Čustveni prevaranti
To je v zavednem delu, v nezavednem pričakujejo, da jim bo ugodeno na vsako njihovo besedo. Tako njihov nastop izpade kot neko hvalisanje in sploh nimajo posluha za sogovornika in to je odbijajoče.
Kaj bo ženska s takim, ki ji ne zna prisluhnit, ki vidi samo sebe?[/quote]
Ma daj kaj ti pametuješ, če še v življenju nisi flirtal z random žensko ?
Strah te je in nisi navajen na takšne in podobne situacije, zato, ker si se prvič znašel v njih. Lahko že v naprej pričakuješ odgovor NE, pa se ti bodo še vedno tresle noge, ko boš korakal do nje. Probaj, potem pa pametuj imbecil.[/quote]
Tebe pa hitro vrže iz tira. Kje ti je zdaj ta samozavest in izkušnje, o kateri prepevaš. Pa ti nimaš S od samozavesti. Samo negotovost prodajaš s takimi odzivi tu gor.
Don’t worry, zagotovo ni nihče zares tako “bad”, kakor se tu gor pretvarja, dela močnega in predvsem drugačnega.[/quote]
Saj je logično, da smo si različni, ampak v nekaterih prav izžareva tista hudobija, gnev, slaba plat človeštva…grozen občutek, ki sem ga doživela. In to mi ni več smešno. Ne vem zakaj bi se ljudje pretvarjali v virtuali? Če ne poveš vsega ni isto kot če tisto, kar pa poveš, misliš skrajno resno in stojiš za svojimi besedami.
Mogoče tako zgleda v tem postu, čeprav bi stavila, da je pri meni najbolj pogosta beseda penis.
Seveda poimenovano nekoliko drugače. Ampak ne bova o tem, zdaj ko vem kakšen odnos
imaš ti do [sub]spolnosti.[/sub]
Edino, kar imaš prav je, da bi se dobro razumela, čeprav se v marsičem ne strinjava. Meni se zdiš čisto v redu dečko, samo ni mi jasno, da ti ne potegne, da si vsaki njen drugi, nikoli tretji ali pa četrti.
@antilopa
Razlika med nama je, da jaz vem, da nič ne vem, medtem ko ti zase misliš, da si najpametnejša.
Don’t worry, zagotovo ni nihče zares tako “bad”, kakor se tu gor pretvarja, dela močnega in predvsem drugačnega.[/quote]
Saj je logično, da smo si različni, ampak v nekaterih prav izžareva tista hudobija, gnev, slaba plat človeštva…grozen občutek, ki sem ga doživela. In to mi ni več smešno. Ne vem zakaj bi se ljudje pretvarjali v virtuali? Če ne poveš vsega ni isto kot če tisto, kar pa poveš, misliš skrajno resno in stojiš za svojimi besedami.[/quote]
Če res tako misliš, pa smo lahko veseli, da je to le forum in da se med sabo ne poznamo osebno/zares, ker bi lahko ti ali jaz hitro postale žrtve gneva, hudobije.
Ne jemljem vsega resno, kar tu gor preberem, ni vredno 🙂
Hm – ni malo tistih, ki bodo (z lahkoto) prišli na Himalajo, osvojili žensko srce pa ne bodo….nikdar.[/quote]
Se bodo pač morali zadovoljiti s kakšnim organom nižje.[/quote]
Tisti, ki se zadovoljijo z organi nižje me niti ne skrbijo toliko.
Bolj me strah tistih, ki nekatere organe kar preskakujejo.
Kaj se toliko kitiš s tem pecanjem? Jao, si smešen. A te lahko malo potrepljam po ramenu, ko si tako uspešen. :)) Zakaj bi nekdo, ki je v resni zvezi sploh moral znati pecati ali se s tem kititi, če pa zadovoljen v svoji zvezi in nima potrebe pecati in si na tak način pumpati svojega ega? Poleg tega je vsaj eno zapecal, torej nekaj le zna, pa ne samo da zna zapecati, zna tudi vzdrževati. 😉
Jaz pa poznam (vsaj) enega, ki je prepričan, da se ženski ne sme prilagajat. Samo, kaj mu to koristi, če pa je sam in ga nobena noče. Njegovi nasveti nikomur ne koristijo, razen tistim, ki bi radi ostali sami. :))[/quote]
ti ne morš nobenega poznat…. že v štartu si se zlagal…. jaz sem zaključil s tem se mi ne da več :))))
uživajte![/quote]
Me veseli, da si se prepoznal. 🙂
Tudi če jih je oplodil 100, če zanje ni skrbel so jih požrle zveri…. oz so propadli kako drugače.[/quote]
spet si zluftal point…. point je bil da je ostal POLIGAMEN! torej da tudi če je mel otroka in skrbel za njega je seksal DRUGE ŽENSKE!
še zdaj ne razumeš?[/quote]Če njegovi potomci niso preživeli mu poligamnost ne nuca nič, je ni prenesel dalje, je izumrl…. kapiš?
Izbirčen je bilo mišljeno do zdrave mere izbirčen. Izbral si boš žensko, pri kateri imaš občutek, da sta se dobro ujela, ostale, ki ti niso izpadle dovolj zanimive, boš pa odpikal. Samo to je. Nek šizofrenik, ki presedi pred računalnikom večino dneva in bolj malo hodi ven, si pa ne bo niti dal priložnosti spoznat kompatibilno žensko. Še takrat ko bo naletel na njo, ne bo upal besede spregovorit niti besedice in na koncu zamočil.[/quote]
Saj je to normalno, da boš izbral žensko s katero se bosta ujela.
Zgovarjanje na izbirčnost in s tem ustvarjanje lastne več-vrednosti ali pomembnosti, pa je le izgovor zaradi lastne nesposobnosti izbrati pravo s katero bi lahko ustvaril resen odnos.
Če sem res nek alfa samec, potem bom zadovoljen in srečen z dobro žensko, ki sem si jo izbral, ne pa se hvalil kakšno ogromno izbiro imam, ob tem pa ostajam samski. 🙂
Kot, če grem v neko avto trgovino in gledam Poršeje ter se hvalim kakšno veliko izbiro imam, sam pa se vozim s 15 let staro škatlo. 🙂
Le bolnik lahko postavi bolna vprašanja. Kdor se sprašuje čemu ljubezen, o njenem obstoju ter smiselnosti nasploh, je sam satan. Ljubezen je dosegljiva, vendar le tistim, ki so sposobni dajanja in sprejemanja. Človek, ki le grabi za svoj ego, ne more občutiti empatije, zato ni deležen ljubezni. Edino prav!
Ma daj kaj ti pametuješ, če še v življenju nisi flirtal z random žensko ?
Strah te je in nisi navajen na takšne in podobne situacije, zato, ker si se prvič znašel v njih. Lahko že v naprej pričakuješ odgovor NE, pa se ti bodo še vedno tresle noge, ko boš korakal do nje. Probaj, potem pa pametuj imbecil.[/quote]
Tebe pa hitro vrže iz tira. Kje ti je zdaj ta samozavest in izkušnje, o kateri prepevaš. Pa ti nimaš S od samozavesti. Samo negotovost prodajaš s takimi odzivi tu gor.[/quote]
Misliš, da bom tebi pisal o svojih izkušnjah ? lol
Lahko ti pa povem, da če bi se odločil odpret temo o mojih osvajalskih pohodih, ji ne bi bilo konca še cel mesec. I got so many stories man, požrli bi se od ljubosumja 😉
Matkic, ti kar deluj po tem (živalskem) načelu in naredi čim več ženskam čim več otrok in bodi najboljši oplojevalec…Me zanima kako dolgo boš še razmišljal tako, ko boš delal cele dneve, da boš plačeval preživnino. 🙂
Pa ti misliš, da je nam uspelo kar v prvem poskusu zapecati pravo resno žensko ? 🙂
Nisem vedel, da imaš takšno dobro mnenje o nas. 🙂
Marsikaj je treba dati skozi in se naučiti, da najdeš kompatibilno.
Izbirčen je bilo mišljeno do zdrave mere izbirčen. Izbral si boš žensko, pri kateri imaš občutek, da sta se dobro ujela, ostale, ki ti niso izpadle dovolj zanimive, boš pa odpikal. Samo to je. Nek šizofrenik, ki presedi pred računalnikom večino dneva in bolj malo hodi ven, si pa ne bo niti dal priložnosti spoznat kompatibilno žensko. Še takrat ko bo naletel na njo, ne bo upal besede spregovorit niti besedice in na koncu zamočil.[/quote]
Saj je to normalno, da boš izbral žensko s katero se bosta ujela.
Zgovarjanje na izbirčnost in s tem ustvarjanje lastne več-vrednosti ali pomembnosti, pa je le izgovor zaradi lastne nesposobnosti izbrati pravo s katero bi lahko ustvaril resen odnos.
Če sem res nek alfa samec, potem bom zadovoljen in srečen z dobro žensko, ki sem si jo izbral, ne pa se hvalil kakšno ogromno izbiro imam, ob tem pa ostajam samski. 🙂
Kot, če grem v neko avto trgovino in gledam Poršeje ter se hvalim kakšno veliko izbiro imam, sam pa se vozim s 15 let staro škatlo. :)[/quote]
Ti sploh ne moreš ocenit, če se s tvojo dobro ujameta, če drugih še spoznal nisi. Štekaš ?
In btw, jaz nisem noben alfa samec, noben izmed nas tu ni alfa samec. Takih je zelo, ZELO malo. Priporočam ti, da si najprej prebereš kaj sploh pomeni ta izraz, šele nato ga uporabljaj. Tak človek ima cel lajf porihtan, ne visi na računalniku pa se krega z nekimi brezvezniži. Nima zastonj toliko prijateljev in žensk okoli sebe.
Ja, meni imeti resno vezo res predstavlja sposobnost..VENDAR, ne vezo samo po sebi, ampak takšno v kateri bom zadovoljen, ker moja sposobnost temelji na tem, da sem sposoben ustvariti ljubeč odnos ter s tem doseči lastno realizacijo.
Če več ne bom sposoben ustvarjati zadovoljive veze, bom pa raje samski. Ker je lažje biti samski, kot pa živeti v odnosu kjer se dva ne marata.
Prepričan sem, da vas je večina počakala, da vas ena pobere.
Kaj dosti žensk v življenju niste imeli, to mi ne boste trdili, ker bi s tem podrli vse svoje prejšnje poste, kjer zatrjujete, da nikoli niste bili ženskarji.
Avanturisti tudi niste bili nikoli. Vsaj tako ste do sedaj zatrjevali.[/quote]
Ne razumeš, da je razlika ali iščeš žensko z namenom, da boš z njo živel ali pa iščeš le avanture. Imaš žensko, si z njo nekaj časa in tako počasi spoznaš ali sta za skupaj ali pa ne.
Če bi samo doma čakal, da me katera pobere, bi še sedaj bil samski. 🙂 Vsaj tako zatrjujete, da je treba iti ven, če želiš katero spoznati.
Joj…:)
Kako ne morem oceniti ? Misliš, da nič ne čutim ? 🙂
Mogoče bi mi bilo s katero boljše…Kako pa to naj vem s katero in kje najdem takšno ? Je mogoče tu gor, da se javi ? :))
Tisto je bil le primer.
Sicer pa vsak zase ve, če se krega. Mene takšne debate zabavajo, ker mi je zanimivo brati različne poglede in izkušnje.
Nekaterim še ven ni potrebno it, si jo kar na internetu poiščejo lol. Potem ti pa tak kekec zagotavlja kako je našel pravo, v živo pa še nikoli ni ogovoril nobene. Tak človek je lahko izbirčen samo na dating portalu. Se pravi od 1000 uporabnic odstrani vse špehaste, mazoljaste, z velikim nosom, redkimi lasmi itd, da končno naleti na eno normalno. Jo povabi ven, v pogovoru se ujameta, čez teden dni sta pa že v zvezi. “Sanjska ženska”.
Forum je zaprt za komentiranje.