Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Body Building

Body Building

Ti ne razlikuješ med preteklostjo in sedanjostjo. Ravno zaradi dogodkov iz moje preteklosti, sem lahko pametna v sedanjosti. Ne verjameš, da se človek spreminja? Si ti ves čas enak debil?:))) Aja, to slednje še verjamem:))).

Izkušnje so tisto, kar nas oblikujejo. Mene je marsikaj že izklesalo, ker sem drezala tam, kjer ne bi smela:). Ampak zato sem danes tukaj, kjer sem. Ničesar ne bi spreminjala. Vem pa, česa ne bi več naredila.

Kaj sem po tvojem zatrjevala, da sem? Moje zgodbe ne boš nikjer zasledil…danes se mi je zaluštalo in sem vrgla kost….hop si se ujel:))). To ti paše, a ne?:) Imaš novo kost za glodanje. Dober tek!

Res je, v tej temi prvič, odkar si na forumu, pišeš o svojem razmišljanju. Do sedaj si v glavnem srala po pisanjih mene, Daterja, Sadnega in Matkiča.

Kr pojdi nazaj brat, kolikokrat si na pisanje koga dala neko brezvezno neargumentirano pripombo.

Si žensko Marko foruma, kakšni zanimivi izdelki, koga ti to hecaš?:))))))))

Ma kako kost.

A ti misliš, da me zanima tvoj lajf, ali kaj?

Je pa na vsak način pozitivno, da si prvič, odkar si na forumu, sploh nekaj smiselnega napisala.

Res je, v tej temi prvič, odkar si na forumu, pišeš o svojem razmišljanju. Do sedaj si v glavnem srala po pisanjih mene, Daterja, Sadnega in Matkiča.

Kr pojdi nazaj brat, kolikokrat si na pisanje koga dala neko brezvezno neargumentirano pripombo.

Si žensko Marko foruma, kakšni zanimivi izdelki, koga ti to hecaš?:))))))))[/quote]

Saj, če serjem (po tvoje) je to tudi izražanje lastnega mnenja:).

Res je, večino časa se mi niti brati ne da, kaj da bi napisala še kaj argumentiranega, konstruktivnega, bog ne daj pametnega in uporabnega:)). Dobro opazuješ:). Samo ne vem, zakaj se sploh ukvarjaš z mano in me tako zagnano spremljaš:))). Sam sebe mučiš.

Ma kako kost.

A ti misliš, da me zanima tvoj lajf, ali kaj?

Je pa na vsak način pozitivno, da si prvič, odkar si na forumu, sploh nekaj smiselnega napisala.[/quote]

Tebe zanima vsak lajf, ki je drugačen od tvojega. V bistvu si kot neka ženska različica vohunke:)).

Sej, Goldfish, sej raje se ne bi, ampak, ponavljam, si kot Marko, On_ in ostale forumske tečnobe, ki ti replicirajo tako dolgo, dokler jih končno ne opaziš..

In za nekoga, ki se mu niti brati ne da, imaš nekam dost postov vsak dan ha ha ha…

Ma daj, nehaj raje, sama sebi v usta skačeš, niti zavedaš se ne tega……

Moji posti so večinoma kratki in jedrnati. Tvoji dolgi in težki kot tvoj karakter.

Ne vem če se zavedaš, da sam deluješ po istem principu…igranje ping-ponga. Kdo se česa ne zaveda…res vprašanje za milijon $.

Se pravi, da je bil kot ljubimec zanič? Ah, se zgodi ja… :))

Ti, pa a tvoja kugla napoveduje tudi kaj prihodnosti al’…. Ker bi me zanimalo, seveda. Ljubezen, denar …
V tem vrstnem redu :)) Mi lahko kaj napoveš?[/quote]

Prihodnost si krojiš sama:). Nočem karkoli sugerirati, ker bi s tem vplivala na tvojo usodo:). Sem prijazna, a ne:))).[/quote]

A tako? Sama si rabla in rabla in rabla ne vem koliko takšnih noči, zame pa ne najdeš niti enega ljubimca v svoji kugli. Še sivega in ostarelega ne? eh… klinc pa takšna prijateljica. :))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Mislim, da Spider niti nikoli ni bil v vlogi moralnega presojevalca. Njegov namen ni moraliziranje.

Bože moj in taki ljudje tukaj ocenjujejo moje izdelke. In mi dajejo moralne nauke. Navadne varalice, ki se delate svetnike.

Jaz kakopak nisem nikoli varal. Za take kot si ti sem vzorna moralna avtoriteta.[/quote]
Ti nisi, imaš še pa vedno čas. :)) Eni so pa tega že odrešeni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Bože moj in taki ljudje tukaj ocenjujejo moje izdelke. In mi dajejo moralne nauke. Navadne varalice, ki se delate svetnike.

Jaz kakopak nisem nikoli varal. Za take kot si ti sem vzorna moralna avtoriteta.[/quote]

:))
A ti razumeš, da si soodgovoren, ko se srečuješ in porivaš poročene ženske?
[/quote]

Če je on samski, nikogar ne vara. 🙂
Babica me je opozorila, naj se držim stran od nezvestih žensk, a me ogrožaš? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Odvisno ali želiš z GF resno vezo ali pa samo avanturo. :)))

Odvisno ali želiš z GF resno vezo ali pa samo avanturo. :)))[/quote]

Babica je v hiši njegovih staršev glavna:))). Ko bi jo le poslušal:)).

Odvisno ali želiš z GF resno vezo ali pa samo avanturo. :)))[/quote]

Babica je v hiši njegovih staršev glavna:))). Ko bi jo le poslušal:)).[/quote]

Če bi bila midva skupaj, bi bila ti GLAVNA in bi samo tebe poslušal, ne bi se ti pregovarjal nazaj kot nekateri tu na forumu! :)))

Babica je v hiši njegovih staršev glavna:))). Ko bi jo le poslušal:)).[/quote]

Če bi bila midva skupaj, bi bila ti GLAVNA in bi samo tebe poslušal, ne bi se ti pregovarjal nazaj kot nekateri tu na forumu! :)))[/quote]

Tako je. Za pogovor z mano moraš imeti še kaj več, sicer lahko le nemo stremiš:). In ne zganjaj ljubosumja…again:)).

HAHA….. a od Senze bova pila pijačo? Samo pol glej da preveriš če je bla ”Factory” sealed….. ker Senza bi nama še kak strup iz hudobije dala not!

To bi bla prava fotka ja….. Sadni in Matkič pijeta Senzinih 8% na Mali Petek :P[/quote]

Če Sadni naumi način predaje, vama garantiram, da jo dobita originalno zaprto, brez vsakršnih dodatkov, moja hudobija je v tem primeru precenjena. :)[/quote]

Samo če obljubiš da boš pogledala fotkico na fbju in jo ”lajkala” haha 🙂

Zmeni se s Sadnim samo nevem kak bo predaja potekala brez da ti pove lastne podatke 😛 Lahko pa jaz po poti iz Ptuja dvignem kje 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če bi bila midva skupaj, bi bila ti GLAVNA in bi samo tebe poslušal, ne bi se ti pregovarjal nazaj kot nekateri tu na forumu! :)))[/quote]

Tako je. Za pogovor z mano moraš imeti še kaj več, sicer lahko le nemo stremiš:). In ne zganjaj ljubosumja…again:)).[/quote]Dve glavi mu nista dovolj Fiši, da bi se lahko šel s tabo? :)))
Rabi še rogovce, vsaj na eni? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tako je. Za pogovor z mano moraš imeti še kaj več, sicer lahko le nemo stremiš:). In ne zganjaj ljubosumja…again:)).[/quote]Dve glavi mu nista dovolj Fiši, da bi se lahko šel s tabo? :)))
Rabi še rogovce, vsaj na eni? :D[/quote]

Me sploh ne zanima:).

Bottom line je da ste vsi bedniki… jaz sem danes začel v službi na Ptuju srkat Pivo nato sem se znašel v LJ in igral biljard s starimi prijatli potem na Dolenjskem in zdaj sem spet doma

po 5 pivih in 450km je lepo bit spet doma 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Meni ni treba na glas praviti, kje vse sem bila in kaj vse sem počela. Tudi ne bi želela, da me kdo prepozna. Ti si pa daj duška, ker očitno je tolele redkost:))).

5 piv…kaj bo rekla skela:)))

Meni ni treba na glas praviti, kje vse sem bila in kaj vse sem počela. Tudi ne bi želela, da me kdo prepozna. Ti si pa daj duška, ker očitno je tolele redkost:))).

5 piv…kaj bo rekla skela:)))[/quote]

ni redkost samo mi je tak pač da sem danes izjemoma napisal, kot si ti prej o svojem ”varanju” al kaj je že blo 🙂

lepo se mej ribica…. samo da neboš postle prevarala z drugo 🙂 😉

5 piv…kaj bo rekla skela:)))[/quote]

ni redkost samo mi je tak pač da sem danes izjemoma napisal, kot si ti prej o svojem ”varanju” al kaj je že blo 🙂

lepo se mej ribica…. samo da neboš postle prevarala z drugo 🙂 ;)[/quote]

Lepo, da se je tudi tebi vtisnilo v spomin:))). Kaj naredi ena beseda, en stavek…sploh mi ni bilo treba napisati zgodbe in začuda mi je vsak verjel, kljub taužnt smajlijev:))).

Tudi ti se imej lepo…

Pijančevanjska olimpijada, ki ti jo marsikateri trezen človek zavida. :)))

lepo se mej ribica…. samo da neboš postle prevarala z drugo 🙂 ;)[/quote]

Lepo, da se je tudi tebi vtisnilo v spomin:))). Kaj naredi ena beseda, en stavek…sploh mi ni bilo treba napisati zgodbe in začuda mi je vsak verjel, kljub taužnt smajlijev:))).

Tudi ti se imej lepo…[/quote]Ah kaj verjel…. to je bila samo potrditev tega kar smo že itak vedeli….. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Tudi ti se imej lepo…[/quote]Ah kaj verjel…. to je bila samo potrditev tega kar smo že itak vedeli….. :)))[/quote]

Oh kako sem presunjeno ganjena:))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close