Body Building
Očitno petica že kar dobro učinkuje, če se mu vsi zdijo bedniki po njih, samo škoda ker udari na negativno. :))
Očitno petica že kar dobro učinkuje, če se mu vsi zdijo bedniki po njih, samo škoda ker udari na negativno. :))[/quote]
Ja petica res ”dobro” učinkuje to zato ker sem tak malo piv preteklih par mesecev 😉 in nisem navajen niti malo… .sem že po 2 čutil 😛
Očitno petica že kar dobro učinkuje, če se mu vsi zdijo bedniki po njih, samo škoda ker udari na negativno. :))[/quote]
Ja petica res ”dobro” učinkuje to zato ker sem tak malo piv preteklih par mesecev 😉 in nisem navajen niti malo… .sem že po 2 čutil :P[/quote]
Ne zapuščaj se. Ostani v formi. 🙂
Ja petica res ”dobro” učinkuje to zato ker sem tak malo piv preteklih par mesecev 😉 in nisem navajen niti malo… .sem že po 2 čutil :P[/quote]
Ne zapuščaj se. Ostani v formi. :)[/quote]
Saj bom ostal v formi, oziroma zdaj grem v drugo formo za čez Poletje 😉
Glavno je da je forma, kakšna to se pa spreminja z letnim časom 😀
Če Sadni naumi način predaje, vama garantiram, da jo dobita originalno zaprto, brez vsakršnih dodatkov, moja hudobija je v tem primeru precenjena. :)[/quote]
Samo če obljubiš da boš pogledala fotkico na fbju in jo ”lajkala” haha 🙂
Zmeni se s Sadnim samo nevem kak bo predaja potekala brez da ti pove lastne podatke 😛 Lahko pa jaz po poti iz Ptuja dvignem kje :D[/quote]
Nisem na FB-ju, tako da te obljube ne bom izpolnila.
…Sadni pa očitno raje čaka, namesto da bi kaj konkretnega naredil… 🙂
Sumiš..:? ))) Zdaj boš še ti povedal, da imaš čarobno kuglo. 🙂
Rajši bi ženskam pomagal, da ne bodo kaj “zajebale” v kuhinji. 🙂 Jaz imam prav tako čarobno kuglo. :))[/quote]
Meni sploh kugle ni treba imet… O vseh detajlih sem pravočasno obveščena… ha-ha-ha
Takrat se je šlo za oblast arijske rase..Zdaj se gre za oblast kapitala in kapitalistov.[/quote]
Robi to je res. Ampak prav tako kot so sedaj Rusi okupirali Krim, kjer živijo Rusi je takrat nacistična Nemčija okupirala del Češke, kjer so živeli Nemci.[/quote]
Sami izgovori.
Isto je bilo v Jugi, kjer so Srbi okupirali del Hrvaške, kjer so večinoma živeli Srbi. Tako je najlažje začeti z vojno.
Saj zdaj se mu smeji, ko ga je banal. 🙂 Če krši pravila, je prav da se ga opomni, lahko tudi z nasmehom, če imaš pravo orodje v rokah. 🙂
Robi to je res. Ampak prav tako kot so sedaj Rusi okupirali Krim, kjer živijo Rusi je takrat nacistična Nemčija okupirala del Češke, kjer so živeli Nemci.[/quote]
Sami izgovori.
Isto je bilo v Jugi, kjer so Srbi okupirali del Hrvaške, kjer so večinoma živeli Srbi. Tako je najlažje začeti z vojno.[/quote]
Se strinjam.
Forum je zaprt za komentiranje.