Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boštjan Romih pri 45 zgleda precej mlajši od 41-letnega Potrča!

Boštjan Romih pri 45 zgleda precej mlajši od 41-letnega Potrča!

Potrč nikakor ne izgleda star 60 let, res pa nima mladostnega obraza.

Škoda, da ne morem prilepiti fotografije enega enako starega znanca, ki so mu moji starši po ogledu slike pripisali vsaj 75 let.
Pa človek zdravo živi, biva v kvalitetnem okolju, je vegetarijanec, ne kadi, ni zadrogiran, a se vizualno stara res neverjetno hitro.
[/quote]

Ker ne je mesa, se hitreje stara.

Potrč se je res postaral, ampak tudi Romih. Ne glejte ga na TV, tam ga napudrajo, v reali je ves bled, suhcen, izžet, meni prav nič fejst.je moj dosti boljši. Kot TV voditelj mi je pa antipaticen

Zanimivo, da nisem edina, ki ne gleda Ambientov, izključno zaradi Romiha. Romih je lep in odličnega izgleda za svoja leta, vendar kot voditelja ga pa ne morem. Je tak pocukran, kjer koli ga vidim po tv, samo preklopim kanal.

še to – Potrč pretirava s tistimi treningi, škodujejo njegovemu videzu. V obraz izgleda desetletje starejši.

Ko je glih debata, pa pogledam eno reklamo Romiha na TV ambienti. A vi to resno da zgleda mlajši oziroma da dobro skriva leta? Kje pa skriva? Tip ima totalno izžet obraz, izpit, utrujen, star deluje. Potrč pa tudi, ima sicer neko energijo, živahne oči ( za razliko od Romiha), je pa gubast. Je pa vseeno bolj moški od Romiha.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close