Čustveni prevaranti
Rabiš podnapise? To ti ravno Margot razlaga, da se “spolna svoboda ” in čustva ne izključujejo, kot zmotno meniš, mladenič.
Od kod ti ideja, da ženska, ki seksa izven zveze, do ljubimca, avanturista, ne čuti nobenih občutkov?
Bo treba prebrati še kaj bolj opisno-življenjskega, ne samo Junga, da boš ti kaj razumel o ženskah. za začetek mogoče Madame Bovary, Ana Karenina, Ljubimec lady Chatterley..
Predvsem pa bo treba nabrati tudi kaj izkušenj, to pa zagotovo….ker ko tebi Margot razlaga o svojem življenju, deluješ kot otrok, ki je odprl kinder jajček…tega se niti ne zavedaš….misliš celo, da si moder, pameten, izkušen…[/quote]
Mislim, da se vezana ženska lahko celo zaljubi v svojega ljubimca, samo vprašanje pa je, če je to pametno. Poznam ženske, ki so bile zaradi ljubimca v takšnem “transu”, da so bile pripravljene tudi zapustiti družino.
Rabiš podnapise? To ti ravno Margot razlaga, da se “spolna svoboda ” in čustva ne izključujejo, kot zmotno meniš, mladenič.
Od kod ti ideja, da ženska, ki seksa izven zveze, do ljubimca, avanturista, ne čuti nobenih občutkov?
Bo treba prebrati še kaj bolj opisno-življenjskega, ne samo Junga, da boš ti kaj razumel o ženskah. za začetek mogoče Madame Bovary, Ana Karenina, Ljubimec lady Chatterley..
Predvsem pa bo treba nabrati tudi kaj izkušenj, to pa zagotovo….ker ko tebi Margot razlaga o svojem življenju, deluješ kot otrok, ki je odprl kinder jajček…tega se niti ne zavedaš….misliš celo, da si moder, pameten, izkušen…[/quote]
Napisal sem ,da govorim o “osebnih preferencah”, kar pomeni, da tebi so takšne in takšne ženske všeč, meni pa take in take.. :). In če so tebi to literarne ženske, izmišljeni liki večinoma moških pisateljev, se moraš zavedati, da so oni spet pisali o “svojih ženskah”.
Ni to predmet debate, kolk je to pametno, ali nepametno. Debata se vrti okoli zgrešene teze tradicionalistov, ki mislijo, da tiste packe, ki seksajo izven zveze, to delajo zato, ker ločijo seks in čustva.
Lol, ne, ne ločijo.
“Te packe packaste”, ki seksajo izven zveze, niso đuboks na žeton, kot bi eni radi evrjeli, če bi bile, en bi hodilo toliko junfrov po svetu.
Kar brezuspešno razlagam že dolgo je, da se tudi pri avanturah itd…pretakajo koktejli prijetnih občutkov. Mislim, da tradicionaliste misel na to moti, oz. to zanikajo.
Dvomim, da boš ti kdaj razumel, da druga vrsta žensk ne obstaja. So samo takšne, ki so jim moški, starši, okolica, družba … vcepili napačno dojemanje spolnosti. In ja, te si zakomplicirajo življenje, ker komplicirajo že v štartu zaradi povsem naravne in nekomplicirane zadeve, kot je spolnost. Sprovociral me boš v toliki meri, da si bom vzela čas in ti napisala kako.
Površen si, površen! In to samo zaradi te neustavljive želje, da bi me nekje “zafrknil”.
Beri zgoraj: Napisala sem ti, da imam dve sestri. :)))) Kaj čva zdaj? Nekam slab terapevt si, daj se malo bolj potrudi, spet bom zadrnjohala na tvojem divanu :)))
“Osvobajanje” – mislim … pa sploh ne morem verjet, da je to napisal nooo….
Ne vleči se vun, nisi pisal o tem, kaj je tebi všeč, pisal si nekaj o tem, kaj naj bi po tvoje bilo “ženstveno”, za razliko od Margot, ki da je po tvoje “moška”…
Na kratko, pojma nimaš, pišeš na pamet, lupaš brezveze, ne veš, kaj je avantura, ne poznaš ženske duše, nič od nič.
Ostani pri Jungu.[/quote]
Ti pa pri Balzacu. :)))
Samozavestnega moškega, ki mu je kaj do ženske, ne zanima njen števec, ampak njena osebnost in karakter.
Nič “usput”, od kdaj si ti človek, ki je za avanture itd, se ne delaš tu nekega strašnega moralneža?
Nič nimaš ti usput, ti imaš zvezo, ali pa nič, tako si narejen, ne delaj se zdaj nekaj, kar nisi, samo da bi izpadel đek.
Aja, saj res, ti si glas vpijajočega v puščavi, pogumna ženska, ki uteleša družbeni revolt vseh “kulturno spolno zatrtih” in “neosvobojenih” žensk v 21. st. v Sloveniji??? :), ki si upajo načeti teme o seksizmu, o ponižanih in nezadovoljenih viktorijanskih ženskah v Sloveniji, ki se ne upajo zoperstaviti patriarhatu “konzervativcev”? Jaz ne poznam niti ene takšne ženske tu v Sloveniji, da bi se “dala moškim”, prej bi rekel ,da je pri nas matriarh precej močan, iz takšnega “moškega” kulturnega okoliša po moje ti izhajaš, a ne??? ;)), kjer je ženska takoj obveljala za kurbo, moški pa je lahko delal, kar je hotel…. 😉
Ne boš verjela, obstaja več vrst žensk, saj tudi moški nismo zaradi tega vsi isti, ker imamo “bimbelj” med nogami. 🙂 Niso zaradi tega te ženske “zavrte”, če ne seksajo z X moškimi.
Če sem čisto iskrena – meni se najbolj smilijo tiste ženske, ki ne seksajo z užitkom. Ali se vežejo z nekom, ki jih sploh ne privlači, ali pa seksajo z nekom, do katerih sploh ne čutijo privlačnosti. To je meni isto kot da bi se s starim fičotom, brez klime, v pasji vročini peljala nekam daleč na morje. Vsem naokoli bi pripovedovala kako lepo je bilo na morju, izpustila bi pa peklensko pot do tja. :))) Nekaterim je važno, da so bili na morju, meni pa je važno tudi to, da nisem “trpela med vožnjo”. :))
Če nisem bila razumljiva, bom angažirala prevajalca. 🙂
Ja, Antilopa, kako pa misliš, da smo včasih šli na morje, ko smo imeli na razpolago le fičote, pa stoenke ? :))
Kolikor se spomnim, je Margot trdila, da je možno ločiti seks in čustva. Jaz, kot tradicionalist, pa sem trdil, da to ni možno.
Čeprav tudi Margot spada med tradicionaliste. 🙂
Ampak ni stvar v tem, ampak v tem, da mi ne trdimo, da je to dvoje možno ločiti.
Packarija pa je, ko se gre za varanje.
In ti verjamem, da se zato pri varanju in avanturah pretakajo prijetni občutki Saj je to namen avantur.
Pa kaj ti si še tako mlada?:) Mi smo se vozili s sto-enko, ampak ne v vročini, ker smo vedno šli v jutranjih urah. Bilo je nepozabno. 🙂
Ah, ja. Kakšni krasni časi so to bili.
Vsi otroci so bili v šolah siti, med počitnicami pa so jih lahko starši peljali na morje.
Specialac nikjer ne omenja varanja, ampak sex izven zveze. Okay, mogoče se je malce nerodno izrazil in se lahko razlaga na več načinov, ampak prepričana sem, da je imel v mislih sex tudi takrat, ko nisi v zvezi.
To meni ne gre skupaj: zelo čustvena ženska ne more odmisliti čustev, ko gre z nekom v posteljo, se naveže že prej na moškega, preden sploh do tega koraka pride. Torej čustva in spolna rekreacija se izključujeta.[/quote]
Pa dobro, kaj je narobe s tabo? Ravno to ti razlagam. Sej NE odmisli čustev. Đizs. Ti misliš, da so čustva samo ljubezen, kot si jo romantično ti predstavljaš?
Gre za cel koktejl prijetnih občutkov, ki se seveda pri avanturi še kako pretakajo. A kaj bi ti o tem vedel, sej avantur nikoli nisi imel, zato pa tu sprašuješ kot Pipi iz one risanke…isto kot Marko..
res mi je smešno, ko kao odrasli ljudje o spolnosti debatirajo kot nejeverni najstniki na začetku pubertete.
To meni ne gre skupaj: zelo čustvena ženska ne more odmisliti čustev, ko gre z nekom v posteljo, se naveže že prej na moškega, preden sploh do tega koraka pride. Torej čustva in spolna rekreacija se izključujeta.[/quote]
Ti neboš nikdar razumel… da je čustev več vrst in odtenkov…..
Pa saj logično ker gre to proti tvojim prepričanjem 🙂
Spolna rekreacija, keri izrazi, lol..
Ma tipi še kar mislite, da je “lahka ženska” ( tako jim vi pravite ) nek đuboks, v katerega fukneš žeton in špila, kar hočeš.
Kolikokrat moram še povedat, ženska ki gre “z vsakim” obstaja le v vaši domišljiji.
NE; ne gre z vsakim, gre pa mogoče z vsakim, ki ji je DOVOLJ VŠEČ, ob komer doživi intenzivne prijetne občutke, ki pri njej sprožijo reakcijo, da naredi tudi kaj takega, česar ob lesenem nezanimivežu ne bi…
Pač, nikoli niste dali nič takega skoz, zato stresate neumnosti in se čudite, zakaj s evam posmehujem.
Posmehujem se, ker s takim nivojem razprave pridete ven kot neki hašleki, ki se prvič v lajfu srečujejo s temelji intime emdčloveških odnosov…
margot ima več potrpljenja za prijazno pojasnjevanje, jaz ga žal nimam s takimi.
Forum je zaprt za komentiranje.