Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

Bojim se, da se bo nate nalepil kak moški. :))) Kaj pa ljubosumna Antilopa? Kako boš njej to obrazložil? :))[/quote]

Kako moški??? Jaz grem na ženske :)[/quote]

Tista roza barva me skrbi, poleg zelenih hlač! :)))

Zagovarjam žensko seksualno svobodo, kar je za tebe očitno nekaj neznanega.[/quote]

Zagovarjaj jo zaradi mene. To ni moja stvar. Meni je važno kakšni so moški, za ženske mi je v resnici vseeno. :)))[/quote]

moški imajo najraje ženske,ki poznajo sebe in jim pustijo, da jih osrečujejo. razen psihopatov oz teh čustvenih prevarantov. Zato lahko tle fantazirate še naprej, ampak sekusalno razvite ženske bodo kljub temu pobrale taboljše tipe. in ko pravi moški najde tako žensko, ne sprašuje po številu predhodnih. tisti,ki opravljajo, so iz zgodbe o kislwm zelju.

Kateri odgovor pa bi bil na vrhu ? :)[/quote]

Spiderjev.
Žal mi je, če sem te razočarala, ampak vse drugo je laž.[/quote]
Kateri Spiderjev odgovor imaš v mislih ?

Zagovarjaj jo zaradi mene. To ni moja stvar. Meni je važno kakšni so moški, za ženske mi je v resnici vseeno. :)))[/quote]

moški imajo najraje ženske,ki poznajo sebe in jim pustijo, da jih osrečujejo. razen psihopatov oz teh čustvenih prevarantov. Zato lahko tle fantazirate še naprej, ampak sekusalno razvite ženske bodo kljub temu pobrale taboljše tipe. in ko pravi moški najde tako žensko, ne sprašuje po številu predhodnih. tisti,ki opravljajo, so iz zgodbe o kislwm zelju.[/quote]

Za rojstni dan ti bomo kupili velike začetnice. 🙂

Večino žensk roza na moškem odbija. Lahko si misliš zakaj.

Jaz se tudi smejem, ker nekateri izhajate iz napačne predpostavke in potem posplošite, kot da si vse ženske želijo na enak način biti osrečene. 🙂
Imeti čim več oboževalcev in kandidatov za seks, ker nekaterim ženskam to zviša ceno. 🙂

No, lahko ima čisto prijetno kombinacijo sive in roza barve. Npr. siva obleka, bledo roza srajca in siva kravata. Roza in zelena pa sigurno ne pašeta, ta divja kombinacija bi bila bolj za žensko. :))

Vidiš, ta feministka se pa meni smili. Precej rabljeno robo želi prodati kot novo. :)) Samo izkušen kupec se ne da tako lahko pretentati, ne glede na preslepitve s strani prodajalca.[/quote]

Antilopa, jaz nič nočem prodati. Ni cilj vsake ženske, da se proda.[/quote]
To je res. Ene so tud na posojo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jaz se tudi smejem, ker nekateri izhajate iz napačne predpostavke in potem posplošite, kot da si vse ženske želijo na enak način biti osrečene. 🙂
Imeti čim več oboževalcev in kandidatov za seks, ker nekaterim ženskam to zviša ceno. :)[/quote]

kje sem pa jaz to napisala?
vi se kregate in postavljate glavno merilo in ceno za ženske samo na račun števila spolnih partnerjev. Tisti,ki bi radi dokazali, kako seks ni edino (tudi jaz ne trdim tega), v resnici samo o seksu razmišljate. se pa bojim, da res v glavnem samo razmišljate:)

Antilopa, jaz nič nočem prodati. Ni cilj vsake ženske, da se proda.[/quote]
To je res. Ene so tud na posojo. :)[/quote]

No, danes ti pa gre, Marko, moram priznat. 😉

Imeti čim več oboževalcev in kandidatov za seks, ker nekaterim ženskam to zviša ceno. :)[/quote]

kje sem pa jaz to napisala?
vi se kregate in postavljate glavno merilo in ceno za ženske samo na račun števila spolnih partnerjev. Tisti,ki bi radi dokazali, kako seks ni edino (tudi jaz ne trdim tega), v resnici samo o seksu razmišljate. se pa bojim, da res v glavnem samo razmišljate:)[/quote]
Jaz se ne kregam.
Kaj pa si napisala ?

Med katere pa ti sodiš, ko tudi tako dobro opazuješ druge ženske? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Dejansko drži, da na ceno na trgu vpliva razmerje med ponudbo in povpraševanjem, vendar je to le eden izmed faktorjev. Tako da ti svetujem antilopa, da sem ter tja vseeno daj noge narazen :)))[/quote]

Svetuj samo tistim, ki te vprašajo za nasvet.[/quote]

Zdaj si pa ti užaljena? Da se ne boš ob svojo surlo spotaknila…
Ko pa vsem ženskam, ki so se znašle na hrbtu večkrat kot ti, nižaš ceno je pa v redu?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

da če hoče ženska kot antilopa samo ugajat moškim, mislit kot mislijo oni, sebe ocenjevat kot to delajo moški, potem bo nesrečna in pajčevina bo uničila dragulj. normalen moški kot tudi normalna ženska (sej smo ljudje a ne) je srečna kadar osrečuje sebe in druge. normalen človek je sposoben empatije in si upa biti pristen. Tisti, ki pa po gostilnah razpravlja o radodarnosti in šteje predhodnike zaradi številke same, pa ima najbrž probleme s seboj in težko kaj dobrega od sebe da drugemu.

Sedi 5.

Polna usta oz. tipkovnica, kako so čustveni, kako seks ni preveč važen, v bistvu pa samo moralizirajo, kako ni primerno, da jih je ženska imela “preveč”.

Čakaj, a potem ti tud samo razmišljaš o seksu, ker zgleda da smo na istem bregu, če noben od nas ne trdi, da seks ni edino? Kaj si zdaj želela povedat? To si zdaj neko vabo vrgla, se mi zdi. :))

Med katere pa ti sodiš, ko tudi tako dobro opazuješ druge ženske? :))[/quote]

za večino tukaj bi najbrž bila hudo povprečna, svoje radodajstvo pa sem uspešno skrivala:)) ampak bistvo je očem itak nevidno.

Svetuj samo tistim, ki te vprašajo za nasvet.[/quote]

Zdaj si pa ti užaljena? Da se ne boš ob svojo surlo spotaknila…
Ko pa vsem ženskam, ki so se znašle na hrbtu večkrat kot ti, nižaš ceno je pa v redu?[/quote]
Takle bomo rekli, da bo mir. Ženski bo ceno določil njen moški. 🙂

Sedi 5.

Polna usta oz. tipkovnica, kako so čustveni, kako seks ni preveč važen, v bistvu pa samo moralizirajo, kako ni primerno, da jih je ženska imela “preveč”.[/quote]
Jaz nisem našel nobenega v tej temi, ki bi govoril o tem, da seks ni preveč važen. A je to bilo v kaki drugi temi govora? 🙂

Med katere pa ti sodiš, ko tudi tako dobro opazuješ druge ženske? :))[/quote]

za večino tukaj bi najbrž bila hudo povprečna, svoje radodajstvo pa sem uspešno skrivala:)) ampak bistvo je očem itak nevidno.[/quote]
Eh, kaj češ skrivat. Lahko bi bila ponosna. 🙂

Aha, torej seks je važen. Pravzaprav je tebi predvsem seks važen, saj žensko določiš na podlagi tega, s kolikimi je spala.

Bojiš se namreč primerjave. Ženska, ki si ji edini, te ne more z nikomer primerjati.

Aha, torej seks je važen. Pravzaprav je tebi predvsem seks važen, saj žensko določiš na podlagi tega, s kolikimi je spala.

Bojiš se namreč primerjave. Ženska, ki si ji edini, te ne more z nikomer primerjati.[/quote]
Spider, predlagaš, da svojo žensko občasno komu posodim (ne prodam), da bo imela primerjavo in še vedno občutek, da je nekaj vredna, če bo jo še kdo drugi pecal ? :)))

Bojiš se namreč primerjave. Ženska, ki si ji edini, te ne more z nikomer primerjati.[/quote]

Hm, ali kdo išče predvsem varnost?

Ne, zakaj.

Sej prav, da ste ljudje, ki imate iste poglede na življenje skupaj.

Čakaj, a potem ti tud samo razmišljaš o seksu, ker zgleda da smo na istem bregu, če noben od nas ne trdi, da seks ni edino? Kaj si zdaj želela povedat? To si zdaj neko vabo vrgla, se mi zdi. :))[/quote]

ko se mi ravno da. radodajka je zgodovinski izraz in izhaja iz predpostavke, da so moški ljudje, ženske pa predmeti, ki si jih moški delijo med seboj. tako je bilo in še marsikje je, predvsm pa je v marsikateri slovenski glavi. ker pa je nerabljen predmet dražji kot rabljen, imate pač tle mantro za drkanje. ženska kot spolni subjekt za sebe, pa je očitno neka grozo vzbujajoča feministična teza, nekaj kar ženski zbije ceno na nulo. kot je rekla antilopa, da je peeesda na trgu in jo je treba čimbolje prodati in čim manj rabiti. Ampak življenje je tudi preko teh tržnih usmeritev in če nisi prehud materialist se ti zna marsikaj zanimivega zgoditi. ko pa imaš za sabo kilometrino in izkušnje, vidiš da je seks nekaj lepega, ne zgolj sredstvo manipulacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close