Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Boštjan Romih pri 45 zgleda precej mlajši od 41-letnega Potrča!

Boštjan Romih pri 45 zgleda precej mlajši od 41-letnega Potrča!

Verjetnost, da je Potrč naturalc, je enaka verjetnosti, da preživiš padec iz 10. nadstropja stolpnice, torej zelo zelo majhna.

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Deluje kot večni pubertetnik.

Mogoče za imbecile, tip ne zna skupaj povezati dveh smiselnih stavkov, sem pa vedno trdil, da pa zgleda v redu. Za 50+. :)))))
[/quote]

Jao tipo..kaj te žuli? A to, da vsaj izgleda kot odrasel moski, ce vemo, da ne maras nejgovih stališč, ki jih ze nekaj casa javno pove, nasproti Romihu, ki ima pa res obraz otroka. Verjetno si mu podoben, po miselnosti pa vemo, da te krepko na desno vlece – torej v vseh pogledih slabo..

Romih je navkljub otroški faci , ves bled, uspel “naštepati” 3 otroke. :)))
Kaj porečete na to? Požrite se.

Mi je 100x bolj všeč Romih. Potrč deluje kot da bi oz bo razbil pol Maribora, pameten pa ko sto mater.

Zdaj pa preberi za sabo in se poglej v ogledalo in videl boš svoj lasten opis. Opica primitivna.
[/quote]

Potrć, odyebi!

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

Jaz pri 54 zgledam kot Romih pri 45. Ha, ka pa to.

Pri moških se gleda celotno pojavo, nastop, celotno karizmo. Potrč je karizmatičen, res se je zelo postaral, ampak ima nekaj v sebi. Za svoja stališča se bori, izgubil je službo, odšel na Švedsko, je borec. In ne menja stališč.
In zato ga spoštujem, čeprav se nisem strinjala z njim.ampak spoštujem vsakega človeka, ki ima hrbtenico.
Romih pa , hm, kaj sploh je Romih? Ok, je res ful bled, tak adolescent deluje. To je zunanjost. Mene bolj pri njemu moti ta njegova sluzavost, kako leze v rit tistim, ki bi mu lahko posel zrihtali, do ostalih pa je ohol. Videla sem v živo, kako se obnaša , obup, samo skakal je okoli pomembnih. Kuljaj ima marsikaj za povedat. Na živce mi gre cela family , kako se postavljajo, enkrat jih vidim v eni gostilni, otroci so samo gledali okoli, kdo jih prepozna. Mislim, to moraš biti res debil. Ampak očitno jim je tako v glavo stopilo. Kot voditelj je meni neprebavljiv. Tisočkrat raje zguban Potrč čeprav nisem ljubiteljica temnih moški, kot brezizrazen baby Romih brez hrbtenice. Kot družba rabimo borce, ne brezvretenčarje.

Hahaha, sosed Fikret ima 6 otrok, pa ima samo 160 cm. Kaj pa porečeš na to??? 3 več kot Romih.

Hahaha, sosed Fikret ima 6 otrok, pa ima samo 160 cm. Kaj pa porečeš na to??? 3 več kot Romih.
[/quote]

Vaš sosed Fikret ima še dokaj malo otrok. :))

Vaš sosed Fikret ima še dokaj malo otrok. :))
[/quote]
Čaki, čaki, je šele 20 let star :):) iz Fikreta še nekaj bo

Čaki, čaki, je šele 20 let star :):) iz Fikreta še nekaj bo
[/quote]

Sem mislil da jih ima vaš Fikret šele 16. Ampak naj bo. :))))

Jao tipo..kaj te žuli? A to, da vsaj izgleda kot odrasel moski, ce vemo, da ne maras nejgovih stališč, ki jih ze nekaj casa javno pove, nasproti Romihu, ki ima pa res obraz otroka. Verjetno si mu podoben, po miselnosti pa vemo, da te krepko na desno vlece – torej v vseh pogledih slabo..
[/quote]

Jaz sem komentiral samo Potrćka, ja zgleda kot odrasel 60 letnik. Sem višji, ne tako ostarel, pa nekaj manjše bajcepse imam, če te že zanima. Pa kemik tudi nisem.

Romih mi izgleda kot večni gimnazijec. Nezanimivo.
Potrč mi je zdaj obupen za pogledat. Pred to njegovo obsedenostjo s fitnesom mi je bil všeč in mi je bil sexy. Pred tem, npr. ko je še delal kot voditelj na A Kanalu. Tole pretirano fitnesiranje in najbrž tudi filanje s kakšnimi zadevami ga je pogršalo.

Ampak od kje ste ravno ta dva našli za primerjavo??

Poglejmo drugače, 2 Mariborčana, oba temna, relativno visoka, Mario Galunič (51= in Marko Potrč (še ne 41). Celo Mario zgleda mlajši od njega. 🙂

Jaz sem komentiral samo Potrćka, ja zgleda kot odrasel 60 letnik. Sem višji, ne tako ostarel, pa nekaj manjše bajcepse imam, če te že zanima. Pa kemik tudi nisem.
[/quote]

Evo, sem te našla 😂😂😂.

https://www.istockphoto.com/photo/funny-macho-guy-gm131752234-15965944

Jah eni pač zgledamo ful mlajši eni pa ful starejši.
saj romih nič ne more če zgleda kot 20letnik, tak pač je.

Evo, sem te našla 😂😂😂.

https://www.istockphoto.com/photo/funny-macho-guy-gm131752234-15965944
[/quote]

Hahaha, ful si zabavna kot rit DMX-ovega pitbulla 😛

Potrč s tole pojavi mi deluje ko uni nasprotnik pri risanki Popaj.
Romih sploh ne zgleda dvajsetletni, ampak ima izčrpan obraz in je zelo postara . Suhcen in ne, niti malo več šarmanten. Spreminja se v starčka.
Deluje zelo izčrpan.

Hahaha, ful si zabavna kot rit DMX-ovega pitbulla 😛
[/quote]

Evo, tukaj pa lahko pritisneš svoj poljubček.

https://commons.m.wikimedia.org/wiki/File:Menselijke_anus_met_gesloten_sluitspier.jpg

Potrč s tole pojavi mi deluje ko uni nasprotnik pri risanki Popaj.
Romih sploh ne zgleda dvajsetletni, ampak ima izčrpan obraz in je zelo postara . Suhcen in ne, niti malo več šarmanten. Spreminja se v starčka.
Deluje zelo izčrpan.
[/quote]
Ne vem kako zgledata, ker ju v živo nisem videla (niti po tvju ju ne gledam, pa tam itak kamere in mejkap naredita svoje), berem pa v tej temi, da zgleda kot najstnik, 20 letnik, tak da komentiram to.

Če je Potrč tak pri 41-i,h kakšen bo šele , ko bo 45, 50, 60…???
Glavno pa je, da je njegovi všeč lol

Joj, pa kje ste tadva našli. Oba sta sinonim, kako se hitro nekdo postara. tudi Romih v živo izgleda postaran, zelo suh, ima zelo majhne oči, je zelo bled. Jaz ga skoraj nisem prepoznala, v bistvu sem prepoznala familijo, šele potem njega. Ogromno moških izgleda dosti boljših . Očitno ga zelo našminkajo, ker na TV še nekako zgleda, v živo pa sploh ne
Potrč je bil zelo lušten, pa se je zelo postaral, pretiraval s tem fitnesom. Škoda. Kar se pa tiče nastopa, je pa Potrč človek z neko vsebino, ima neko energijo, ki pritegne,medtem ko je Romih čist nezanimiv, neopazen, dolgočasen, tudi kot voditelj je meni negledljiv, sorry, ampak res ne vem komu je on v redu voditelj.

Boštjan Romih je na TV čisto soliden, vodi oddajo Ambienti, ki je bila sicer z Dejanom P. veliko boljša, a tudi te predstavitve so prav famozne in to predstavljanje njemu dobro pade, da je oddaja in seveda on, čisto v redu.

Romih nikakor ne deluje tako “cocky”, kot Potrč.
Jeza, zamera, ko je nekdo jezen na cel svet tudi postara, hitro 🙂

Romihu se vidi, da ima mladostne gene, je bil dolgo baby face. Potrč jih nima. Če ju primerjaš zadnjih 10 let, se opazi vidna razlika. Pa tudi nič zaloge maščobe na telesu nima Potrč sedaj, samo koža na mišicah in kosteh, sploh obraz, roke – postara zelo tudi moške, če pa dodaja kaj “anaboličnega”, pa sploh. Pa še sončni žarki in solarij postarajo kožo in delajo gube, tudi pri moških.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close