Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

No evo feministke se že oglašajo :)[/quote]

Vidiš, ta feministka se pa meni smili. Precej rabljeno robo želi prodati kot novo. :)) Samo izkušen kupec se ne da tako lahko pretentati, ne glede na preslepitve s strani prodajalca.[/quote]

Antilopa, jaz nič nočem prodati. Ni cilj vsake ženske, da se proda.

Antilopa ja ti si pa z enega posta naredila célo analizo kupca :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Vbistvu ima narobe zato ker moški smo ”lahki” po naravni evoluciji! Vbistvu je nam normalno da smo lahki tako kto je ”normalno” da ni lahkih žensk 🙂

Moški je nenormalen če reči 10 zapored ne
Ženska je nenormalna če reče 10 zapored ja

V tem se razlikujemo in prav je tako! So pa izjeme ki potrjujejo pravilo in pod zgornjo trditev NE spadajo vezani ker oni lahko imajo boljšo babo za fukat doma in pač rečejo tudi 10 ne ni pa nujno!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

V življenju nas na različnih področjih vodi tržna logika. Če se ženska preveč ponuja, je njena cena nižja. To je čisto preprosto. Kadar je ponudba večja od povpraševanja, je cena nižja. Seba, ti bi to moral vedeti. :)))

V življenju nas na različnih področjih vodi tržna logika. Če se ženska preveč ponuja, je njena cena nižja. To je čisto preprosto. Kadar je ponudba večja od povpraševanja, je cena nižja. Seba, ti bi to moral vedeti. :)))[/quote]

LOL

Joj, ti pa imaš domišljijo.
Od kje ti je ideja o ponujanju? Verjemi, povpraševanje je vedno večje. Da se ne boš prehitro zaletela, to ne velja samo za mene, ampak za skoraj vsako žensko.
Iz tvojega pisanja sklepam, da ti nisi ravno med srečnicami.

Vbistvu ima narobe zato ker moški smo ”lahki” po naravni evoluciji! Vbistvu je nam normalno da smo lahki tako kto je ”normalno” da ni lahkih žensk 🙂

Moški je nenormalen če reči 10 zapored ne
Ženska je nenormalna če reče 10 zapored ja

V tem se razlikujemo in prav je tako! So pa izjeme ki potrjujejo pravilo in pod zgornjo trditev NE spadajo vezani ker oni lahko imajo boljšo babo za fukat doma in pač rečejo tudi 10 ne ni pa nujno![/quote]
Ženska bo rekla 10krat zapored ne, ko ji boš zastavil takšno vprašanje kje v javnosti, v vlogi popolnega neznanca, po možnosti imel s seboj še kamero, da jo bo ja videl cel svet. Kaj misliš, katera bo v tem primeru rekla da ? Itak, da nobena.

Drugo je, ko ženska obtiči z moškim, ki ji je bodisi vizualno, bodisi karakterno všeč, kje na samem. Me prav zanima katera bi rekla ne kakšnemu ala Cristianu Ronaldu, ki bi ji kar sam od sebe prišel pozvonit na domofon.

Overall pa imaš prav, ženske bodo vedno bolj nedostopne od nas. Zakaj ? Zato, ker si to tudi lahko privoščijo. V naši družbi pač obstajajo neka pravila, ki se ženskam zdijo že sama po sebi samoumevna. Tvoja naloga je, da ogovoriš punco, ki ti je všeč. To bo ona tudi pričakovala od tebe, sama ne bo nikoli naredila prvi korak. Sploh pa ne, če se gre za eno res top žensko, ki ima izbire še pa še ! Ne gre se za nobeno evolucijo Matkić, gre se za to, da se ženska zaveda, da se ji ni potrebno kaj preveč pretegnit, da pride do spolnosti, do resne / neresne zveze.

Tudi ti bi jih zavračal eno za drugo, če bi kar same od sebe korakale do tebe. Bolj bi bil zbirčen, kot si danes. Believe me 😉

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

V življenju nas na različnih področjih vodi tržna logika. Če se ženska preveč ponuja, je njena cena nižja. To je čisto preprosto. Kadar je ponudba večja od povpraševanja, je cena nižja. Seba, ti bi to moral vedeti. :)))[/quote]

LOL

Od kje ti je ideja o ponujanju? Verjemi, povpraševanje je vedno večje. Da se ne boš prehitro zaletela, to ne velja samo za mene, ampak za skoraj vsako žensko.
Iz tvojega pisanja sklepam, da ti nisi ravno med srečnicami.[/quote]

Jaz pa iz tvojega pisanja sklepam, da ti misliš, da si neka dobra riba. Tako krčevito zagovarjaš radodajke, da je že smešno, pa brez zamere.

Jaz sem čisto dovolj srečna in ti ni treba skrbeti.

Bom to danes v praxi preveril 🙂

Za seks in “večno samskost” ne igrajo številke nobene vloge. Torej iz svoje perspektive imaš prav, ampak iz druge pa ne, saj za resno zvezo oz. pri izbiri življenjske partnerice pa dvomim, da je veliko moškim všeč, če je ženska vsako leto menjala tipa, ker verjetno pomeni, da ni bila sposobna niti enega imeti zares rada, če se ga je tako hitro naveličala.[/quote]

Matjažko, a se greva tisto igro “Vprašali smo 100 moških…”

Garantiram ti, da bi bil ta odgovor na repu seznama odgovorov zakaj moškim ni všeč, če je ženska vsako leto menjala tipa oz. imela pred njim več njih.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kateri odgovor pa bi bil na vrhu ? 🙂

prav zabavna tema. se strinjam s specialcem. sem že nekaj časa na svetu in vse kao radodajke imajo tipe, takoj ko si to zaželijo. tudi čisto povprečne ali podpovprečne na videz komot dobijo tipe. edine ženske, ki si težko ustvarijo družino ali dalj časa trajajočo vezo so tiste, ki so take kot Antilopa. Se imajo za nekaj izjemnega, v resnici pa so notranje tako negotove, da niso sposobne imeti veze. seksualno pa zelo zavrte. In imajo zelo veliko povedati o drugih ženskah, ki živijo svoje življenje, z vzponi in padci. one pa so zgolj opazovalke.

Od kod pa mislite, da prihaja ta ženska preračunljivost, če ne od zbirčnosti ? haha

Ko bom v 20ih se bom na.fukala kolikor se da, pri 30ih se bom pa ustalila in si ustvarila družino. Logično, tudi moški se lahko odloči za podobno potezo, samo se bo moral za kaj takega dosti bolj namatrat, povprečna ženska pa dobi vse servirano na pladnju, samo vzame si 🙂

No ne čudite se, če se bom jutri pohvalil, da sem to noč v posteljo spravil 3 ljubljančanke :)

Daj no daj. :))

Prav, se že veselimo tvoje zgodbe. Glej, da bo čim bolj pikantna. :))

LOL

Iz tvojega pisanja sklepam, da ti nisi ravno med srečnicami.[/quote]

Jaz pa iz tvojega pisanja sklepam, da ti misliš, da si neka dobra riba. Tako krčevito zagovarjaš radodajke, da je že smešno, pa brez zamere.

Jaz sem čisto dovolj srečna in ti ni treba skrbeti.[/quote]

Zagovarjam žensko seksualno svobodo, kar je za tebe očitno nekaj neznanega.

Navijam za evelino 🙂

Jaz sem čisto dovolj srečna in ti ni treba skrbeti.[/quote]

Zagovarjam žensko seksualno svobodo, kar je za tebe očitno nekaj neznanega.[/quote]

Zagovarjaj jo zaradi mene. To ni moja stvar. Meni je važno kakšni so moški, za ženske mi je v resnici vseeno. :)))

Kateri odgovor pa bi bil na vrhu ? :)[/quote]

Spiderjev.
Žal mi je, če sem te razočarala, ampak vse drugo je laž.

Upam, da je garderoba u redu zeleno-rjav karo reklc, roza srajca, zelene hlače. Pač kot se za gospoda spodobi 🙂

Bojim se, da se bo nate nalepil kak moški. :))) Kaj pa ljubosumna Antilopa? Kako boš njej to obrazložil? :))

Dejansko drži, da na ceno na trgu vpliva razmerje med ponudbo in povpraševanjem, vendar je to le eden izmed faktorjev. Tako da ti svetujem antilopa, da sem ter tja vseeno daj noge narazen :)))

Zagovarjam žensko seksualno svobodo, kar je za tebe očitno nekaj neznanega.[/quote]

Zagovarjaj jo zaradi mene. To ni moja stvar. Meni je važno kakšni so moški, za ženske mi je v resnici vseeno. :)))[/quote]

Saj.

Bojim se, da se bo nate nalepil kak moški. :))) Kaj pa ljubosumna Antilopa? Kako boš njej to obrazložil? :))[/quote]

Kako moški??? Jaz grem na ženske 🙂

Dejansko drži, da na ceno na trgu vpliva razmerje med ponudbo in povpraševanjem, vendar je to le eden izmed faktorjev. Tako da ti svetujem antilopa, da sem ter tja vseeno daj noge narazen :)))[/quote]

Svetuj samo tistim, ki te vprašajo za nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close