Ateisti, od kod vam morala? Zakaj cenite življenje?
BTDT nepr., 21.01.2022 ob 16:36
wd40a, 21.01.2022 ob 16:32
Anonimno 3419, 21.01.2022 ob 16:23
Somebody1107, 21.01.2022 ob 15:31
Vd… Nisem rekel da si kot zival… Ampak si lepo napisal… Lej stari… Tebi je ena vernica prepovedana. Jaz se nisem nekaj spuscal v to… Ampak kao pravijo da musliman npr lahko poroci kristjanko… U kuranu pa pise mnogobosce u braku ne zadrzavajte. Potem nevem tocno kako pise… Zaista je rob vjernik bolji od (nevem kaksen naziv) pac od nevernika verjetno… Makar vam se i dopao… In obratno za zenske.
Btdt… Tam sem gledal… Sploh nevem kaj hoces povedat… A to da en rece ne sprejemajte islama od taksnega… Samo kaksnega… Sploh nisem razumel poante videa.
Poanta videa je totalna zmeda v islamu. 😉
Še o tem, kje Alah je, se ne morejo poenotiti…
so približno tam kot kristjani okrog leta 1500
Jep, samo z najnovejšo informacijsko in vojaško tehnologijo.
A si zasledil kako je turška vojska v Libiji z masovnim napadom z droni zradirala eno do močnejših tamkajšnjih milic?
Ne. Kdaj? Vem da ga z droni palčkajo že kakšno leto, ampak ne sledim več, je preveč tega. Turkov ne maram preveč- Pravzaprav ne kupujem nič turškega že kar nekaj časa. Razen Svilanitovih brisač.;-)
wd40a, 21.01.2022 ob 16:58
Ne. Kdaj? Vem da ga z droni palčkajo že kakšno leto, ampak ne sledim več, je preveč tega. Turkov ne maram preveč- Pravzaprav ne kupujem nič turškega že kar nekaj časa. Razen Svilanitovih brisač.;-)
Simpl, 21.01.2022 ob 17:40
Življenje cenim zato, ker me noben far ne prepričuje, da je življenje trpljenje in da zdaj ne smem uživat, ker mi to pripada šele po smrti.
Sej to je…
Ves… To bi rad enkrat rekel eni. Jel moglo bez tih mrvica? Vidis da si sacekala… Mogla si biti gospodza al ti si radze mrvice uzela.
BTDT nepr., 21.01.2022 ob 17:09
Se pravi da je potrjeno, tole sem videl nekaj časa nazaj, samo se mi je zdelo bolj čula kazala.
Forum je zaprt za komentiranje.