Body Building
Ti pa si nikoli ne daš kakšne mašnice na lase, da si lepša in te drugi raje pogledajo ? 🙂
Ja. Vendar od tega nimaš kaj dosti koristi, ker se potem utapljaš v krivdi in ne moreš naprej.
Jap. Priložnost še sigurno bo, da si dokažeš. 🙂
Saj niti ne vem, zakaj se bi ? Če se ne obtožuješ, potem se ne zbijaš.
Tudi srednja pot je stvar odločitve. 🙂
Skrajnosti so nevarne. :)[/quote]
Mašnic si ne dajem v lase, ker nočem dajati vtisa starosti treh let:)). Lepa sem že brez tega:)).
Dokler ni človek na tleh, se ne bo začel pobirati. Nič ni narobe s tem, če občutiš krivdo. Pomembno je, kako se iz nje izvališ:)).
V večini primerov smo krivi sami, torej se začne ves proces znotraj nas. Ne vem zakaj ti to jemlješ kot zbijanje samega sebe.
Point? Dobit seks, potrditev, da si privlačen nasprotnemu spolu in se hkrati zavarovati pred ponovnimi razočaranji s tem, ko ne odkriješ svojega pravega obraza, osebnosti, šibkosti, ker je strah pred tem, da bi bil zavrnjen, prevelik.[/quote]
Ravno s takšnim načinom si še bolj prizadet in tavaš naprej. Na kratek rok se ti zdi fino, ker kot si rekel dobiš potrditve itd. Meni to ni blizu.[/quote]
Ampak kljub temu si varala !!!
Pa ribica, razloži mi, kako je možno tako “zatavati” v enem fucking akvariju ? :))))
Ravno s takšnim načinom si še bolj prizadet in tavaš naprej. Na kratek rok se ti zdi fino, ker kot si rekel dobiš potrditve itd. Meni to ni blizu.[/quote]
Pa ribica, razloži mi, kako je možno tako “zatavati” v enem fucking akvariju ? :))))[/quote]
Nisem v bučki, ne vem od kje tebi ta misel:). Pregrešnosti se dogajajo v širnem morju:)).
Ja, sem varala. Pa ne da imaš ti s tem problem?:))) To je široko poglavje, nima smisla o tem na dolgo razpredati, ker je tema o body buildingu:)). Ti pa vedno plidkana in znotraj enega teritorija?:) Ne me basat:). Saj varanje ni vedno le intimno:)).
Pa ribica, razloži mi, kako je možno tako “zatavati” v enem fucking akvariju ? :))))[/quote]
Bučka je zelo omejen prostor, ki ribici daje lažen občutek, da je to njen cel in edini svet, par kamnov in filter za vodo. :)))
Bučka je zelo omejen prostor, ki ribici daje lažen občutek, da je to njen cel in edini svet, par kamnov in filter za vodo. :)))[/quote]
Od kar si me rešil, se ne počutim več ujeto in omejeno:)). Hvala:).
Recimo, da je tudi v tem hecu nekaj resnice. 🙂
Sam proces še ne pomeni zbijanje samega sebe. Pomembna je vrsta procesa.
Ali ohranjaš krivdo in se obtožuješ za karkoli ali pa sam proces predstavlja način, da iz izkušnje narediš novo stopničko za naprej.
Šlo se je le za izkušnjo. Kot, če ribica hoče preskočiti meje akvarija. 🙂
Recimo, da je tudi v tem hecu nekaj resnice. 🙂
Sam proces še ne pomeni zbijanje samega sebe. Pomembna je vrsta procesa.
Ali ohranjaš krivdo in se obtožuješ za karkoli ali pa sam proces predstavlja način, da iz izkušnje narediš novo stopničko za naprej.
Šlo se je le za izkušnjo. Kot, če ribica hoče preskočiti meje akvarija. :)[/quote]
Glej, ko je človek v badu, se mu dogaja marsikaj, razpoloženje niha in težko je reči, da gre proces le eno pot. Posledica je znana, iščejo se vzroki in rešitve. Seveda se tudi obtožuješ, morda celo smiliš samemu sebi ali se ti smilijo drugi. Skratka, gre za prepletanje najrazličnejših čustev. Pomemben je izid te borbe:).
Se pravi, da je bil kot ljubimec zanič? Ah, se zgodi ja… :))
Ti, pa a tvoja kugla napoveduje tudi kaj prihodnosti al’…. Ker bi me zanimalo, seveda. Ljubezen, denar …
V tem vrstnem redu :)) Mi lahko kaj napoveš?[/quote]
Prihodnost si krojiš sama:). Nočem karkoli sugerirati, ker bi s tem vplivala na tvojo usodo:). Sem prijazna, a ne:))).
Bučka je zelo omejen prostor, ki ribici daje lažen občutek, da je to njen cel in edini svet, par kamnov in filter za vodo. :)))[/quote]
Od kar si me rešil, se ne počutim več ujeto in omejeno:)). Hvala:).[/quote]Matjazko torej si bil ti!? 🙂
Ti si jo obogatil za vsa ta spoznanja? :))))
Matjazko torej si bil ti!? 🙂
Ti si jo obogatil za vsa ta spoznanja? :))))[/quote]
Matjazko, da je bil?:))) Lepo prosim, to je črni humor:))).[/quote]Kaj pa vem. če je res. Tu imamo črno na belem…. :)))
Beremo lahko tudi, da si imela bogate starše in so ti ob rojstvu tadolgo lajtngo kupili, torej se je moral res potrudit, da ti je kapnilo….. 😀
Od kar si me rešil, se ne počutim več ujeto in omejeno:)). Hvala:).[/quote]Matjazko torej si bil ti!? 🙂
Ti si jo obogatil za vsa ta spoznanja? :))))[/quote]
Odrešim vse, ki so vredne mojega usmiljenja. Nje še sam vrag ne odreši, preveč je zakomplicirana. 😀
Bože moj in taki ljudje tukaj ocenjujejo moje izdelke. In mi dajejo moralne nauke. Navadne varalice, ki se delate svetnike.
Jaz kakopak nisem nikoli varal. Za take kot si ti sem vzorna moralna avtoriteta.[/quote]
:))
A ti razumeš, da si soodgovoren, ko se srečuješ in porivaš poročene ženske?
Tvoji izdelki so suhoparni, pusti, otožni, nezbrušeni…in ti meni govoriš, da nimam lajfa???
Kje sem se delala svetnico? Si morda bral svoj post? Pišem o svojem razmišljanju, o tem v kaj verjamem in do kakšnih spoznanj sem že prišla. Kaj daješ ti? Nič in še enkrat nič.
Zakaj pa bi bil soodgovoren ? Saj se ženska sama odloči za varanje.[/quote]
To drži. On jo podpira v njeni odločitvi. Meni so takšni moški bruh. Nimajo svojega lajfa in ližejo za drugimi. Spider je zadnji, ki bi mi lahko karkoli očital. Jst sem se spremenila, on je ostal na isti stopnji.[/quote]
Spider pravi, da ti oz. mi njemu očitamo, ki pa nismo nobeni svetniki, kot se delamo. 🙂
Če je ženska odločna in nima namena varati, jo noben ne more prepričati. Če pa še sama ne ve kaj bi rada, potem pa hitro pade pod vpliv manipulacije. In to je v vseh primerih, kjer nas lahko vsak nategne, če smo neodločni.
Potem trditi, da je soodgovoren nek ljubimec, je pa neodgovorno.
To drži. On jo podpira v njeni odločitvi. Meni so takšni moški bruh. Nimajo svojega lajfa in ližejo za drugimi. Spider je zadnji, ki bi mi lahko karkoli očital. Jst sem se spremenila, on je ostal na isti stopnji.[/quote]
Spider pravi, da ti oz. mi njemu očitamo, ki pa nismo nobeni svetniki, kot se delamo. 🙂
Če je ženska odločna in nima namena varati, jo noben ne more prepričati. Če pa še sama ne ve kaj bi rada, potem pa hitro pade pod vpliv manipulacije. In to je v vseh primerih, kjer nas lahko vsak nategne, če smo neodločni.
Potem trditi, da je soodgovoren nek ljubimec, je pa neodgovorno.[/quote]
Kakšna manipulacija? Vedno točno vem, kaj hočem. To je bil trenutek odločitve, nisem bila zavedena. Priznam, da rada hodim po robu, preizkušam meje mogočega in nemogočega. Popolnosti ni, kolikokrat moram še to pojasniti. Vprašanje je, kaj dela tista ženska, ki je tako trdna v tem, da se ji v življenju ne more nikoli toliko zamajati, da bi naredila kaj drugače. Nikoli ne reci nikoli, a ne. Od zarečenega kruha se največ poje!
Ljubimec je soodgovoren za dejanja v odnosu do tistega, s katerim se gre skrivno razmerje. Ne pravim, da je kriv za razdor ljubimčeve zveze, ampak tolerira varanje kot tako.
Ja, potem pa ne vem, zakaj trditi, da je ljubimec soodgovoren ?
Če ženska ve kaj hoče in če hoče varati, potem je ženska vplivala na to, da je sploh imela s kom varati.
Ona ga je poiskala in našla in ne obratno.
To me spominja na tisto, ko rečejo, da je alkohol kriv, da je nekdo vozil pijan.
Treba je proizvajalce alkohola kaznovati in alkohol prepovedati. Ko bo pa prepovedan, pa se bo narod bunil, da hoče svobodo. 🙂
Kar pomeni, da imeti ljubimca prav tako pomeni odsev želje po svobodi. 🙂
Ja, potem pa ne vem, zakaj trditi, da je ljubimec soodgovoren ?
Če ženska ve kaj hoče in če hoče varati, potem je ženska vplivala na to, da je sploh imela s kom varati.
Ona ga je poiskala in našla in ne obratno.
To me spominja na tisto, ko rečejo, da je alkohol kriv, da je nekdo vozil pijan.
Treba je proizvajalce alkohola kaznovati in alkohol prepovedati. Ko bo pa prepovedan, pa se bo narod bunil, da hoče svobodo. 🙂
Kar pomeni, da imeti ljubimca prav tako pomeni odsev želje po svobodi. :)[/quote]
To se je v bistvu nanašalo na Spiderja in njegovo svetništvo. Zame on ni primerek za moralno presojanje.
Forum je zaprt za komentiranje.