran it. To je tako otročje. Verjetno je kakšna takšna veza, ampak do tja je treba prit, se trudit in tudi skregat. Jaz če bi bila poročena sama s sabo, bi se kdaj skregala, kaj šele če si z moškim 🙂
Tako lepo obnašat, kot reče ženska. A ne ? :)[/quote]
Zdaj ne vem, kako je pri vas doma, ampak nisem mislila tega:). Kjer ni spoštovanja, ni ljubezni.
GF malo si me presenetla zadnje čase s tako negativnimi komentarji, delovala si mi kot ženska z nekaj izkušnjami. Sedaj pa takšne kvasis, kot da če se kdaj skregaš, je veza zanič in je treba vstran it. To je tako otročje. Verjetno je kakšna takšna veza, ampak do tja je treba prit, se trudit in tudi skregat. Jaz če bi bila poročena sama s sabo, bi se kdaj skregala, kaj šele če si z moškim :-)[/quote]
Mislila sem na to, kar je omenil Robi, da se praktično vsak dan skregaš s partnerjem. To zame ni normalno, zato se sprašujem, v čem je fora, da nekateri funkcionirajo le preko krega. Seveda sem ter tja pride do kratkega stika, ampak z nekim normalnim tonom in pogovorom se da vse rešiti, brez velikih scenskih nastopov in borbe za premoč.
Forum je zaprt za komentiranje.