Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Čustveni prevaranti

Čustveni prevaranti

To je že sovraštvo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Glej, ti lahko napišeš karkoli…

Glej,

zzz

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

A še nisi šel? Ne me osvajat, ker ne trzam…šc šc šc…

Ne odganjaj ga, ker takrat mu gre najslabše. Samo potem pa, mu ne boš več zanimiva, če mu pokažeš naklonjenost. Ljubezen je res zapletena. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne odganjaj ga, ker takrat mu gre najslabše. Samo potem pa, mu ne boš več zanimiva, če mu pokažeš naklonjenost. Ljubezen je res zapletena. :))[/quote]

Nisem naravnana po njegovih kriterijih. Če on vidi luč, temo, bliskanje…je daleč od tega, da bi oba videla enako. Meni je vseeno, kako analizira moje besede. Lahko jih obrača na sto in en način. Še vedno se bo na koncu izkazalo, da me ne more vreči v en sam predal.

Mogoče tako zgleda v tem postu, čeprav bi stavila, da je pri meni najbolj pogosta beseda penis.
Seveda poimenovano nekoliko drugače. Ampak ne bova o tem, zdaj ko vem kakšen odnos
imaš ti do [sub]spolnosti.[/sub]

Edino, kar imaš prav je, da bi se dobro razumela, čeprav se v marsičem ne strinjava. Meni se zdiš čisto v redu dečko, samo ni mi jasno, da ti ne potegne, da si vsaki njen drugi, nikoli tretji ali pa četrti.

@antilopa

Razlika med nama je, da jaz vem, da nič ne vem, medtem ko ti zase misliš, da si najpametnejša.[/quote]

Kakšen odnos je “pravilen odnos” do spolnosti? Aja, tvoj pogled, saj si napisala, da je tvoja najpogostejša beseda penis :), kakšna izjemna drznost svobode duha, kar zagotovo priča o popolnoma osvobojeni ženski erotiki spolno povsem prebujene ženske, ki s svojo seksualnostjo podira zidove, odkar si prebrala Kinsey-ja (katero stoletje je to? :)).
Glede spolnosti je izjemno zategnjena in zaplankana današanja mladina, (reklamni) mediji nič ne pišejo o spolnosti itd., saj res, ne vem, zakaj tudi tu ne bi z mastnim tiskom pisal besede spolnost Kakšna čast, da te imamo na forumu. :)))[/quote]

Matjažko, jaz sem se ti zlagala. Penis ni moja najbolj pogosta beseda. Ne vem katera je. Pojma nimam. Ampak nisem mogla da ne bi … Zanimala me je samo tvoja reakcija. Sej veš, če me boš imel še vedno rad, kljub moji spolni prebujenosti in drznosti.
No-ja, saj vem, za ženo me ne bi vzel …
hehehe, joj Matjažko Matjažko :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Kakšen odnos je “pravilen odnos” do spolnosti? Aja, tvoj pogled, saj si napisala, da je tvoja najpogostejša beseda penis :), kakšna izjemna drznost svobode duha, kar zagotovo priča o popolnoma osvobojeni ženski erotiki spolno povsem prebujene ženske, ki s svojo seksualnostjo podira zidove, odkar si prebrala Kinsey-ja (katero stoletje je to? :)).
Glede spolnosti je izjemno zategnjena in zaplankana današanja mladina, (reklamni) mediji nič ne pišejo o spolnosti itd., saj res, ne vem, zakaj tudi tu ne bi z mastnim tiskom pisal besede spolnost Kakšna čast, da te imamo na forumu. :)))[/quote]

Matjažko, jaz sem se ti zlagala. Penis ni moja najbolj pogosta beseda. Ne vem katera je. Pojma nimam. Ampak nisem mogla da ne bi … Zanimala me je samo tvoja reakcija. Sej veš, če me boš imel še vedno rad, kljub moji spolni prebujenosti in drznosti.
No-ja, saj vem, za ženo me ne bi vzel …
hehehe, joj Matjažko Matjažko :)))[/quote]

Ti nisi “nevarna” ne tako niti drugače. :)))) To je kot pri moških – ti, ki najbolj govorijo “kako so, kolikokrat, s kom vse baje so itd.”, ponavadi veš, kako je? :))) Mirne in tihe so nevarne, pod skorjo pa vulkan, ki ga lahko izvabi “pravi” moški. 😀 Ti pa nisi najbolj tiha, da bi resno ogrožala zdravje moških? Ah, ne zdravje, kje sem že ostal… 😀 phaha

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Za začetek lahko meni svetuješ kako se lotiti ljubljančank :)))

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Morda tako, da jih ignoriraš, vihaš nos nad njimi, si upaš biti, kakor sem nekje prebrala “je.biveter” :)))

Probat ni greh 🙂

Potem je dobro, da sploh ne gre v Ljubljano:))).

Potem je dobro, da sploh ne gre v Ljubljano:))).[/quote]

Naj si kar privošči izletek, da preizkusi ali bo kaj drugače 🙂

Ta matjazko je res pravi zmagovalec, lol.

No, pa dajmo – blazno resno o seksu:

Moje mnenje je, da spolnost vsekakor ni rezervirana samo za tisti dve osebi, ki sta v zvezi ali pa se vanjo spravljata. Po moje niti to ni nujno, da se ljubita. Zadostuje že, da sta si všeč. Pogosto si prav ženska, ki spolnost jemlje kot nekaj normalnega, prihrani marsikatero težavo kasneje v zakonu, kjer pa ta igra zelo pomembno vlogo. Namreč ženska, z nekaj osamljenimi spolnimi izkušnjami težko ugotovi ali se z bodočim partnerjem tudi spolno ujemata (seveda, lahko ima tudi neverjetno srečo, a se to zgodi zelo redko). Takšna ženska, še posebej, če o seksu razmišlja kot o nečem nemoralnem, pred vstopom v zvezo temu niti ne bo posvečala pretirane pozornosti, ampak daje prednost drugim karakteristikam bodočega soproga, kar se po mojih opažanjih razvije v (največ) tri scenarije, lahko ti jih napišem, ampak verjemi, da ti nobeden od njih ne bi bil všeč.

Tip na čveku za odrasle sprašuje, kakšen je pravilen odnos do seksa?

To je preveč celo zame, eni smo te neumnosti dali skoz 18 let nazaj.

Pravilen odnos do seksa je, da sploh več ne seksaš do poroke…..

Kajti komaj takrat se po RKCju začne ”resna” zveza ki jo loči le ”smrt”

Do takrat pa na roke lupčeki!

Grem se odrešit brb!

Zapomni si pa tole matjazko…. mučenje živali in vtikanje svojega lulčka v njih ni pravilen odnos do spolnosti….

/sarcasm off

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Na dan ko si se rodil? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz se s tem strinjam.

Ampak, če je ženska bolj izkušena, kot moški, je križ. Moškega bo to obremenjevalo in na njegovo psiho ne bo vplivalo dobro, počutil se bo manjvrednega.

Neizkušena ženska in neizkušen moški čisto pašeta skupaj za resno zvezo. On nima izkušenj, ona pa tudi ne, zato sploh ne ve, kaj ji pri spolnosti paše in kaj ne. Je že prav, da se taki najdejo.

Je pa seveda res, da starejši kot je moški, težje bo našel zelo neizkušeno žensko za partnerko. Punce nad 25 recimo, ki so vredu za pogledat in niso pretirano zadržane, imajo danes normalno že par spolnih partnerjev za sabo.

Za moškega, ki nima nobene, mogoče pa eno za sabo, bo že to preveč.

Zato so naši moralisti v precepu. Po eni strani občudujejo atraktivne ženske, po drugi strani s ejim zdijo “preveč skurbane”. Potem pač vzamejo kako socialno vprašljivo, manj privlačno. Sej ne da to iščejo, ampak s kriteriji, kot jih imajo, druge izbire nimajo…

Na dan ko si se rodil? :D[/quote]

Ej, hvala, kaj piješ?

Punce mi ponavadi prisodijo okoli 27..kar je še vedno precej manj od moje biološke starosti, lol.

No, pa dajmo – blazno resno o seksu:

Moje mnenje je, da spolnost vsekakor ni rezervirana samo za tisti dve osebi, ki sta v zvezi ali pa se vanjo spravljata. Po moje niti to ni nujno, da se ljubita. Zadostuje že, da sta si všeč. Pogosto si prav ženska, ki spolnost jemlje kot nekaj normalnega, prihrani marsikatero težavo kasneje v zakonu, kjer pa ta igra zelo pomembno vlogo. Namreč ženska, z nekaj osamljenimi spolnimi izkušnjami težko ugotovi ali se z bodočim partnerjem tudi spolno ujemata (seveda, lahko ima tudi neverjetno srečo, a se to zgodi zelo redko). Takšna ženska, še posebej, če o seksu razmišlja kot o nečem nemoralnem, pred vstopom v zvezo temu niti ne bo posvečala pretirane pozornosti, ampak daje prednost drugim karakteristikam bodočega soproga, kar se po mojih opažanjih razvije v (največ) tri scenarije, lahko ti jih napišem, ampak verjemi, da ti nobeden od njih ne bi bil všeč.[/quote]

Ufff, si rabila časa za ta odgovor. Si dobro preštudirala v petih dneh, kaj napisati, da te ne bom spet “zafrknil”? :)))) Defenziven, spravljiv, umirjen slog, tako ja. Takšna si mi všeč! phaha 😀 Vidiš, da te znam vzgojiti z ustreznimi prijemi in narediti krotko kot kakšno domačo živalco. :)))))) Lepo si napisala, ampak ne boš verjela, tudi jaz in Jožekova Pepca ima svoje mnenje. Katero sedaj več šteje? 😀

No, saj se strinjam, ampak govorimo o nekih “osebnih preferencah” in pogledih, željah…. Zelo čustvena ženska se seveda ne bo šla spolnosti brez čustev. Miselnost, da se “osvobaja” (česa? moške tiranije boš spet reklam katere se otrese le tako, da postane enaka njim 😀 ) s številčnostjo spolnih odnosov z več različnimi moškimi, je čista konzum potrošniška logika. Očitno ne več dobro, kakšna je zelo čustvena zaljubljena ženska? 😀 Jaz imam to srečo, pa vem. Upam, da mi vsaj malo zavidaš? :))))) hahaha

Tebi zgleda še zdaj ni jasno, da se tudi pri avanturah pretakajo določena čustva in tudi pri seks – prijateljsvih itd..

V resnici ti ni jasno popolnoma nič, zato tudi nenehno nabijaš o nekih ženskah, ki da imajo cilj spanja s čimveč moškimi. Take ženske obstajajo le v tvoji domišljiji.

Matjažko, jaz sem zelo čustvena ženska (kdo bi si mislil, a ne?) in zdi se mi, da ta čustva zelo odkrito tudi pokažem. Jaz te izjemno cenim in spoštujem. Nisi vedel tega? Smisel foruma pa je ravno v tem, da si jih izmenjamo. Ne vem zakaj si se zdaj namrdnil…

Edino tega ne razumem: da me boš spet “zafrknil”
Eeemm…Mi lahko prosim osvežiš spomin – kdaj je bilo to? :)))

To se sliši kot da ženska, ki bolj pogosto sexa izganja nekega hudiča iz sebe, al kako?
Jaz govorim o zadovoljevanju spolnih potreb, ne pa o “osvobajanju”.

p.s.: Matjažko, če tvoja zaljubljena ženska med sexom vpije Hosana! Hosana! [sup]iz hebrejščine: Reši me!, kasneje tudi vzklik radosti[/sup], ni nujno da ravno moli ali izganja hudiča. :))) No… v glavnem, nič se ne sekiraj, na pravi poti si. In ja, nič ti ne zavidam. Pravzaprav ti iz srca privoščim.:)))

Matjažko, jaz sem zelo čustvena ženska (kdo bi si mislil, a ne?) in zdi se mi, da ta čustva zelo odkrito tudi pokažem. Jaz te izjemno cenim in spoštujem. Nisi vedel tega? Smisel foruma pa je ravno v tem, da si jih izmenjamo. Ne vem zakaj si se zdaj namrdnil…

To se sliši kot da ženska, ki bolj pogosto sexa izganja nekega hudiča iz sebe, al kako?

p.s.: Matjažko, če tvoja zaljubljena ženska med sexom vpije Hosana! Hosana! [sup]iz hebrejščine: Reši me!, kasneje tudi vzklik radosti[/sup], ni nujno da ravno moli ali izganja hudiča. :))) No… v glavnem, nič se ne sekiraj, na pravi poti si. In ja, nič ti ne zavidam. Pravzaprav ti iz srca privoščim.:)))[/quote]

Margo, ločevanje čustev in seksa je bolj opisne, tehnične narave, “brez kompliciranja”, pogostejša “moška perspektiva”. Dvomim pa, da ti razumeš še druge vrste žensk, saj ne pravim, da je s “tvojo vrsto” kaj narobe 😀 , ampak obstajajo še druge, zato se mi zdi, da sploh ne poznaš čustvovanja takšnih žensk, imaš eno slepo pego, ker so ti “moški principi” delovanja bližje, domači . 🙂

p.s.: Matjažko, če tvoja zaljubljena ženska med sexom vpije Hosana! Hosana! [sup]iz hebrejščine: Reši me!, kasneje tudi vzklik radosti[/sup], ni nujno da ravno moli ali izganja hudiča. :))) No… v glavnem, nič se ne sekiraj, na pravi poti si. In ja, nič ti ne zavidam. Pravzaprav ti iz srca privoščim.:)))[/quote]

Margo, ločevanje čustev in seksa je bolj opisne, tehnične narave, “brez kompliciranja”, pogostejša “moška perspektiva”. Dvomim pa, da ti razumeš še druge vrste žensk, saj ne pravim, da je s “tvojo vrsto” kaj narobe 😀 , ampak obstajajo še druge, zato se mi zdi, da sploh ne poznaš čustvovanja takšnih žensk, imaš eno slepo pego, ker so ti “moški principi” delovanja bližje, domači . :)[/quote]

Aja, še nekaj, si imela same brate in bolj moško druščino pri odraščanju, kaj? :))))

Rabiš podnapise? To ti ravno Margot razlaga, da se “spolna svoboda ” in čustva ne izključujejo, kot zmotno meniš, mladenič.

Od kod ti ideja, da ženska, ki seksa izven zveze, do ljubimca, avanturista, ne čuti nobenih občutkov?

Bo treba prebrati še kaj bolj opisno-življenjskega, ne samo Junga, da boš ti kaj razumel o ženskah. za začetek mogoče Madame Bovary, Ana Karenina, Ljubimec lady Chatterley..

Predvsem pa bo treba nabrati tudi kaj izkušenj, to pa zagotovo….ker ko tebi Margot razlaga o svojem življenju, deluješ kot otrok, ki je odprl kinder jajček…tega se niti ne zavedaš….misliš celo, da si moder, pameten, izkušen…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close