Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Body Building

Body Building

Za današnje večerno srečanje je še nekaj prostih mest 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Očitno petica že kar dobro učinkuje, če se mu vsi zdijo bedniki po njih, samo škoda ker udari na negativno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Očitno petica že kar dobro učinkuje, če se mu vsi zdijo bedniki po njih, samo škoda ker udari na negativno. :))[/quote]

Ja petica res ”dobro” učinkuje to zato ker sem tak malo piv preteklih par mesecev 😉 in nisem navajen niti malo… .sem že po 2 čutil 😛

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Očitno petica že kar dobro učinkuje, če se mu vsi zdijo bedniki po njih, samo škoda ker udari na negativno. :))[/quote]

Ja petica res ”dobro” učinkuje to zato ker sem tak malo piv preteklih par mesecev 😉 in nisem navajen niti malo… .sem že po 2 čutil :P[/quote]
Ne zapuščaj se. Ostani v formi. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja petica res ”dobro” učinkuje to zato ker sem tak malo piv preteklih par mesecev 😉 in nisem navajen niti malo… .sem že po 2 čutil :P[/quote]
Ne zapuščaj se. Ostani v formi. :)[/quote]

Saj bom ostal v formi, oziroma zdaj grem v drugo formo za čez Poletje 😉

Glavno je da je forma, kakšna to se pa spreminja z letnim časom 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Sama ljubezen vas je 🙂

lol Sadni…. a spet si dobo ban?

A ni Robi govoro kak se on samo nasmeji če ga kdo proba razkurit?

A Sadni jeee 🙂 hahaa

Komu in kaj si spet grdo govoril?

Čutiš pomanjkanje? Jah, enega boš morala izbrati, ki ti daje največ ljubezeni? 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Če Sadni naumi način predaje, vama garantiram, da jo dobita originalno zaprto, brez vsakršnih dodatkov, moja hudobija je v tem primeru precenjena. :)[/quote]

Samo če obljubiš da boš pogledala fotkico na fbju in jo ”lajkala” haha 🙂

Zmeni se s Sadnim samo nevem kak bo predaja potekala brez da ti pove lastne podatke 😛 Lahko pa jaz po poti iz Ptuja dvignem kje :D[/quote]

Nisem na FB-ju, tako da te obljube ne bom izpolnila.

…Sadni pa očitno raje čaka, namesto da bi kaj konkretnega naredil… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Čutiš pomanjkanje? Jah, enega boš morala izbrati, ki ti daje največ ljubezeni? :)[/quote]

Sem že izbrala- samo on še ne ve 😉

Čutiš pomanjkanje? Jah, enega boš morala izbrati, ki ti daje največ ljubezeni? :)[/quote]

Sem že izbrala- samo on še ne ve ;)[/quote]
Rodil pa se je že ? :)))

Sem že izbrala- samo on še ne ve ;)[/quote]
Rodil pa se je že ? :)))[/quote]

Pa si me dobil!

Rodil pa se je že ? :)))[/quote]

Pa si me dobil![/quote]On že ima eno!… 😉
Sumim, da sedaj ni doma ampak vseeno. Kam naj še s tabo? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sumiš..:? ))) Zdaj boš še ti povedal, da imaš čarobno kuglo. 🙂
Rajši bi ženskam pomagal, da ne bodo kaj “zajebale” v kuhinji. 🙂 Jaz imam prav tako čarobno kuglo. :))

Rajši bi ženskam pomagal, da ne bodo kaj “zajebale” v kuhinji. 🙂 Jaz imam prav tako čarobno kuglo. :))[/quote]

Meni sploh kugle ni treba imet… O vseh detajlih sem pravočasno obveščena… ha-ha-ha

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Rajši bi ženskam pomagal, da ne bodo kaj “zajebale” v kuhinji. 🙂 Jaz imam prav tako čarobno kuglo. :))[/quote]

Robi se boš kaj omaškaral?

Kako komentiraš vdor Rusov v Ukrajino?

Ne, jaz sem resen človek. 🙂

Da se hladna vojna med Rusijo in ZDA ni nikoli končala. 🙂

Človek res nima več nobene zasebnosti. 🙂

Robi ali ne meniš, da so Ruska dejanja sedaj podobna dejanjem nacistične Nemčije?

Takrat se je šlo za oblast arijske rase..Zdaj se gre za oblast kapitala in kapitalistov.

Takrat se je šlo za oblast arijske rase..Zdaj se gre za oblast kapitala in kapitalistov.[/quote]

Robi to je res. Ampak prav tako kot so sedaj Rusi okupirali Krim, kjer živijo Rusi je takrat nacistična Nemčija okupirala del Češke, kjer so živeli Nemci.

Takrat se je šlo za oblast arijske rase..Zdaj se gre za oblast kapitala in kapitalistov.[/quote]

Robi to je res. Ampak prav tako kot so sedaj Rusi okupirali Krim, kjer živijo Rusi je takrat nacistična Nemčija okupirala del Češke, kjer so živeli Nemci.[/quote]
Sami izgovori.
Isto je bilo v Jugi, kjer so Srbi okupirali del Hrvaške, kjer so večinoma živeli Srbi. Tako je najlažje začeti z vojno.

Saj zdaj se mu smeji, ko ga je banal. 🙂 Če krši pravila, je prav da se ga opomni, lahko tudi z nasmehom, če imaš pravo orodje v rokah. 🙂

Robi to je res. Ampak prav tako kot so sedaj Rusi okupirali Krim, kjer živijo Rusi je takrat nacistična Nemčija okupirala del Češke, kjer so živeli Nemci.[/quote]
Sami izgovori.
Isto je bilo v Jugi, kjer so Srbi okupirali del Hrvaške, kjer so večinoma živeli Srbi. Tako je najlažje začeti z vojno.[/quote]

Se strinjam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close