Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Body Building

Body Building

Vse si napisala samo nisi napisala ZAKAJ naj bi jo zvlekel v svoj brlog? Zakaj že :)))[/quote]

Ker je veliki osvajalec, ker to zmore in zna:). Gre za način samopotrjevanja kar tako, za dvigovanje samozavesti, ki je sicer ne bi bilo.[/quote]Če bi samozavest res bila bi si dovolil spoznat še kaj drugega pri nasprotnem spolu, ne samo to kje se ga namoči.….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Je.

Ampak lej.

Človek naj ne bi dajal nasvetov o stvareh, ki jih ne počne.

Jaz ne bom nikomur dajal nasvetov, kako naj si preko interneta najde ženske, ker tega ne obvladam.[/quote]
Ampak ravno ti si napisal, da midva z Robijem nimava pojma o flirtanju in spoznavanju v živo. To lahko napiše le nekdo, ki je ali fauš ali pa ne ve, da pri spoznavanju preko spleta mora priti do flirtanja in spoznavanja PREDVSEM v živo, sicer ne nastane iz tega nič (kar pa sam zelo dobro poznaš).[/quote]

Oprosti Marko ampak razlika je če k neznani punci pristopiš v živo in začneš pogovor ali pa ”srečaš” punco preko interneta in se dobita….

Ne mi govorit da ni razlike ker je!

Če bi dal oboje skozi bi mi dal prav. na internetu nemorš pordečet pa ne morš ”zajeclat” pa ne morš ”zašvicat” pa pred odgovorom lahko 5x prebereš in popraviš vsako stvar, da ne omenjam da ne daješ tiste nezavedne mimike ki jo ima vsak 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ampak ravno ti si napisal, da midva z Robijem nimava pojma o flirtanju in spoznavanju v živo. To lahko napiše le nekdo, ki je ali fauš ali pa ne ve, da pri spoznavanju preko spleta mora priti do flirtanja in spoznavanja PREDVSEM v živo, sicer ne nastane iz tega nič (kar pa sam zelo dobro poznaš).[/quote]

Oprosti Marko ampak razlika je če k neznani punci pristopiš v živo in začneš pogovor ali pa ”srečaš” punco preko interneta in se dobita….

Če bi dal oboje skozi bi mi dal prav. na internetu nemorš pordečet pa ne morš ”zajeclat” pa ne morš ”zašvicat” pa pred odgovorom lahko 5x prebereš in popraviš vsako stvar, da ne omenjam da ne daješ tiste nezavedne mimike ki jo ima vsak :)[/quote]Ravno zato se lahko bolje posvetiš tisti vsebini, ki je napisana na ekran in spoznavaš osebo brez nepotrebnega “obsojanja” zaradi videza. Mogoče kdo spozna, da videz ni res tako zelo pomemben kot se mu na pri pogled zdi.
Tudi sam pišeš tisti “princeski” pa je še videl nisi (ko si ji začel na dušo pihat) .

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Če bi dal oboje skozi bi mi dal prav. na internetu nemorš pordečet pa ne morš ”zajeclat” pa ne morš ”zašvicat” pa pred odgovorom lahko 5x prebereš in popraviš vsako stvar, da ne omenjam da ne daješ tiste nezavedne mimike ki jo ima vsak :)[/quote]
Kot sem že napisal prej, po nekaj četih že veš s kom imaš opravka, ni tiste vznemerljivosti, zmanjšaš nivo strahu, ki bi ga imel pred žensko, o kateri ne bi vedel ničesar. V živo vidiš od daleč lušno punco, ki sedi sama na klopi in bere knjigo. To je vse kar veš o njej. Ne veš pa, če ji bodo sedli tvoji štosi, ali je redkobesedna / komunikativna, kaj rada počne čez dan, kam hodi na fax, s kom se druži,…

Veš, da to ti pa verjamem, da bi tebe skrbelo. :)[/quote]

Glej, bodi mi hvaležen, da ti posredujem info, kako lahko so dostopne vezane ženske.

Itak pa noben rogonosec zase noče verjeti, da je rogonosec hahahaha…

Daj Sadni kaj da fuk maš to za en nik….

To je ziher Robi kriv kajne? A si ga užalil in je maščevalen 😀

Exert the power of mods

pffff

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To je ziher Robi kriv kajne? A si ga užalil in je maščevalen 😀
/quote]
Jup, bad mu je ratal 🙂

Vedno drugi krivi ja. Sami svetniki kle gor.

No, preden se poslovim, naj povem, da se (menda prvič?) :)) strinjava.
Tukaj res ni več kaj za prebrat.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Jup, ti si lahko privoščiš žalit vsepovprek, jaz si pa ne smem. Moj avatar pove vse.

Tukaj res ni več kaj za prebrat.[/quote]

Kam odhajaš?:) Če greš na morje, bi šla zraven:)).

Jaz mislim, da večina žensk ne privalčijo nabiti tipi v stilu da zgleda kot ena gorila ampak tipi, ki imajo mišičasto telo. My 5 cents.

Tako je.

Hja, če je tip ful mišičast, je ekstrem. Ekstremi so všeč redkim. Sigurno pa obstaja sloj žensk, ki imajo rade ful mišičaste.

Najbolje je, da imaš neko skladno, zmerno mišičasto postavo, street look.

Če bi dal oboje skozi bi mi dal prav. na internetu nemorš pordečet pa ne morš ”zajeclat” pa ne morš ”zašvicat” pa pred odgovorom lahko 5x prebereš in popraviš vsako stvar, da ne omenjam da ne daješ tiste nezavedne mimike ki jo ima vsak :)[/quote]
Seveda je razlika. Zdaj edino, ne vem ali si ali pa se delaš butla, ker sem že najmanj 3x napisal, da je treba tudi preko spleta, osebo slej kot prej spoznati v živo, zato sploh ne vem zakaj omenjaš to opcijo, kjer se spoznavaš LE in SAMO preko spleta.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Veš, da to ti pa verjamem, da bi tebe skrbelo. :)[/quote]

Glej, bodi mi hvaležen, da ti posredujem info, kako lahko so dostopne vezane ženske.

Itak pa noben rogonosec zase noče verjeti, da je rogonosec hahahaha…[/quote]
Hvala, ker mi prodajaš toplo vodo. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

jeiii…registriru sem se !!!

Tukaj res ni več kaj za prebrat.[/quote]

Kam odhajaš?:) Če greš na morje, bi šla zraven:)).[/quote]

Lej… ne da se mi več….
Na morje bom pa tudi v kratkem šla. Ti bi tudi šla zraven? Eh, to zdaj, ko veš, da imam luštkanega moža.:)) Samo z mano ziher ne bi šla…:)

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Lej… ne da se mi več….
Na morje bom pa tudi v kratkem šla. Ti bi tudi šla zraven? Eh, to zdaj, ko veš, da imam luštkanega moža.:)) Samo z mano ziher ne bi šla…:)[/quote]

Saj meni se tudi več ne da in ko ni fore, je vse skupaj bz.

Ne hodim v tuje zelje:). Šla bi samo s tabo ja:). In ti bi na koncu rekla…nkol več:)))).

Iskrene čestitke !

Lej… ne da se mi več….
Na morje bom pa tudi v kratkem šla. Ti bi tudi šla zraven? Eh, to zdaj, ko veš, da imam luštkanega moža.:)) Samo z mano ziher ne bi šla…:)[/quote]

Jaz bi šla samo s tabo. S to razliko, da predvidevam, da bi na koncu rekla: “To pa lahko še kdaj ponoviva…” 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Seveda je razlika. Zdaj edino, ne vem ali si ali pa se delaš butla, ker sem že najmanj 3x napisal, da je treba tudi preko spleta, osebo slej kot prej spoznati v živo, zato sploh ne vem zakaj omenjaš to opcijo, kjer se spoznavaš LE in SAMO preko spleta.[/quote]

Zato ker je razlika če delaš vse od začetka v živo ali preskočiš najbolj ”kritično” fazo in greš na naslednji nivo.

Vbistvu gre nekako takole:

1. Punci moreš bit dovolj všeč z nastopom, samozavestjo in nasploh izgledom da se sploh želi s tabo dobit naslednjič na pijači

2. S punco se dobiš na pijači (pač normalno spoznavanje ki lahko traja X krat)

3. Punca se ”odloči” če si želi s tabo kaj več ali ne morda samo seks?

3. S punco seksaš (če)
***3 je namerno 2x zato ker se lahko zgodi v istem dnevu

4. Sta par (uradno ali pač ne če se odločita drugače)

No in preko interneta ti preskočiš tisto 1. fazo kjer lahko najbolj zajebeš…. pri 3tji itak nimaš dosti besed, oziroma je tvoj vpliv 30% max 40% razen če si res ultra lep in šarmantn 🙂

Pri 4 in naprej pa veš kaki ”tip” si ne 😀

Lej… ne da se mi več….

Jaz bi šla samo s tabo. S to razliko, da predvidevam, da bi na koncu rekla: “To pa lahko še kdaj ponoviva…” :)[/quote]

Kolk si dolgočasna, ker nisi za hece:)).

Ma ni ti potrebno tega razlagat Matkić, razume on to vse. Samo neumnega se dela 😉

Jaz bi šla samo s tabo. S to razliko, da predvidevam, da bi na koncu rekla: “To pa lahko še kdaj ponoviva…” :)[/quote]

Kolk si dolgočasna, ker nisi za hece:)).[/quote]

No ja, ko se zgodi preskok v realo, se šele izkažem. Ampak tistim, ki sem jim dolgočasna že v virtuali, tega ne bom dokazovala, izkazovala ali whatever. In tako je tudi prav.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close