Boštjan Romih pri 45 zgleda precej mlajši od 41-letnega Potrča!
Poznam Romiha, najini otroci so sošolci. Ne bi si mogli bolj motiti, nič ni on zaprt v eni luknji, v bistvu zelo veliko športa (kolesari in se potaplja, pa še kaj drugega) in je tudi v živo čisto ok. Sploh ne vem, kam gleda una, ki pravi, da je v živo neprepoznaven. Jaz ga tako ali drugače srečujem že ene 8 let in je isti. Od blizu se mu sicer vidjo gubice, a niti 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} toliko kot pri Potrču. predvsem je pa zelo fit…ni tak suhec ko zgleda na TV, res pa da ni nabildan ko Potrč.
fun fact, Romih je pet let starejši od Potrča. Res, leta so samo številka.
Drži. res da imajo vsake oči svojega malarja, a na pogled je bistveno bolj moški Potrč kot Romih … slednji je tak otroški obrazek navkljub eltom – daleč od možatost. kar se videza tiče, osebno, značajsko ne poznam nobenega, kar je bilo pa slišati iz ust Potrča, pa govori z argumenti podprta dejstva. In to je tisto, akr šteje.
Oba mi izgledata čudno. Potrč je v obraz grd ko zguban starec, telo pa napihnjeno in polno žil bog si ga vedi od kakšnih “fitness” pripomočkov, “zdrave” hrane itd.
Romih pa izgleda kot nek mlečnozobi mulc, precej nenormalno za 45-letnika. Ajde, da človek skriva 10 let, pohvale vredno. Ampak da pri 45-ih izgledaš kot 20-letni fant, WTF???!!!
Steroidi? Ko nekdo take gluposti piše, se sprašujem, kdo skriva za takimi objavami. Nekdo, ki v življenju ni videl fitnesa od daleč, kaj šele od blizu? Nekdo, ki leži na kavču z mastno celulitno ritjo? Nekdo, ki v življenju ni vzel knjige v roke, kaj šele strokoven članek? Dajte se ljudje vprašat, kaj ste v svojem življenju dosegli in kaj vam pade na pamet, da odpirate tako neprudoktivne in bolane teme…
… aja, pa priložite lastno fotografijo pa še podpišite se s polnim imenom in priimkom, če že imate jajca obirat druge ljudi.
Sem hobi fitneser in spremljam dost yt kanalov, ki se ukvarjajo s fitnesom, tudi dosti takih, ki so sami zlorabljali steroide in vse mogoče in imajo celo življenje izkušenj z bodybuildingom. Potrča seveda niso obdelaovali, ker ni dovolj znan, obdelajo pa druge bodibilderje in povedo svoje mnenje, ali so naravni ali ne, tako da dobiš nek občtek, ko to spremljaš, kdo je naraven in kdo ne.
Potrč je po mojem mnenju preveč mišičast, da bi bil naraven, sploh pa pri 41 letih. 100 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} pa seveda ne vem. Seveda pa to ne pomeni, da jemlje steroide, ker drog, ki spodbujajo rast mišic, je še veliko drugih tipov. Će bi pa imel ene 10 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} manj mišic, bi pa verjel, da je lahko naraven.
Glej, super, da športa, ampak sonce mu kože ni kaj dosti dobilo v roke, kaj šele preobremenilo. Mogoče se pri tem maže, zakriva, športa zjutraj in zvečer, kaj jaz vem. Od sonca v glavnem zdelan ni, na videz je tak kot iz ene jame, to ne pomeni, da je dejansko iz jame.
[/quote]
Dajmo mu predlagat botox in filerje, da vam bo sprejemljiv? Đizs…
Forum je zaprt za komentiranje.