Body Building
Kolk si dolgočasna, ker nisi za hece:)).[/quote]
Sprejmeta izziv? Resno sprašujem.[/quote]
Kam pa kdaj? Aja, pa upam, da se ne bojita psov. 🙂
Hvala, zelo si prijazna, prav požrtvovalna:))). Po moje bo druženje s Senzo polno izzivov, tako da kdaj drugič:).[/quote]
Hehe, Ribica, sem vedela :))
Senza, tako daleč in v takšno divjino, da upam, da imaš zares pogumne pse :))
Hvala, zelo si prijazna, prav požrtvovalna:))). Po moje bo druženje s Senzo polno izzivov, tako da kdaj drugič:).[/quote]
Pa saj greva lahko v različnih terminih – enkrat ti, drugič jaz. Tudi sama sem bolj zainteresirana za druženje z Margot kot pa s tabo.
Hehe, Ribica, sem vedela :))
Senza, tako daleč in v takšno divjino, da upam, da imaš zares pogumne pse :))[/quote]
Imam samo enega, ki je sicer krasno vzgojen, pogum je pa tudi že pokazal, ko je bilo treba. A sva sprejeta?
Pa saj greva lahko v različnih terminih – enkrat ti, drugič jaz. Tudi sama sem bolj zainteresirana za druženje z Margot kot pa s tabo.[/quote]
:))) Tale zadnji stavek je bil nož v srce, kako moreš:))). Tako je, naj si rezervira dva termina, to bi bilo pošteno:). Margot, brskam po planerju…april 2015, bi šlo?:))
Pa saj greva lahko v različnih terminih – enkrat ti, drugič jaz. Tudi sama sem bolj zainteresirana za druženje z Margot kot pa s tabo.[/quote]
:))) Tale zadnji stavek je bil nož v srce, kako moreš:))). Tako je, naj si rezervira dva termina, to bi bilo pošteno:). Margot, brskam po planerju…april 2015, bi šlo?:))[/quote]
Samo iskrena sem. To je ena izmed lastnosti, ki jo furam tako v reali kot v virtuali.
To ti misliš.
Se pa strinjam, da zaradi svoje pozabljivosti dajem tak vtis. Kolikokrat post že oddam, ko se zavem, da bi bilo primerneje, če bi zraven dodala še kakšnega smeška ali dva. Za vsak slučaj… 🙂
To ti misliš.
Se pa strinjam, da zaradi svoje pozabljivosti dajem tak vtis. Kolikokrat post že oddam, ko se zavem, da bi bilo primerneje, če bi zraven dodala še kakšnega smeška ali dva. Za vsak slučaj… :)[/quote]
Tudi jaz ne maram smajlijev. Antipatični so mi. Kot da moram nekaj posebej označit.
Wtf?? Sej je vse jasno. Ampak dobro, ti si vsaj izpadla resna. Zame so bili prepričani, da sem stara.
Evo smajlija :)) dva tri
Ker so ji smajliji antipatični, je 150% nad 42:). To pomeni vključno ali več:).[/quote]
To spet neka tvoja “kugla” pravi, jel’ ?? 😉
In ne, ne mežikam, sem pa na eno oko malo zamižala – ampak to je nekaj drugega, a ne ? :))[/quote]
Nop, samo tvoj način komunikacije…tolele s smajliji me je nekako prepričalo, da si stara:)))). Kolk sm zadela?:) Kolikšno je morebitno odstopanje?:) Saj lahko pišeš o letih, ni treba v podrobnosti, mesec gor al dol:))).
In ne, ne mežikam, sem pa na eno oko malo zamižala – ampak to je nekaj drugega, a ne ? :))[/quote]
Nop, samo tvoj način komunikacije…tolele s smajliji me je nekako prepričalo, da si stara:)))). Kolk sm zadela?:) Kolikšno je morebitno odstopanje?:) Saj lahko pišeš o letih, ni treba v podrobnosti, mesec gor al dol:))).[/quote]
Matr, ona je stara, ker jih ne mara, koliko let imam potem šele jaz, ki jih pozabljam???
Nop, samo tvoj način komunikacije…tolele s smajliji me je nekako prepričalo, da si stara:)))). Kolk sm zadela?:) Kolikšno je morebitno odstopanje?:) Saj lahko pišeš o letih, ni treba v podrobnosti, mesec gor al dol:))).[/quote]
Ma, veš da si zadela v piko …cccc kot da se tvoja “kugla” kdaj zmoti … lepo te prosim….
Nič mesec gor ali dol, v mojih letih in predvsem v marcu je vsak mesec pomemben.
(smejem se ful)
Matr, ona je stara, ker jih ne mara, koliko let imam potem šele jaz, ki jih pozabljam???[/quote]
Ammm, preštej število mojih smajlijev, potem razmisli in še enkrat vprašaj:))).
Ma, veš da si zadela v piko …cccc kot da se tvoja “kugla” kdaj zmoti … lepo te prosim….
Nič mesec gor ali dol, v mojih letih in predvsem v marcu je vsak mesec pomemben.
(smejem se ful)[/quote]
O super:). Zdaj mi bodo dečki na forumu verjeli, kako je moja intuicija močna in s tem se ni za špilat)).
Forum je zaprt za komentiranje.