Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boštjan Romih pri 45 zgleda precej mlajši od 41-letnega Potrča!

Boštjan Romih pri 45 zgleda precej mlajši od 41-letnega Potrča!

Potrč nikakor ne izgleda star 60 let, res pa nima mladostnega obraza.

Škoda, da ne morem prilepiti fotografije enega enako starega znanca, ki so mu moji starši po ogledu slike pripisali vsaj 75 let.
Pa človek zdravo živi, biva v kvalitetnem okolju, je vegetarijanec, ne kadi, ni zadrogiran, a se vizualno stara res neverjetno hitro.

Če bi izbirala me dobema, mi je boljši Potrč, Romih mi nikoli ni bil všeč, kot en mlečnozobec, niso mi všeč taki tipi.
Potrč pa tud zgleda čisto OK za svoja leta, meni se ne zdi, da bi zgledal ful star, je malo bolj temen, vidi se da gara, ampak da bi pa bil videti 60, kot eni navajate, prosim vas lepo..A en zavaljen plešast 35 letnik zgleda pa 20 ali kaj??

Potrč je dec, Romih pa… preveč popeglan, preveč poženščen in še poteze obraza ima take otroške. Ne morete pa vseh ljudi dajati v isti koš saj se vsaka koža stara drugače že po genski zasnovi. Če postavim skupaj mojega očeta 82 in strica 81, stric zgleda 10 let starejši. Pa je zdravstveno dosti bolj vitalen od mojega očeta a zgleda precej starejši.

Romih je tako luštkan, kot en fantič, tadrugi pa starikav.

Škoda, da je s tem začel. Prej je dobro zgledal,seksi. Sedaj je le senca temu.

Meni sta oba nikakva. Tudi Romih je prav beden za videt, zelo bled. Potrč je zguban, a dosti bolj moški kot Romih, ki pa res ni za videti. Moj bolje zgleda kot oba.

Marko Potrč zleda starejši, ima takšne vrste kožo, ki ima namesto gub brazde. Sončenje in zagorela polt pa to še poslabšata.

Potrč mi deluje alfa samec.

Sem njunih let, no ja Potrčevih in moram reči, da moški v moji generaciji bistveno bolje zgledajo kot tale Potrč.

Pa Potrč mene spominja na kakega tam z bližnjega vzhoda.
Romih mi je ‘pa simpatičnega videza.
Pač mi ne sedejo moški južnjaškega videza.
Bilderji pa sploh ne.

Meni tudi Romih ni neki. Mi Potrč deluje bolj moški, te gube pa so verjetno posledica kakšnih steroidov, ne poznam ? Romih je pa dosti bolj fotogenicen na televiziji ali ga pa tako našminkajo, drugače v reali je je tak čist bled, suhcan, majhen.

Pri moških se ne ocenjuje zunanjost toliko kot karizma. Eni moški so lepši , ko so starejši. Richard Gere, Connery. Tadva nista tak primer. Oba sta dosti bolje v mlajših letih izgledala. Romih ima bolj baby face, je pa zelo bledoličen, občutno presuh, ni pa nikoli bil karizmatičen. Potrč je bil izredno lep moški, res lep, žal so ga te gube skazile. Ima pa karizmo, ima tisti čar, ki ga Romih nikoli ne bo imel. Romih je prazen , tak nastopaški tip, ki se ves čas ukvarja s tem, kdo ga gleda, kako delujejo navzven. Potrč ni obremenjen, je dosti bolj sproščen in iskren. Ima svoja načela ki jih zagovarja. Kakšna načela ima Romih. Nič, da bo imel oddajo. Nikoli ne pove svojega mnenja, ne tič ne miš, samo plava in gleda da bo najbolj mirna voda. Briga ga za vse ostalo, tudi če sodelavce potunka. Jaz take ljudi ne cenim.

Ambientov ne gledam glih zarad Romiha.
Tak bledikav žgoljav babyface mi ne paše v arhitekturne okvire, kvečjemu v zakristijo, kjer bi špilal ministranta.
Razumem, da je v oddaji zarad žene arhitektke in ker je pač moral nekje dobit službo, sam, ojoj, no, spominja me na Cicibana, ki ves bled in s tresočimi nogami stoji pred tablo in recitira Župančiča.

Potrč – ja no, to je pa dedec. Itak je moj mož topšit, mi je pa všeč, kako Marko razmišlja.
Za Romiha pa nisem zihr, da to sploh počne – razmišlja – se mi zdi, da tam Lara to počne za oba.

Nekaj vas je, ki ste tako navdušene nad Potrčevo lepoto. Tam preko meje, brez papirjev seveda, se hočejo prebiti številni Afganistani, Pakistanci, Albanci, Makedonci… so kar takega videza kot Potrč.

Romih ima bolj tak slovanski videz pa tudi Nemci, Avstrijci bi ga vzeli za svojega. Potrč pa pač tak kot talibani in drugi z bližnjega vzhoda, juga.

Pravi moški mora biti vsaj malce “mačo”, da je “pravi”.
Boštjan Romih pa deluje na TV kot kakšen zapozneli pubertetnik, suhcan, bled, otročja postava.

Oba mi izgledata čudno. Potrč je v obraz grd ko zguban starec, telo pa napihnjeno in polno žil bog si ga vedi od kakšnih “fitness” pripomočkov, “zdrave” hrane itd.

Romih pa izgleda kot nek mlečnozobi mulc, precej nenormalno za 45-letnika. Ajde, da človek skriva 10 let, pohvale vredno. Ampak da pri 45-ih izgledaš kot 20-letni fant, WTF???!!!
[/quote]

Najbrž ima po kdo ve kakšnem naključju še vedno mlečne zobe.

Točno to sem jaz hotela napisati, pa sem počakala, da ne bom preveč rekla in izpadla nesramno. TV ambienti niso več gledljivi odkar je on voditelj. Da Romih športa, ja ne vem kdaj, saj je totalno bled. Za kulisami ga s pudrom namažejo, ste ga kdaj v živo videli? Anemičen, ne bled. Komandira pa vse njegova žena Lara, ona tudi skrbi za marketing cele družine. Tudi svojo hišo , pa saj vem več o njihovi spalnici kot svoji .
Primerjati ta dva je sramota, ker en ima vsebino, drugi je kot nenapisan list in čaka da naredi, kaj mu drugi rečejo.

Kam se hočejo prebit, srčece? V Slovenijo že ne.

Odvisno kaj vam je všeč.

Potrč je res videt izjemno star, me pa spominja na kakega migranta, sploh, ko je tako zaraščen.

Meni so všeč bolj svetli moški. Pa tudi, če bi bil Potrč svetel, bilderji so mi mimo ne glede na barvo kože.

Pa ste prepričani, da je potrčko samo 41 star, da ni 51?

Navijam za potrča:-)

V glavi? Vakuum?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Drži. res da imajo vsake oči svojega malarja, a na pogled je bistveno bolj moški Potrč kot Romih … slednji je tak otroški obrazek navkljub eltom – daleč od možatost. kar se videza tiče, osebno, značajsko ne poznam nobenega, kar je bilo pa slišati iz ust Potrča, pa govori z argumenti podprta dejstva. In to je tisto, akr šteje.
[/quote]

Mogoče za imbecile, tip ne zna skupaj povezati dveh smiselnih stavkov, sem pa vedno trdil, da pa zgleda v redu. Za 50+. :)))))

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Kot moski mi je bolj Potrc, ampak samo po videzu in se to ne v celoti, samo v primerjavi z Romihom. Po vedenju, macizmu, pokroviteljstvu … mi Potrc nikakor ni.
In ja, tudi jaz ne gledam vec Ambientov od kar jih vodi Romih.

Mogoče za imbecile, tip ne zna skupaj povezati dveh smiselnih stavkov, sem pa vedno trdil, da pa zgleda v redu. Za 50+. :)))))
[/quote]

Zdaj pa preberi za sabo in se poglej v ogledalo in videl boš svoj lasten opis. Opica primitivna.

Potrč nikakor ne izgleda star 60 let, res pa nima mladostnega obraza.

Škoda, da ne morem prilepiti fotografije enega enako starega znanca, ki so mu moji starši po ogledu slike pripisali vsaj 75 let.
Pa človek zdravo živi, biva v kvalitetnem okolju, je vegetarijanec, ne kadi, ni zadrogiran, a se vizualno stara res neverjetno hitro.
[/quote]

Stara se mogoče ravno zato, ker je samo travo?

Meni pa kot helot…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close