Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek
Kakšen poetsko romantičen izraz za lastninjenje :-)[/quote]
Lahko si tako razlagaš. Moje mnenje je, da predanost pomeni le drugi izraz za ljubezen. Tu sem, želim se ti predati, ker te imam rad in uživam, ko sva skupaj. Kaj bo čez sto let…sploh ni pomembno, se boš ukvarjal takrat, ko bo aktualno.[/quote]
itak, itak. Podobno kot me ta vlada prepričuje, da živim bolje kot pred enim letom, jaz nehvaležnež pa tega ne znam cenit. :-))
Logično, da se dober odnos gradi na lepih trenutkih. Vendar lahko prav tako živiš lepe trenutke z nekom, s katerim nisi poročen.
Poroka te še ne naredi sposobnejšega za ustvarjanje lepih trenutkov.
A si ti sploh ženska po duši, ker deluješ kot neka neizprosna zajebana uradna oseba ? :)[/quote]
Moški sem, ujet v ženskem telesu….kakšne maš!
Saj sem se samo hecal. 🙂
Je pa res, da mi deluješ neizprosna. Seveda pa me to ne moti, saj je to tvoja stvar.[/quote]
Morda res tako delujem ja, ker se je treba ubraniti nekaterih hijen na netu. Kam bi pa prišli, če bi bili z vsemi prijazni in bi jih spustili v svoj krog:).[/quote]
Te hijene na netu so kot psi z nagobčniki. Samo lajajo dosti, ker se počutijo nemočni. 🙂
Morda res tako delujem ja, ker se je treba ubraniti nekaterih hijen na netu. Kam bi pa prišli, če bi bili z vsemi prijazni in bi jih spustili v svoj krog:).[/quote]
Te hijene na netu so kot psi z nagobčniki. Samo lajajo dosti, ker se počutijo nemočni. :)[/quote]
To mi je jasno in pridejo le toliko daleč kot jim dovoliš.
Si… in še doooooolgo boš… 🙂 nič bat tud zate se bo našla palica v obliki penisa :)[/quote]
A bejž no…[/quote]
ja.. ko boš že mal starejša jasno in ti bo maternica povedala, da je skrajni čas… takrat bo dober prvi, ki mu še stoji. Ne vem pa čist sigurno al ti bo tvojo ošabnost zbil iz glave v rit ali bo utapljal svojo bedo, biti s tabo, v alkoholu. O tem bi lahko malo nabluzili.. da se vsaj približamo tvoji količini bluzenja na netu…
A bejž no…[/quote]
ja.. ko boš že mal starejša jasno in ti bo maternica povedala, da je skrajni čas… takrat bo dober prvi, ki mu še stoji. Ne vem pa čist sigurno al ti bo tvojo ošabnost zbil iz glave v rit ali bo utapljal svojo bedo, biti s tabo, v alkoholu. O tem bi lahko malo nabluzili.. da se vsaj približamo tvoji količini bluzenja na netu…[/quote]
Umor
A bejž no…[/quote]
ja.. ko boš že mal starejša jasno in ti bo maternica povedala, da je skrajni čas… takrat bo dober prvi, ki mu še stoji. Ne vem pa čist sigurno al ti bo tvojo ošabnost zbil iz glave v rit ali bo utapljal svojo bedo, biti s tabo, v alkoholu. O tem bi lahko malo nabluzili.. da se vsaj približamo tvoji količini bluzenja na netu…[/quote]
Ampak se pa znaš potruditi, če hočeš:)). Le tisto z maternico nisme razumela…kaj se bo zgodilo? Se mi bo povesila?:))) Dej me razsvetli.
Ampak se pa znaš potruditi, če hočeš:)). Le tisto z maternico nisme razumela…kaj se bo zgodilo? Se mi bo povesila?:))) Dej me razsvetli.[/quote]
Čist dovolj sem povedal… pametni in razsvetljeni itak razumejo…
Forum je zaprt za komentiranje.