Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Body Building

Body Building

To ja, ampak najprej moraš pridobit njeno pozornost. V živo je to dosti težje izvedljivo, kot prek PCja veš. Na sliki si ti njej ŽE izpadel kolikor toliko všečen, po nekaj četih je skontala, da bi bil lahko primerna tarča, pride do dogovora za pijačo and here you go, you’re halfway there already…[/quote]
Saj v živo ji tudi moraš izpasti všečen (in ona tebi), če želiš, da nastane karkoli iz tega. Na netu je isto, ti ji lahko pišeš ne vem kaj, pa če ji na sliki nisi všeč, ti ne bo niti odgovorila. Ali pa obratno, lahko si lep, pa če trosiš neumnosti, bo razplet enak.[/quote]
In tudi, če sta si na fotki všeč, ni to še nič, ker si morata biti potem všeč še v živo, tako da preko neta imaš en korak več za opravit. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Omg…cela burka s to žensko, katere sploh ni videl in zdaj drugim govori, kako se to dela:)). Da te ni sram!

Dajmo pa priznati, da so geni tudi malo pomembni.

En tip, ki je izrazito šibke postave, s piskajočim glasom, babyface…lahko dela, kar hoče, pa bo težko ženskam zanimiv. Ampak to so ekstremi.[/quote]
Ekstreme sem tu itak izključil. Moški s 160 centimetri si bo zelo težko poiskal sebi primerno. Tak se lahko še nevem kok meče vn pred žensko, pa vprašanje, če bo kej iz tega…

Ma daj ti Zlata ribica…get a lajf…

Jaz nikomur nič ne govorim, kako se kaj dela, jaz nisem ti, ki imaš kao perfect lajf, logirana si pa tu 24 ur dnevno, pišeš neumnosti, žališ uporabnike..

Fetiš dobim takoj, ko ga ti dobiš na moje življenje. Brez zamere. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ne vem kdo je hujši. Nastavi še sebi ogledalo.

Glej, tvoja zgodba z virtualno osebo je lep primerek, da si podlegel in bil strašno prizadet. Torej je nisi ne očaral ne navdušil…nič od nič. In zdaj mečeš polena tistim, ki jim je uspelo, magari preko neta? Kaj tebi ni jasno človek…komu fejkaš…

Marko, mene bi na tvojem mestu bolj skrbelo, da mi slučajno en nov Spider ženske ven ne popravlja, kot reče matjažko..

Ma ja, sanjsko vezo imaš, si pa tu gor cele dneve, tudi ko sem jaz recimo na morju poleti…komu lažeš..samemu sebi..

Marko, sprobaj še v živo, potem se bova pa pogovarjala naprej :). Jaz sem že, oboje. Pred približno petimi leti sem tudi sam visel na Netlogu, hi5u in podobnih portalih. Danes mi pa pač ni potrebno tega počet, ker nisem več tok sramežljive sorte…

Sem podlegel in kaj zdaj..

Bila je ena izkušnja, ki se ne bo ponovila.

Kar te ne ubije, te jača…Bil sem šibek…nisem več..

Seks vedno dobim…drugo ne rabim…kaj si vi tu gor mislite o meni, se mi pa sladko j.ebe…

Men je res slabo…ne morem več tega brat…šalabajzerji talajo drugim nasvete in se imajo za nekaj več, v bistvu pa največji revčki. Fuj, dost mam tega mona.

Hvala bogu, skrajni čas, da začneš živet…Ne pa da v soboto zvečer tu gor visiš..

Idi ven, da te en kresne, da ne boš več tak tečna…

lol

Seks vedno dobim…drugo ne rabim…kaj si vi tu gor mislite o meni, se mi pa sladko j.ebe…[/quote]

Dotolkla te je, ponižala, globoko prizadela…to je tvoja prtljaga, ki jo boš nosil do konc lajfa. Šele zdaj si šibek, zato kaj takega ne boš več dopustil. Bmk!

A ni bistveno to, da si z žensko zadovoljen, pa ne glede na to, kje in kako si jo spoznal ?

Veš, da to ti pa verjamem, da bi tebe skrbelo. 🙂

Hvala bogu, skrajni čas, da začneš živet…Ne pa da v soboto zvečer tu gor visiš..

Idi ven, da te en kresne, da ne boš več tak tečna…[/quote]

Grem stavt, da sem več zunaj in se mi dogaja bolj kot tebi! Če sem gor, ne pomeni, da nikjer nisem bila. Če spim na dan od 5-6 ur, ko drugi vlečete do 8 ur, potem to pomeni, da izkoristim tudi del noči, ko ti sladko spiš. Dijo

Meni v tem momentu tudi ni potrebno, verjemi. Kar se mene tiče, imam za sabo obe izkušnji, v živo in preko neta. In obe sta bili pozitvni.

Robi, saj vidiš…bistveno je, da si lovec kot v kameni dobi. Da žensko očaraš s svojim stasom, glasom, odsotnostjo (ker baje si tako še bolj privlačen), humorjem…in potem jo za lase zvlečeš v svoj brlog (ker baje tut ne smeš pokazat preveč nežnosti, čustvenosti, ker ženske smo kao opasne in bi to lahko izkoristile).

Je.

Ampak lej.

Človek naj ne bi dajal nasvetov o stvareh, ki jih ne počne.

Jaz ne bom nikomur dajal nasvetov, kako naj si preko interneta najde ženske, ker tega ne obvladam.

Robi, saj vidiš…bistveno je, da si lovec kot v kameni dobi. Da žensko očaraš s svojim stasom, glasom, odsotnostjo (ker baje si tako še bolj privlačen), humorjem…in potem jo za lase zvlečeš v svoj brlog (ker baje tut ne smeš pokazat preveč nežnosti, čustvenosti, ker ženske smo kao opasne in bi to lahko izkoristile).[/quote]Vse si napisala samo nisi napisala ZAKAJ naj bi jo zvlekel v svoj brlog? Zakaj že :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Seks vedno dobim…drugo ne rabim…kaj si vi tu gor mislite o meni, se mi pa sladko j.ebe…[/quote]
Če bi te izkušnja res ojačala, se ji ne bi več izogibal. Žal je pač tako, da nas slabe izkušnje lahko močno zaznamujejo. Tako zelo, da se skušamo izognit istim situacijam, da se ja ne bi ponovile. Mislim, da je to človeško. In mislim, da si šibek še vedno, le drugim ne daš tega vedet. Razumljivo.

Robi, saj vidiš…bistveno je, da si lovec kot v kameni dobi. Da žensko očaraš s svojim stasom, glasom, odsotnostjo (ker baje si tako še bolj privlačen), humorjem…in potem jo za lase zvlečeš v svoj brlog (ker baje tut ne smeš pokazat preveč nežnosti, čustvenosti, ker ženske smo kao opasne in bi to lahko izkoristile).[/quote]Vse si napisala samo nisi napisala ZAKAJ naj bi jo zvlekel v svoj brlog? Zakaj že :)))[/quote]

Ker je veliki osvajalec, ker to zmore in zna:). Gre za način samopotrjevanja kar tako, za dvigovanje samozavesti, ki je sicer ne bi bilo.

Je.

Ampak lej.

Človek naj ne bi dajal nasvetov o stvareh, ki jih ne počne.

Jaz ne bom nikomur dajal nasvetov, kako naj si preko interneta najde ženske, ker tega ne obvladam.[/quote]
Ampak ravno ti si napisal, da midva z Robijem nimava pojma o flirtanju in spoznavanju v živo. To lahko napiše le nekdo, ki je ali fauš ali pa ne ve, da pri spoznavanju preko spleta mora priti do flirtanja in spoznavanja PREDVSEM v živo, sicer ne nastane iz tega nič (kar pa sam zelo dobro poznaš).

Robi, saj vidiš…bistveno je, da si lovec kot v kameni dobi. Da žensko očaraš s svojim stasom, glasom, odsotnostjo (ker baje si tako še bolj privlačen), humorjem…in potem jo za lase zvlečeš v svoj brlog (ker baje tut ne smeš pokazat preveč nežnosti, čustvenosti, ker ženske smo kao opasne in bi to lahko izkoristile).[/quote]
Zgleda res vse skupaj nesmiselno in nelogično. Razen, če izhajaš iz dejstva, da se gre le za avanture, potem postane vse logično.

Kot pravim, vsak izhaja iz svojih namenov in lastne perspektive.
Zato vsi bolj ali manj svetujemo sebi in kako bi v neki situaciji sami reagirali.

Sicer je pa izrazitih body buliderjev ful malo.

Kolikor vidim v fitnesu, je večina tipov zmernežev, tu pa tam vidiš kakšnega full napumpanega.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close