Čustveni prevaranti
kake podatke….. poglej raziskave povprečna dolžina moškega spolnega uda je cca. 14cm…. kaj to pomeni si izračunaj…..
koliko pa imam jaz cm v erekciji pa ti mirne duše priznam da manj kot imam let :))))))
nisi bla smešna 🙂 upam da ti se kaj zgodi v naslednji naravni nesreči….. 🙂
:))) Dekleta, kaj sedaj, katera bo Matjažku vzela junfer? 🙂
Antilopa, ti bi lahko, se boš najboljše znašla na pravnem področju, ker nisem polnoletna oseba? 😀
Special, vsak živi, kot mu že pač paše. Če se je On odločil, da bo z 1 vse življenje ali da bo vsak teden z drugo, jah, pa kaj? Na forumu pač ne moreš pričakovati, da boš srečeval same somišljenike, ki so v razmišljanju na las tebi podobni, kakor tudi ne v realnem življenju.
Če to res ne bi bila “prava pot” potem ne bi na tak način vzgajali potomcev, ki so nujno potrebni za naš obstoj, potem ne bi bilo pomembno, da moški ostane z žensko, če imata otroka…itd
Saj danes res to ni več tako nujno, vsaj ne zdi se, da je, in se ženska lahko tudi sama znajde, a osnove na kateri smo se razvili kot vrsta pa ne moreš zanikat, ker je del nas in ima nek smisel.
Zakaj v zaporih ljudi zapirajo v samice, zakaj je to kazen in ne olajšanje? ;)[/quote]
ko boš razumel da v naravnem ciklu moškega in ženske deluje monogamen princip za samico in poligamen za moškega boš razumel kako narobe je to tvoje mišljenje…. saj lahko trdiš da nimam prav ampak v NARAVI je tako da moški proba oplodit ČIMVEČ samic … samica pa skrbi za otroka in izbira najbolšega OPLOJEVALCA…
torej monogamije v človeški evoluciji ni
osnove na kateri smo se razvili je bila
”Survival of the fittest” nikakor pa ne monogama zveza….. otrok(človek) ni napredoval zato ker je ati seksal samo mamico :))))[/quote]Tudi če jih je oplodil 100, če zanje ni skrbel so jih požrle zveri…. oz so propadli kako drugače.
Margot te je v tej temi tako osmešila, da res ni. Nehaj raje no. Bolj te osmeši, bolj vztrajaš.[/quote]
V nobeni debati in z nikomer se še nisem počutil osmešenega, razen če bi začel pisati kot Matkič in Sadni. 🙂
Če se ti vidiš kot v politični stranki, grupiranja, povsod sovražniki, zato iskanje zaveznikov, torej kot nenehno tekmovanje “kdo bo koga nadmudril”, vse smrtno resno, škoda, te moram razočarati, ker mislim, da bi se z Margo midva verjetno dobro razumela, čeprav se v marsičem ne strinjava. 😀
Jaz nekim ženskam, ki se tu gor delajo device Marije, ne bom pisal nobenih delikatnih podatkov. Te stvari so rezervirane za pogumnejša dekleta, ki jim ni više spolnega življenja provociranje na enem forumu.
Mene sploh ne zanima, katere podatke be ve rade, ker me tudi ne zanimajo nobeni podatki o vas…
Ne izogibaj se odgovoru. Zakaj enim rata, drugim pa ne, če so po tvoje isti?[/quote]Eni ponujajo prazen trnek drugi dajo če neko vabo gor, nihče od njih pa ne večerja ribe, le malo se igrajo. 😉
Ko se junferji naučijo, da ribe grizejo na vabo postanejo jebachi…. od tam naprej pa do življenje v dvoje, je pa še dolga pot, to so zgolj začetniški koraki.
Specialc pa da ti slučajno ne korakaš na mestu? :))))
ko boš razumel da v naravnem ciklu moškega in ženske deluje monogamen princip za samico in poligamen za moškega boš razumel kako narobe je to tvoje mišljenje…. saj lahko trdiš da nimam prav ampak v NARAVI je tako da moški proba oplodit ČIMVEČ samic … samica pa skrbi za otroka in izbira najbolšega OPLOJEVALCA…
torej monogamije v človeški evoluciji ni
osnove na kateri smo se razvili je bila
”Survival of the fittest” nikakor pa ne monogama zveza….. otrok(človek) ni napredoval zato ker je ati seksal samo mamico :))))[/quote]Tudi če jih je oplodil 100, če zanje ni skrbel so jih požrle zveri…. oz so propadli kako drugače.[/quote]
spet si zluftal point…. point je bil da je ostal POLIGAMEN! torej da tudi če je mel otroka in skrbel za njega je seksal DRUGE ŽENSKE!
še zdaj ne razumeš?
Jaz pa poznam (vsaj) enega, ki je prepričan, da se ženski ne sme prilagajat. Samo, kaj mu to koristi, če pa je sam in ga nobena noče. Njegovi nasveti nikomur ne koristijo, razen tistim, ki bi radi ostali sami. :))
Jaz pa poznam (vsaj) enega, ki je prepričan, da se ženski ne sme prilagajat. Samo, kaj mu to koristi, če pa je sam in ga nobena noče. Njegovi nasveti nikomur ne koristijo, razen tistim, ki bi radi ostali sami. :))[/quote]
ti ne morš nobenega poznat…. že v štartu si se zlagal…. jaz sem zaključil s tem se mi ne da več :))))
uživajte!
Forum je zaprt za komentiranje.