Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

Dal mi je zaročni prstan-sedaj imam občutek

se strinjam z markotom…. mogoče si je res hotel kupiti mir, ampak se je fejst nategnil s tem – zaroka ni nekaj, kar stoji sama zase, temveč predporočna obljuba in velja pravilo, da naj bi se v 1 letu po zaroki dejansko poročil. torej, fantje, ne mahat okoli z zaročnimi prstani, če babe ne mislite v resnici odpeljat pred oltar 🙂

Jaz pa mislim, da si je želel s prstanom le kupiti mir pred tečnarjenjem. :)[/quote]No saj ravno to je tist njegov “greh”, ker je slep za njene želje, da ne rečem potrebe. Itak ne želi izgovorit tistih besed, ker očitno ne misli resno. Njej to ne predstavlja problem oz si celo želi.
Ne vem, kdo je tu bolj slep ali zaslepljen. Kdo tu zgolj igra (polovičen) odnos in kdo si odnosa res želi?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ne vem, v čem je problem. Tip si očitno odnosa ne želi. Naj si ženska najde enega ciopatarja, ki bo dovzeten za njene sanje in naj ne sili v nekaj človeka, ki tega noče.

no saj takih je veliko tud med ženskami, ki se ponavadi sicer poročijo, ampak igrajo polovičarstvo drugje. je pa verjetno res več moških takih, ker so že pregovorno preplašeni, če se omenja poroko. kolegica je imela enega takega bumbarja, ki se je na koncu celo sam uspel odločit, da “nista za skupaj”. potem je ona 2 leti za njim rinila in ga prosila, naj bo z njo, potem pa obupala. v tisti sekundi, ko je dala na fb status, da je v novi zvezi (in ni blefirala), jo je tastari poklical, da si je premislil in želi po novem bit njen partner. na srečo je bla tolk pr pameti, da ga je poslala v tri krasne, če ne bi verjetno od mene “batine fasala” 😛 zato ker mi je prej 2 leti jokala. no zdej je itak happy s tanovim… ampak jst bi takega neodločneža tako v rit sunila, da mu na kraj pameti ne bi več prišlo me po dveh letih klicarit 😛

Se ,pravi, da ste najstnice? In dogodek leta je facebook objava, da pod statusom v profilu ne piše več samska, ampak v zvezi… Vauuuu! 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ne… nismo istih let… kolegica je v poznih dvajsetih, neodločni kakec od moškega pa sredi 30-ih… ne vem, zakaj sklepaš na najstništvo, ker imam na fb kolege po letih od najstnikov do moje mame, ki je stara 60 🙂 ampak bistvo (ki si ga očitno zgrešil) je, da je neodločni kakec budno spremljal situacijo “iz zasede”, zdaj pa preverja, če bo punco lahko še nategoval in jo vrtel okoli prsta 😉

Mtko ima dodano na fejsbuku…

😀 joj ste smešni s tem fb… meni se to ne zdi nč takega. 😀 mislim, zakaj pa ne… zdaj sva obe že v tistih letih, da vzgajanje ni več potrebno in je odnos drugačen, kot bi bil z eno pubertetnico 🙂 nimam ravno kakšnih sumljivih stvari za skrivat 🙂

Še ena samska, v poznih 30ih, ki nam razlaga o svojih seksualnih pripomočkih. So Mon.

nisem v poznih tridesetih 😛 in “razlagam” samo zato, ker me je nekdo obtožil, da imam vibrator. jst pa že nisem taka 😉

a tebe nč ne zanima, kaj puncam paše? al že vse veš?? 🙂

Jaz pa mislim, da si je želel s prstanom le kupiti mir pred tečnarjenjem. :)[/quote]
Saj jaz tudi. Ampak nekaj si želeti je eno, to izpolniti pa nekaj povsem drugega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem, v čem je problem. Tip si očitno odnosa ne želi. Naj si ženska najde enega ciopatarja, ki bo dovzeten za njene sanje in naj ne sili v nekaj človeka, ki tega noče.[/quote]
Pa ravno copatarja lahko “prisiliš” v nekaj, kar si ne želi. Malo si zamešal pojme, drugače pa si dobro napisal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

To si pa zdej napisala kot da je ne vem kok velik za vedt o vs, haha.

ž

a ni?? 🙂 po vseh teh letih, kolikor imam opravka z moškimi, mi je še vedno zanimivo in fajn spoznat nekoga novega – in vsakega do zdaj sem morala kar precej mesecev spoznavat, ker še nisem dveh enakih srečala. mogoče pa je stvar v tem, da si partnerko izbiraš med “ženskami” in ne iščeš človeka…….

aha

On je mislil, da boš ga najkasneje v poznih 30-tih rabila, če ne boš na MON pisala. 😀 haha

eh, vibratorji in to…. kar se seksa tiče, dec je le vseeno dec, tudi če ni ravno najboljši 🙂

če je pa slab, je kriva punca, k ni vzela stvari v svoje roke. pr meni je bil tudi seks z devičnikom v redu 🙂 vsaj boljši, kot bi bil z dildom. aja, pa brez ljubezni, ko ste vsi tako obsedeni z ženskami, ki ne morejo seksat brez ljubezni. aja, pa denarja tudi ni imel in avta tudi ne 😛

Tako je, samo da je dec, naj bo mlad, star, suh, debel, lep, grd, plešast naglušen….

a je zlo čudno, da me pleša niti slučajno ne moti? 🙂 pa kaj drugega tudi ne… sicer si pa naštel samo fizične značilnosti in nič o tem, kako zna dec žensko PRIJET tako kot je treba 🙂

da dec žensko prime mora biti ženska .. ne pa kopriva,bodeče pleve … steblo vrtnice

revež, a tudi tebe punce grizejo 🙂 ahjoj, pa s kakšnimi zmajevkami imate vsi moški tu opravka :)))) a ti ni noben povedal, da ne smeš takih gledat, ampak take k te same od sebe pobožajo :*

Lepolaska = Goldfish

Lp

Enostavno Bog

lahko je Andreja … ali pa bivši jogi od kakšnega moderatorja ☺ … vem jaz fukare, ki so me gostile

kakšne žalitve 🙂 nism zlata ribica 😀 mhahahahah…. veselo ugibanje obema še naprej. omfg, maš pa še veliko za naštet, da do mene prideš 😀 a jogi od moderatorja tudi piše po forumu?? 😀 šit, še premalo sm spila 😀

jogi je bejba – po kateri skače in jo natepava tip.
Kar se pa ugibanja tiče … tega ne počnem. Če hočem kaj zvedeti znam delati s podatki. Me je pa težko motivirati, da mislim

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close