Body Building
Hmmm :))
Osebnostno sem zanimiva, ( še bolj kot vizualno) pa vendar sem mela grenke izkušnje z dvema don juanama… Jasno, da sta igrala, manipulirala, šarmirala in to zelo dobro, kot pritiče zapeljivcem… :)) Še dobro, da me ženska intuicija ni pustila čisto na cedilu….
Pa vendar se bojim ponovitve…kot hudič križa.
Čeprav sem se iz teh dveh izkušenj velikooo naučila….Vem, da je potrebno razmisljati pozitivno,kot pravi Matkič, po drugi strani pa je slo za nek nezavedni vzorec….
Namreč, moj prav tako šarmanten očka, je venomer prihajal in odhajal….
Skratka zavrnitev je bilo veliko, tekom celega zivljenja, tudi prijateljskih,čeprav, vsaj za današnje čase velja, da je prijateljstvo in prav tako resno razmerje v precej večji meri kot nekoč, mit.[/quote]
Pogledat morš tak…. če boš negativna zdaj naprej in preveč previdna boš morda ravo ”pravega” zgrešila… al pa tistega ta dobrega….
Osebnostno sem zanimiva, ( še bolj kot vizualno) pa vendar sem mela grenke izkušnje z dvema don juanama… Jasno, da sta igrala, manipulirala, šarmirala in to zelo dobro, kot pritiče zapeljivcem… :)) Še dobro, da me ženska intuicija ni pustila čisto na cedilu….
Čeprav sem se iz teh dveh izkušenj velikooo naučila….Vem, da je potrebno razmisljati pozitivno,kot pravi Matkič, po drugi strani pa je slo za nek nezavedni vzorec….
Skratka zavrnitev je bilo veliko, tekom celega zivljenja, tudi prijateljskih,čeprav, vsaj za današnje čase velja, da je prijateljstvo in prav tako resno razmerje v precej večji meri kot nekoč, mit.[/quote]
Bojiš se ponovitve? Ponovitve česa, da bi te kdo šarmiral? 🙂
In kdo je koga zavrnil oni tebe ali ti njih?
Saj, če si ne zaslužijo tvojega prijateljstva in ljubezni je prav, da so zavrnjeni, a ne?
Bojiš se ponovitve? Ponovitve česa, da bi te kdo šarmiral? 🙂
In kdo je koga zavrnil oni tebe ali ti njih?
Saj, če si ne zaslužijo tvojega prijateljstva in ljubezni je prav, da so zavrnjeni, a ne?[/quote]
Tako je, bojim se šarmiranja ( čeprav je to pač pogoj, oz. da mi bo zlezel pod kožo), in igranja, fig v žepu, da bo imel smisel za humor ( kar mi je pomembno, ker ga mam tud sama oz. le ta (precej) ublazi nek strah in/ ali nek mali odpor, ki ga tu in tam se vedno čutim, predvsem do moskih ni pa nujno, da zgolj do njih…) In da me bo z omenjenimi karakteristikami spominjal na slabe moške, čeprav ni nujno, da so vsi zabavljači slabi, kljub slovesu….
Včasih se na podlagi čustev umaknem od ljudi, nisem vedno druzabna, čeprav znam bit komunikativna,nasmejana, sprosčena, ni pa vedno tako.
V otroštvu so me zavračale “prijateljice” (tudi ali pa izključno) zaradi neke bolezni, hendikepa, ker se z mano ni toliko dogajalo, ker nisem mogla poskakovati na okoli… Po svoje razumljivo, bile smo najstnice…
Ja, strinjam se prav je, da zavrnemo ljudi s katerimi nismo kompatibilni in se ne čutimo sprejete, spostovane. No, v zadnjem prelomnem letu, pa sem se sama distancirala od dveh prijateljev s katerima sem se druzila kar 14 let, ker sem ugotovila, da podozivljam v teh odnosih odnos svojih starsev v otrostvu. Prevečkrat sem zamizala, opravičevala prijateljeva dejanja, opravičila tudi hudo izdajstvo, sedaj pa se mi je kar precej uprlo vse skupaj in sem se ohladila in distancirala in odnos iz tesnega spremenila v bežnega.
No, pa da ne bo moje pisanje izpadlo preveč črno, naj omenim, da sem ravno zaradi izkusnje z don juanom začela zares poslusati svoje občutke in nehala biti preveč razumljiva do drugih, sebe pa sem ob tem zamemarjala.
Ne glede na vse, slabe izkušnje želim prepisati z novimi pozitivnimi izkušnjami.
Poraja se vprašanje KAKO?
Izogibati se zabavnih čvekačev in sprejeti povabilo na kavo preudarnega, resnega moskega?
Bojiš se lastnih občutij, ki jih drugi vzbujajo v tebi. Se pa moraš ob tem vprašati, koliko v resnici poznaš sebe in koliko zaupaš vase, da se tako zelo bojiš tega, da bi te nekdo šarmiral. Logično je, da se bojiš ponovnega razočaranja, vendar očitno je, da imaš previsoka pričakovanja. Takoj, ko nekdo malo šarmira, se že vidiš z njim in si rišeš o njem vse najlešpe in vse to se verjetno dogaja nezavedno, kar težko kontroliraš.
Lahko ti povem le tole. Nekdo, ki daje prvi vtis zabavljača, je lahko v resnici (na dolgi rok) zelo dolgočasen in nekdo, ki deluje resen, je lahko zelo zabaven. Človek, ki deluje resno, označiti za nezabavnega, je zelo neresno in enako neresno je človeka, ki deluje zabavno, označiti za zabvaljača in misliti, da bo ob njemu vedno zabavno. Človek je enostavno potrebno zelo dobro spoznati, marsikdo te bo presenetil (pozitivno ali negativno).
Bojiš se lastnih občutij, ki jih drugi vzbujajo v tebi. Se pa moraš ob tem vprašati, koliko v resnici poznaš sebe in koliko zaupaš vase, da se tako zelo bojiš tega, da bi te nekdo šarmiral. Logično je, da se bojiš ponovnega razočaranja, vendar očitno je, da imaš previsoka pričakovanja. Takoj, ko nekdo malo šarmira, se že vidiš z njim in si rišeš o njem vse najlešpe in vse to se verjetno dogaja nezavedno, kar težko kontroliraš.
Lahko ti povem le tole. Nekdo, ki daje prvi vtis zabavljača, je lahko v resnici (na dolgi rok) zelo dolgočasen in nekdo, ki deluje resen, je lahko zelo zabaven. Človek, ki deluje resno, označiti za nezabavnega, je zelo neresno in enako neresno je človeka, ki deluje zabavno, označiti za zabvaljača in misliti, da bo ob njemu vedno zabavno. Človek je enostavno potrebno zelo dobro spoznati, marsikdo te bo presenetil (pozitivno ali negativno).[/quote]
Marko, si me kr “zadel”. 🙂
Kar se pa tvojega drugega odstavka tiče, pa nikakor ne pričakujem, od t.i. šaljivca, da bo tak ves čas. To preprosto ni mozno… Življenje nas nenehno preizkuša. Je pa to fin način v meni zbudit zeljo po druzenju, za prebit led. 😉
Pa to ne pomeni, da sem se sestajala samo s šaljivci in da mi je bilo (izključno) bodisi dolgočasno, neprijetno itd… Bilo je lepo, še zdaleč pa ne tako kot z ljudmi s smislom za humor, ker ta pomeni tudi neko “sirino” človeka, če le ta ( humor) ni primitiven.
Torej, se naslednjič ne smem prehitro stopiti in moram biti previdna in lepo besedičenje jemati malo z rezervo… Pa vendar, ko naj bi sli v nek odnos, za katerega ne vemo končnega razpleta, naj bi sli z zaupanjem… To dvoje je pa nekako kontradiktorno.
Lahko ti povem le tole. Nekdo, ki daje prvi vtis zabavljača, je lahko v resnici (na dolgi rok) zelo dolgočasen in nekdo, ki deluje resen, je lahko zelo zabaven. Človek, ki deluje resno, označiti za nezabavnega, je zelo neresno in enako neresno je človeka, ki deluje zabavno, označiti za zabvaljača in misliti, da bo ob njemu vedno zabavno. Človek je enostavno potrebno zelo dobro spoznati, marsikdo te bo presenetil (pozitivno ali negativno).[/quote]
Marko, si me kr “zadel”. 🙂
Kar se pa tvojega drugega odstavka tiče, pa nikakor ne pričakujem, od t.i. šaljivca, da bo tak ves čas. To preprosto ni mozno… Življenje nas nenehno preizkuša. Je pa to fin način v meni zbudit zeljo po druzenju, za prebit led. 😉
Pa to ne pomeni, da sem se sestajala samo s šaljivci in da mi je bilo (izključno) bodisi dolgočasno, neprijetno itd… Bilo je lepo, še zdaleč pa ne tako kot z ljudmi s smislom za humor, ker ta pomeni tudi neko “sirino” človeka, če le ta ( humor) ni primitiven.
Torej, se naslednjič ne smem prehitro stopiti in moram biti previdna in lepo besedičenje jemati malo z rezervo… Pa vendar, ko naj bi sli v nek odnos, za katerega ne vemo končnega razpleta, naj bi sli z zaupanjem… To dvoje je pa nekako kontradiktorno.[/quote]Najprej je dobro, da se prepričaš komu lahko zaupaš in kdo tvojega zaupanja ni vreden.
Tu se postavlja vprašanje kaj želiš od odnosa ali zgolj zabavo in v tem kontekstu tudi svoje telo dojemaš kot sredstvo za dosego užitka/zabave ali želiš od odnosa neko spoštovanje, zaupanje… kar se pa ne zgradi v parih večerih ob pijački.
Ja tako no, pač da ti nek dober, pozitiven občutek za it naprej, ga bolje spoznati. Saj tako sem mislil. :))
Ja, sliši se res kontradiktorno in ravno zato so odnosi tako zanimivi in privlačni. 🙂 Treba je vzeti pravo mero vsega po malo, nekaj zaupanja, pa nekaj nepredvidljivosti, saj nič ni 100% (razen tega, da bomo umrli), prav tako pa nikomur ne moreš 100% zaupati (morda le svojim staršem). 🙂
Pričakovati, da lahko vsakemu neznancu 100% verjameš, zaupaš, je nerealno, prav tako pa je nerealno, da bo vse točno tako kot smo si zamislili, predstavljali.
Ja boga reva ti! Ja kateremu bogu si se zamerila, da je poslal nad tebe cela 2 don juana!
Obvezno skenslat moške do smrti!
Če pa slučajno pride mimo kakšen normalen moški obvezno takoj skenslat. Saj veš nikdar ne veš, če je slučajno don juan haha.
Ja boga reva ti! Ja kateremu bogu si se zamerila, da je poslal nad tebe cela 2 don juana!
Obvezno skenslat moške do smrti!
Če pa slučajno pride mimo kakšen normalen moški obvezno takoj skenslat. Saj veš nikdar ne veš, če je slučajno don juan haha.[/quote]
Hehehe, tvoje vrstice so me se posebno razsvetlile…. 😀 😉 Sploh zadnje sporočilo, le kaj bi brez njega, hvala ti. 😉
Ja, res je. Se mnogo hujse bi bilo, če ne bi blo takih milih sončkov, kot si ti, seba 111.
Ženske se morajo prav tepsti zate, menda si se posebno priljubljen pri vrlih, mičnih Ljubljančankah. 🙂 ;)[/quote]
Res je rade me imajo. Ampak jaz ne jamram kot ti kaj za vraga mi je tega treba, da me je bog kaznoval in mi poslal dve lomilki src. Ja bog ne daj!
Spominjaš me na uporabnico antilopo ona ima podobne križe kot ti 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.